Free speech 22 marraskuun, 2022

 

Laiton Lehti ei jaksa. Ennen vanhaan oli helppo kirjoittaa juttuja siitä miten joku toimittaja törkeästi politisoi jalkapallo-ottelua.

 

Valkoinen Italia voitti Englannin *******valtion EM-jalkopallofinaalissa

 

 

Nykyään KAIKKI jalkapallo on kuitenkin politisoitua. Pahinta on, etteivät suomalaiset miehet reagoi MITENKÄÄN. Toisaalta onneksi on kuitenkin muutamia poikkeuksia, kuten Aleksi Valavuori.

 

 

 

Valavuori huomauttaa, että onneksi on C-More!

 

 

 

 

Myös yksi Laittoman Lehden lukija antaa hyvän tiivistelmän MM-jalkapallon selostamisesta:

 

Eilen sunnuntaina alkoivat futiskisat Qatarissa. Sönkköselostaja Matti Härkönen on suvakkikääpiö, mutta saa taatusti Yleltä ihan suoran muistion asioista, jotka tulee mainita. (Yle saa nämä ohjeet taas omalta yliherraltaan merten takaa.) Eli aloitusottelun yhteydessä piti heti mainita, kuinka kisoja on odotettu “alakuloisissa ja epätietoisissakin tunnelmissa”.

 

Eikö voisi vain keskittyä jalkapalloon, eikä Qatarin uskonnon, perinteiden, kulttuurin ja tapojen lyttäämiseen? Ihme porukkaa nämä suvakit. Sitten kuitenkin haluavat samaan aikaan Suomeenkin šaria-lakia. Päähän sattuu, kun yrittää miettiä suvakkien “logiikkaa”. Sellaisessa Sharia-Suomessa lentävät Härköset ja muu sateenkaariporukka Sanomatalon ja Kiasman viereen rakennettavan suurmoskeijan katolta iloisesti alas.

 

Äsken pelattiin Iranin ja mustan narkomaanin & feminismin nimissä polvistuvan Englannin (sai vihellysmyrskyn taas kuten viimekesän EM-kisoissakin!) välinen ottelu. Selostajana joku toinen kaveri nyt, mutta hänkin selvästi luki lapulta näitä pakollisia tietoiskuja: “rakkaus kuuluu kaikille ja FIFA:nkin täytyy ymmärtää jo se!”

 

Viime vuoden EM-kisoissa Ylen kisastudiossa mentiin niin pitkälle, että Belgian menestymisen syyksi sanottiin maan monikulttuurisuus aivan suoraan. Onneksi finaalissa musta Englanti hävisi italialaiselle Italialle! Myös valkoiset Islanti, Tšekki, Ukraina, Venäjä ja erityisesti Kroatia ovat pärjänneet mainiosti. Itä-Euroopan ja Balkanin joukkueissa ei rotumuukalaisia pelaa ollenkaan. Saksan riveissä ei mustia/turkkilaisia ollut ollenkaan ennen 2000-luvulle siirtymistä ja kyseessä on minun lapsuuteni ja nuoruuteni (80–00-luku) ehdottomasti kovin jalkapallomaa Brasilian ohella.

 

Yle — 500 000 000 euroa vuodessa. Muistakaahan se.

 

 

 

 

42 thoughts on “Aleksi Valavuori: Ylen selostus jalkapallon MM-kisoista on p*****! Katso ennemmin C-Moresta!

 1. Kai Marco teet otteluraportteja kisoista? Viime EM-kisat olivat loistava suoritus osaltasi ja osasit hyvin hahmottaa taktisiakin hienouksia.

  1. Onko taktisia kuvioita piiretty nuolineen fläppitaululle? Nämä haluaisin nähdä! Mutta, jalkapallomaailman ulkpuolelta, tätä ei Marcokaan taida vielä tietää:

   LGBTQ+ — mitä tuo todellisuudessa tarkoittaa? Nyt tulee vastaus, pitäkää foliokipastanne kiinni: Let’s Go Brandon Trump Q-anon †

   1. Yksi selostajien memosta joka pelissä lukema kommentti on ”olivatko nuo sitten oikeita kannattajia vai maksettuja”. Sveitsi–Kamerun-pelissä näin selostaja sanoi Ylellä Sveitsin kannattajista. Jännä millaisia rotutohtoreita ja islamofobeja yleläisistäkin tuli yht’äkkiä. Näin ne suvakkien mielipiteet heittelevät. Eli päättelivät ulkonäöstä valekannattajiksi nuo yleisön sveitsiläiset. Kun katson Sveitsin avauskokoonpanoa, niin yhdestätoista pelaajasta neljä oli valkoisia. Loput neekereitä, arabeja ja albaaneja. Miltä siis Sveitsin pitäisi näyttää, kun pelaajistakin alle 40 % on valkoisia sveitsiläisiä?

    Saamelaiskysymys on myös jännä: suomalaisia, Suomea tai suomalaista kulttuuria ei ole olemassa, mutta heti kun puhe kääntyy saamelaisiin, on jokainen taas niin rotutohtoria kuin olla voi. Mietitään kuka voi olla saamelainen, mitä saamelaisuus on, kuinka hienoa saamelainen kulttuuri on jne.

    MTV3:n mukaan Qatarissa pelataan ”ällökisat”. Kuitenkin MTV3 osallistuu täysin siemauksin kisoihin ja Ylestä poiketen on lähettänyt selostajat paikan päälle kisoihin. Eikö suvakkien olisi jo korkea aika boikotoida täysin näitä kisoja? Nyt kun FIFA kielsi UEFA:n homonauhat, niin eikö Saksan ja muiden suvakkijoukkuiden sekä toimittajien olisi pitänyt pakata kamansa ja hylätä kisat?

 2. Aivan totta, selostajat kusevat pilalle nämä kisat. Loukkaantumiskisat marxilaisille feministeille taas. Ylen selostaja piti tämän ajan natsimerkkiä eli sateenkaarikäsivarsinauhaa hihassaan studiossa. Sitten joka otteluun tuodaan pari nössykkämiestä js lyhythiuksinen karmea lesbonainen kommentoimaan ihmisoikeustilannetta. Miten Suomessa toteutuvat pikkulasten ihmisoikeudet päiväkodeissa ja tönköksi huumattujen vanhusten ”hoitokodeissa”? Ei ollenkaan. Sateenkaarinatsivaltio-Suomi.

  Qatarissa nyt sattuu olemaan kunnon uskonto toisin kuin Suomessa, jossa epävirallinen virallinen valtauskonto poliitikoilla, ”tieteilijöillä” ja toimittajilla on materialistinen satanismifeminismi. Vetäkää nyt ison lesbon vittu päähänne, ylen suvakkinatsiselostajat!

   1. Ei arabimaissa ole juurikaan katuraiskauksia. Se pohjasakka joka on tullut tänne, luulee että he ovat valloitusretkellä. Tästähän on kysymys, kaikkien etnisten ja uskonnollisten ryhmien pitäisi pysyä omilla alueillaan. En halua Suomeen islamia, mutta en halua sitä pois arabimaista, kuten mm. Qatarista.

   2. Ei ainoastaan sitä vaan katsopa kooste Argentiina Saudi-Arabia 1-2. Mikä maanosa nousee? Arabimaat ja Afrikka. Saudit ovat huippuatleetteja ja taidoiltaan kuin argentiinalaiset huiput.

    Vallankumous on tulossa myös urheilussa. Valkoiset läskit häviävät kamppailun hegemoniasta. Voitot urheilussa enteilevät voittoja myös yhteiskuntien ja aatteiden taistelussa.

    Rakastakaa vaan valkoinen sateenkaariporukka. Häviätte urheilussa ensin, sitten häviää teidän mädät yhteiskunnat. Toivottavasti neljän joukossa ei ole yhtään eurooppalaista joukkuetta. Siinä näette sitten ettei valkoinen mädätyssuvakismi ole menestystä tuova ideologia. Toivon, että muslimit voittavat MM-pokaalin.

   3. Ketkäs niitä pedofiilirinkejä oikeasti pyörittivätkään ja keiden koko historia perustuu orjakauppaan ja orjien myymiseen, sekä orjuuttamiseen?

  1. Siivoa aimo mies suusi ja kommentoi asiallisesti, et sinä tuollaisella purkaukasella saa mitään aikaan. Ja siksi toiseksi olette epäloogisia: yhteen aikaa herjaatte ja haukutte islamilaisia maita takapajuisiksi ja toiseen aikaa kehuttu samoja maita tästä takapajuisuudesta. Valavuorikin keskittyisi vain veroilmoituksen tekoon, että se menisi oikein. Kohta hetkinenkin kehuu esinahattomia naisten kurissa pitämisestä vaikka toisaalla herjaa Ukrainalaisin esinahattomiksi, varsinkin presidenttiä. Ai mutta hän jakaakin esinahattomat ihailun ansaitseviin ja niihin , jotka eivät sitä ansaitse. Iranilaiset pelaajat tekivät miehen työn, kun asettuivat maassa mieltäänosoittavien tueksi jättämällä kansallislaulun laulamatta. Eikö de wit tätä huomannut ollenkaan. Mtv:n selostus ja studio olivat luokattomia. Valavuoren ja aimo miehen tasoa eli hyvin matalaa tasoa.

    1. Mihinkäs se kadyrovin ylistäminen unohtui vai onko hän harvinainen esinahallinen muslimi. Samoin kuin erdoganin kehuminen? Hetkisellä on valikoiva muisti tai sitten alkava…

   1. On suuri kunnia päästä vertailluksi Valavuoreen.

    Asioilla on puolensa. On hyvää islamia ja on parempaa islamia. Sama kuin kristinuskossa tai nationalismissa ja toisinajattelussa. Vaatii syvällistä perehtymistä, että ymmärtää monipuolisesti eri näkökulmat.

    1. Pitää myös ymmärtää, että kun halutaan lopullisesti eroon mädättävästä femisuvakismista, niin siinä tarvitaan islamia ja muslimiatleetteja. Katsokaa sieltä uusi miehen malli, neitimiehet.

  2. MTV3:sella myös samaa sönkötystä kuin Ylelläkin. Kummaltakaan laitokselta ei ole edes toimittajia paikalla Qatarissa. Luulisi että Ylen 600 000 000 euron vuosibudjetilla olisi varaa. Ai niin, mutta siellä ei saa muunsukupuoliset non-binary lesbot twerkata torilla, niin ei voi mennä. Tuntuu olevan jalkapallo aivan toisarvoista näille kanaville. Mainostelevisiolla selostaja/toimittaja Tero Karhu (tuttu myös Yleltä vielä viimevuoden kisoista) sössötti jotakin ”Gata’in inf’ast’uktuu’ista”. V-mainen sana R-vikaiselle reppanalle. Miettikää: Ylelle ja maikkarille pääsee töihin vaikka on vaikea puhevika eikä osaa aakkosia. ”Gatar?” Ylellä poliittinen tietoiskuinsertti puhui myös Gatarista. Kuulosti Matti Härköseltä. Harvinaisen vastenmielinen selostaja, joten ei ihme että hänestä on tehty Ylen ykkösjalkapalloselostaja. Ylelle puheviat ja poliittinen värittyneisyys tuntuvat olevan pääsyvaatimuksia eivätkä esteitä. Onneksi selostuksen saa pois päältä.

   UEFA eli Eurooppa tuntuu olevan mädätetty syvemmälle, FIFA taistelee vielä hieman vastaan. Tämä asettelu ja tilanne ei yllätä lainkaan. Jos mietitään asiaa, niin mitä tekemistä tällä politiikan tekemisellä & propagandan tuputtamisella on jalkapallon kanssa? Ovatko nämä jalkapallon kattojärjestöt mukana Saatanan synagogan maailmanvalloitusjuonissa? En mitään muutakaan selitystä keksi sille, että tahtovat Aasiaa, Afrikkaa ja Lähi-itää heikentää. Arabimaista UEFA siis tahtoo islamin pois, mutta Euroopasta UEFA tahtoo tehdä islamilaisen ja ei-valkoisen. Käsittämättömän ristiriitaista, eikö olekin?

  3. Kroatia ja Marokko pelaavat juuri ja sielläkin piti Ylen selostajan puhua Kroatian menestyksestä ”miesten MM-kisoissa”. Kun miehet pelaavat, niin eikö silloin olisi hyvä puhua vain miehistä ja heidän MM-kisoistaan? Jokainen ymmärtää että miesten ollessa kentällä ”MM-kisat” tarkoittavat miesten MM-kisoja. Mielestäni naisten MM-kisat ja naisten jalkapallo viittaavat eri lajiin; naisten jalkapalloon. Eivätkö suvakkivammaiset ymmärrä mitä on konteksti?

   Sitten on näitä pösilöitä, kuten se Ylen studioon pikkutrukilla varmaankin kärrätty nainen, joka sotkee pakkaa vielä lisää, kuten esim. tämän vuoden naisten EM-kisoissa: kun selostaja puhui jonkun joukkueen mitaleista – siis naisten mitaleista tietysti, kun naisten kisoja pelataan – niin paksu tantta korjasi aina että ”onhan joukkueella jo mitaleita”, joka tietysti hämmensi selostajaa ja katsojia, ennen kuin paksukainen tarkensi, että niitä mitaleita on siis miesten jalkapallon arvokisoista saavutettu. Aivan tarpeetonta ja mielestäni täysin tahallista omiin henkseleihinsä kompastumista tuollainen. Ja kyllä nuo feministihörhötkin sen tajuavat. Eiväthän he niin tyhmiä voi olla.

   1. Onko nuo Ylen homot, väritukat, lihavat ja muuten vain lesbot pakotettu aseella uhaten sinne studioon? Mikseivät jääneet kotiin?

   2. Kolmosella ihan samasta kässäristä lukevat mielipiteitään. Siellä ei uskota FIFA:n tilastoihin katsojamääristä ja myös FIFA:n pelinaikaiset tilastot mm. pallonhallinnasta on sivuutettu ja selostaja mainitsi miltä sivulta kannattaa nämä katsoa. Aika huvittavaa tämä FIFA:a vastaan kapinointi homo-maikkarilta ja homo-Yleltä: ”Hei, FIFA ois nyt niinku ihan tyhmä, ku ne ei haluu sodomiittihihamerkkejä. Nää ei nyt niinku uskois mitään mitä FIFA sanoo!” Joo, vähän hyvä, hei!

    Mikseivät homonauhaa kannattaneet seitsemän UEFA maata jättäydy vain pois kisoista? Naurettavaa pelleilyä joukkueilta sekä toimittajalta tämä koko homotushässäkkä.

  1. Siihenhän tässä ujuttaudutaan, että seuraavaksi ulkona kisoista ovat Iran, Turkki(?), Algeria, Kazakstan, Tadžikistan, Qatar, Oman ja mitä näitä pahoja nazzidiktatuureja nyt on. Siis niitä joilla on nazziöljyä, joka raiskaa luonnon. Ei niillä mailla tai niiden ”ihmisoikeuksilla” muutoin väliä ole.

   Suomi ainakin rakastaa terrorismia ja ilmeisesti Ruotsikin, joten Turkki ei ole kosher-maa täällä EU:n nurkilla ainakaan siis. Miettikää kuinka monet isot kisat (Dohan yleisurheilun MM-kisat Qatarissa 2019; Sotšin talviolympialaiset Venäjällä 2014 ja futiksen MM-kisat 2018) kuitenkin näille maille on annettu viimeaikoina. Sama koskee Kiinaa. Oliko niillä ”ihmisoikeuksilla” tai ”sananvapaudella” väliä, vai puhuuko raha? Qatarin ei ainakaan tule saada enää yksiäkään kisoja missään lajissa, ennen kuin maan johdossa nähdään rohkea muunsukupuolinen bi-gender transvestiitti-transseksuaali.

   1. Tarkoitin lähinnä sitä suurinta kauhua että Iranhan tukee yhtä voimakkaasti Venäjää sodassa kuin vaikka Valko-Venäjä.

    1. Ja Israel levittää nyt iltapaskoihin uutista, että Iran iskee Qatarin MM-kisoihin. Siitä taas näkee Kuka on valehtelun isä. Suoraan siinnyt Suuresta Saatanasta, toisin kuin suuri rauhan uskonto.

     1. Iranin värivallankumousta pitää koittaa ruokkia lisää ja Israelia ärsyttää suunnattomasti myös heidän mukana olonsa kisoissa.

  2. Maailman suurimmat öljyntuottajat: Venäjä, Saudi-Arabia, Kiina, Irak, Iran… Tuosta voi hieman päätellä, että ketä tullaan kurmoottelemaan kansainvälisessä yhteisössä lähiaikoina. USA ja kaikki USA:n suojeluksessa olevat ovat kosheria eli heitä ei koske samat säännöt.

 3. Yle voi aina vain röyhkeämmim jatkaa urheilulähetystensä politisointia, koska ei sillä ole heille mitään väliä. Rahaa tulee kaikesta huolimatta. Yle on todellinen yhteiskunnan syöpä.

 4. Pitääköhän paikkansa kisojen valmistelutöissä kuolleiden/vammautuneiden iso määrä, on puhuttu jopa tuhansista. Ja että Qatar on käyttänyt ulkomailta haalittua halpatyö/orjatyövoimaa, eikä olisi kummemmin huolehtinut mm. työturvallisuuskysymyksistä. Iranin ja Qatarin kysymykset saattaa olla vielä omiaan viemään ”tähtäintä vähän sivuun” Venäjän yltä, puhuttaessa ihmisoikeuskysymyksistä ynnä muista. ?

  1. Tuskinpa noille on edes turvavaljaita annettu. Korkeutta areenoilla sen verran, että pudotessa henki lähtee.

  1. Jokainen voi väittää mitä tahansa ja uskoo ken haluaa. Kaverilla ei ole mitään todisteita, ainoastaan puhuu mitä on jostain kuullut. Tämänkin valopään Tim Sparvin ”ihmisoikeudet” tarkoittaa ainoastaan ************ LGBTQ+ seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ja nekrujen etuoikeuksia.

 5. Valavuori enemmän kuin oikeassa,YLEn skeidastudio on vuosisadan vitsi. Ei tuota surkeammin voi hoitaa ja tehdä. Kolmosen eilinen Wales-USA matsi, studiossa Litmanen kumppaneineen, ihan pääliköitä ja paljon parempaa settiä. YLE kapteeninauhadelegaatio on täysmätä osoitus kyseisestä laitoksesta. Naispullukka ”prässi” puheineen aiheuttaa joka kerta naururemakan…sanosko voi pimppi tätä touhua.

  1. Näyttäisivät edes ne studion lesbot sitä revaa, edes erätauolla. Ei näkymää haittaa vaikka ei olisi hetero.

   1. Aimo tykittää taas banaanipotkulla sisään kommenttikentällä. Ja tuohon pari kommenttia ylöspäin on pakko sanoa edes tuota linkkiä katsomatta, että Tim Sparv ja koko helvatin Suomen porukka on kyllä sellainen lammaslauma, että bää-bää-hyvää-päivää vaan tasavertaisesti, -puolisesti ja -arvoisesti kaikille.

  2. Siinä toinen aimo miehen tasoinen kommentoija. Ei osaa kuin herjata. Sitä minä jatkuvasti ihmettelen, mitä on tuollaisen kommentoinnin tarkoitus? Onko se vain osoitus kyseisten kommentoijien omaan elämään pettymisestä ja suoranaisesta ilkeämielisyydestä toisia kohtaan.

   1. Sehän on pelkästään hyväntahtoista eräänlaista mustaa huumoria. Saa loukkaantua, jos haluaa, mutta ei ole pakko.

 6. Ylen selostajat lukevat käsikirjoitetusta lapusta näitä Ylen yliherraltaan saamia ohjeistuksia. Äsken pelasivat Argentina ja Saudi-Arabia, ja selostaja mollasi erittäin kovin sanoin saudien kulttuuria, lakeja, tapoja, perinteitä ja uskontoa. Sama toistui aiemmin Englanti–Iran-pelissä, jossa keskityttiin lukemaan muistiolta selvän päälleliimatusti epäkohtia Iranista verrattuna EU- ja NATO-Euroopaan. Qatar–Ecuador-ottelussa kisojen avauksessa Matti Härkönen heti aloitti sillä, kuinka kisat ovat alkaaneet ”surullisissa ja epätoivoisissakin merkeissä”, viitaten juuri Iranin tapahtumiin pitää kiinni kulttuuristaan sekä siihen, ettei Qatarissa saa feministit ravistella persettä kaduilla tai homot järjestää paraateja.

  Englannin väri/aakkosvammahihanauhojen kieltäminen myös sai selostajat lähes vääntämään (teko)itkua: ”Rakkaus kuuluu kaikille! FIFA:nkin on jo korkea aika tajuta se!” Kyllä, noin selostaja sanoi/luki lapulta Englanti–Iran-ottelussa. Ei, en vitsaile. Tällaista on maailman onnellisimmassa maassa, kun budjetti on 500 000 000 € vuodessa. Tuo rakkauden hihanauhan väriskeema sisältää Ukrainan (sininen, keltainen) lisäksi neekerit eli mustan ja ruskean, sekä punaisen ja virheän, jotka ilmeisesti tarkoittavat punavihreitä. Englannin pelaajat myös polvistuivat (kuten viime vuonna pelatuissa EM 2020 -kisoissakin) lukuisiin huumeisiin kuolleen, liittovaltiotason rikoksesta pidätetyn mustan takia (George Floyd) ja he saivat ansaitusti ankaran vihellyskonsertin yleisöltä (aivan kuten EM-kisoissakin viime kesänä; vain Itä-Euroopan fiksut maat ja pari muuta eivät polvistuneet mustan rikollisuuden edessä ja polvistujille vihellettiin aina!).

  ”Saudi-Arabian ihmisoikeudet eivät ole retuperällä, vaan ne ovat aivan päin honkia.” Näin saimme kuulla äsken päättyneessä saudien ja argentiinalaisten kohtaamisessa. Eilinen myöhäisottelu oli USA–Wales ja siinä ei ollut selostusta, joten pelin seuraaminen olikin erityisen miellyttävää. Tuolloin kuulee yleisön ja pelaajien äänetkin aivan eri tavalla. Tulee fiilis että olisi itse paikan päällä. Laittakaa Ylen sönköttäjät siis pois päältä vallan, jos haluatte olla kuulematta propagandaa joka hetki. Harmi että urheilukin on pitänyt myrkyttää tuolla 24/7 jatkuvalla NWO-pommituksella. Ihmisten on vaikea vältellä sitä, sillä se seuraa joka paikkaan. Kivempi kuunnella pallon mätkähtelyä nurmella ja huutoja kentän laidalta.

 7. YLE:n urheilutuotanto on TÄYTTÄ PASKAA ja POLITIIKKAA!!! Ennen kommunistisen Neuvostoliiton urheilu oli politiikkaa ja siitä meni yli vielä DDR:n ”hormooni hiiret”, jotka dumpattiin TÄYTEEN mieshormonia niin, että PARTA ”naisilla” kasvoi. EN pilkkaa niitä ihmisparkoja, jotka joutuivat TIETÄMÄTTÄÄN kommuniustisen totaliarismin UHREIKSI pieninä lapsina ”valmentajienesa” ja ”lääkäriensä” luottamus-petoksen ja valtion takia. Syystä, että heille (lapset, nuoret) uskoteltiin pillereiden ja piikkien olevan harmittomia vitamiineja. Näin tuhottiin monta ihmiselämää lopullisesti itsekkäistä poliittisista syistä, sillä urheilumenestyksen piti olla se lippulaiva, jolla DDR juoksee, hyppää ja heittää itsensä MAAILMANKARTALLES!!! Todelliset URHEILUN YSTÄVÄT eivät edes halua katsoa MITÄÄN YLE:n ”urheilu sontaa”! Ennemmin on vaikka ilman sitä ja tekee jotain muuta ellei ole maksu kanavia!

Comments are closed.