Marco de Wit 17 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Juutalainen Sam Bankman-Fried (grillattu pankkiiri) huijasi miljardeja kryptohuijauksellaan. Alla olevassa videossa hän on haastattelussa muutama kuukausi ennen huijauksen paljastumista.

 

Tyypillä näyttää olleen hermot hieman pinnassa. Tästä huolimatta – tai juuri siksi – juutalaisten dominoima valtamedia ei halunnut esittää mitään epäilyksiä.

 

Vai esittikö sittenkin. Huomaatko miten Samin takana on taulu, jossa lukee American Oligarchs. Faktahan on, että juutalaiset oligarkit johtavat sekä USA:ta että Ukrainaa. Aiemmin myös Venäjää, kunnes Putin potkaisi useamman oligarkin ulos maasta. Ei siis ihme, että Sam nimenomaan rahoitti myös USA:n ja Ukrainan sotaa Venäjää vastaan.

 

 

 

Ai jaa. Ei pieni tärinä nyt niin ihmeellistä ole? No entäs se, että tämä juutalainen tyyppi ja tämän juutalainen tyttöystävänsä, jolle lähetti miljardeja ovat jo pari vuotta myöntäneet käyttävänsä amfetamiineja? Miksei sekään herätä mitään epäilyksiä?

 

Onko juutalaisten huumeidenkäyttö eri asia?

 

 

 

Tosi vakuuttava tytteli. Ei ihme, ettei valtamedia ja viranomaiset epäilleet mitään.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Elon Musk ja Kim Dotcom ihmettelevät: Miksi valtamedia puolustaa kryptohuijaria, Sam Bankman-Friediä?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Päivän video: Juutalaiset hermot?

 1. ”Being comfortable with risk is very important.” = Riskin kanssa elämiseen pystyminen on erittäin tärkeää.

  ”We usually do not tend to use things like stop-losses.” = Me emme yleensä käytä asioita kuten stop-losseja (päiväkaupassa ja markkinoilla sijoittaessa on määritelty jokin raja jossa kauppa tai sijoitus sulkeutuu automaattisesti tarvittaessa tappiolla. Eli muussa tapauksessa kauppa tai sijoitus voi mennä rajattomasti miinuksen puolelle, eikä mitään tappiorajaa ole määritelty.

  1. On tärkeää olla ”comfortable” sen riskin kanssa, että gojimit menettävät rahansa ja elämäntyönsä ja ehkä kuolevat.

 2. Ongelma on pitkälti siinä, että valvovat viranomaiset ovat kaikki umpikorruptoituneita ja voit ainoastaan tehdä rahaa ja menestyä jos kuulut tähän rikolliseen eliittiin. On pelkkää roskaa, että jos et menesty, olet joku paska ihminen, joka ei vain osaa ja muut osaavat. Jos olet koskaan tehnyt päiväkauppaa, olet huomannut kuinka totaalisen mätä ja valtaeliitille viritetty talousjärjestelmä on ja jos et kuulu tuohon pieneen valtaeliittiin ja et ole myynyt sieluasi, et pääse siihen ja et pääse tekemään rahaa. Hyvin yksinkertaista. He tekevät jatkuvasti rahaa myös mm. sisäpiirikaupoilla jne., eikä kyse ole mistään älykkyydestä. Kyse on mafiasta ja sinä et kuulu siihen mafiaan.

 3. Tytteli twiittasi siis kuinka säännöllinen amfetamiinin vetäminen saa sinut näkemään kuinka tyhmiä monet normaalin päihteettömän elämän kokemukset ovat.

  ”“In general, probably half of all people or more should be taking meds of some kind, because they just make your life a lot better,” Bankman-Fried said while touting the benefits of Adderall and other drugs. ”

  Bankman-Fried taas kertoi, että puolen tai yli puolen ihmisistä pitäisi vetää jotain lääkkeitä, koska ne vain saavat sinut tuntemaan niin hyvältä.

  1. Jep, ja tytteli on vielä sen näköinen että onkohan kaikki kromosomit kohdillaan. Mieleen tulee ne Intian rotta-ihmiset. Onko tämä huonon sukusiitos prosentin tulosta?

 4. Israelin valtio hyötyy valtavasti nykyisestä talousjärjestelmästä myös sillä, että se voi imeä valtavia ponzi-huijauksia valtionsa kassaan, eikä kukaan tule koskaan tutkimaan yhtään mitään, koska Israelin valtio hallitsee valtamediaa, poliiseja, syyttäjiä, tuomareita, poliitikkoja, sossumafiaa jne.

 5. Amerikkalaiset ovat tumpeloita ja läskejä. Sitten on vielä tämä yksi kansa joka palvoo ja jumaloi niitä. Varsinkin aivottomat poliitikot ja valtamedian suvakkiaivopestyt toimittelijat. Ilman kritiikkiä kuten joka paikassa opetetaan. Koulut ja työpaikat samanlaisia. Kaikki työnnetään ylhäältä alas ja aivoja ei saa käyttää, kun se muka rikkoisi ”konsensuksen”.

  1. Suomalaisilla on niin huono omatunto, että he palvovat jotain amerikkalaisia ja brittiläisiä elukoitakin, koska nämä ovat niin röyhkeitä ja itsekeskeisiä ihmisiä.

 6. Tämä sama hemmohan lahjoitti näillä kryptoillaan myös Bidenin presidentinvaalikampanjaa, ollen toiseksi suurin lahjoittaja. Soros suurin. Nekin digirahat kiersi kai Ukrainan kautta demokraattien vaalikassaan.

 7. Usan Ukrainalle myöntämät sota-avustukset:

  https://media.gab.com/cdn-cgi/image/width=875,quality=100,fit=scale-down/system/media_attachments/files/120/584/410/original/b7c5bad6a6b939cd.png

  Ajatella, jos kaikki nämä tähän Usa-Venäjä -sotaan työnnetyt rahat, Suomestakin, olisi satsattu esim. infraan. Meillä olisi lämmitetyt kävelykadut eikä tapaturma-asemat täyttyisi nilkkansa murtaneista potilaista. Nyt kun sairaalat kuulemma joutuvat rahojen puutteessa leikkaamaan toimintojaan.

  Eikö tämän kuvion pitäisi olla jo selvä tyhmemmällekin mökin mummolle? Toisaalla luin eilen, että jonkinlainen herääminen ehkä tapahtumassa, kuin jonkun vanhemmat olivat peruneet hesarin tilauksen, kun jutut menneet vähän ”kummallisiksi”. Vielä kun heräisivät noihin valtakunnan uutisiin.

 8. Ukraina on tuomitsemassa 3 venäläismielistä murhasta MH17:n verukkeella, vaikka se itse ampui koneen alas ja syyttää siitä Venäjää ja venäläisiä. Tämä on jotain niin likaista toimintaa Naton liittoumalta, että pahaa tekee. Amerikkalaiset ja britit ovat todellista sairasta, rikollista ja sadistista saastaa, jonka koko historia ja elintaso perustuu valheille ja muista loisimiselle, kun itse ei ole koskaan osattu mitään omaa. Aina on pitänyt varastaa ja hyväksikäyttää muita.

 9. Tämä ja Zelensky symposiumin puhujiksi 30.11. New Yorkiin.

  NEW – On November 30th the New York Times is scheduled to host a live event with FTX’s Sam Bankman-Fried, Zelensky, Zuckerberg, Janet Yellen and others.

  The fee to attend the conference is $2,499.

  https://www.nytimes.com/events/dealbook-summit#speakers

  https://media.gab.com/cdn-cgi/image/width=875,quality=100,fit=scale-down/system/media_attachments/files/120/607/816/original/1cb610aae0d7d33c.png

  https://gab.com/disclosetv/posts/109359649859790739

  Miten Zelensky voi tietää pääsevänsä tuonne?

  Aiempia samassa symposiumissa puhuneita, huomion arvoinen seikka, että myös Mike Pence on ollut tässä joukossa.
  https://media.gab.com/cdn-cgi/image/width=875,quality=100,fit=scale-down/system/media_attachments/files/120/608/198/original/a813b58d811875d7.png

 10. Menkääpä lukemaan Wikipediasta tämän ”herran” sivulta keskustelu (talk) ja sieltä kohta 18: jewishness (juutalaisuus). Vaati englannin kielen osaamista, mutta palkitsee kyllä lukijansa mahtavasti! Itselleni toimi mainiona starttina perjantaille.

  Tästä ei kai valtamedia ole pahemmin kirjoitellut, kuten ei myöskään Waukeshan mustan joukkomurhaajan viimejouluisen paraatitapauksen tuomioista, jotka juuri annettiin.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Sam_Bankman-Fried

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*