16 thoughts on “Päivän kuva: Taxit

 1. Nämä ovat käytännössä kaikki kehitysmaalaisia. Aivan karmean näköistäkin. Mikään ei herätä lammasmaisia suomalaisia. Nykyisin taksikuskit myös raiskaavat valtavasti asiakkaitaan ja monet ovat vielä laittomasti maassa. Voitteko kuvitella!

 2. Kiitos Anne Berner ja Juha Sipilä. Ylimielinen rappiohallitus ei ikinä unohdu. Yhtään hallitusta kansa ei ole ansainnut. Huonommaksi menee joka kerta.

  Seuraava hallitus on Orpo-Purran hysteerinen militaristinen leikkaaja-Nato hallitus. Ei Orpossa ole johtaja-ainesta.

  1. Kyllä kansa vähän ansaitsee nää hallituset. Mitäs seuraavat TV:n typeriä suvakkiviihdeohjelmia ja lukevat valtamediaa ja äänestävät aina samat naamat uudelleen. Olisi jännä nähdä mitä seuraisi, jos ensi vaaleissa oikeesti äänestettäisiin eduskunnan ulkopuolisia nationalistipuolueita. Mitätöitäisiinkö vaalit? vai manipuloitaisiinko tulos erilaiseksi? vai jotain muuta???

   1. Mistä te tiedätte mitä näissä vaaleissa on oikeasti äänestetty? Luultavasti vaalit on täälläkin väärennetty jo pikän aikaa. Tämä ’taksiuudistus’ ei ole vain Suomen asia. Kummallisesti nämä samat jutut tulevat monessa EU-maassa yhtäaikaan. Olin Espanjassa asumassa kun siellä tuli samanlainen ’vapautus’ ja taksinkuljettajat vastustivat tätä verisesti, siis näitä matuja hakattiin Malagan lentokentän tolpalla. Kaikki on kusetusta ja sovittu kulisseissa aikaa sitten.

 3. Rans­kan siir­to­maa Bur­ki­na Fa­so’n on luo­vu­tet­ta­va puo­let kai­kis­ta ul­ko­maan­vien­ti­tu­lois­taan Rans­kal­le.
  –   Ita­li­an Pri­me Mi­nis­ter Gi­or­gia Me­lo­ni re­ve­als how Fran­ce is loo­ting Af­ri­ca

  … Rat­kai­su siir­to­lai­son­gel­maan ei ole Af­rik­ka­lais­ten elät­tä­mi­nen Eu­roo­pas­sa vaan Af­ri­kan ryös­tä­mi­sen lo­pet­ta­mi­nen.
  –   Jos Af­ri­kan val­tio lak­kai­si lä­het­tä­mäs­tä kan­sal­lis­ta omai­suut­taan siir­to­maa­isän­näl­le, niin hal­li­tus vaih­det­tai­siin sel­lai­seen, jo­ka mak­saa.

 4. Maa­il­mas­sa ei ole yli­kan­soi­tus­ta, ei il­mas­ton läm­pe­ne­mis­tä ja ruo­kaa riit­tää kai­kil­le.
  –   On­ko enää ai­noa jäl­jel­lä ole­va toi­vo ti­lan­teen muut­ta­mi­sek­si se, et­tä ker­rom­me lap­sil­lem­me ja lap­sen­lap­sil­lem­me to­tuu­den, et­tä he oma­na ai­ka­naan voi­si­vat es­tää tä­män kai­ken ta­pah­tu­mas­ta uu­del­leen.
  –   The Gre­atest Fraud in Hu­man His­to­ry
  –   https://archive.today/vsBEc

  … To­tuut­ta ja hy­vyyt­tä ei voi­da rat­kais­ta so­dal­la …
  –   Pre­si­dent­ti John F. Ken­ne­dy jo 1960-lu­vun alus­sa va­roit­ti mei­tä sa­lai­sis­ta hal­lit­si­jois­tam­me. Hän oli kun­ni­akas ja roh­kea val­ti­omies. On ai­ka he­rä­tä ja nous­ta ylös, vel­ji­nä ja si­sa­ri­na yh­des­sä.

  Jos luo­vu­tam­me lap­sem­me hal­lit­se­van ma­fi­an hy­väk­si­käy­tet­tä­väk­si, mi­tä toi­voa ih­mis­kun­nal­la on enää jäl­jel­lä?

 5. Ainakin yle kirjoitti eilen aloitteesta antaa kansalaisille oikeus kantaa asetta kun poliisi ei enää pysty kansalaisten turvallisuutta takaamaan. Jossain väliotsikossa sitten sanottiin, ettei 90 luvullakaan mitään haittaa ollut, vaikka takseilla oli käsiaseita.

 6. Kuusi autoa suojatiellä tai liian lähellä suojatietä, olettaen etteivät liiku mihinkään. Voi olla että tuossa on pysähtymis- tai pysäköintikielto muutoinkin. En tunne Helsinkiä. Autoja myös jalkakäytävällä, kaistojen välissä, poikittain ajoradalla… Onko tämä ihan aito kuva vai joku vitsi? Tutkiiko poliisi tai liikenneministeriö tätä jo?

 7. Kansallemme on aiheutettu peruuttamatonta ja valtavaa vahinkoa. Emme tule koskaan antamaan amerikkalaisille ja brittiläisille vihollisillemme, yhdelle ryhmälle ja maanpettureillemme, sekä ”älykkäinä” esiintyville anteeksi, mitään armoa ja sääliä. He ovat kaikki pahimpia vihollisiamme, jotka pitää eliminoida laillisesti maastamme.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*