Free speech 19 marraskuun, 2022

 

Laiton Lehti kertoi taas vihafaktoja paljastaessaan kryptohuijari Sam Bankman-Friedin etnisen taustan.

 

Elon Musk ja Kim Dotcom ihmettelevät: Miksi valtamedia puolustaa kryptohuijaria, Sam Bankman-Friediä?

 

 

 

Laiton Lehti järjesti myös aiheeseen liittyen tietovisan, jossa kysyttiin mikä yhdistää Zelenskiä, Bankman-Friediä, Zuckerbergiä ja Yelleniä.

 

Päivän kuva: Tietovisa

 

 

Oikea vastaus tuli nopeasti. Tapiola ehti ensin:

Kyllähän nuo neljä saattavat kaikki olla demokraatteja juutalaisia vähän kuin Aaaltola ja muut vakioasiantuntijat aina puhuvat muiden puolesta madiassa Suomessakin. Nuo neljä tietysti läträävät rahalla.

 

 

Saman ovat tietysti huomanneet monet muutkin, joten nyt monet juutalaiset ovat paniikissa. Wikipediassa väitellään nyt siitä saako Bankman-Friediä kutsua juutalaiseksi vai onko se rasismia. Jotkut myös yrittävät epätoivoisesti väittää, ettei ola varmaa tietoa Bankman-Friedin etnisestä taustasta. Siis vaikka hänen vanhempansa ovat ylpeitä juutalaisia!

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Kaiken kukkuraksi Bankman-Friedin huijausta alkaa tutkimaan edustajanhuoneen komitea. Sen johtajana on tietysti Bankman-Friedin yksi suurimmista tukijoista ja faneista eli musta demokraatti Maxine Waters.

 

 

Waters tunnetaan Amerikan korruptoituneimpana poliitikkona, joka on valmis myymään poliittisia palveluksia rahaa vastaan.

 

 

 

Kaiken kukkuraksi Waters on aiemmin ”valvonut” Bankman-Friedin toimintaa.

 

 

 

Sam Bankman-Friedillä ei ole kuitenkaan mitään hätää. Juutalaisten ja mustien rikokset ja korrutio ovat eri asia.

 

10 thoughts on “Wikipediassa pohditaan: Onko antisemiittistä kertoa cryptohuijari Sam Bankman-Friedin olevan juutalainen?

 1. Eli mitään ei tulla tutkimaan historian melkein suurimmasta rahanpesu ja korruptiosotkusta. Ei mitään nähtävää. Kaikki voivat mennä koteihinsa.

  Samaan aikaan vihollisemme järjesti Julian Assangen loppuelämäksi vankilaan, Edward Snowdenin ikuiseen maanpakoon ja Jonesille näytösoikeudenkäynnissä 1 miljardin, siis yhden miljardin dollarin korvaukset, kun tämä paljasti kuinka Sandy Hookin ampuminen oli lavastettu. Koko järjestelmä on täysin totaalisen mätä ja korruptoitunut ja varsinkin poliittisissa jutuissa et tule saamaan mitään oikeutta. Tuomiot on jo etukäteen päätetty.

 2. Siinä onkin puolueeton ja subjektiinen tutkija. Täysin pellejä kaikki ”älykkäät” ja mikään ”korkeampi älykkyys” ei ole se syy miksi nämä johtavat järjestelmää ja yhteiskuntaa. Jos olet tarpeeksi röyhkeä, rikollinen ja häikäilemätön, voit tehdä aivan samaa. Siinä kaikki. Et tarvitse mitään korkeaa älykkyyttä mafian tai minkään muun pyörittämiseen.

 3. Bankman on kuin pukki kaalimaalla ja Waters kuin vuohi tutkimassa, mitä kaalimaalla on tapahtunut.

 4. Olisiko talousvaliokunnan johtoon ollut vaalien jälkeen tulossa republikaani ja nyt demokraatit kiirehtivät saamaan oman korruptoituneen komiteansa pystyyn?

  1. Skandaaliin on sotkeutunut republikaanejakin republikaani senaattori mukaanlukien! Saman lohikäärmeen kaksi siipeä vain.

 5. https://youtu.be/c-d8Ude0rWM

  Ostaisitko sinä auton tältä mieheltä? Miksi sitten antaisit hänelle kaikki rahasi?

  ”Älykkäät” ovat todellisuudessa totaalisia pellejä. Sinun pitää itse huolehtia itsestäsi ja omasta perheestäsi. On pelkkä valheellinen myytti, että olisi ihmisiä jotka olisivat sinua älykkäämpiä ja tietäisivät asioista sinua paremmin.

 6. En edes viitsi enää kommentoida koko löysää haisevaa ”pyhää” paskaa! Valkoisen goytimilla EI ole varaa kuluttaa KALLISTA aikaansa menettämällä siinä ajassa liki viisi euroa!!! Eli suurista rahoista on kyse… goyimille!

 7. Olen yleisessä mittakaavassa havainnut että jos jonkun henkilön esittelytiedoissa ei ole uskontoa, niin se on silloin juutalainen. Ja mitä korkeammalla taloudellisessa hierarkiassa joku on, niin sitä varmemmin kerrotaan ko. henkilön uskonnollinen tausta. Paitsi juutalaisten. ”Syntyi kristittyyn perheeseen”.

  Tällä tavoi ne tietyt huijaamiseen taipuvaiset juutalaiset tietävät ketä saa huijata ilman seuraamuksia ja ketä ei saa. Ja kenen kanssa saa käydä kauppaa ja kenen ei.

Comments are closed.