12 thoughts on “Päivän video: Selitys

 1. Luottakaa valtioon, viranomaisiin, valtamediaan ja THL:ään, kyllä valtio ja auktoriteetit tietävät. Ei mitään hätää. Valtio ja viranomaiset pitävät sinut turvassa! Laittoman Lehden lukijat ovat jo pitkään yrittäneet varoittaa kuinka ”älykkäinä” esiintyvät ovat vammaisia idiootteja, jotka eivät tiedä mistään mitään. Ei ole mitään ”älykkäitä” yhteiskunnan ja maailman johdossa, jotka tietäisivät asiat teitä paremmin!

 2. ”Älykkäät” ja suurin osa naisista (feministiset ja aggressiiviset naiset) ovat aina olleet pahimpia vihollisiasi. Ymmärrettävästi riistävä eliitti ja ”älykkäät” yrittävät saada sinut ajattelemaan toisin ja yrittävät alistaa sinut valtaansa hyväksikäyttääkseen ja riistääkseen sinun työsi hedelmiä.

 3. ”Älykkäiksi” itseään kutsuvat ja ”älykkäinä” itseään pitävät ovat kaikki idiootteja, jotka eivät tiedä mistään mitään, riistävät vain tavallista oikeaa kanssa ja ovat aina yrittäneet mädättää oikeita ja tavallisia ihmisiä. Laiton Lehtikään ei varmaan kiistä sitä, että ne ovat aina olleet tavalliset ihmiset jotka ovat vastustaneet mädätystä ja kaikki mätä on tullut ”älykkäiltä”. Nyt he ovat tuhoamassa koko yhteiskunnan, lapsemme, perheemme, kristinuskon ja kansamme. He ovat aina olleet todellista saastaa, pettureita ja roskaväkeä.

  1. Kyseessä on valtion sosialistinen älymystö jonka tavoitteena on kontrolloida (= tuhota) kansalaisia…

   https://youtu.be/ugKl9JtKtrw

   ”Vastoinkäymisten voittaminen on yksi suurista tarpeistamme ja yksi suurista ylpeyden lähteistämme, mutta se on jotain jota älymystömme pyrkii poistamaan elämästämme.

   Älymystö haluaa poistaa stressin, haasteet, pyrkimykset ja kilpailun.

   He haluavat elämän välttämättömyyksien olevan toimitettuna ”oikeuksina” mikä on sanoakseni, veronmaksajien kustannuksella ilman kenenkään olevan pakotettuna työhön näille välttämättömyyksille lukuunottamtta tietenkin veronmaksajia.

   Mitään ei olla itse ansaittu. Itsetunto myönnetään koululaisille runsaskätisesti opettajilta.

   Aikuisille täytyy olla terveydenhuolto ja muut välttämättömyydet toimitettuna runsaskätisesti hallitukselta.

   Ihmisten täytyy olla sekoitettuna ja sovitettuna rodulla, seksillä ja millä tahansa muulla millä älymystö haluaa ottaa tiliä järjestääkseen minkä tahansa agendan, jonka se haluaa tarjota. (korona, Ukraina, sähkön säästäminen muovipussiin ulostaminen jne.)

   Tämä on näkemys ihmisen olemisesta karjana,  hallituksen ruokkimana ja älymystön paimentamana ja hoitamana. 

   Kaikki asiat, jotka tekevät meistä ihmisiä, tulee poistaa elämästämme ja meidän pitää elää denaturoituneina olentoina joita älymystömme kontrolloivat ja ohjaavat.

   Nämä asiat, jotka auttavat ihmisiä olemaan riippumattomia ja omavaraisia, olipa kyseessä

   – autot,
   – aseet,
   – vapaat markkinat tai
   – rahat provosoivat välittömästi vihamielisyyttä älymystöltä.”

 4. Ja jos kehtaat puolustaa itseäsi ja lapsiasi, niin ”älykkäinä” esiintyvät vielä tuhoavat sinut ja sinun elämäsi. Heidät pitää kaikki eliminoida laillisin keinoin.

 5. Palkkiovirkailija THL:ssa. Noitakin pitää elättää veronmaksajien rahoilla. Mitä hyötyä tuonkin virasta on kenellekään?

  Voisiko näitä myydä jonnekin basaariin?

 6. No suvakki on pensastukkansa ( oliskohan vuoristotuija) kanssa miettinyt tuon valmiiksi,meni kolme työpäivää .Ajallemme haitallisen laihan oletetun ullatuslauselma on osoitus vääristyneestä,ei vaan kieroutuneesta latvasta. Psykoosi on diagnoosina kaiketi lähin. Lukijakunnasta joku voisi selventää mikä näitä jatkuvia ja genitaalialueita kosteuttavia harhoja oikein aiheuttaa vaikkapa tälle Ghanalaisen uimarannan kiintopisteelle?
  Mitä ryöstelyyn noin kadulla tulee niin eikö nyt esim. Tampereelta kahtasataa jannua löydy pitämään sikäläisten puolta. Nooh..kyllä tuo loppuu kun joku kerta suomipojalla hermot menee ja alkaa gerbiilit huilailee. Itse täkäläisessä ravintelissa oli käynnissä jokunen vuosi sitten suomi-turkki maaottelu eivätkä suomipojat toisiaan edes tunteneet muttei kaveria jätetty. Siinä asennetta,perskule. Jaa tulos? Reilu kotivoitto ja kepapit kaikki ulos.

 7. Tsiisus! Virtahepoakin katsoisi ennemmin. Virtahevot (siis oikeat) ovat KAIKKI samanlaisia. NAISET eivät OLE!!!! Voin pitkällisen kokemuksi antamalla perusteella lausua mielipiteenäni, että kyseisen THL:n ilmeisellä ruokapalkalla olevan naisen (pahaa tekee kirjpoittaakin) selitteellinen oraalinen esitys julistaa täten mitä KORKEIMPAAN luokkaan RUOTSALAISTA MITTAKAAVAA käyttäen!!! Olisin mieluummin kävellyt haravaan niin kuin Hessu Hopo kuin nähdä tämän. Tämä jo tietää sitä, että multani eivät ole yhtä KÖYKÄISET kuin kyseisen ämmän selitykset!!! Eli kun entisaikojen pappilasta menee entisaikojen pieruiseen tukkikäµppään. Silloin pappilasta tukkikämppään mennyt ”huomaa” sankan raskaan pieruisen huoneilman!!! JEEEEEEEE!!!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*