17 thoughts on “Päivän kuva: Persoonapronomini

  1. Kiinassa oli eunukit.
   Mun mielestä jo valmiiksi munattomat beta miehet voisivat ryhtyä jälleen eunukeiksi. Pihlajalinnasta voitaisiin ostaa verovaroin tarvittavat operaatiot.
   Olisi paljon selkeämpää. Sitten eivät myöskään pääsisi enää levittämään heikkoa geeniainesta.
   Ongelmaksi jäisi edelleen femakkotransut, mutta he kyllä katoavat parissa sukupolvessa, kun eivät lisäänny.

  2. Jeffrey Epsteinin kiristysringissä oli kyse pitkälti juuri siitä, että rahaeliitti halusi Mossadin ja CIA:n avulla saattaa mm. ”transhumanismiin” ja tekoälyyn liittyvät tiedemiehet, virkamiehet jne. kiristyksen alle, saamalla heidät sekaantumaan lapsiin ja nyt he ovat saaneet heidät kiristyksen alle.

   1. No voi voi sinua, uskotko itsekään tuohon, mitä kirjoitit ja jos uskot, niin aika hyväuskoinen olet. Sinulle voi sanoa mitä tahansa ja sinä uskot.

  1. Ajattelin alussa esittää kommentissani juuri mainitsemasi herran. Spede Pasasen, mutta ”veit jalat suustani”! Et vain sinäkin ole Wanha pieru*? Jonnet eivät nimittäin tiedä!

 1. Tämä taitaa olla ainoa asia josta olen rauhan uskonnon edustajien kanssa samaa mieltä; mielisairaiden sateenkaari-ihmisten pronomiinit ovat WAS/WERE ja muita ei tarvitse keksiä.

 2. Si­nus­ta­ko seu­raa­va He­sa­rin pää­toi­mit­ta­ja?
  –   Ha­ke­mus Hel­sin­gin Sa­no­mien pää­toi­mit­ta­jak­si
  –   Nyt on ai­ka jo­kai­sen lä­het­tää oma ha­ke­muk­sen­sa he­sa­ril­le.

  … Se et­tä näin­kin mer­kit­tä­vän ja na­to-yh­teen­so­pi­van jul­kai­sun pää­toi­mit­ta­ja jää kiin­ni niin­kin vä­häi­ses­tä sat­tu­muk­ses­ta kuin rat­ti­juo­pu­mus, vaik­ka naut­tii­kin val­ti­on ja na­ton suo­je­lus­ta, voi tar­koit­taa vain si­tä, et­tä HÄ­NES­TÄ PI­TI PÄÄS­TÄ EROON ja et­tä seu­raa­ja on jo va­lit­tu.
  –   Toi­saal­la kor­ke­an län­ti­sen elii­tin pii­ris­sä, esi­mer­kik­si EU:ssa ja sen sa­tel­liit­ti­val­ti­ois­sa, ei teh­dä mi­tään pää­tök­siä il­man, et­tä edus­ta­jat ovat al­ko­ho­lin ja­tai huu­mei­den vai­ku­tuk­sen alai­se­na.

  Tä­män ke­sän muo­ti­hit­ti EU-pöy­dis­sä on ol­lut ve­nä­läi­nen ka­vi­aa­ri:
  –   mais­te­le­mal­la ka­vi­aa­ria kor­ke­at edus­ta­jat sai­vat esi­ma­kua sii­tä mi­tä tu­le­vai­suus tuo tul­les­saan, kun
  –   Uk­rai­na on lyö­nyt Ve­nä­jän ja
  –   Mos­ko­va an­tau­tu­nut BlаckRоck’il­le ja
  –   Lah­jus­ten ot­ta­mi­nen ja kan­san va­ro­jen ka­val­ta­mi­nen on lo­pul­ta­kin sää­det­ty lail­li­sek­si ja hy­veel­li­sek­si toi­min­nak­si.

  1. Piti päästä eroon. Seurataan kuka on vielä kovempi natottaja HS päätoimittajaksi. Tuleeko Yleltä vai MTV3:sta. Mies vai nainen? Veikkaan noin 50-v. kovaa vasemmistolaista suvakkinaista, jolla on yhteyksiä Natoon ja hybridikeskukseen ja mielellään EU:hun, Ukrainaan ja USA:han. Naimisissa naisen tai amerikkalaisen kanssa.

  2. Meni sen verran pieleen, että olisi pitänyt olla huppelissa panssarivaunun puikoissa ja ampua tankilla johonkin NATO:n jäsenmsaahan. Ja HUUTAAAA, että VENÄJÄLTÄ T U L T A ! ! !

 3. https://youtube.com/shorts/6xjzlp7VnXI

  Et antanut hänelle puhtautta, petit häntä, et ansaitse yksiavioisuutta häneltä.

  Upean konservatiivinaisen pitää sanoa samat sanat mitä täällä on sanottu jo pitkään, samalla kun aina tulee joku betamies ulisemaan ja puolustelemaan moraalittomia naisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*