Marco de Wit 19 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Aiemmin Laiton Lehti suositteli paljon Youtube-videoita, mutta sitten juutalaisoligarkkien omistama Google osti sen ja viime aikoina sensuuri on mennyt yhä mahdottomaksi.

 

Toisaalta Youtubeen on nyt tullut yksi todella hyvä ominaisuus: Suomenkielinen tekstitys. Niinpä Laiton Lehti haluaakin suositella yhtä kaikkien aikojen loistavinta toimittajaa: Tucker Carlsonia, joka on todellinen totuuden äänitorvi. (Toki vaikenee etnisistä aspekteista.)

 

Tässä Tucker tiivistää hyvin Bankman-Friedin kryptohuijauksen käänteitä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Tucker Carlson: Sam Bankman-Friedin huijaus voi romahduttaa maailmantalouden!

 1. Sehän huijasi kryptorikkailta. Jos taviksilta, niin siitä voisi seurata romahdus. Eliittihuijari. Hyvä kun joku huijaa niiltäkin.

 2. Todellisuudessa maailmaa eivät hallitse mitkään älykkäät ja muita enemmän tietävät ihmiset. He ovat vain äärimmäisen häikäilemättömiä, rikollisia, kylmiä, pahoja ja itsekkäitä ihmisiä. Siinä se salaisuus. Kuka tahansa voi käytännössä pyörittää samanlaista mafiaa, eikä siihen tarvita erityisen korkeaa älykkyyttä. Normaalit ihmiset eivät edes halua valtaa ja rahaa, varsinkaan hinnalla millä hyvänsä.

 3. Maailmantalouden romahdus koostuu monista pienemmistä romahduksista.
  –   Bankman-Fried aloitti vain kryptorahan romahdusprosessin.

  Helposti historian kirjoihin jää vain se viimeinen niitti romahdusprosessista,
  –   hetki, josta lopulliseen romahdukseen on enää muutama päivä, nyt digiaikana ehkä vain muutama tunti.
  –   Ihmisen käsityskyvyn aikajänne on niin lyhyt, että kymmeniä vuosia kestävien prosessien havaitseminen on käytännössä mahdotonta, vaikka ne tapahtuvat kirjaimellisesti «aivan silmien edessä».

  1. Ilman sähköpulaa ei mikään romahda. Talousromahdus on siis muutaman tunnin päässä. Kapina on kolmen päivän päässä siitä kun sähkökatko alkaa. Aijai, elämme jännittäviä aikoja.

   Apuva, antakee lissee aggregaatteja?

 4. Sami Pankkimies-Paistetun voisi rangaistukseksi laittaa vaikka ***************. Siellähän joissakin osavaltioissa näin tehdään rikollisille. Mielestäni maailmantalouden romahduttaminen on vakava rikos.

 5. TUCKER CARLSON on joutunut ennenkin juutalaisten hampaisiin kun hän yhdessä TV-pakinassaan vertasi Henry Ford (1863-1947) eli T-Fordin isän tuottamaa suurta taloudellista hyöryä USA:lle. Etenkin hänen suuresta panoksesta työllistämällä autotehtaissaan paljon ihmisiä ja jopa huolehti heistä myös sosiaalisesti. Samalla hän lisäsi työläisten vaurautta ja elämänlaatua sekä tämä heijastui yhteiskunnan tlouselämää vauhdittavasti. Myös maajussit saivat halvan hyvän käyttöauton, joka kesti joka päiväistä käyttöä maaseudun kuoppaisilla teillä työssä ja vähäiseksi jääneessä vapaa-ajaksi. Carlson taas sanoi joitain juutalaisia kylmiksi laskelmoiviksi keinottelijoisiksi, jotka eivät höydytä ympäröivää yhteiskuntaa saatika yksittäisiä ihmisiä (goyimeja). Eli jotkut ahneimmat juutalaiset kuppaavat kaiken ITSELLEEN ja niille tahoille, jotka SUORAAN hyödyttävät HEITÄ (juutalaiset) ITSEÄÄN tavalla tai toisella (sidosryhmät). Edellisessä teen VÄÄRYYTTÄ Carlsonille, sillä VEDÄN MUTKAT SUORIKSI alkuperäisestä pehmeämmästä versiosta, joka kuitenkin oli USKALIAAN suorasukainen Yhdysvallissa ja yleensäkin länsimaailmassa. Suomessa viime keväänä oli oikeudessa veropetos, jossa juutalainen pariskunta – ilmeisesti yrittäjiä – olivat jättäneet tuloistaan maksamatta veroja Suomeen. He eivät tosin halunneet ”PUHTAANA KÄTEEN” vaan he yrittivät maksaa verot Israeliin!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*