Marco de Wit 24 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti hurrasi, kun maailman rikkain mies Elon Musk osti Twitterin. Toki emme hurranneet sen takia, että Musk olisi täysin rehellinen sananvapautta aidosti kannattava ihminen. Kaukana siitä. Toisaalta Musk on kuitenkin valtavasti PAREMPI vaihtoehto kuin Twitteriä aiemmin hallinneet äärisuvakit.

 

Niinpä Musk on päästänyt takaisin Twitteriin mm. Donald Trumpin. Tämä on hyvin tärkeää, koska Trump pyrkii uudestaan presidentiksi.

 

 

Trump palannut Twitteriin. Suvakit sekosivat!

 

 

Lisäksi Musk on tehnyt jotain vielä rohkeampaa: Päästänyt takaisin myös räppäri Kayne Westin. Siis vaikka tämä on tehnyt kaikista pahimman asian mitä Amerikassa voi tehdä: Kritisoinut juutalaisia!

 

 

Pimittääkö Laiton Lehti Kayne West vs. ADL -väittelyä juutalaisten vallasta?

 

 

Musk näyttää myös sallivan ainakin jonkin verran rokotekriittisyyttä varsinkin, kun (suomalaiset sukujuuret omaava) Kim Dotcom on sitä häneltä pyytänyt.

 

 

 

Monet suvakit ovat tuominneet Muskin ja lähteneet pois Twitteristä. Heidän mukaansa Twitter oli aiemmin poliittisesti neutraali, mutta nyt Musk on nyt politisoinut sen päästämällä Twitteriin kiistanalaisia julkiksia.

 

Nyt suvakit ovat kuitenkin hieman nolona, kun paljastui Twitterin yhden varastokaapin olevan täynnä #StayWoke- eli PysySuvakkina-paitoja!

 

 

 

Alla olevaan videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Muskille yllätys: Twitterin kaappi täynnä #StayWoke- eli PysySuvakkina-paitoja!

  1. Jassoo, että mies on kaiken keskipiste, josta naisen täytyy kilpailla verisesti. Harvassa ovat ne miehet ja kaikki ne ovat ns. suvakkeja, eivätkä mitään hetkisiä tai aimo miehiä. Musk yrittää tehdä sananvapaudelle saman, mistä syytätte avarakatseisia ja moniarvoisuutta kannattavia ihmisiä. Eli vain nuhjuiset ja typerät kommentit nostetaan esiin kuten esim. muskin omat muka briljanttit ajatukset.

   1. Mitä vikaa minun kommenteissa muka on? Ettei vaan ole liian laadukkaita ja asiantuntevia?!!

    Kannattaa lukea wikipediaa, jos haluat lukea ”hyviä” kommentteja!

    Täällä Laittomassa Lehdessä me kunnon suomalaiset puhumme politiikasta ja muista päivän kuumista aiheista!

    1. Oletko itse lukenut ajatuksella omia kommenttejasi, jos olet, niin syvä häpeän puna nousee kasvoillesi. Niistä kommenteista on laadukkuus kaukana. Niistä paistaa läpi täydellinen tietämättömyys ja pahansuopaisuus muita ihmisiä kohtaan, varsinkin niitä kohtaan, jotka ajattelevat erilailla kuin sinä. Ja ilmiselvä valehtelu, kuten esimerkiksi: Mariupolissa ihmiset ovat iloisia ja pitävät nuorten jalkapalloturnauksia ja kadyrov on jälleenrakentamassa kaupunkia iloisten tsetseenien kanssa. Kadyrov pelastaa kaksi koiraa ilkeiden ukrainalaisten kynsistä. Tässä oli vain pari esimerkkiä kommenteistasi. Muut ovat samantasoista tahallaan harhaanjohtamista.

 1. Onko George Soros kuollut?

  https://t.me/cbknews/19279

  Jotkut väittävät valeuutiseksi, mutta voihan se tottakin olla. Oli 92-vuotias. Sanotaan myös, että olisi kuollut Unkarissa. Luullut, että hänellä olisi porttikielto Unkariin?

  Hänen WEF:ssäkin koulutettu poikansa jatkaa varmasti isänsä tuhotöitä, mutta riittääkö hällä älli?

 2. Törkeää käytöstä suvakkilehmiltä pomon selän takana. Missä lojaalisuus työnantajaa kohtaan?

  Toisaalta vihollinen pakeni ja jätti todistusaineistot hävittämättä. Hyvä niin.

 3. Luuletteko, että suvakit ajattelevat kiinalaisia ja uiguurien pakkotyöläisiä. Applen voitot on revitty työläisten selläahasta, kirjaimellisesti. Kiina on kovan riistokapitalismin (lännen suuryhtiöt alihankkijoina, orjat työssä) ja kontrollikommunismin yhdistelmä. Krista Kiurun unelmamaa.

  Pientä on Qatarin siirtotyöläisten ongelmat kiinalaisiin työläisiin verrattuna.

  Hyvä se on suvakkien tonnin Applea näpytellä. Ei omatunto soimaa.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/aa6dbd2c-82e1-4cdc-af89-9677fa92ae18

  1. Voi olla.

   Tai sitten tässä on kyse myös Kiinan mustamaalaamisesta, USAn taloussodasta Kiinaa vastaan. Kaikki uutisointi Kiinasta pitäisi tarkistaa, mistä lähteestä se tulee. Kaikki ne covid-sulku -uutisetkin pitäisi tarkistaa Kiinasta, mutta tuntuu, että täällä menee läpi globalistienkin uutisointi Kiinasta, vaikka hehän tukevat USAta. Voi siis olla totta sekin, että siellä on näitä korona-sulkuja, mutta mikä olisi luotettaa lähde? Meillehän voidaan näyttää hollywoodilaista ”uutiskuvaa” Pekingistä, mikä onkin lavastettu.

   Noista uiguureista olen nähnyt videoita (magneettimedia tai avoinmedia), missä kerrottiin, kuinka nämä ”kaltoinkohdellut” uiguurit ryöstelivät kauppoja ja uhkailivat paikallisia kiinalaisia. Jotta ei kannata uskoa noita uiguuri-uutisiakaan ihan noin vaan.

   On myös monia ns. vaihtoehtomedioita, jotka ovat ihmisten puolella, esim. kertovat rokotteista ja the great reset:stä, ja sitten ”paljastavat” totuuksia Kiinasta. Ikään kuin rivien välistä. Esim. theexpose-lehti voi olla tällainen kontrolloitu vaihtoehtomedia Englannista, joka saa luvan paljastaa jotain globalistien suunnitelmia, kunhan mustamaalaa sitten Kiinaa. Heillä on useita Kiina-vastaisia artikkeleita.

   Myös esim. amerikkalaisella gab-alustalla kirjoitetaan paljon kommunistista Kiinaa vastaan, kirjoittajat ovat joko globalistien listoilla tai sitten naivisti uskovat kaiken, mitä heille Kiinasta kerrotaan. Iltalehteä en käyttäisi tiedonlähteenä.

  2. Kiina ei ole Kiurun unelmamaa, vaan vihollismaa hänelle Venäjän tapaan. Luulisi tämän jo tajuavan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*