3 thoughts on “Päivän video: Mies

  1. Voi hitsi,tuossa lopussa oli mahtava paikka käyttää Tysonin oikeaa heijaria suoraan vastapalloon .Olisi rusketuksen ystävälle tullut nukkumatti kylään.Kuten päivänselvää on, stetsonimiehet on kovia. Sikäkäinen ghettomasa laitettiin ruotuun.

  2. Oletteko katsoneet koskaan Louis Theroux’n dokkareita? Mielenkiintoisia aiheita, mutta (((Theroux))) on myös sitä mieltä, että USA:n rikollisuusongelmat johtuvat siitä, että mustia pidätetään liikaa. Jännä. Ei pystynyt nenäkansalainen pitämään mielipiteitään erossa dokumenteistaan tai ainakaan niiden selittelyistä, jotka ovat dokumentteja dokumenttielokuvistaan — eli dokumentteja nekin, lyhyesti sanottuna. Etsikää Areenasta, jos kiinnostaa. Aiheet ovat kiinnostavia, kuten sanoin. Voi surkutella USA:n kohtalolle, joka näyttää olevan Suomeakin kamalampi.

    Eilen sunnuntaina alkoivat futiskisat Qatarissa. Sönkköselostaja Matti Härkönen on suvakkikääpiö, mutta saa taatusti Yleltä ihan suoran muistion asioista, jotka tulee mainita. (Yle saa nämä ohjeet taas omalta yliherraltaan merten takaa.) Eli aloitusottelun yhteydessä piti heti mainita, kuinka kisoja on odotettu ”alakuloisissa ja epätietoisissakin tunnelmissa”. Eikö voisi vain keskittyä jalkapalloon, eikä Qatarin uskonnon, perinteiden, kulttuurin ja tapojen lyttäämiseen? Ihme porukkaa nämä suvakit. Sitten kuitenkin haluavat samaan aikaan Suomeenkin šaria-lakia. Päähän sattuu, kun yrittää miettiä suvakkien ”logiikkaa”. Sellaisessa Suomessa lentävät Härköset ja muu sateenkaariporukka Sanomatalon ja Kiasman viereen rakennettavan suurmoskeijan katolta iloisesti alas.

    Äsken pelattiin Iranin ja mustan narkomaanin & feminismin nimissä polvistuvan Englannin (sai vihellysmyrskyn taas kuten viimekesän EM-kisoissakin!) välinen ottelu. Selostajana joku toinen kaveri nyt, mutta hänkin selvästi luki lapulta näitä pakollisia tietoiskuja: ”rakkaus kuuluu kaikille ja FIFA:nkin täytyy ymmärtää jo se!”

    Viime vuoden EM-kisoissa Ylen kisastudiossa mentiin niin pitkälle, että Belgian menestymisen syyksi sanottiin maan monikulttuurisuus aivan suoraan. Onneksi finaalissa musta Englanti hävisi italialaiselle Italialle! Myös valkoiset Islanti, Tšekki, Ukraina, Venäjä ja erityisesti Kroatia ovat pärjänneet mainiosti. Itä-Euroopan ja Balkanin joukkueissa ei rotumuukalaisia pelaa ollenkaan. Saksan riveissä ei mustia/turkkilaisia ollut ollenkaan ennen 2000-luvulle siirtymistä ja kyseessä on minun lapsuuteni ja nuoruuteni (80–00-luku) ehdottomasti kovin jalkapallomaa Brasilian ohella.

    Yle — 500 000 000 euroa vuodessa. Muistakaahan se.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*