28 thoughts on “Päivän kuva: Japani 2 – Pride-Saksa -1

 1. https://www.is.fi/mm-futis/art-2000009219287.html

  Jopa suvakkimedian urheilutoimittaja alkaa herätä. Turpiin tulee EU-maiden suvakeille niin että tukka lähtee… Goodbye länsi. Teitä on noin 7 % maailman väestöstä, ettekä lisäänny ettekä pärjää urheilussakaan suvakismin opeilla. Korkeintaan Espanja tai Portugali on neljän parhaan joukossa.

  Imperialismin valtakausi on ohi. Vain sodat pitävät lännen enää maailmanvaltiaina, mutta vain vielä vähän aikaa. Suuren Lännen Saatanan elinpäivät on jo luetut.

  1. Espanja voi olla kova, mutta uskon myös Kroatian ja Hollannin pärjäävään. Yllättäjiä voivat olla USA, Saudi-Arabia, Marokko ja Tunisia.

 2. Tämä alkoi heti varsinkin kun vihollisemme amerikkalaiset ja britit voittivat valtavilla rikoksilla, terrorilla ja sadismilla toisen maailmansodan. Totaalisen pahuuden joukot voittivat tuolloin hyvän Saksan. He oikein tutkivat yhden ryhmän kanssa miten kansallismielisyys, rodut ja kansat voidaan tuhota, sekä he ovat nytkin koko ajan yrittäneet tutkia samaa. Sairaat ja rikolliset amerikkalaiset, britit ja yksi ryhmä ovat meidän ja lastemme pahimmat viholliset, jotka eivät jätä lapsiamme rauhaan, sillä he ovat täysin kykenemättömiä elämään omillaan. He ovat aina tarvinneet muita elättämään heidät ja antamaan heille elintasonsa. Loisiminen muista ja muiden työstä on heidän elintasonsa salaisuus.

 3. Eihän kuvassa ole edes mitään saksalaisia. Amerikkalaiset ja brittiläiset verivihollisemme terrorisoivat ja hävittivät upeat arjalaiset germaanit, jonka jälkeen alkoivat levittämään totaalista pahuutta ja sairasta kulttuuriaan saksalaisten mieliin. Amerikkalainen ja brittiläinen sairas saasta pitää eliminoida laillisin keinoin keskuudestamme. Mitään heidän saastuttamaa perimää ei saa jättää yhteiskuntaamme. Jos sinussa on amerikkalaisten ja brittien sairasta perimää vähänkään, välittömästi ulos maasta! Ei mitään asiaa Suomeen!

 4. Miksi lapsipornon hallussapito on hyvin ankarasti rangaistavaa?
  –   Tällä tavoin jokainen, jolla on todisteita eliitin harrastamasta pedofiliasta, voidaan vangita.

  1. Lisäksi kun rangaistukset ovat kovia, poliisit ja tiedustelupalvelut voivat kiristää hyvin helposti. Tämä on se heidän ideansa, eikä se, että jotain rangaistaisiin. Näin poliisit ja tiedustelupalvelut katsovat rikoksia välillä läpi sormien.

 5. Saksa=lauma ympärileikattuja mokkakikkeleitä, joiden seassa pari valkoista.

  Hitler kääntyy taas haudassaan!!!

  1. Nämäkin ovat niitä hetkisen asiantuntevia ja laadukkaita kommentteja? Jos ovat niin, mitä ne kertovat hänestä? Missä ne iloiset kadyrovin pelaajat ovat? Ai niin, eihän siellä roistomaisen hyökkääjävaltion edustajia olekaan.

 6. Kamikaze voitti homottajat,hienoa ja huomisen normaali. Joku pelle saksan molari etsi itselleen peliin jopa homotuskengät,muttei auttanut. On tuo prideeporukka väsynyttä sakkia,voi sootana. Yläkuva on ihan päälikkömeininkiä.

 7. Maa­il­man­hal­li­tus sul­kee Bra­si­li­an mie­le­no­soi­tuk­siin osal­lis­tu­vien pank­ki­ti­lit …
  –    Bra­zil: Pe­op­le Pro­tes­ting Elec­ti­on Fraud are Get­ting Their Bank Ac­counts Fro­zen
  –    https://archive.today/sHuSL

  … ja va­ras­taa ra­hat. — No se­hän on sel­vä.
  –    On­han sa­nas­sa sa­not­tu: «Et omis­ta mi­tään.»

  Kiel­let­ty ku­va. Älä kat­so!:
  –    Kuin me­ren hiek­kaa!

 8. PRESIDENT RICHARD NIXON AND REVEREND BILLY GRAHAM CALLING THE JEWS ’THE SYNAGOGUE **********

  **************
  ***********

   1. EU on natsivaltio ja pridesuvakismi on sen uskonto. Kuten Leena Hietanen totesi, fasismi on kansansairaus ja eurooppalaisilla on siihen luontainen taipumus.

    Olemme keskellä totalitarismia, pimeää aikakautta. Vapautta ei ole ihmisillä enää, valtio kyttää kaikkialla ja sekin on alistettu korporaatioille.

   2. Ei sinua kukaan vankilaan laita. Luulet vain, että olet niin vaarallinen. Eihän sinun kirjoituksesi ole niin rasistisia kuin luulet. Ne ovat lähinnä juttuja, jotka voi ihan hyvin luokitella salaliittoteorioiksi, joihin on ripoteltu sekaan näennäisiä tosiasioita, jotka on irroitettu kontekstistaan.

 9. IDIOTISMI EI ole suoritus-urheilua! Aivan samoin kuin yritysmaailmassa ”Get woke, Go broke!” Länsimaat veivät runsaat 100-vuotta sitten mielestään SIVISTYSTÄ muihin maihin kaukaisiin. Nyt ”sivistys” on vaihtunut RAPPION vienniksi! Länsimaat EIVÄT ole muuttuneet miksikään sen suhteen, että ne yhä harjoittavat ylemmyydentuntoista KOLONIALISMIA muita maita kohtaan. Mennessään neuvomaan ja OPETTAMAAN kuinka HEIDÄN pitää tässä maailmassa elää ja olla. Tarjoamalla yhä sitä SAMAA omaa MÄTÄÄNSÄ, jota länsimaat ovat AINA olleet tuputtamassa kuin hanhenmaksaa tehtäessä tunkemalla väkisin ruokaa kepillä hanhen nokasta alas niin, että sen tulosena sille tulee rasvamaksa! Sen lisäksi länsimaailman käytös on äärimmäisen LAPSELLISTA, KEHITTYMÄTÖNTÄ ja SIVISTYMÄTÖNTÄ suhteessa muihin uskontoihin ja kulttuureihin! USA:n naisten jalkapallojoukkue woketuksineen, feminismineen ja Trump vihassaan hävisivät kuin akat muutama vuosi sitten omat MM-kisansa USA:ssa kun elttaantunut politiikanteko oli se nuolenkärki jolla mentiin!!! Suoraksi puheeksi käännettynä: Satanismilla EI pitkälle mennä ja jos TÄSSÄ maailmassa onnistuu niin sinä TOISESSA EI!!!

 10. https://www.understandingwar.org/backgrounder/russian-offensive-campaign-assessment-october-27

  Ja tätä sinä onnistumisien suurin esimerkki kannatat, puhdasta kansamurhaa. Hieno ihminen olet aivan kuten Venäjän valtaapitävät. Toivottavasti Venäjän tai sinun vastustajat eivät koskaan ala ajamaan samaa ideologiaa, koska heikompina osapuolina olisitte rehellisesti sanoen kusessa. Vai mitä? Eikös vaan huudella ja heristetä nyrkkiä, mutta ethän sinä oikeasti tahdo että kaikki pelaa sinun säännöillä? 🙂

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*