Marco de Wit 22 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei suosittele sen enempää viinaa kuin tupakkaakaan varsinkaan suomalaisille, joiden geenit eivät niitä kestä. Toisaalta jokaisella on oikeus niistä nauttia varsinkin nykyisenä feministiaikana, jolloin kaikki nautinnot on kielletty ”toksisina”.

 

Tässä feministien kauhu, ”ääritoksinen” Andrew Tate on matkalla Twitterin päämajaan kertomaan Elon Muskille, että tämä on legenda.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Päivän video: Sauhut

 1. Allen Carr kirjoitti tupakoinnin lopettamiseen opastavan kirjan Stumppaa tähän tai Vihdoinkin vapaa tupakasta, jonka avulla miljoonat ihmiset onnistuivat lopettamaan tupakoinnin.

  Kirjaa on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 15 miljoonaa kappaletta.

  Korkki kiinni kirjassa Allen Carr soveltaa samaa metodia alkoholiriippuvuuden hallintaan.

  Carr käy kirjassa läpi syitä siihen, miksi ihminen ylipäätään juo alkoholia ja opastaa sitten askel askeleelta kuinka alkoholiloukusta vapautuu.

  Kirjaa ei ole tarkoitettu vain alkoholin suurkuluttajille, vaan myös kaikille satunnaisille viinin – alkoholin lipittäjille.

  Ainutlaatuiset metodit paljastavat alkoholiin ja tupakointiin liittyvät illuusiot, poistaa psykologisen riippuvuuden ja vapauttaa lukijan nauttimaan täysillä elämästä ilman alkoholia ja tupakkaa.

  1. Vaikka täällä vielä pölli palaa niin tuo Carrin kirja on tosi hyvä, lopetusajatuksen kanssa painiville hieno mahdollisuus. Parhaiten jäi mieleen kirjailijan iskostama lause ”Et sinä oikeasti edes tarvi tupakkaa”..eli niin sitä ihminen itselleen kaikenlaista uskottelee. Itse olen käyttänyt kirjaa käänteispsykologisesti baarissa ja kertonut toistuvasti miten naiset todellakin tarvitsevat minua,höhöö. Lievä vonkaus on terminä sopiva.

  2. Hyvinhän suomalaiset kestävät viinaa. Ei meillä tule antabus-reaktiota viinasta kuten joillakin mongolikansoilla. Suomalaisista 10% sen sijaan kantaa väkivaltageeniä joka aktivoituu humalassa. Tässä suhteessa olemle poikkeus.

 2. Moni ei tiedä, että
  auringonvalon välttely on
  yhtä haitallista kuin sikarinpoltto,
  joten polta sikari aina auringonvalossa.

 3. Elon Muskista pari sanaa:

  – Elonin ”äiti” Maye Musk on oikeasti mies eli transformeri eli LBGTQ -mädätyksen edistäjä. Hänellä myös yhteydet Charles Mansoniin, hän mm. vieraili tapaamassa Mansonia vankilassa.
  – Elonin isä on saanut 2 lasta ottotyttärensä kanssa
  – Elon on monen sukupolven satanistisen perheen kasvatti
  – Elonin isoisä (Mayen isä) pidätettiin aikoinaan Kanadassa salaisen teknokrattisen poliittisen liikkeen perustamisesta (Teknokraattisessa yhteiskunnassa valtaa käyttävät ”asiantuntijat” ja tarkoitus oli syrjäyttää perustuslaki ja hallitus). Sama tapahtuu kulisseissa nyt: Ilmastomuutos ”asiantuntijat”, lääketeollisuuden ”asiantuntijat” jne. sanelevat mitä maailmassa tapahtuu ja miten valtioiden korruptoituneet poliitikot niihin reagoivat.
  – Elon Musk on fiktiivinen hahmo ja näyttelijä, hän EI OLE maailman rikkain mies, hän on puhuva pää joka esittää hänelle määrättyä roolia, mitä milloinkin. Nyt on menossa Twitter -ostajan rooli.
  – Tesla Roadster urheiluautoa ei lähetetty avaruuteen, koko tempaus oli umpivaletta ja pelkkää tietokonesimulaatiota (= Musk on velehtelija)
  – Elon Musk on haukkunut rekkakuskin ammatin surkeaksi ammatiksi joka hänen mielestään sietääkin kadota Teslan lanseeraamien autopilot -rekkojen tieltä (Ottawa Convoy kusetus jota Elon supportasi sillä seuraamuksella että monet yksityiset rekkakuskit menettivät rekkansa ja rahansa).
  – Elon on transhumanismin suuri kannattaja

  Mielenkiintoinen yksityiskohta: Natsisaksasta Operation Paperclipin ja Vatikaanin avustuksella pelastettujen natsien joukossa oli mm. raketti-insinööri Wernher von Braun joka palkattiin Nasan palvelukseen mm. Moonlanding Hoaxia junailemaan. Hän kirjoitti vuonna 1953 kirjan nimeltään ”Mars Project”. Kirjan juonessa ”Elon” niminen johtohamo johdatti ihmiset asuttamaan Mars -planeettaa. Kirjan kuvituksessa raketti jolla Marsiin mentiin on lähes identtinen Elon Muskin Mars Starship raketin kanssa. – Uskooko joku että tämä on kaikki pelkkää sattumaa?

  Elon Musk on tasan globalistien marionetti ja täysin aivopesty pelle.

  PS. Kirja jota mainostettiin edellisessä kommentissa todella toimii, tiedän ihmisiä jotka ovat lopettaneet tupakoinnin seinään kirjan luettuaan. Addiktioiden taustalla EI OLE geenit jota LL vaihteeksi jaksaa jauhaa.

  1. Niin, miksi helvetissä nämä superrikkaat eivät maksa veroja kuin vain minimin verran.

   Selitys: ne ovat vain näyttelijöitä, eikä mitään superrikkaita. Ei niillä oikeasti ole rahaa. Siksi eivät maksa veroja.

  2. Olen kuullut, että Musk on hämäräperäinen mies, jota EI kannata ”nielaista purematta”!!! Synkät ja ahdasmieliset ajat, jotka painostavat ihmisiä ja ihmiskuntaa kuten nyt. Nostattavat helposti vääriä Messiaita, jotka hurmaavat kansakunnat kuin pitkän kuivuuden jälkeen elvyttää kasvit kauan odotettu vilvoittava sade. Mutta tuo sade voi olla kuitenkin vain happosade, joka lopulta tappaa elollisen. Jokainen ja kaikki ne, jotka nousevat harmaudesta kirkkauteen kuin majakkana m8uille. Eivät välttämä6ttä ole niitä, jotka tuovat vapauden ja luottamuksen huomiseen vaan kurjan ja halpamaisen petoksen, joka on pahempaa kuin se elämätön elämä, josta tuon ”kellokkaan” odotettiin vievän vehreään keitaaseen. Puheet eivätkä sanat EIVÄT merkitse MITÄÄN vaan TEOT ja ITSENSÄ ALTTIiKSI saattaminen teoilla, jotka eivät tuo kunniaa niiden silmissä, jotka omaa maataan ja kansaansa vihaavat!!!

 4. Eniten riippuvuutta aiheuttavia aineita ovat mm.

  Nikotiini, joka päätyy kolmannelle sijalle. Nikotiini on tupakan eniten riippuvuutta aiheuttava ainesosa.

  Nikotiini imeytyy nopeasti keuhkoihin ja ajautuu sieltä suoraan aivoihin.

  Alkoholi vaikuttaa myös aivoihin ja on luokiteltu viidenneksi riippuvuutta aiheuttavimmaksi aineeksi.

  Eri asiantuntijat ovat arvioineet alkoholin yhdeksi terveydelle haitallisimmista riippuvaisuuteen johtavista aineista.

  Hengen vaarallinen Heroiini on listalla nr 1. Numero 2 Kokaiini. Kolmas on rauhoittavat lääkket.

  Riippuvuus ei siis ole jonkun rodun tai kielto mekanismin geeni virhe, eikä sillä ole mitään tekemistä ns.feminismin tai sukupuolen kanssa.

  Vakava asia kaikin puolin. Allen Carr tietää mistä kirjoittaa!

  1. Itsetuhovietin osa on vahingoittaa itseään, mutta
   mikä on aiheeton ennakkoluuloisuus?

   Syntipukkiteorian mukaan ryhmien välinen vihamielisyys on seurausta henkilökohtaisesta turhautumisesta.

   Aggressiolle löydetään purkautumiskohteeksi syntipukki.

   Ennakkoluuloja voidaan oppia jo lapsuuden sosialisaatio prosessissa vanhemmilta, opettajilta ja ystäviltä.

   Ennakkoluulojen kehittymiseen yksilössä uskotaan vaikuttavan myös häntä ympäröivän yhteiskunnan ja kulttuurin normit.

   Allen Carr oli itse ketjupolttaja. 100 savuketta päivässä. Ei siis tarvitse olla mikään ruudin keksijä ymmärtääkseen sen että tupakka, alkoholi ja huumeet vahingoittavat ihmistä ja tuhoavat terveyden, elämän ja ihmissuhteet. Siksi niitä ei kannata käyttää lainkaan.

   Elämä on lyhyt. Elämä ei mene uusintana. Elät nyt ja tässä.

   On naiivia luulla että syöpä ja sairaudet kolahtavat aina naapurin niskaan, mutta ei omaansa?

   Terveys, puhdas ruoka ja vesi ja ympäristö ovat 100% osa terveydestämme.

   Kemialliset ”traileri” taivaan merkit taas toinen keskustelun aihe.

   Ymmärrät terveysasian viimeistään silloin kun menetät oman terveytesi itse, jos et osaa asettaa itseäsi toisen tilaan.

   Siihen vaaditaan korkeaa empatian kykyä eli korkeaa myötätuntoa (EQ) toista ihmistä kohtaan.

   Kyky tuntea empatiaa on tärkeä osa älykkyydestämme (IQ).

   EQ ja IQ kulkevat käsi kädessä ja rakkaus on ihmisen suurin voima.

   Viha, sorto, epäloogiset ennakoluulot ja katkeruus pysäyttävät kehityksemme. Joten siellä ei kannata elää.

   Have a nice day!

   1. Mitä tuokaan tarkoitti. Nuolenkärki oli tämän päivän kaksoimoralismissa, jossa kaksoistandardit REHOTTAVAT. Maailman johtajat, jotka KEUHKOAVAT hiilijalanjäljistä karvalakkikansalle. He ITSE lentävät kokouspaikoille, jossa ilmastoa ”pelastetaan” sadoilla yksityissuihkukoneilla kun muilta ollaan kieltämässä autoilla ajokin!
    Elän TERVEESTI: EN tupakoi ENKÄ juo alkoholia tippaakaan. Potkit auki avoimia ovia!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*