Free speech 21 marraskuun, 2022

 

Elon Musk järjesti Twitterissä äänestyksen siitä pitäisikö Trump päästää takaisin Twitteriin. Enemmistö äänesti Trumpia, joten Musk veti nopean johtopäätöksen.

 

 

 

Juutalaisten ADL ei tietysti hyväksy päätöstä.

 

 

 

Suvakit yrittävät saada Applea ja Googlea poistamaan Twitter-applikaation.

 

 

 

Suvakit ovatkin ihan raivoissaan Trumpin palaamisesta.

 

 

 

11 thoughts on “Trump palannut Twitteriin. Suvakit sekosivat!

  1. Trumpin suurimpia kannattajia, näyttelijä James Woods, ei koskaan suostunut lähtemään twitteristä tai siirtynyt kirjoittamaan alustoille, missä Trumpin kannattajia on tässä välissä kirjoitellut. Woods on kirjoitellut twitterissään lähinnä koirista ja autoista tämän Bidenin hallintokauden aikana. Nyt ehkä aktivoituu taas Trumpin päästessä twitteriin.
   https://twitter.com/realjameswoods
   Tiesi ehkä siis, että Trump palaa twitteriin?

   Trumpin kaikki lapset, paitsi se nuorin poika, käyvät kaikki vuosittain maailman talousfoorumin Davosin konferensseissa. Olivat Davosissa myös tammikuussa 2020, jolloin pandemia alkoi. Ivanka Trump oli siellä miehensä ja Trumpin neuvonantajan Jared Kushnerin kanssa. Veikkaan, että Trump heivaa tämän neuvonantajan sivummalle vaalien ajaksi.

 1. Trump on ykkönen. Maailmanrauha palautuu kun siitä taas pressa.

  Demokraatit tekee pahaa jälkeä

 2. Suvakit loukkaantuivat myös Qatarin MM-kisoista. Onneksi sateenkaarikäsivarsinauhakapteenit saavat varoituksen jo ennen kentälle tuloa.

 3. Trump2024. Our Journey together❤️ Those who knows … do not sleep 👍 Let the time of wisdom, empathy and patience show the right way 🍀

 4. Hyvän mielen uutisia ehdottomasti!! Kiitokset Laittomalle lehdelle jutusta ja hauskasti tehdystä youtube videon jakamisesta.

 5. https://youtu.be/4pmvS7afJg0

  ”Foreign adversaries.”. ”Incoming missiles (in Syria and Iraq). Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet täysin sairaita, rikollisia ja sadistisia eläimiä, sekä täydellisiä pellejä. Mikään määrä rahaa ja aseita ei tule pitämään amerikkalaisia ja brittiläisiä eläimiä turvassa heidän KAIKILTA maailman vihollisilta.

 6. Twitter näyttää olevan suvakeille elämän ja kuoleman kysymys!

  Suvakit muutenkin luulee, että maailmasta tulee parempi paikka, kun Ukraina pelastetaan, homoavioliittoja solmitaan ja verimurhataan aborteilla jne…

  Pelastuuko maailma ilman Twitteriä? Itse asiassa onko maailma pelastunut, jos vaikkapa Trump tai Putin kuolee? Vai tuleeko maailmasta vielä pahempi paikka?!!

 7. Laiton Lehti se aina vaan menee samoihin miinoihin ja kuvittelee että Elon Musk tai Trump olisivat jotain anti-establishment hahmoja. Täysin käsikirjoitettu pellenäytelmä idiooteille.

  Juutalaiset vastustavat Israelin suurinta ystävää Trumpia joka on tehnyt suunnilleen KAIKEN Israelin hyväksi mitä kuvitella saattaa kaudellaan? Hahah, ihan varmasti.

  Israelin kansallinen uutislehti mm. kiitteli Trumpia jokin aika sitten siitä että hän on USA:n presidenteistä vahvimmin ajanut Talmudistisia Noahide lakeja:

  ’During his almost four years in office, Donald Trump has been the greatest supporter of Noahide law in US history.’
  https://www.israelnationalnews.com/news/290464

  LL voikin sitten käyttää hieman aikaansa ja tutkia mitä nämä Noahide lait ovat joista kaavaillaan universaaleja lakeja tuomioistuimineen ”koska kaikki ovat Noan jälkeläisiä” riippumatta siitä mihin kukin uskoo. Nohide lakien rikkomisesta rangaistuksena on pään katkominen. Jumalan pilkka on yksi 7:stä Noahide laeista – mutta kenen jumala ja mikä?

  Is All Hope Lost for Those Who Still Believe in Trump? (KYLLÄ ON)
  https://vaccineimpact.com/2021/is-all-hope-lost-for-those-who-still-believe-in-trump/

 8. (((Greenblatt))), (((Coulter)))… Niinpä niin. Greenblattin mukaan äänestys on amerikkalaisen demokratian vastainen teko? Hä?

 9. Suvakit ovat SAATANAN vaarallisia kaikille ihmisille! Suvakit rinnastuvat KAIKKIIN maailmanhistorian PAHIMPIIN murhaajiin ja kansanmurhaajiin aina ihmiskunnan historian alkuhämäristä asti!!! Kaikkein vaarallisin on on HEIKKO, PELKURI, TYHMÄ, LAISKA, HEMMOTELTU ja ITSEKESKEINEN ihminen! Murhanhimo on PELKURUUTTA! harkintakyky ja armontunto on ROHKEUTTA!!!

Comments are closed.