Free speech 21 marraskuun, 2022

 

Laiton Lehti on ihmetellyt VKK:n ja sen varapuheenjohtajan Ilkka Tiaisen toimintaa mm. vaaliliittoihin liittyvissä asioissa.

 

Toisaalta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Suomeen tarvitaan itsenäisiä TV-kanavia.

 

Tässä Tiainen kertoo Posi-TV:n kadonneen televisiosta, koska sillä ei ole tarpeeksi tilaajia. Tämä on kyllä todella ihmeellistä, koska se ei tarvitsisi kuin 1000 10 euron tilaajaa saadakseen lähetykset jälleen käyntiin. Ovatko suomalaiset siis todellakin näin passiivisia? Kyllä!

 

Tässä siis sinulla hieno mahdollisuus tukea itsenäistä TV-toimintaa!

 

 

 

15 thoughts on “Pelasta Posi-TV!

 1. On yllättävän hyvät ja ammattimaiset uusiet kyllä, mutta kymppitonnin rahoituksen löytäminen kuussa näin on kyl aika vaikea toteuttaa. Todella sääli jos tuo porukka ei pysy kasassa

 2. Ei puhu Posi-TV virusvalheesta, ei siitä että Ukrainen sota on osa NWO-suunnitelmaa ja Venäjä mukana agendassa aivan täysillä. Jne.

  En maksa kenellekään latiakaan siitä että puhutaan puolitotuuksia. Tiainen myös sensuroinut rankalla kädellä mm. Jaana Kavoniusta joten kaverilla ei totuuden etsiminen taida olla ihan päällimmäisenä mielessä. Ei jatkoon.

  1. Saattaa olla takana myös se, että ihan kaikkea ei kannatta sanoa, jotta voi sanoa jotain? Jos astut liikaa globalistien varpaille, ei silloin auta, vaikka olisi 10.000 tilaajaa. Vähän tyhmääkin toitottaa tuota totuus-mantraa, kun tiedetään, mitä aikaa tässä nyt eletään. Varoen pitää toisinajattelijoiden asettaa sanansa, jotta saa äänensä ylipäätään kuuluville. Miten hän on sensuroinut Kavoniusta? Muistan, että olisi uutisoinut esim. siitä, kun Kavonius järjesti nälkäprotestin eduskunnan edessä?

   Henk koht ajattelen, että tuo Kavonius ei ole tarpeeksi uskottava ihminen saadakseen taakseen kannattajia. Pukeutuu satuolennoksi mielenosoituksissa, joten mietityttää, että mitähän ideologiaa tuokin edustaa. Mitä hän hakee tällaisilla roolileikeillä? Vie vain uskottavuutta hänen asiantuntijuudeltaan ja siltä virkamiesmafia -jutultaan, mikä voikin sinänsä pitää paikkansa. Miksei hän pukeudu asianmukaisesti kuten lakimies tai poliitikko, jolloin saisi sanonmansa paremmin perille niille vanhemmille ihmisille, jotka auktoriteettejä kumartavat?

   1. Höpöhöpö. Tuon mantran taakse on menty nyt vuosikaudet ja tällä verukkeella on sitten vaiettu oleellisia asioita kuten nyt vaikka virusvalhe. Jos tästä aiheesta olisi EDES keskusteltu avoimesti, moni henki olisi säästetty. Nyt päinvastoin viholliselle annetaan avoin valtakirja keksiä uusia viruksia ja variantteja vaikka maailman tappiin ilman minkäänsortin todistelutaakkaa. Tämän pelottelun ansiosta monet sitten ottavat piikkejä ja suostuvat ties mihin älyttömiin rajoitustoimiin ihan vaan varmuuden vuoksi. Totuuden pitäisi kiinnostaa näin vakavissa asioissa ja koska ei kiinnosta, monet näistä toimijoista täyttää kontrolloidun opposition määritelmät heittämällä.

    Ei saa astua globalistien varpaille…?!?!?! Antakaa mun kaikki kestää. Jos tuo ei ole rähmällään oloa niin mikä?

    Kavoniuskin on tältä hakoteillä enkä pidä häntä minään Suomen pelastajana mutta koska vaihtoehtopiirit on niin pienet tässä maassa niin luulisi että nämä edes keskenään voisivat tehdä yhteistyötä. Tiainen on estänyt Jaanan puheenvuoroja ymmärtääkseni useassakin miekkarissa eikä luonnollisesti mainitse häntä missään uutislähetyksissäänkään. En ota kantaa Jaanan tyyliin tai siihen miten tehokkaita nämä hänen toimensa käytännössä ovat, vapaa maa ja hän saa esiintyä ja toimia aivan juuri siten kuin häntä huvittaa. Mutta hän sentään nimeää nimiä ja tekee käytännön asioita kuten rikosilmoitukset yms.

    1. Höpö höpö, tietenkin, jos asiasta olisi keskusteltu avoimesti, moni henki olisi säästynyt, väsyttää nämä itsestäänselvyydet. Kyllä sitä jotkut yritti, mutta tuo vastustaja on niin voimakas, että viesti hukkui. Mene huutamaan torille, että ”VÄÄRIN”, niin pääset linnaan tai jotain. Vastustajat ovat vahvoja, heillä on instituutiot takanaan, joten mitä kannattaa hakata tunti päätään seinään, jonka jälkeen et saa ääntäsi kuuluville enää ollenkaan. Tämän vastustajan kanssa pitää olla vähän ovelampi kuin vaatia kovaan ääneen REHELLISYYTTÄ, eivät ne ole rehellisiä:).

     Tietenkin Kavonius saa pukeutua kuten haluaa, hän antaa vaan sellaisen kuvan tuollaisilla puvustuksilla, että hän haluaa erottua porukasta, olla ERILAINEN. Ketkä muut haluavat olla erilaisia, hallituksen jäsenet. Haluaako Kavonius profiloitua oikeasti vihreisiin tai demareihin? Tätä hallituksen naispoppootaahan jotkut ovat kannattaneet sillä periaatteella, että ovat ERILAISIA. Kyllä sillä on merkitystä, millaisen kuvan itsestään antaa, jos haluaa aikaansaada ison liikehdinnän taakseen. Ja nimenomaan varsinkin, jotta hän saa viestinsä läpi paljastaessaan niitä rikollisia. Nyt huomio kiinnittyy hänen esiintymiseensä ei itse asiaan. Ei Tiainen tietenkään saisi estää hänen puheenvuorojaan miekkareissa, se on sitten väärin, mutta mikähän siihen on syynä?

     Onhan huhuja, että myös Tiainen ja Turtiainen olisivat jossain vaiheessa olleet riidoissa. Voihan näinkin olla, tai sitten joku pyrkii hajottamaan puoluetta. Mistäs näistä tietää, muttei kannata ihan pienestä hermostua, kun vaihtoehdot on kuitenkin vähissä.

     1. ”Jotkut yritti”…?!?! No tasan ei ole Posi-TV yrittänyt, ei Tiihoset, ei MV-lehti, ei MKR-Suomi, eikä edes Kavonius. Ei tule just mieleen ketään muuta kuin Jussi Siitarinen joka ”yrittää” EDELLEEN. Ei virusvalheesta puhumiseen tarvita mitään ”yrittämistä” vaan siitä voi ihan puhua tai kirjoittaa ja siten pitää aihetta esillä. Naurettavia selityksiä. Kaikki tahot ovat vaienneet aiheesta totaalisesti. Muualla maailmassa virusvalhe on vaihtoehtomedioissa ollut yksi pääaiheista alusta asti, täällä tuppisuiden ja ”ei saa astua globalistien varpaille” -Suomessa touhu on just tätä.

      Tiainen sensuroi Kavoniusta koska hän on itse osa kontrolloitua oppositiota. Muka-kritisoidaan ja lässytetään kaikkea kivaa ja järjestetään täysin turhia miekkareita jotka eivät koskaan ole muuttaneet yhtään mitään tässä maailmassa. Ihmiset saadaan näin harhautettua ja passivoitua että ”tulipas taas tehtyä jotain ja oltua ihanan aktiivisia”.

      Vaihtoehto nimenomaan ei ole, tai ei pitäisi olla, puolitotuuksien julistaminen ja harhassa eläminen.

     2. Jaana Kavoniuksessa on se huono puoli että hän puhuu yhtäsoittoisesti ja liian pitkään. Hänen pitäisi osata puhua lyhyesti ja ytimekkäästi jotta ihmiset jaksaisivat innostua ja olla edes jollain aaltopituudella samalla tasolla. Jos tekstiä tulee solkenaan eikä edes haastattelija saa puheenvuoroa niin kuulija alkaa todellakin kyllästyä.
      Mutta kaikkea hyvää Jaanalle, olet kova mimmi.

 3. Luulisi kuitenkin Suomen ”miljonäärien” joukossakin olevan muutama sellainen, joka kannattaisi vaihtoehtoisia uutisia, ja voisivat maksaa useamman kympin edestä kuussa, tai kertamaksuna isomman summan (sellainen vaihtoehtokin on). Vai eikö tällaisia rikkaita henkilöitä ole suomalaisten joukossa? Kannattaisiko Posi-tv:n lähettää kerjuukirje esim. PK-sektorin yrityksille ja maatiloille, jotka ovat myös globalistien maalituksen kohteena?

 4. Posi-TV tuli 16- 17:00 aikaan. Itsellä ei ole TV mutta sen verran kuin silti laatikkoa muualla näkisin, niin se on aina mennyt jo. Ei päivällä ehdi katsoa.

  1. Se oli raha kysymys. Kallein lähetysaika oli muistaakseni 17-20.00 joten he valitsivat ensimmäisen tunnin ennen tuota aikaikkunaa. Ilman koukkunokkien hyväksyntää/rahaa ei yksikään media kauaa pysty toimimaan nykymaailmassa.

 5. Tiainen on jokseenkin epäilyttävä hahmo. Kuten Kavoniuskin. Jaanan tosin uskon olevan oikealla asialla ja Jaana on ihan terävä mimmi kyllä, ei siinä…

  1. Ilmeisesti joillekin ”tarpeeksi” epäilyttävä. Jokainen kommentoijakin on täällä epäilyttävä ja ”epäilyttävyys” on AINA ollut läsnä ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Brutuskin petti Julius Ceasarin!

 6. En ole moisesta tv-kanavasta kuullutkaan. Toisaalta… Empä ole katsonut suomalaista tv-tarjontaa kohta kahdeksaan vuotee. Se masentaa sen verran pahasti että katson mieluummin eurooppalaisia kanavai ja rt.ta.

 7. Ei taida VKK:n kohdeyleisö olla ihan television ääressä istujia. VKK:n kannattaisi mennä rumbleen, bitchuteen, odysseehen ja olla aktiivinen Telegrammissa.
  Niissä me alalla pisimpään vaikuttaneet veteraanitkin päivystämme.

  1. Olen huomannut, että bitchute alkanut sensuroimaan videoita, onko ostettu?

   Rumble on myös kysymysmerkki, globalistien Peter Thiel omistaa ainakin osan Rumblea, mutta kuinka paljon pystyy vaikuttamaan päätöksiin?

   Muitakin vaihtoehtoja putkahtelee ajoittain, olisi hyvä saada jonkinlainen lista niistä.

Comments are closed.