Marco de Wit 21 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet luulevat, että jos vain suomalaiset miehet saisivat enemmän tietoa, niin sitten he alkaisivat taistelemaan globalismia ja muuta mädätystä vastaan. Ha, ha, ha. Tietämättömyys ei ole se perusongelma, vaan orjamaisuus. Tässä perustelut:

 

Ylivoimaisesti suurin osa suomalaisista ei osaa juuri ollenkaan matematiikkaa. Kysyppä kadulla joltain vastaantulijalta osaako algebraa, derivaattoja tai edes jakolaskua. Yli 90% ihmisistä ei oikeasti osaa matematiikkaa, vaan ovat täysin laskimien ja tietokoneiden varassa. Tosin monet ovat niin huonoja matematiikassa, etteivät kunnolla osaa käyttää edes laskimia. Niinpä olisi täysin mielipuolista alkaa kysymään ihmisten mielipiteitä matematiikasta tai edes jostain insinööriprojekteista, kuten sillan rakentamisesta.

 

Näin kuitenkin tehdään yhteiskunnallisissa asioissa, vaikka tavalliset ihmiset osaavat historiaa ja maantietoa vieläkin vähemmän kuin matematiikkaa! Hyvä esimerkki ihmisten katastrofaalisesta tietotasosta ovat sodat. Niissä kuolee valtavasti ihmisiä, mutta tästä huolimatta ihmiset eivät edes tiedä missä soditaan ja ketkä sotivat. Miksikö? No, ihmiset eivät edes tiedä missä useimmat maat sijaitsevat. Vielä vähemmän he tietävät millaisia etnisiä ja kulttuurisia ryhmiä kyseisissä maissa asuu.

 

Eurooppalaiset tykkäävät naureskella amerikkalaisten huonolle maantiedon taidolle. Useimmat amerikkalaiset eivät esim. tiedä missä sijaitsevat Venäjä ja Kiina puhumattakaan Suomesta ja Ukrainasta.

 

Päivän video: Etsi Ukraina kartalta!

 

 

Eurooppalaiset eivät ole kuitenkaan juurikaan parempia maantiedossa. Kysyppä joltain suomalaiselta USA:n osavaltioiden sijainnista ja niiden talous- ja demografisia tietoja. Yli 90% ei taatusti osaa vastata. Vielä harvempi osaa vastata, jos kysyy Lähi-Idän maista ja kansoista.

 

Yksi järkyttävä esimerkki sekä amerikkalaisten että eurooppalaisten totaalisesta sivistymättömyydestä onkin Shia-puolikuu. Se on lähes kaikille tuntematon asia, vaikka se on maailmanpolitiikan keskiössä selittäen esim. Lähi-Idän ja Ukrainan sodan.

 

 

Päivän tietovisa: Oletko sivistymätön, raukka vai mätäpaise?

 

 

No miksi sitten ihmiset ovat niin valtavan tietämättömiä? Viisi syytä:

 

1. Tyhmyys

Suuri osa ihmisistä on niin tyhmiä, etteivät pysty loogiseen ajatteluun ja analyyseihin. Nämä ihmiset eivät pysty oppimaan kunnolla matematiikkaa puhumattakaan maantiedosta ja historiasta. Tämä tyhmyys lisääntyy koko ajan varsinkin valkoisten keskuudessa.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

2. Sensuuri

Juutalaiset sionistit dominoivat huippuyliopistojen kautta koko tiedettä ja historiaa pystyen näin pimittämään Israelille negatiivisia asioita myös tavallisissa yliopistoissa ja kouluissa. Samalla sionistit dominoivat valtamediaa pystyen demonisoimaan sionistien vastustajia, kuten arabeja, saksalaisia, venäläisiä ja yleensäkin valkoisia konservatiivisia heteromiehiä. Lopuksi sitten vielä sionistit ovat olleet innokkaimmin luoneet sensuuria länsimaihin. Suomessakin on annettu tuomioita pelkästään sionismin kritisoimisesta.

 

Näin kaikki vaikenevat jopa siitä uskomattomasta faktasta, että huippuyliopistoja johtavat ja dominoivat juutalaiset. Samalla, kun valkoisilla konservatiivimiehillä on porttikielto, niin juutalaisilla on ohituskaistat huippuyliopistoihin.

 

Mietipä sitä, jos uskallat. Esimerkiksi Harvardissa noin NELJÄNNES opiskelijoista on juutalaisia, vaikka Amerikassa juutalaisia on vain kaksi prosenttia.

 

Tabukysymys: Miksi juutalaisilla on 10x-kiintiö Harvardiin ja muihin huippuyliopistoihin?

 

 

3. Valeoppositio

Sionistit tukevat sellaisia kansallismielisiä, jotka suostuvat pimittämään kaikki juutalaisille ja Israelille negatiiviset faktat. Persut ovat ilmiselvä valeoppositio, mutta Ukrainan sota on lopullisesti paljastanut sen mitä Laiton Lehti on jo vuosia sanonut: Sionistit näyttävät hallitsevan pitkälle myös fasisteja ja natseja!

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

4. Edustuksellinen demokratia

Edustuksellinen demokratia on todellisuudessa lobbaridemokratiaa. Pankkiirien ja sionistien on helppo rahoillaan ja mediavallallaan hallita myös puolueita ja niiden poliitikkoja. Tämän takia yksikään poliitikko ei Suomessakaan uskalla kertoa sionistien liittoutuneen sekä jihadistien että natsien kanssa. Yksikään media tai älykkö ei myöskään uskalla kertoa, että Ukrainan sota on ilmiselvästi Syyrian sodan sivunäyttämö.

 

Jos joku perustaa rehellisen puolueen, niin sitten kaikki valeopposition agentit yhdessä viranomaisten kanssa tekevät parhaansa sen puolueen tuhoamiseksi. Näin estetään rehellisten poliitikkojen pääsy tiedotusvälineisiin ja vaalipaneeleihin.

 

Ainoastaan Sveitsin suorassa demokratiassa on mahdollista tuoda yksittäisiä tabuaiheita käsittelyyn ja vieläpä niin, että kansalaiset saavat ennen äänestystä tietopaketin kotiinsa. Tosin Sveitsissä on viime aikoina kielletty ”vihafaktoista” puhuminen. Puolueettomuuden kannattajat eivät esimerkiksi saa kertoa ihmisille sionistien toiminnasta. Jopa professori Mearsheimerin kirjoitukset Israel Lobbysta ovat nykyään vihafaktoja.

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä. (Paitsi sionisteille!)

 

 

5. Betamaisuus

Tyhmyys, sensuuri, valeoppositio ja lobbaridemokratia selittävät osaksi miksi ihmiset ovat niin sivistymättömiä, etteivät ymmärrä edes sotia tai edes sitä ketkä ovat ajamassa maailmaa ydinsotaan. Nuo neljä syytä eivät ole kuitenkaan tärkeitä. Fakta nimittäin on, että nykyään internetin aikana ongelmana ei ole tietämättömyys. Nykyään on helppo levittää ihmisille oikeaa tietoa netissä esim. meemeillä ja jokaisen postiluukkuun minilehdillä. Ongelmana on kuitenkin, että vaikka tieto saataisiin jokaiselle, niin ihmiset EIVÄT VÄLITÄ.

 

Ihmiset ovat oikeasti niin betoja, että sokeasti seuraavat herroja vaikka ydinsotaan. Tämä johtuu tietysti geeneistä eli siitä, että kivikaudella heimo selviytyi vain, jos kaikilla heimon jäsenillä oli geneettinen taipumus alistua älykkäimmille eli alfoille. Näin kaikki eläimet toimivat ja ihmisethän ovat vain eläimiä.

 

Suomalaiset miehet ovat tietysti paljon betamaisempia kuin esim. ranskalaiset tai arabit, koska suomalaiset ovat erittäin pohjoinen metsästäjä-keräilijäkansa. Suomalaisilla on siis suhteellisesti enemmän betageenejä kuin mitä paimentolais- ja maanviljelijäkansoilla.

 

Tuomas Malinen: Suomen ongelmien juurisyynä orjamaiset suomalaismiehet!

 

Tämän takia länsimaiden ja varsinkin sionistien on ollut niin helppo ottaa Suomi haltuun ja saada suomalaiset uhraamaan taloutensa ja taistelemaan viimeiseen mieheen Israelin puolesta.

 

Yleisteoria. Osa 2: Rothschildit haluavat rajoitetun ydinsodan Itä-Eurooppaan?

 

Itse asiassa lähes kaikki suomalaiset miehet ovat nyt ihan innoissaan, että Suomi pyrkii Naton etuvartioksi. Näinhän Suomi pääsee lahjoittamaan maansa idän ja lännen taktisten ydiniskujen taistelukentäksi.

 

Tämähän on ihan ylpeyden aihe. Kyllä nyt kaikki maat vihdoin arvostavat suomalaisia!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Miksi suomalaiset miehet haluavat Suomen taktisten ydiniskujen kohteeksi? Orjakompleksi?

 1. Eivätkös tietyt röyhkeimmät eliittijuutalaiset olekin ihan oikealla asialla, kun haluavat vähentää ihmisten määrää. Eikös tyhmät tietämättömät kuulukin karsia pois rasittamasta luontoa ja älykkäitä. Turhia viihdesaastasta nauttivia elukoita, joiden elämällä sinällään ole mitään tarkoitusta kuin syödä ja juoda ja kuluttaa viihdettä ja hankkia turhaa roinaa ja matkustella turhaan sinne minne kaikki muutkin.

  1. Jotkut pitävät tuota jatkuvaa viikonloppu tai parin viikon lomamatkailua jopa jonkinlaisen hyveenä, mikä on käsittämätöntä. Oikeasti ylpeilevät sillä matkaustamisella. Vieläkö ne kuvittelee, että se matkailu avartaa ja sivistää? Kun löhöät pari viikkoa auringossa ja mättäät roskaruokaa hotellin ravintolassa. Vai ovatko sittenkin ahneitä ja itsekkäitä?

 2. Moni kuvittelee virheellisesti yhteiskunnan ja maailman johdossa olevan ”älykkäät”, muita enemmän tietävät ihmiset. Todellisuudessa tämä on pelkkää valheellista roskaa. Juuri tämän takia mafiavaltaa pitävät pelkäävät minkäänlaista oikeaa kilpailua, koska he ja heidän yrityksensä tuhoutuisivat oikeassa kilpailussa muita vastaan ja ilman veronmaksajien ja valtion valtavaa apua.

  1. Eivät ne kilpaile kuka tietää eniten, vaan Kuka muistaa eniten valtamedian toistamia iskulauseita, joilla ei kuitenkaan isketä muita kuin suvakkifeministejä. Se on joukon alfa joka osaa parhaat hokemat eikä ole niin typerä, että erottuu joukosta. Vain tyhmä erottuu joukosta, mutta idiootit muodostavat sen joukon. JOKU MUU tekee, sanoo, ajattelee ja suunnittelee kaiken valmiiksi. Laiskojen ei tarvitse vaivautua. Mikään ei voi mennä pieleen, pieleen, pieleen…

 3. Suomalainen orjakansa äänesti seurakuntavaaleissa niitä, joiden naamataulut on nähty myös lehdissä, äänestivät niinsanotusti ”tuttua, fiksua ja filmaattista” kirkon valtuustoon, sellaisia, jotka ovat joka valtuustossa jo aiemminkin. Äämestäjät eivät tutustuneet näiden ehdokkaiden mielipiteisiin esim. netissä, vaan antovat äänensä pelkällä mutu-tuntumalla, että tuo varmaan hoitaa nämä kirkonkin asiat hyvin. Kuitenkin, jos olisi vaivautunut vilkaisemaan netistä, mitä mieltä nämä ehdokkaat olivat äänestäneille ihmisille ehkä kriittisistäkin asioista, olisi ehdokas saattanut vaihtua nopeasti.

  Seurakunta olisi voinut mainostaa aktiivisemmin ja kertoa ihmisille, että nämä ehdokkaiden kannanotot löytyvät netistä. Moni ei varmaan vieläkään tiedä, että ne olisivat sieltä löytyneet. Nyt on sitten ehkä taas väärät valtuutetut (paikallispoliitikot) päättämässä kirkon asioista, eli woke-politikointi kasvaa seurakunnissa, ja papit saarnaavat ilmastomuutoksen puolesta. Kirkko ja seurakunta maallistuvat edelleen.

  1. Ja luuletko, et tä eduskuntavaaleissa äänestävät muita kuin samoja mitä aiemmin. Muulla väliä kun vain oma ehdokas eli ennakkosuosikki menee läpi. Nerokas vaalitapa. Enemmistö ei vaihdu.

   1. Juu samoja äänestää. Monet suomalaiset eivät pidä siitä, mihin suuntaan kirkkoa on voitu, mutta eivät osaa tai tiedä, miten olisivat voineet äänestämällä vaikuttaa siihen. Tyhmyyttä ja tietämättömyyttä, ja kirkko ja seurakunnat olisivat voineet juurikin kertoa ihmisille, mitä kysymyksiä näiltä ehdokkailta kysyttiin. Esim. kanta samaa sukupuolta olevien vihkimisestä avioliittoon voi olla ratkaiseva kysymys jollekin, mutta nyt eivät edes tienneet sellaista kysyttävän. Olemme uskonsodassa, vaikka myös taloussodassa, ja sitäkään eivät monet ole vielä kai tajunneet?

 4. Koska kusipäisyys EI voi KOSKAAN olla VAJAATA! Se on aina TÄYTTÄ kusipäisyyttä!!! SUOMI on nyt täysin eksyksissä, koska ”luu ulkona” lammaskansa EI elä enää Kekkosen Suomessa. Vaan rappari Salen ja WEF:n ”suhina lempi” Sannan Suomessa, jossa leijona kansan pitäisi karjua edellämainituille löysät kurapaskat housuun!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*