10 thoughts on “Päivän video: Musta kahvilassa

 1. Kyllä arvon ameriikkalaiset -te petitte valkoiset juutalaisten käskystä sen takia että neekerit saavat runkata kahvilan tiskillä.

  Että kiitti vaan vitusti. Hyvin hoidettu.

 2. Neekerit ovat siinä täysin oikeassa, että amerikkalaisten ja brittien pitää korvata myös neekereiden orjuuttaminen ja maksaa rikoksista saamansa hyöty korkojen kanssa. Orjat ja helppo elämä on se syy miten amerikkalainen ja brittiläinen saasta on levinnyt niin tehokkaasti ja paljon nopeammin kuin suomalaiset ankarissa oloissa. Helppo se on ollut elää helpossa ja lämpimässä ympäristössä, sekä varastaa muilta kansoilta mitä on halunnut. Mitään omaa, aitoa ja tervettä amerikkalainen ja brittiläinen saasta ei ole koskaan saanut aikaan, joka selittää myös miksi on niin luonnollista, että heidän lähin liittolainen on aivan samanlainen kuin he.

  1. Pitää korvata. Pumpulinössösuomqlaiset ovat geneettisesti sairaita, kun veljeilevät riistokansojen kanssa. Englannin kieli, hyi helvetti…

 3. Laiton Lehtikin jos tutkisi brittien ja amerikkalaisten sukujuuria, niin huomaisi, että he eivät ole valkoisia, vaan he ovat sekakansa, joka on sukua lähi-itäläisille ja afrikkalaisille.

  1. Saisitko hieman avattua tätä, kun britteinsaaret oli vielä joitain vuosikymmeniä sitten asutettu pääasiassa eurooppalaiskansoilla. Nämä britit ja muut eurooppalaiset löysivät myös ”amerikan”.

   Se että näiden 500 vuotta sitten tapahtuneiden löytöretkien jälkimainingeissa amerikkaan vietiin myös neekeriorjia, ei vielä tee amerikan kansoittaneista briteistä sen kummempia kuin amerikan kansoittaneista muista eurooppalaisista.

   Jos tarkoitat että britit ja amerikkalaiset ovat eurooppalaisten muodostamaa sekakansaa, niin näin varmasti on. Mistä tulee tuo sukulaisuus lähi-itäläisille ja afrikkalaisille, muualta kuin myöhemmästä sekoittumisesta orjaväestön kanssa?

   1. On se hyvä kun pakistanilaiset ovat löytäneet Brittien saaret. Kohta vaihtuu ihonväri ja brittien valtauskonto ateismi islamistiseksi tasavallaksi.

 4. Nigerialainen skermanvatkaaja Hakim-Mmoboto Oruhoguogo N’nnnnkwimba duunissa. Hän on siis tiskin takana ja tyttö on asiakas.

 5. Tulee mieleen kun olen nähnyt kun mustat Haitilla rankaisee pedofiilin mukiloimalla ja sitten lyömällä lekalla ensin ”hellästi” niin että vain päänahka irtoaa ja lopulta niin että aivot roiskuu ja valuu, niin mikä on sen saman yhteisön rangaistus tyttäriä ja vaimoja ahdistelevalle runkkarille? Voisiko myös runkkarin lerssiä siunata lekalla?
  Kun mustien primitiivi-yhteisöllä (eli eivät pääse perseilemään sivistyneiden ja korkeiden elintasojen siivillä, kuten kulttuurimarxistitkin) on selkeät moraalisäännöt ja koodisto niin silloin pistetään ruotuun sellaisella tavalla että lapsiin istutetaan kunnon pelko seuraamuksista. Lapsetkin katsovat kun kädet pilkotaan poikki varkailta.
  Pehmeällä linjalla ainakin runkkari-ahdistelija tatuointi otsaan jos säästetään henki olisi kohtuullista.
  Kun pervoilla on kirjavat lippunsa niin täyspäiset voisivat luoda kansainväliset symbolit kullekin perversiolle ja niitä voisi käyttää vaikka edellä mainittuun niin että kun vaaralliset sairaat tyypit siirtyvät paikasta ja maasta toiseen, eivät pääsisi yhtä helposti toteuttamaan sairaalloisuuksiaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*