Marco de Wit 17 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on siinä mielessä ainutlaatuinen media, että se kannattaa täyttä vapautta eli yksilöiden täyttä itsemääräämisoikeutta. Tästä seuraa myös se, että Laiton Lehti pitää kaikkia valtioita mafiajärjestöinä ja kaikkia valtakunnanpoliitikkoja mafiosoina.

 

Mutta miksi sitten Laiton Lehti fanittaa sellaisia poliitikkoja kuin Trumpia ja Bolsonaroa?? Kumpikaan ei vastusta sen enempää valtiota kuin sen kahta kovinta asetta eli valtaeliitin rahakonetta ja sitä suojelevia sionisteja. Miksi siis Laiton Lehti fanittaa poliitikkoja, jotka ovat selvästi osa valtaeliittiä? Yksinkertaista. Kahdesta syystä:

 

1. Hajoita ja hallitse

On tärkeää, että valtaeliitti ei ole yhtenäinen, vaan jatkuvassa hajaannustilassa. Valtaeliitissä on globalistisempi/sionistisempi siipi ja nationalistisempi/valkoisempi siipi. Totta kai kannattaa tukea nationalistisempaa siipeä.

 

2. Desentralisaatio

Täydellinen on hyvän vihollinen. Täydellinen on myös paremman vaihtoehdon vihollinen. Fakta nimittäin on, että Trump ja Bolsonaro ovat valtavan paljon parempia vaihtoehtoja kuin globalistien tukemat poliitikot. Trump ja Bolsonaro:

 

1. Vastustavat massamurhaa eli abortteja

2. Puolustavat perheiden oikeuksia vastustaen perverssiä pridetystä

3. Vastustavat pakollisia myrkkypiikkejä eli pakkorokotuksia

4. Kannattavat itsepuolustusta eli aseenkanto-oikeutta

5. Kannattavat desentralisaatiota eli lisää valtaa osavaltioille ja paikallishallinnolle

6. Vastustavat vihreää siirtymää

7. Vastustavat äänestyskoneita ja kannattavat rehellisempiä vaaleja

8. Kannattavat Amerikka Ensin -aatetta ja vastustavat globalismia

9. Vastustavat sionistien sotia, kuten Syyrian ja Ukrainan sotaa

10. Sanovat suorat sanat satanistisille suvakeille

 

 

Mafiosotkin ovat erilaisia. Jotkut tuhoavat kokonaan vapautesi, kun taas toiset antavat sinun elää suhteellisen vapaasti. Itse asiassa niin vapaasti, että sinulla on parempi mahdollisuus puolustaa itseäsi hyökkäyksiltä, sekessoitua helpommin ja jopa nousta kapinaan! Totta kai sinun kannattaa mieluummin tukea vaaleissa sellaisia vähemmän törkeitä mafiosoja.

 

Tietysti samalla sinun kannattaa tukea vapautta kannattavia paikallistason poliitikkoja, jotka sitten entisestään lieventävät vähemmän pahan mafiaporukan toimintaa. Parhaassa tapauksessa joku mafiaporukka sitten vielä alkaa kannattamaan lisää vapauksia. Parasta onkin tukea libertaareja Ron ja Rand Paulia paikallis- ja osavaltiotasolla ja Trumpia presidentinvaaleissa.

 

 

Tässä vaiheessa joku voisi sitten sanoa, ettei USA:ta ja EU:ta voi enää pelastaa, koska maahanmuuttajat lisääntyvät niin kovaa vauhtia. Ehkäpä, mutta silloin on vielä yksi lopullinen ratkaisu: Sekessio eli liittovaltioiden, kuten EU:n ja USA:n hajoaminen. Tätäkin helpottaa se, että Trump on antanut liittovaltioille yhä enemmän valtaa samalla, kun on polarisoinut kansaa vastustamaan satanistisia suvakkiglobalisteja.

 

Näistä syistä Trumpin eilinen ilmoitus lähdöstä presidentinvaalitaistoon on äärimmäisen tärkeä. Käytännössä Trump aikoo hyökätä sekä suvakkien että omaan puolueensa puolisuvakkien kimppuun. Republikaanipuolueen organisaatiota johtavat ”Macit” nimittäin pelkäävät Amerikka Ensin -republikaaneja enemmän kuin demokraatteja, joita he muuten tukevat usein enemmän kuin Amerikka Ensin -republikaanisia ehdokkaita!

 

Suomalaisten on tätä vaikea tajua, mutta et voi voittaa vihollistasi, jos omassa joukossasi on aktiivisia pettureita. Tämän Trump tietää ja on vihdoin puhdistamassa republikaanipuoluetta!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Trump ilmoittautui USA:n 2024 presidenttikisaan. Republikaaneihin sisällissota!

 1. https://youtube.com/shorts/Bvxi-bdUbzU

  Konservatiivinainen on aloittanut vaimokoulun, jossa naisia aletaan opettamaan kunnon vaimoiksi ja äideiksi! Nainen kertoo naisille opetettavan kaikki mitä hyvien vaimojen ja äitien pitää tietää. Vaimokouluun aiotaan tuoda vaimoja, jotka ovat koukuttaneet itseensä parhaita miehiä.

  1. Olet mitä ajattelet ja säteilet sitä mitä olet. Mitä säteilet, sitä houkuttelet.

   Ei ole väliä kuka on edessäsi, jos tiedät kuka on takanasi.

   Ei tarvitse kiirehtiä. Jos jonkin on tarkoitus olla, se tapahtuu.

   Oikeaan aikaan, oikean henkilön kanssa, parhaasta syystä ja loput hoituvat itsestään.

 2. https://youtu.be/qBT2RZHPqn8

  Vaikka koko eliitti on täysin umpimätä, on sinänsä huvittavaa, että he kaikki pilkkaavat Fidel Castron poikaa Justin Trudeauta ja pitävät tätä totaalisena pellenä. Aiemmin Brasilian Bolsonaro on tehnyt Trudeaulle samaa.

 3. ”Trump ja Bolsonaro:”
  ”3. Vastustavat pakollisia myrkkypiikkejä eli pakkorokotuksia”
  Muistanko väärin mutta eikös Trump puhunut ”rokotteiden” puolesta presidenttikautensa viimeisinä kuukausina ainakin noin yleisellä tasolla? Vaikka tuo lobbaaminen olisi ollut ilman tuota pakkoa niin myrkkypiikkien puolesta puhuminen viittaa kuitenkin siihen että Trumppikin on osa samaa korruptoitunutta koneistoa kuin kaikki muutkin päättäjät.

  1. Myöhäiskesällä ja syksyllä 2020 Trump alkoi Big Pharman haluamaa kampanjaa.
   D.J.Trump
   Oct. 12, 2020: ”Under my leadership, we’re delivering a safe vaccine and a rapid recovery like nobody can even believe. And if you look at our upward path, no country in the world has recovered the way we’ve recovered economically or otherwise, not even close.”
   ”The vaccine works. The ones that get very sick and go to the hospital are the ones that don’t take their vaccine. But it’s still their choice, and if you take the vaccine, you are protected.” – Donald J. Trump

   ” I came up with a vaccine, with three vaccines. All are very, very good. Came up with three of them in less than nine months ” – Donald Trump

   ”I would recommend it and I would recommend it to a lot of people that don’t want to get it and a lot of those people voted for me, frankly.” -Trump

   ”It is a great vaccine. It is a safe vaccine, and it is something that works.”— President Trump, Fox News Primetime’

   D.J. Trump Tweet Dec. 17, 2022: ”The Vaccine and the Vaccine rollout are getting the best of reviews. Moving along really well. Get those ‘shots’ everyone!”

   Trump celebrated the rollout of the vaccines. He repeatedly said that the vaccine was a ”miracle,” that it was ”safe and effective,” and that it would end the pandemic.
   ”It will save millions of lives, and soon end the pandemic once and for all,” Trump said Dec. 11, the day the FDA authorized the Pfizer-BioNTech vaccine for use.

   For months leading up to the arrival of the first vaccines, Trump feverishly claimed credit for their quick development. At campaign rallies, he told supporters a vote for Biden would ”delay the vaccine,” while a vote for him would result in a vaccine to ”quickly eradicate the virus.”

   These vaccines are also very safe,” said Trump. ”American citizens participated in clinical trials that were far larger than normal, and had no serious side effects. The dedicated and independent experts at the FDA meticulously studied the results of the trials, and it has now passed the gold standard of safety.”

   In remarks toward the end of the year 2020, Trump said the world would benefit from the vaccines and held up the rollout as a historic medical achievement.

   Dec.21, 2021 ”Trump disclosed in an interview on Sunday that he has gotten his booster.”

   Trump in Arizona rally: ”I recommend you to take it.”

   “Now one thing: When you have the vaccine, people that do [get infected] — and it’s a very small number relatively, but people that do get it — get better much quicker,” Trump said. “And it’s very important to know. They don’t get nearly as sick, and they get better.

   “The federal pause on the J&J shot makes no sense. Just six people out of the nearly 7 million who’ve gotten the Johnson & Johnson vaccine reported blood clots, ” said Trump.

   Trump was against the anti-vaccine skepticism that was on the rise in his base. (Allies such as Tucker Carlson had often pointed to unverified reports in the Vaccine Adverse Event Reporting System, or VAERS.)
   “Indeed, this moronic move is a gift to the anti-vax movement,” Trump said.

   Joten Marco, käypä ottamassa muutama boosteri.

   1. Trump kannattaa rokotteita, kun taas Biden kannattaa sekä rokotteita että PAKKOROKOTUKSIA. Eikös tässä ole melkoinen ero.

    Samoin Trump vastustaa Ukrainan sotaa ja haluaa asiallisia suhteita Venäjään ainakin enemmän kuin Biden, joka voimakkaasti kannattaa Ukrainan sotaa. Eikö tässäkin ole melkoinen ero.

    Samanlainen ero on mm. abortissa, sananvapaudessa, aseenkannossa ja äänestyskoneissa. Jos on pakko valita kahden mafioson välillä, niin todellakin kannattaa valita vähemmän roistomainen mafioso. On mafiosoissakin eroja.

 4. Trumpin suosio kääntyi Usassa sen jälkeen, kun hän alkoi ensimmäisessä suuressa tilaisuudessaan vaalien jälkeen kannustaa kannattajiaan ottamaan koronarokotteen. Varmasti siellä on vielä se ydinjoukko, osa rokotevastaisiakin, joka antaa tämän anteeksi perustellen sitä jollain argumentilla, mutta siellä on paljon niitä rokotevastaisia. DeSantis sen sijaan on ottanut/saanut roolin rokotepakkoa ja lockdownia vastustavana republikaanina, hänen suosionsa on kasvanut. Kuinka ohjattu DeSantis oikeasti on, siitä olisi hyvä amerikkalaisten saada tietoa, jos sellaista on. Onko hänkin puppet?
  Paul Gosar, jota täälläkin jossain sivustolla heti nimiteltiin äärioikeistolaiseksi ja väkivaltaiseksi, voisi olla oikeasti sitä, miltä näyttää? Tai Rand Paul. Heidän mahdollisuutensa nousta ovat tietenkin pienemmät kuin Trumpin ja DeSantisin.

  Suomen mediapooli ei tule näistä vaihtoehdoista kertomaan, tietenkään, mutta LL voisi tehdä heistä henkilökuvan?

  Toinen seikka, mikä puhuu Trumpia vastaan, on se, ettei hän vapauttanut Julian Assangea. Jos hän olisi näin tehnyt, Assange olisi paljastanut Usan demokraattien hallitseman deep staten, mistä Trumpkin aina puhui. Ei voi välttyä ajatukselta, että Trumpilla on ollut itsellä jotain salattavaa.

  Ja sitten se, että voi olla, että Trump on ”pienempi paha”, ja että sitä kautta alkaisi maailma järkiintymään. Sillä ei kai Trump voisi alkaa heti presidenttinä toimia esim. ulkopolitiikassa täysin päinvastoin kuin Biden vai voisiko? Sehän meitä suomalaisia kiinnostaa.

  Kun taas Venäjällä, Putin myönsi Edward Snowdenille Venäjän kansalaisuuden.

  1. Pääasia, että ihmiset tajuavat myös Trumpin olevan pedofiili-satanisti, joka on aivan yhtä paha ja rikollinen kuin kaikki muutkin valtaan päässeet.

   Älä koskaan luota ”älykkäisiin” ihmisiin. He ovat kaikki valehtelijoita, pettureita ja mädättäjiä tavalla tai toisella. He tuhoavat sinut ja perheesi.

   1. Amerikkalaiset ja britit eivät myöskään ole valkoisia, vaan he ovat aina olleet sekakansa, joka on sukua afrikkalaisille ja lähi-itäläisille, sekä yhdelle nimettömälle ryhmälle.

   2. Juuri näin. Trump ei ole ”vähemmän huono”, vaan toinen reitti samaan päämäärään. Kuinka on mahdollista että DeWit ei ole huomannut ja sisäistänyt että Trump tosiaan on j-talaisten ja pankkiirien juoksupoika aivan täysin? Kuinka paljon se on siitä että Trump on myös yksinkertainen ja helposti manipuloitava, vaikkei olekaan seniili kuten Biden, on toki mielenkiintoinen kysymys, mutta epäolennaista. Olennaista on mihin suuntaan maailma kehittyi Trumpin ”vahtivuorolla” JA mitä mahdollista se tuo tullessaan tulevaisuudessa (Trumpin poliittiset lahjat siionisteille).

    LL:n tyyliin voisi kysyä, -Onko LL terminaalisen naiivi? Miksi LL KIELTÄYTYY näkemästä kenen etuja Trump palvelee?!!!

    1. Tietysti Rockefellerien eli valtaeliitin toisen puoliskon samalla, kun vastustaa toisen puoliskon eli Rothschildien vielä hullumpaa sotapolitiikkaa, johon kuuluu mm. ydinsota Suomessa. On siis valtaeliitin kätyreissäkin selkeitä eroja ihan niin kuin mafiosoissakin. Jos on pakko valita, niin kannattaa äänestää pienempää mafiosoa samalla, kun pyrkii kokonaan poistamaan mafiosot mm. tukemalla rahakonetta ja kaikkea imperialismia vastustavaa Ron Paulia.

    2. Samaa ihmetellyt monet kerrat. LL:n lähestyminen asioihin on superhypernaivia. Tai sitten se on kylmän laskelmoivaa.

     Muistaako joku vielä kun Trump lupasi pistää Hillaryn vankilaan jos hänet valitaan? Valintajuhlissa hän ylisti molempia Clintoneita ja kehui kuinka ihania ihmisiä he ovat ja hänen hyviä ystäviään. Israel on ollut Trumpille numero yksi kaikessa koko hänen kautensa ajan eli umpisiionisti kuten on Bolsanaronkin.

     Aivan käsittämätöntä että miljoonia ihmisiä tappanut ja vammauttaneet koronarokotteet nyt LL:nkin toimesta lakaistaan maton alle ”koska Trump ei ajanut pakkorokotuksia”. Käytännössä USA:ssakin monen oli pakko valita työpaikan tai piikin välillä ja jos tämä ei ole pakottamista niin mikä? Trumpin rokotelobbaaminen on taatusti ajanut lukuisat määrät ihmisiä ottamaan myrkkypiikki joten hän on suoraan itse syyllinen kansanmurhaan. Mutta hei…vähemmän huono vaihtoehto. Mitä nyt saman linnun toinen siipi mutta ei anneta sen haitata. Marcolle on aivan uusia asia se että nämä hallitsevat aina molempia osapuolia. LL on tosiaan aivan poikkeuksellisen typerä ”vaihtoehtomedia” maailmassa.

 5. Tuleva alahuoneen johtaja ja varapresidentistä seuraavana oleva McCarthy ja McDaniel ovat huomattamasti järkevämpiä kuin ylähuoneen vanha jörrikkä McConnell, joka pistää vain kapuloita rattaisiin Trumpille ja America First-liikkeelle.

 6. Ainoa ratkaisu on laillinen luokkasota kaikkia ”älykkäitä” riistäjiä, pettureita ja vihollisiamme vastaan, sekä laillinen vastarinta maanpettureitamme vastaan.

  Ihmisten pitää ottaa laillisesti takaisin se mikä heiltä on riistetty ja varastettu, samalla kun yläluokka sikailee rahoillamme ja työllämme.

 7. https://youtu.be/rwNOX9FMrEk

  Ihmiset oikeasti luulevat aivopesun takia, että maailmaa ja yhteiskuntia johtavat jotkut ”älykkäät” ihmiset, jotka ovat asemissaan koska jotenkin tietäisivät muita paremmin. Totuus on aivan muuta ja tämä on pelkkää valheellista roskaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*