Marco de Wit 20 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei pimitä agendaansa: Se mielellään kertoo lähteensä.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Laiton Lehti myös kertoo avoimesti päämääränsä eli sekessio keinolla tai toisella.

 

Laiton Lehti lopettamassa. Pelastus löytynyt: Rahakone + sionistit vs. kansannousu tai sekessio!

 

 

 

Niinpä Laiton Lehti ei tee muuta kuin yhdistää poliittisesti epäkorrektit teoriat yhdeksi rationalistiseksi ”viha”teoriaksi ja ”viha”narratiiviksi.

 

Yleisteoria: Valtaeliitin sisällis- eli maailmansota alkoi. Venäjä hyökkää myös Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Vihanarratiivi ei kuitenkaan riitä, ellei sitä pysty esittämään loogisella ja yksinkertaisella tavalla JA samalla vastata tärkeimpään kritiikkiin: Jos valtaeliitin pankkihuijaus ja sotaisuus romahduttaa maailmantalouden, niin miksi sitä kauan odotettua romahdusta ei ole VIELÄKÄÄN tapahtunut. Luulisi, että rahan määrän moninkertaistaminen, koronasulut ja lukuisat sodat pakotteineen olisivat jo kaataneet korttitalomaisen maailmantalouden.

 

Onneksi selitys on yksinkertainen ja seuraa suoraan narratiivista seuraavasti:

 

1. Pankkiirien ahneus
Pankkiirit suojelevat kartellistista korttitalomaista rahakonettaan ja sen rahoittamaa kartellitaloutta rakentamalla kansainvälisiä yritys- ja pankkitukiautomaatteja. Tämän takia pankkiirit ja niiden johtamat pörssifirmat rahoittavat nationalismia tuhoavaa kulttuurimarxistista globalismia.

Länsimaiset suuryritykset ovat suvakismin suurin lähde ja rahoittaja. Eli vielä suurempi lähde kuin mitä pankkiirien dominoimat valtiot, joiden sentään pitää ottaa huomioon myös konservatiivien protestit. Tukemalla USA:ta ja Natoa tuet pahimpia mädättäjiä eli pankkiireita ja pörssiyrityksiä.

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

2. Sionistien sotaisuus
Sionistit haluavat käyttää rahakonetta vieläkin enemmän, koska haluavat laajentaa Israelia. Tämän takia Israel ja sionistit manipuloivat USA:ta ja Natoa tuhoamaan Israelin vihollisia, kuten Shia-puolikuuta ja sitä tukevaa Venäjää ja Kiinaa.

 

Valtakartta valmistumassa! Laiton Lehti lopettaa?

 

 

1+2 Valtaeliitti

Tämä valtaeliitin jakaantuminen pankkiireihin ja sionisteihin tekee vaikeaksi ymmärtää geopolitiikan kuviota. Asiaa vielä sotkee, että valtaeliitti on myös jakautunut Rockefellereiden johtamiin waspeihin ja Rothschildien johtamiin juutalaisiin.

Koko kuvio on kuitenkin helppo ymmärtää, jos tajuaa maailmanpolitiikan olevan kahden hyvin erilaisen voiman manipuloima eli toisaalta pankkiirien ja toisaalta sionistien. Osittain ne ovat tietysti sama asia, koska suurimpia pankkiireja ovat Rothschildit ja muut juutalaiset pankkiirisuvut. Kaiken kukkuraksi Rothschildit näyttävät olevan valtaeliitissä pääsemässä niskan päälle ja ajamassa maailmaa ydinsotaan.

 

 

 

Siinä koko kuvio. Toisaalta on samalla yritettävä ymmärtää miksi ihmiset eivät nouse kapinaan varsinkaan lamakausina. Selitys on yksinkertainen:

 

1. Aivopesu eli informaatiovalta
Jo muinaiset roomalaiset tajusivat, että on tärkeää hallita tutkimusta, koulutusta ja tiedonvälitystä mukaanlukien moraali ja uskonto. Myös nykyään rahakoneen rahoittamana pankkiirit ja sionistit aivopesevät ihmiset monien juutalaisten dominoimilla yliopistoilla, kouluilla ja valtamedialla.

 

2. Keppiä eli poliisivaltio
Jo muinaiset roomalaiset tajusivat, että aivopesu ei tehoa kaikkiin ihmisiin. Tarvitaan myös keppiä. Niinpä tärkeää on myös toisinajattelijoiden vainoaminen sensuurilla ja neutralisoiminen valeoppositiolla.

 

3. Porkkana eli lahjonta

Jo muinaiset roomalaiset tajusivat, että pelkkä aivopesu ja keppi eivät toimi. Tämän takia tarvitaan myös lahjontaa eli tarjoamalla leipää ja sirkushuveja. Valtio siis tarjoaa tietyille ryhmille monenlaisia tukiaisia sekä kartelli- ja sensuurioikeuksia. Näin valtaeliitti saa nämä ryhmät puolelleen tai ainakin vähentää niiden kapinahalua.

 

4. Hajoita ja hallitse

Jo muinaiset roomalaiset tajusivat, että kannattaa yllyttää eri ryhmät toisiaan vastaan. Tämä onnistuu lahjomalla toisia enemmän kuin toisia. Lisäksi kannattaa päästää maahan monenlaisia erilaisia etnisiä ryhmiä, jotka vihaavat toisiaan enemmän kuin valtaeliittiä. Samalla periaatteella voi myös valloittaa muita kansoja eli ei tarvitse tehdä muuta kuin hajoittaa kilpaileva valtio pieniin palasiin.

 

5. Beta-miehet
Jo muinaiset roomalaiset tajusivat, että eri ihmisryhmät ovat erilaisia. Ihmiset on nimittäin kyllä ohjelmoitu alistumaan alfoille eli valtaeliitille, mutta alistumis-innossa on rotueroja. Ehkä maailman alistumishaluisin kansa ovat suomalaiset ja varsinkin suomalaiset miehet.

 

Miksi suomalaiset miehet haluavat Suomen taktisten ydiniskujen kohteeksi? Orjakompleksi?

 

 

Talousromahdus vai eksponentiaalinen kasvu
Jo muinaiset roomalaiset tajusivat, ettei kansaa voi alistaa, jos talous romahtaa nopeasti. Näin myös nykyään. Rahakoneen synnyttämät lamakaudet ja sionistien synnyttämät sodat voivat romahduttaa talouden niin pahasti, että kansa nousee kapinaan.

 

Talousromahdus voidaan kuitenkin estää, jos maailmanmarkkinat jatkaa eksponentiaalista kasvua. Se edellyttää vain neljää asiaa:

 

1. Älykkyys

Talouskasvun ylläpitäminen edellyttää tiettyä minimitasoa sekä älyssä että psyykkeessä. Älykkyys on viimeisen 150 vuoden aikana alentunut länsimaissa noin 15 pistettä, joten voi olla, että ihmiset ovat jo liian tyhmiä korkean elintason ylläpitämiseksi. Toisaalta pieni valkoinen älyllinen eliitti pystyy todennäköisesti ylläpitämään taloutta vielä ainakin yhden sukupolven eli noin 20-30 vuotta. Lisäksi varsinkin mongolidien ja Intian kastieliitin äo on vielä luultavasti tarpeeksi korkea eikä ole romahtamassa niin nopeasti. Itä siis kompensoi lännen tyhmenemistä.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

2. Rahan käyttö

Raha mahdollistaa vaihdannan ja taloutta automaattisesti koordinoivan hintajärjestelmän. Toisaalta jos inflaatio nousee liian suureksi, niin sitten ihmiset lopettavat rahan käytön siirtyen omavaraistalouteen, joka tappaisi yli 90% maailman väestöstä. Pankkiirit menettäisivät tällöin vaurautensa, joten voidaan olla melko varmoja, etteivät pankkiirit tule luomaan hyperinflaatiota.

Tosin lännessä pankkiirit saattavat olla laman nopean syvenemisen estämiseksi pakotettuja ylläpitämään korkeaa inflaatiota, mutta Venäjä, Kiina ja monet muut Asian ja etelän maat pystyvät estämään inflaatiota tehokkammin. Itä kompensoi tässäkin lännen typeryyttä.

 

3. Markkinatalous

Äly ja rahan käyttö eivät riitä, jos vaihdantaa ei saa tehdä vapaasti ja näin antaa hintojen kuvastaa todellista kysyntää ja tarjontaa. Tarvitaan siis markkinataloutta. Viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana länsimaiden talous on kuitenkin muuttunut säätely- ja kartellitaloudeksi varsinkin yhä uusien kartellien, verojen, velkaantumisen ja vihreän siirtymän takia.

Toisaalta samaan aikaan, kun länsi on luopumassa markkinataloudesta, niin Itä-Eurooppa, Etelä-Amerikka, Kiina ja muut erittäin väkirikkaat Asian taloudet ovat muuttumassa markkinatalouksiksi. Idän vapautuminen kompensoi näin lännen kartellisoitumista ja suoranaista vihreää sosialismia.

 

4. Korkea säästämisaste

Äly, rahan käyttö ja markkinatalous eivät kuitenkaan riitä, vaan suuren osan ihmisistä pitää myös säästää rahaa, jota voidaan sitten investointien kautta käyttää tuotantovälineiden ylläpitoon ja lisäämiseen. Nykyään länsimaissa säästöaste on romahtanut, mutta toisaalta Aasian nousu on tuonut rahamarkkinoille valtavasti aasialaisten ja varsinkin kiinalaisten säästöjä. Tässäkin itä kompensoi lännen typeryyttä.

 

5. Maailmankauppa
Äly, rahan käyttö, markkinatalous ja säästäminen eivät kuitenkaan riitä, jos maailmankauppa pysähtyy. Länsimaat asettavat jatkuvasti yhä enemmän pakotteita kymmenille eri maille mukaanlukien Venäjä ja Kiina. Toisaalta BRICS-maat edistävät jatkuvasti maailmankauppaa varsinkin Aasian ja eteläisten maiden kanssa, joissa on ylivoimaisesti suurin osa eli yli 85% maailman väestöstä. Tässäkin itä kompensoi lännen typeryyttä.

 

 

Itä vs. länsi

Maailmantalous olisi siis jo romahtanut, ellei itä pitäisi sitä pystyssä varsinkin erittäin korkealla älykkyydellä ja säästämisasteellaan. Toisaalta tämä on idälle ongelma, koska samalla se ylläpitää myös vihollisiaan eli USA:ta ja Natoa. Tämän takia Laiton Lehti on spekuloinut, että Venäjällä ja Kiinalla on suunnitelmissa YLLYTTÄÄ länsimaita ampumaan jalkaansa vielä enemmän ja tekemään taloudellisen itsemurhan. Ehkäpä juuri tämän takia Venäjä hyökkäsi hitaalla tavalla Ukrainaan ja Kiina uhkaa hyökätä Taiwaniin.

 

Ehkä ideana onkin yllyttää länsimaita tuhoamaan markkinataloutensa inflaatiolla, koronasuluilla, vihreällä siirtymällä, korkeammilla puolustusmenoilla, heikolla säästämisasteella ja varsinkin länsimaiden ulkomaankauppaa rajoittavilla pakotteilla, jotka iskevät vielä Euroopan Akilleen kantapäähän eli energiaan. Tämä selittäisi sen miksi Venäjä on pitkittänyt Ukrainan sotaa hyökkäämällä sinne naurettavan pienillä voimilla. Ehkäpä ideana oli antaa lännelle ja sionisteille toivoa, että Ukraina voisi voittaa Venäjän. Lisäksi samaan aikaan Venäjä ja Kiina varmistivat kevään ja kesän aikana, ettei koko muu maailma lähde mukaan lännen pakotepolitiikkaan. Vasta sen jälkeen ”erikoisoperaatio” muutettiin täydeksi sodaksi.

 

Ehkäpä Venäjä on laskenut aikataulun etukäteen, jotta saisi Eurooppaan kylmän talven ja varsinkin talousromahduksen. Tällöin Venäjällä olisi vapaat kädet valloittaa sekä Itä-Ukraina että tuhota Suomi samalla, kun Kiina valtaisi Taiwanin.

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Yleisteoria. Osa 2: Rothschildit haluavat rajoitetun ydinsodan Itä-Eurooppaan?

 1. Venäjän ja Kiinan strategiassa ei olisi sinänsä mitään uutta. Samaan tapaan verivihollisemme, sairaat, sadistiset ja rikolliset amerikkalaiset ja britit yllyttivät aikoinaan Neuvostoliittoa avaruusvarusteluun. Venäjä ja Kiina eivät ole kuitenkaan lähteneet tähän asevarusteluun, vaan he ovat käyttäneet rahojaan melko kohdennetusti. Lentotukialusten sijaan Kiina on keskittynyt upottamaan mm. lentotukialuksia, joka on paljon halvempaa ja Venäjä on kohdistanut rahansa lähinnä pienempään armeijaan, ohjuksiin ja hävittäjiin jne.

 2. Metsään menee LL vaihteeksi. On totta että valtaeliitti on ahnetta porukkaa joka haluaa kirjaimellisesti kaiken itselleen mutta koska he luovat rahan tyhjästä, tässä ei ole kyse rahasta. Raha on energiaa, se on sitä energiaa jonka jokainen ihminen on käyttänyt ansaitakseen näitä monopoli -leikkirahoja ja elääkseen maailmassa jossa on oikeasti kaikkea kaikille ja tarpeeksi.

  Kyse on siis pyramidihuijauksesta ja orjuutusagendasta. Rothschieldit ja Rockefellerit eivät ole todellakaan valtapyramidin huipulla, juoksupoikia loppupeleissä. Marcolla on paljon vielä opittavaa ja tutkittavaa sillä nämä ”syväanalyysit” ovat aivan naurettavaa lastentarhaosastoa. Tämä on sotaa ihmisyyttä vastaan ja sitä käydään nimenomaan henkisellä ja spiritulaalisella, ei maallisella tasolla. Kaikki tämä on mahdollista vain sen vuoksi että idiootit antavat käskyttää itseään, he suorastaan janoavat monet jotain johtohahmoa elämäänsä koska henkinen kehitys on jäänyt lapsen asteelle. Lisäksi sanavarastosta puuttuu lähes kokonaan sana ”ei”.

  Myrkkypiikille käveltiin into piukkana hihat käärittynä ja nämä valopäät sitten vaativat että muidenkin pitäisi tehdä samoin. Ihmiskunnan kontrollointi on helppoa kuin heinänteko mutta nyt he haluavat viedä tämän vieläkin pidemmälle; automatisoida kontrollin jotta voivat itse keskittyä elämiseen. Tämä onnistuu tulevan digi-id:n ja digi-valuutan avulla ja tarvittava nanoteknologia on nyt injektoitu valtaosaan väestöstä tai sitten se on kehossa PCR -testitikkujen avulla joita ronkittiin aivoihin. Kaikki tämä onnistui keksimällä flunssavirus jota oikeesti ei ole olemassakaan.

  Luuleeko joku että äänestämällä jotain omaneduntavoittelija tiihosia tai muita pienpuolueiden hihhuleita näin fundamentaaliset valuviat korjaantuisivat jotenkin simsalabim tai edes hitusen? Naurettavaa.

  Ja ei, kyse ei ole ”jäin-henkisesti-lapsentasolle” -geenistä. Kyse on henkisestä laiskuudesta, itsekunnioituksen puutteesta, lapsuuden traumoista jne joita ei suostuta/haluta käsitellä.

  1. Idioottienemmistö, lähes kaikki on koulutettu jo kehdosta siihen, että annetaan käskyttää, jopa odotetaan käskyjä ennen kuin uskaltaa, tehdä, sanoa ja edes ajatella mitään. Täysin vauvan tasolla melkein kaikki. Niin pitkälle jalostettua ettei niille tule edes pikkulapsen tai murrosikäisen uhmaikää. Turha ihmetellä miksi kukaan ei mene odottamaan mieltä tai mitenkää kapinoi. Lisäksi umpioitunut, synkkämielinen ja kade kansanluonne.

   Ei- sanaa ei ole sanavarastossa koulutuksen käyneillä. Ylikoulutus ja hyvä virka tekee järjestelmän uskollisen palvelijan, jopa 24/7.

 3. Suomi alkaa rakentamaan uutta raja-aitaa venäläisiä vastaan. Fucking idiootit suomalaiset eivät tajua, että aita on tarkoitettu lopulta estämään suomalaisten pakeneminen POIS Suomesta! Se on tarkoitettu suomalaisia itseään vastaan. Fucking hölmöt.

  1. Totta kai. Siksi venäläiset eivät protestoi raja-aitaa. Se helpottaa valtavasti myös venäläisten ( geneettisesti ukrainalaisten) rajavartijoiden työtä.

 4. Erinomainen puheenvuoro Mikko Pauniolta great resetistä.

  Todennäköisesti maailman suurimmaksi pyramidihuijaukseksi paljastunut FTX-yhtiö sai korkeat ESG-pisteet WEF:ltä vuoden 2022 alkupuolella.

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/hups-maailman-talousfoorumin-wef-dystooppinen-suuri-resetti-taisi-juuri-sortua-omaan-napparyyteensa/?fbclid=IwAR0BtAPQgZrzunonBaSL6MBO1tUemgmU3ekGc4-0n_CN1NVBii1CWi3YFck

  Jyrki Katainen puuhaa Sitrassa maksukortteihin ihmisten henkilötietoja, mm. rokotustiedot? Eli edesajaa Suomessa suomalaisten pisteyttämistä. Aiheesta kerrottiin Alfa-tv:ssä 2020, mahtaako löytyä vielä.

 5. Jos joku edelleen pitää sitä salaliitto teoriana että eliitti haluaisi vain yhden maailmanjärjestyksen, niin tässä Ranskan presidentti Emmanuel Macron oma lausunto APEC-huippukokouksessa:
  ”Tarvitsemme yhden globaalin järjestyksen”. Näin kirjoitti ​​oikeusfilosofi Eva Vlaardingerbroek Twitterissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*