Marco de Wit 21 marraskuun, 2022

 

Elon Muskin ostettua Twitterin hän on ottanut itsestään useita yhteiskuvia työntekijöiden kanssa. Kuvissa on kuitenkin yksi outo juttu. Niissä ei ole käytännössä lainkaan naisia!

 

Tämä on omituista siinäkin mielessä, että ennen Twitterin työntekijöistä otetuista kuvissa oli lähes pelkästään naisia. Onko naistyöntekijöiden määrä romahtanut vai eivätkö naiset kehtaa olla Muskin kanssa samassa kuvassa?

 

 

 

 

 

 

 

 

18 thoughts on “Päivän kuva: Twitter-naiset

 1. Musk on kunnon antirasisti. Pisti laiskat valkoiset suvakkifeministit valitsemaan: työtä toimistolla joka viikko vähintään 40 tuntia tai lähtö. Silleen karsi epälojaalit työpaikkaseurustelijat pois palkkalistoilta.

 2. Elon Musk haluaa torjua huhujen leviämistä.

  Sivilisaation tulevaisuuden kannalta on tärkeää, että meillä on yhteinen digitaalinen aukio, jossa voidaan keskustella monenlaisista mielipiteistä terveellä tavalla, turvautumatta väkivaltaan”, hän kirjoittaa.

  Perinteinen media ruokkii poliittisia ääripäitä, mikä puolestaan ​​tuhoaa dialogin mahdollisuuden.

 3. Ehkä aiempien kuvien naiset ovat käyneet Amerikkassa muodissa olevissa hormonihoidoissa ahkerasti sitten viime näkemän, ja poseeraavat nyt Elonin kanssa samalla kokoonpanolla, mutta parransängellä. Elon ei voisi edes heitä erottaa, koska transvähemmistön syrjintä soosoo, iso miinus!

 4. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009214876.html

  Lapsia sidottu tuoleihin päiväkodissa. Nykysuomalaista kasvatusta.

  Paska maa. Kuinka ihmisoikeudet toteutuvat? Kohta ne antavat heti vanhempien lähdettyä rauhoittavia pillereitä pikkujunnuille, että hoitajat saavat olla rauhassa tai edes selviytyä joten kuten siinä viidakossa.

  Kato se on pakko kun on lastenhoitajista pula. Jostakin kusipää-päättäjöt säästävät. Minne kaikki työntekijät hävinneet? Lapsilta ja vanhuksilta helpoin leikata. HE EIVÄT VASTUSTA.

  1. Luottakaa vain valtioon. Valtio kyllä pitää huolen. Valtio pitää turvassa. Ei mitään hätää kaikki valta vain valtiolle. Valtio järjestää kaiken.

 5. Tulostin tuosta vasemmanpuoleisesta kuvasta rullan oravakuosisen korviketta. Mokomat 80 prosentin aivoilla toimivat emätinkantotelineet saavat tämän viikon tutustua bakteerikantoihini . Ja tämä jos mikä on sitä aitoa paskapuhetta. Ovatko keskushallintomme Raijat kehittelemässä jo nyt kenties uutta paskapuhelakia?

  1. Heidän on ennustettu elävän jopa satavuotiaiksi. Ruokavaliossa on sen salaisuus. Hiiriatleetteja. Pysyvät loistokunnossa kävelemällä jääkaapin ja tietokoneen väliä.

 6. https://yle.fi/a/74-20005429

  Pääkaupunkiseutu ja suuret kaupungit on jo tuhottu. Nyt on Kemin ja muiden pienten kaupunkien aika rikastua ja tuhoutua. Luottakaa vain poliiseihin. Poliisit ja valtio pitävät turvassa. Ei mitään hätää. Kaikki menee oikein loistavasti, kun poliisisedät sanovat näin!

 7. Luonto on luonut oman järjestyksensä maailmaan suhteessa miesten ja naisten sukupuolierojen sekä -tehtävien mukaan. On aivan sama kuin pikku Fiiatilla tunkee kaivostyömaalle toimittamaan dumpperin virkaa. EI se vain mene niin, vaikka kuinka huutoa, tukkansa repimistä, raivonkyyneleitä ja Karl Marxin kommunimin pohjalle hajoitettua utopista kieroutuneisuutta saarnaa. On olemassa nk. naisten töitä ja miesten töitä, joka johtuu aivojen rakenteesta ja fyysisistä voimista aina siihen, mitä kumpikin sukupuoli pelkällä olemassa olollaan yhteiskunnassa merkitsee! EN ole sovinisti enä laita emäntää hellan ja myrkin väliin enkä kauhdu naisesta kaivurin puikoissa tai rekkakuskina. Mutta nk. työtehtävien suhteen ”tasa-arvon” EI pidä olla ITSEISARVO! Esim. wanhana pieruna EN hyväksy naisten armeijapalvelusta vain syystä ettei naista pidä laittaa kuolemankentille kaatumaan tai haavoittumaan mahasuolet pellolla tai toinen jalka irti 30 metrin päässä veren suihkutessa! SOTA on MIESTEN paikka kuin kirouksena annettuna kokemuksena, joka on liikaa niin monille miehillekin niin fyysisesti kuin henkisestikin. Vain sotaveteraanien rikki menneiden mielien kanssa eläneet perheenjäsenet sen wain voivat tietää!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*