Marco de Wit 18 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Juutalaisen FTX-huijauksen kaatuminen paljasti Ukrainan sekaantuneen laajamittaiseen rahanpesuun. Juutalaisen presidentin johtama Ukraina pesee sekä juutalaisen mafian/Mossadin, juutalaisten kryptohuijarien että juutalaisten dominoiman demokraattien rahoja. Raha siis kirjaimellisesti käytetään demokraattien ristiretkeen republikaaneja ja yleensäkin valkoisia konservatiiveja vastaan.

 

Elon Musk ja Kim Dotcom ihmettelevät: Miksi valtamedia puolustaa kryptohuijaria, Sam Bankman-Friediä?

 

 

Tästä kaikesta Suomen valtamedia ei puhu sanaakaan. Erityisen hiljaa ovat Suomen natottavat kansallismieliset. Onhan niin jaloa tuhota oma kansansa sekä taloudellisesti että sotilaallisesti valitun kansan hyväksi.

 

Tässä vielä todella pelottava tietovisa Suomen kansallismielisille: Mitä yhteistä on New York Timesissä ja näissä henkilöissä?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Päivän kuva: Tietovisa

 1. Ne jot­ka oli­vat kiin­nos­tu­nei­ta
  –   Pe­pe Es­co­ba­rin: Ken­raa­li TAL­VES­TA saat­ta­vat ol­la kiin­nos­tu­nei­ta myös
  –   John Hel­merin: Mar­salk­ka Ku­tu­zov Liit­tyy Ken­raa­li TAL­VEN ja Ken­raa­li Su­ro­vi­kin’in Seu­raan

  Ar­tik­ke­lis­sa va­lo­te­taan ve­nä­läis­tä ajat­te­lu­ta­paa, jo­ka on täy­sin kä­sit­tä­mä­tön län­nen «sään­tö­mää­räi­sel­le ajat­te­lul­le».

  1. Ei voi sanoa olevan energiakriisin takana kuin syyllisenä. Black Rock luovii merkittävänä varallisuuden haltijana maailmassa, mutta vaikka se on haltija, sen takana olevan varallisuuden tuhannet erilaiset sekmentit päättävät myös itsenäisesti ja muuttavat myös omia agendojaan. Olen tämän UMV:ssä ilmaissut yli vuosi sitten, mutta persuja valeoppositioksi täysin sokeana suu vaahdossa siellä ulisevat eivät asiaa ymmärrä.

    1. Ei ole totta, vaikka itsekin pettynyt persuihin esim sen elvytyspaketin ja myöhemmin natokannan ja räikeän Venäjävihan suhteen. Persut vastustaa mieletöntä maahanmuuttopolitiikkaa. Eivät he yksin sitä korjaa, mutta jos Sinimustat voisivat menestyä vaaleissa edes välttävästi, kuten myös VKK ja Vapauden Liitto yhdessä SKE:n kanssa vaaliliitossa, niin äänivoimaa voisi alkaa olla takana sen verran, että sillä on merkitystä.
     PItää unohtaa kaikki muu täässä kohtaa. Nato tullee tai ei tule, mutta saataisiin edes mutiaiset loppumaan.

    2. Tapiola on päivänselvä sekopää, joka parhaimmillaankin uskoo PS-puolueen aitouteen ja rehellisyyteen. Tämä kertoo jo kaiken..

     Joko aidosti ja vilpittömästi yksikertaisen tyhmä, mutta todennäköisemmin joku vihervasemmiston epäonnistunut yritys viidennen kolonnan uittamiseen LL-palstalle.

     1. No kylläpäs meidän pikkumattia taas uituttaa! Kerropa millä sakea maahanmuutto saadaan loppumaan. Sinulla ei ole vastausta, mutta pissahousujasi täällä haistatat.

 2. Yhdysvaltain republikaanisen puolueen kongressiedustajat vaativat ulkoministeriön johtajalta Anthony Blinkeniltä selvitystä demokraattisen puolueen, Ukrainan ja konkurssin tehneen kryptopörssin FTX:n välisistä taloudellisista suhteista.

  Kongressiedustajien Troy Nelsin, Louis Gomertin, Mary Millerin ja Byron Donaldsin mukaan Kijeviin sotilasapuna siirretyt veronmaksajien miljardien dollarit ”voitaisiin mahdollisesti sijoittaa FTX-kryptovaluuttapörssiin”. Korostetaan, että FTX teki myöhemmin, välivaalien aikana, valtavia lahjoituksia demokraattiselle puolueelle.

  Kävi ilmi, että maaliskuussa, vain muutama päivä sen jälkeen, kun Yhdysvaltain presidentti Joe Biden lupasi miljardeja dollareita Ukrainalle, Kiova avasi varainkeruusivuston yhteistyössä FTX:n kanssa.

  Outoa, mutta kaikki Yhdysvaltojen ja Ukrainan väliset suhteet päättyvät korruptioskandaaleihin.

  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

  Congressmen from the US Republican Party demanded an account from the head of the State Department, Anthony Blinken, in financial relations between the Democratic Party, Ukraine and the bankrupt crypto exchange FTX.

  According to Congressmen Troy Nels, Louis Gomert, Mary Miller and Byron Donalds, the billions of taxpayer dollars transferred to Kyiv as military aid ”could potentially be invested in the FTX cryptocurrency exchange.” It is emphasized that FTX later, during the midterm elections, made huge donations to the Democratic Party.

  It turns out that in March, just days after U.S. President Joe Biden pledged billions of dollars to Ukraine, Kyiv launched a fundraising website in partnership with FTX.

  Strange, but any relationship between the United States and Ukraine ends in corruption scandals.

 3. Aussie Mining Miljardööri käynnistää $25BN rahaston Ukrainan jälleenrakentamiseksi.

  Andrew Forrest ja hänen vaimonsa ovat sitoutuneet 500 miljoonaan dollariin Green Growth Initiative -aloitteeseen, jonka tarkoituksena on investoida maan perusinfrastruktuuriin, kuten uusiin vihreisiin energia- ja televerkkoihin. (BBC)

  Maaliskuussa BlackRockin hallituksen puheenjohtajan Larry Finkin tuella perustetun sijoitusrahaston arvioidaan kasvavan 100 miljardiin dollariin.

  Eli lännen päättäjillä ei ole mitään sitä vastaan, että Ukrainan infra romutetaan nyt?

  1. Rahasto ei old mitään muuta kuin jättimäinen rahapesula ja rahasto, jolla kerätään valtaa entistä harvempiin käsiin.

 4. Kyllähän nuo neljä saattavat kaikki olla demokraatteja juutalaisia vähän kuin Aaaltola ja muut vakioasiantuntijat aina puhuvat muiden puolesta madiassa Suomessakin. Nuo neljä tietysti läträävät rahalla. Janet Yellen kyllä noista neljästä ainoa vakavasti otettava, edes jossain määrin.

   1. En vitsaile paremmin. Toki voisi sanoa noiden kolmen muun olevan ne vakavasti otettavat. Nuo uuvatit pitäisi ottaa niin vakavasti, että viedään jonnekin aivopesuleirille. Yellen siinä mielessä, että hän sentään on kasvanut terveemmässä maailmassa ja ymmärtää aina milloin asioita tehdään vääryydellä.

    Joku voisi kertoa viisaammin, mutta olisiko nyt vaikka kylmän sodan päättymisestä alkanut ensin jonkinlainen voimatyhjiö, jota sitten on jotkut huomanneet ottaa haltuun vähitellen yhä liberaalimmalla sonnalla myllyttäen ihmisten mielet tähän nykyhulluuteen. Yellen ymmärtää kaiken sen kehityksen. Nuo nuoremmat uuvatit ovat enemmän kasvaneet tuohon vastuuttomaan ahneuteensa. Ihminen on ahne.

 5. Tietovisa: Mitä yhteistä on New York Timesissä ja näissä henkilöissä?

  V: Kaikki käyttävät saman näköisiä kynttilänjalkoja viikonloppuisin.

 6. https://youtube.com/shorts/5_ZIlr6nR7M

  Trump käy taas Bidenin seniiliyttä vastaan ja kertoo kuinka tämä nukahtelee kokouksissa ja lentelee pitkään kokouksiin, joissa kutsuu toista maata toiseksi maanosaksi.

  Trump sinänsä puhuu roskaa siitä, ettei hän aloittaisi ydinsotaa, sillä aivan varmasti tekisi samaa kuin Biden.

  1. Jos Trump olisi presidentti. Koko sotaa EI edes olisi. Ja, jos olisikin. Neuvottelutulokseen olisi pyritty Venäjän kanssa aikoja sitten eikä Bidenin ja demokraatti-kommunisti-globalistien tavoittelemaan ydinsotaan sekä TIETOISEEN maailmanloppuun!!!

 7. Meidän pitää kuolla juutalaisten ja Israelin puolesta viimeiseen suomalaiseen! Juutalaisten ja Israelin puolesta!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*