Marco de Wit 23 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässä pääministerin söpö peppu.

 

Nyt oli kiire julkaista päivän kuvana, koska pääministerin peppukuvan julkaisu tulee nähtävästi kohta olemaan laitonta.

 

Tulee nimittäin syyte maalittamisesta ja seksuaalisesta ahdistelusta, vaikka pääministeri itse supertiukoilla valkoisilla housuillaan nimenomaan mainostaa peppuaan.

 

 

Tässä onkin jälleen tietty sairas feministinen logiikka. Nainen saa esitellä itseään vaikka kuinka paljon, mutta auta armias, jos kiinnostut siitä mitä tarjotaan.

 

 

Toisaalta feministinen logiikka on täysin yhteensopiva evoluutiopsykologian kanssa. Naisen geenithän yllyttävät häntä esittelemään itseään saadakseen alfojen huomion. Ja jos alfa huomaa, niin nainen on tietysti mielissään.

 

Jos taas beta huomaa ja vieläpä kehtaa kiihottua, niin kyseessä on valtava loukkaus ja suorastaan raiskaukseen verrattavissa oleva lookistinen mega-aggressio.

 

 

Oleellista feministiselle naiselle on siis vain se, että hän saa maksimoida valtansa. Onneksi miehet ovat alkaneet vihdoin tajuta kuinka feminististen naisten logiikka ja käytös perustuu aina totaalisen itsekkäälle kaksoisstandardille. Myös Miesten Tasa-arvo Ry. on tämän huomannut, kuten alla näkyy.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

44 thoughts on “Pääministerin peppu feministinen ansa?

 1. WWDAWC = Women Who Die Alone With Cats. Minulla ei ole muuta sanottavaa. Nyt miehet tietävät kaiken suurimmasta osasta nykynaisista. Menkää oikeasti kirkkoon ja hakekaa sieltä oikea uskovainen kristitty nainen kunnon vaimoksi ja kääntykää aitoon vanhoilliskristinuskoon. Jättäkää ne Tinderit, baarit ja kaikki muut mitä niitä on. Täydellistä ajanhukkaa miehille.

 2. Pääministeri Sanna Marinilla on kyllä helvetin ruma perse. Hyi vittu minkä näköinen harakka. Juoksee vielä koko ajan baareissa vieraiden miesten puristeltavana ja samaan aikaan jättää cuck-miehensä hoitamaan lasta.

  1. Laiha, rupinen selluliittiperse kuvassa. Muotoiltu joillakin silikonityynyillä. Harhautusta ja valhetta. Onko vasemmistosuvakki Veronika Honkasalon takamus?

 3. Miehille pitää opettaa varsinkin feminististen naisten logiikkaa, sillä suurin osa naisista, eivät kaikki naiset, mutta suurin osa, on narttumaisia huoria, jotka johtavat miehet suuriinkin ongelmiin. Kehtaapas lähestyä suurinta osaa naisista, niin saat välittömästi potkut tai joudut oikeuteen. Tämä on evoluutiopsykologian valossa täysin loogista varsinkin feminististen naisten kanssa.

  1. Niin ja arvaa ketkä ovat tuomareina? Suvakkivasemmiztolezbofeministit. Umpikuja.

   Eipä noita kukaan terve mies lähestykään.

  2. Marinkin huijas kuvaamaan että voi sitten rypeä feministi säälissä saaden äänestäjiänsä koppiin asti tulevassa mahalaskun jälkeen ja että lasku unehtuisi.

 4. Feministiset naiset ovat kyllä pilanneet niin totaalisesti myös harvojen hyvien ja oikeiden naisten maineen, sillä nämä lehmät saavat myös harvat hyvät naiset näyttämään todella huonoilta, vaikka he ovat edelleen hyviä vaimoja ja hyviä äitejä. Heitä vain on nykyisin todella vähän ja yleensä he menevät naimisiin jo nuoressa iässä, jolloin lähinnä huorat jäävät jäljelle.

  1. Niin. Vielä sata vuotta sitten siveät naiset käyskentelevät siveästi hameessa ja mekossa eivätkä julkeasti työntäneet pakaroitaan kaiken maailman pervojen töllisteltäväksi tarjolle. Julkeaksi ja siveettömästi on touhu mennyt, suorastaan aivan hävyttömäksi.

   1. Tässä käy lopulta niin, että ainoat naiset jotka pääsevät lopulta naimisiin ovat kunnon uskovaiset aidot vanhoilliskristityt, koska he ovat ainoita joihin miehet voivat luottaa ja jotka ovat taatusti hyviä ja kunnollisia naisia. Muihin naisiin sitoutuminen on typerän riskialtista ja siitä ei kuitenkaan tule mitään.

 5. Huora pääministeri Sanna Marin nimenomaan halusi ihmisten tuijottavan ja kuolaavan hänen anorektistä persettään. Todellinen tyrkky koko ruma lehmä.

 6. Tuo kuvahan oli kyllä täysin kameran kanssa sovittu juttu. Kuka seisoo torilla lastenvaunuja työnnellessään päkiöillä, niin että seisonta-asento on leveä A-asento ja kantapäät ovat ulospäin käännetytyt? Tyypillinen esittelysento body-building kisoista. Ihan niinkuin se ”vahingonlaukaus” sieltä festareilta.

  Mutta jos persus on niin löllöä että alushousujenkin reunat piirtävät siihen urat, niin ei sielä lihastakaan ole ja se on tyypllinen ”latta”-mallinen persus. Legggarit kyllä korostaa ja tuki-alushousut. Mutta todellisuus on yleensä toista jos en riisuu pois…

 7. Ruotsissa uutta suostumuslakia arvostellaan. Tämä johtuu siitä, että on osoitettu, että monet miehet tuomitaan raiskauksesta, kun nainen seuraavana päivänä humalassa tapahtuneen yhdynnän jälkeen katuu sitä ja haluaa sen, koska hän ei antanut suostumustaan. Neuvo nuorille miehille, jotka haluavat välttää tankojen ravistamista, on nyt olla harrastamatta ”yhden yön” seksiä, kun jompikumpi tai molemmat ovat juoneet alkoholia.
  Tämä on myös tulossa Suomeen.
  https://nya.samnytt.se/advokatsamfundet-riktar-hard-kritik-mot-samtyckeslagen/

  1. Totta kai naiset käyttävät tätä ja muuta nykymaailmassa maksimaalisesti hyväkseen. Heidän ei koskaan tarvitse ottaa mistään minkäänlaista vastuuta ja valtion voimin he voivat sekä viedä miehen rahat ja lapset, sekä syyttää miestä raiskaajaksi koskaan todistamatta mitään. Totta kai naiset tulevat näin myös tekemään!

 8. Iranin vankiloissa ei paljon kysellä suostumislaista, sillä nyt kun ollut mielenosoituksia, niin monia lapsia on pidätetty, siellä rikosoikeusikä pojilla on 13v ja tytöillä 9 v. Nyt heitä on tuomittu kuolemaan, niin ongelma on siinä kun Islamilaisessa tasavallassa on laitonta teloittaa nuori nainen, riippumatta hänen rikoksestaan, jos hän on neitsyt, nyt vanginvartijat joutuvat, ns. ”hää”seremonia järjestetään yöllä ennen teloitusta, neitsyyden poistamiseksi.
  https://www.jpost.com/Iranian-Threat/News/I-wed-Iranian-girls-before-execution

 9. Yrittää vetää huomioon peppuun.

  Samaan aikaan suomi on käsitykseni mukaan perustuslain vastaisesti:

  – suomi on sodassa perustuslain vastaisesti. Sodan osapuoli koska antanut aseita ukrainalle
  – antanut 160 miljoonalla aseita ukrainalle perustuslain vastaisesti
  – nyt ilmeisesti natoonkin ollaan liittymässä perustuslain vastaisesti

  Arvelen että Marin näyttää pian tissitkin

 10. Haluan kunnon lähikuvan levällään olevasta, ammottavasta pääministerin suusta. Se purukalusto on kuin pommitettu Sarajevo keväällä ’94.

 11. No eipä mene kailottaja Uusivirralla häävisti jos tuohon joutuu tyytymään. just sen verran lihaa että reikä pysyy paikallaan. Tämmösiä käännytellään ovelta. Piripakara. Valtakunnansyylä voisi silti kieltää naisilta pitkien alushousujen käytön julkisesti,ahdistaa moiset lonkkarätit.

 12. Voi mitä puuta heinää kaikki kommentit ovat, täynnä incel-miesten naisvihaa. Joillekin miehille ja varsinkin tämän aviisin lukijoille on täysin mahdotonta uskoa, että joku nainen voisi olla menestyneempi kuin hän. Mutta tiedättekö mitä ? Teille nauraa naurismaan aidatkin, niin typerää ja herjaavaa tekstiä suollatte pikkupöhnässä, haaveilette, että edes joku nainen kiinnostuisi teistä mutta turha on vaiva. En ymmärrä mistä tällainen misogymia oikein kumpuaa mutta onneksi näin ajattelee vain hyvin pieni vähemmistöä miehistä. Nämä. Jotka kirjoittavat niin kuin näissä kommenteissa, herjaavat ja mitätöivät omat äitinsä. Onko de wit samaa mieltä omasta naisestaan vai pidätkö itseäsi niin suurena alfa-miehenä, jota naisesi palvoo sanot hänestä mitä tahansa rumaa. Täällä kirjoittavat miehet eivät saa muiden miesten kannatusta. Säälittäviä surkimuksia kaikki tyynni, jotka ovat jääneet ilman naisen lämpöä ja kiihkeyttä.

  1. Valehtelet. Kyllä on saatu. Täällä arvostellaan kriittisesti vain tietynlaisia ”naisia”. Älä yleistä Se on ihan sinun ongelma, jos viihdyt niiden kanssa, jotka aiheuttavat pahoinvointia.

  2. Tällä Akulla ei ole koskaan mitään järkevää sanottavaa. Onko joku Oikea Nimetön tullut taas takaisin eri nimellä.

   Luuletko naisten oikeasti antavan sinulle jotain säälistä kun nuoleskelet heitä? Ha ha.

  1. Suvakki-Saksa hävisi Japanille. Surkea kiukkuileva lapsi niiden kapteeni Neuer. Samaa kiukuttelua valtamedia täynnä. Fifa ja Qatar täysin oikeassa vrt. suvakit. Toivotaan, ettei EU-maiden suvakki-joukkueet pärjää. Espanja ainoa poikkeus.

 13. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009216902.html

  Yhdysvallat: Paljastakaa meille parhaat strateginne ja kyvykkäimmät ihmisenne, jotta voimme lahjoa ja ostaa heidät, sekä asettaa heidät lapsiseksiorjilla ja avioliittojen ulkopuolisilla suhteilla kiristyksille alttiiksi, sekä tiedämme ketkä ovat teidän maassanne strategisesti tärkeimmät iskukohteet.

  1. Imperialistiset amerikkalaiset ja brittiläiset ovat täysin sairaita, rikollisia ja sadistisia saastoja. Ihminen ei edes ajattele ja toimi näin sairaasti. Nämä ovat täysin viallisia ja sairaita eläimiä.

  2. Käytännössä yhdellekään amerikkalaisille ja britille pedofilia, huumeet ja sota eivät ole ongelmia, varsinkin kun he tekevät niitä kaikille muille. Nämä ovat täysin sairaita eläimiä, joilla ei ole minkäänlaista moraalia, ei vähäisintäkään. He ovat sairaita rikollisia.

 14. https://youtube.com/shorts/iAVUCGEr1SE

  Avioliitto on nykyisin huono diili miehille: Suurin osa avioliitoista on onnettomia ja seksittömiä, nainen vie erotilanteessa puolet omaisuudesta, jota eroava nainen ei koskaan edes ole ansainnut, nainen vie lopulta lapsetkin mieheltä, sekä pistää miehen vielä maksamaan elatusmaksuja lapsista joita ei edes näe. Kenen mielestä tämä on mikään hyvä ja reilu diili miehille? Kenen mielestä?

  1. Sitä paitsi naiset pitävät omat rahat itsellään ja ”jalkamiehen” rahoilla eletään!!!
   Oikein ennen wanhaan NAISET olivat KUSESSA, jos aviomies kuoli tai otti eron. Nyt MIEHET ovat KUSESSA, jos aviovaimo ottaa eron. Jos aviovaimo kuolee… Mikä taas menee ylemmän kvanttifysiikan puolelle eli naiset elävät pidempään kuin patriarkkaaliset valkoiset uroot…

 15. https://youtube.com/shorts/j57euYaa54w

  Minulle tulee koko ajan Youtubeen Jumalan valitun kansan juutalaisten täydellisten ihmisten, sekä Israelin valtion videoita ja kanavia. Juutalaiset tekevät kaiken aina oikein ja vika ei ole koskaan juutalaisissa itsessään, vaan aina joka kerta vika on kaikissa muissa. Juutalaiset ovat täydellisiä ihmisiä, joissa ei ole mitään huonoa, toisin kuin muut ihmiset ovat epätäydellisiä ihmisiä. Muistakaa aina, että juutalaiset ovat täydellisiä ja virheettömiä ihmisiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*