5 thoughts on “Päivän sarjakuva: Naiset vs. miehet

 1. Ei kukaan välitä näistä nykynaisista ja hyvä niin. Heistä on vain pelkkiä ongelmia ja haittaa miehille. Suuri talousromahdus, sisällissota, sekä etniset sodat ovat pian alkamassa, jolloin suurin osa suomalaisista huorista on kuolemassa nälkään, sekä matut tulevat raiskaamaan monet suomalaiset suomalaisia miehiä, lapsia ja perheitä vihaavat huorat. Paljon parempia valkoisia naisia kyllä löytyy muualta kuin Suomesta. Älkää tuhlatko elämäänne vihaaviin, kiittänättömiin, umpilaiskoihin, vaativiin ja uskottomiin suomalaisiin huoriin. Löydätte kyllä monista maista paljon parempia valkoisia naisia ja voitte hävittää suomalaisten huorien perimän evoluutiosta. Kukaan ei sitä tarvitse ja kukaan ei tarvitse näitä suomalaisia huoria.

  Nämä ovat viimeisiä aikoja kun suomalaiset huorat vielä sylkevät suomalaisten miesten päälle ja suomalaisten miesten rakentamat hyvät ja helpot ajat ovat loppumassa pian. Siihen asti heidän on helppo sylkeskellä, vähätellä ja vihata suomalaisia miehiä, jotka ovat rakentaneet kaiken.

  1. Sitten vaan pitää muistaa olla tiukkana eikä auta suomi lutkia pätkääkään.

 2. Tuli mieleen kaverin nuoruusvuodet kun silloinen tyttöystävänsä antoi vain joka keskiviikko(jos osui moonikset niin meni vuoro ohi) pöheikköä. Höhöö ja mitä helvettiä? Oli muuten kaveripiirissä ihan kestovitsi silloin. Taitaa nykyään olla sama meininki tosin ”vapaapäivinä” saat kustannella autot ja talot ,tatuoinnit ja ne ihme akryylikotkankynnet. Tulee tussulle hintaa mut noin se menee 95 prosenttisesti. Viisi prossaa on sitten niitä oikeita naisia,katselkaahan ympärillenne. Joka kerta kun näen ulkosalla kehopositiivisen ainoa toiveeni on mokoman lisäturpoaminen ja lukuisat sairaskohtaukset. Armo ei asu täällä. Siinäpä woketatte lösöt.

 3. Älä koskaan pilkkaa muita ns. ”alempi-arvoisia” ihmisiä halveksivalla ja ylimielisellä naurullasi. Toisen sortaminen ja aliarvointi eivät koskaan ole huumoria. Se on myötänunnon puutetta.

  Hyvä ja rehellinen huumorintaju on taasen yksi arvokkaimmista ominaisuuksistamme. Henkilö, joka osaa aidosti vitsailla ja saa huumorilla muut nauramaan … on todella tuulahdus raitista ilmaa.

  Huumori on erittäin hyödyllinen jännityksen lievittämisessä samalla kun maailmanlaajuinen hulluus on täydessä käynnissä. Nauru on hyvin rentouttavaa ja sillä on maaginen kyky elvyttää meitä ja parantaa asennettamme maailmaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*