Marco de Wit 25 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ikävä kyllä tälle videolle ei ole tekstitystä, mutta ulkonäkökin kertoo paljon. Tämä nainen nimittäin tässä kannattaa lasten seksualisointia ja eläimiin sekaantumista. Siis oikein ylpeästi.

 

Tämä auttaa ymmärtämään myös Balenciaga-muotitalon toimintaa. Sillä on pedofiliasta vain hyötyä. Toisaalta viranomaiset eivät reagoi ja toisaalta taas asiakkaat eli muodin perässä juoksevat naiset eivät välitä tai jopa fanittavat pedofiliaa!

 

 

Mietipä missä tilassa länsimaat ovat, että tuollainen on ylipäätään mahdollista. Muistakaapa natottajat sitten kanssa kuolla tämän mädätyksen puolesta!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Päivän video: Seksualisointi

 1. Kaikki muuten ok, mutta nuppi täysi sekaisin.

  Voi Pride-nimisen emokissan vittu tätä touhua! Saisi jo riittää.

  1. Lähes kaikki naiset ovat aivan samanlaisia. Ei heille lasten hyväksikäyttö ja satanismi ole mitään ongelmia.

   1. Minä alan uskoa evoluutioprofessori Markus Rantalan teoriaa että toksoplasmoosi on paljon levinneempää kuin me tunnustamme. Se jonka aivoihin toksoplasmoosi on pesiytynyt toimii itsetuhoisesti ja tarkoituksella levittää sitä muihin eläinlajeihin.

    Katsokaa ettei seurustelu-/suutelu-/sukupuoli kumppanillanne oli kissaa. Jo se pelastaa paljolta.

 2. https://youtu.be/Cj7NR3bTAHs

  Suurin osa suomalaisista naisista on surkeita elämänkumppaneita, vaimoja ja äitejä. Laittoman Lehden evolutiiviset teoriat menevätkin suomalaisten huorien kanssa täysin romukoppaan. Vai että hyviä pohjoisia naisia. Haha… mitä vielä. Kaikki suomalaiset miehet tietävät totuuden ja miten suomalaiset huorat ovat oikeasti.

  1. Aggressiivia kotona ja yleisillä paikoilla. Ulkomaillakin joutuu häpeämään ja karttamaan suomipridelesboja.

  2. En minä ainakaan tiedä, minun ympärilläni on vain hyviä suomalaisia naisia, oli ne sitte valkoisia, ruskeita tai mustia. Yhtäkaikki hyviä ovat. Missä porukoissa se nimetön oikein pyörii, venäläistenkö?

   1. Mitäs huomoa venäläisissä naisissa? Ai se kun he ovat naisellisia ja pitävät kodin siistinä ja arvostavat kunnon miehiä. Hmmm, okei.

 3. Naisella on kuitenkin hyvät geenit. Kuten monet muut hyvät geenit omaavat naiset ovat myös mädättäjiä ja satanisteja, sekä rajojen avaajia vihollisille. Naisille ei pidä koskaan antaa mitään valtaa päättää yhtään mistään.

 4. https://youtube.com/shorts/88XDvRnaQ4o

  Laittomalle Lehdellekin on yritetty selittää hyvin monien naisten olevan täysin vastuuttomia ja kyvyttömiä muodostamaan moraali ja arvokäsityksiä. Naisten mukaan vika on aina muissa, ei koskaan itsessä ja Laiton Lehtikin on uskonut naisten valheita siitä kuinka vika on miehissä ja jos miehet olisivat parempia, niin asiat kyllä muuttuisivat. Asiat eivät muutu mihinkään kun lähes kaikki Suomalaiset naiset ovat huoria. Et voi asialle mitään. Ainoa keino on olla tekemättä lapsia näiden sairaiden ja uskottomien, sekä vihaavien huorien kanssa.

 5. Joku EU:n tutkimuslaitos väittää tänään, että maahanmuuttajanaiset työllistyvät muita maita heikommin Suomessa. Syyhän siihen on selvä: suomalaisnaiset usein päättävät työpaikoilla kuka otetaan töihin. Eiväthän ne päästä ulkomaalaisia naisia viemään suomalaisnaisilta hyviä suomalaisia miehiä, maailman parhaimpia miehiä. Siis suomalaisnaisten mustasukkaisuus syynä. Siksi maahanmuuttovirastossa naiset tekevät runsaasti hylkääviä oleskelulupapäätöksiä nimenomaan maahan tuleville naisille.

  Ja naisilla ei muka ole valtaa kodissa ja yhteiskunnassa. Tämän ajan yksi suurimmista valheista.

  1. Suomalaisilla naisilla on aina ollut aivan liian suuri valta Suomessa ja nyt heillä on totaalinen valta, vaikka he eivät ole koskaan tehneet yhtään mitään ja ovat olleet täysin hyödyttömiä. Nyt he eivät tee edes vähäisintäkään velvollisuuttaan, eli synnytä lapsia. Täysin halveksuttavia ja kuvottavia huoria. Katso kuitenkin miten suomalaisen lehmän haarat avautuvat ilman mitään vaatimuksia ulkomaalaisille miehille. Kyse onkin naisten valheista ja teeskentelystä.

 6. Lesbottajalle kasvanut kaksi nänniä,höhöö. Pimppi tullut kipeeksi jamppojen kanssa niin tarvii alkaa lepsoksi. Kynsiviilatussu.Sairasta porukkaa nuo katolta heiteltävät. Se on sentään heille aivan oikein.

 7. Useimmille valkoisille naisille satanismi ja pedofilia eivät ole mitään ongelmia. Nyt ihmiset tajuavat miksi ne ovat olleet satanistia naisia joita MUISSA maissa hirtettiin, poltettiin ja karkotettiin, mutta ei Suomessa! Suomalaiset kuvottavat nynnymiehet nimittäin hirttivät, polttivat ja karkottivat lähes täysin MIEHIÄ, mitä ei tapahtunut missään muualla maailmassa. Nyt satanistinaiset ovat lähteneet vastaiskuun, eivätkä he todellakaan ole koskaan olleet kiitollisia yhtään mistään. Sen siitä saat kun annat naisille yhtään mitään valtaa yhteiskunnassa päättää yhtään mistään. He eivät todellakaan ole mitenkään kiitollisia yhtään mistään, vaan he tuhoavat sinut, lapset, perheet ja kristinuskon.

 8. https://youtube.com/shorts/aGNizAufE_0

  Vaikka suomalaiset huorat sylkevätkin joka päivä suomalaisten miesten naamalle voimiensa huipulla ja alistavat heitä joka päivä, joka paikassa, huoraten vihollisillemme ja kehitysmaalaisille miehille, todellisuudessa jotkut miehet vain odottavat tilaisuuttaan kun suomalaiset huorat menettävät valtansa. Ehkä teille ei juuri tänään voi tehdä mitään laillista, mutta odottakaa vain ja jatkakaa sitä miesten naamalle sylkemistä joka ikinen päivä.

  Useimmat miehet joutuvat vain toistaiseksi sietämään teidän valtion antamaa rajatonta valtaa. Ei teitä suomalaisia huoria oikeasti kunnioiteta ja ei teille ole kaikki miehet alistuneet.

 9. Babyloniaahan tällä haetaan.

  Lukekaa Raamatusta, millaista siellä oli. On selvää, että nämä globalistit, cabal, illuminati ja kabbalaa kannattavat ovat hakeneet sieltä vaikutteita. Tässä kapinoidaan tahallaan Jumalaa vastaan, ja toisaalta viedään huomiota muilta asioilta pois.

  Huomannut, että monissa uusissa suomalaisissa elokuvissa tällä hetkellä teemana homoseksuaalisuus tai näyttelijät ovat tunnetusti homoseksuaaleja.

 10. Vastaavasti suomalaiset vaalean pohjoisen perimän huorat ovat onneksi menneen talven lumia. Näitä vihaavia, umpilaiskoja , uskottomia ja täysin hyödyttömiä narttuja ei tule ikävä ja kukaan ei jää heitä kaipaamaan. Suomalaiset miehet kyllä selviytyvät täysin loistavasti ilman heitä.

   1. Voi voi sinua Aku ressukka. Luuletko saavasi naisilta jonkinlaista sääliä nuoleskelemalla tätä saastaa? Voi voi voi, kun olet pahasti väärässä naisten suhteen.

 11. Ellei naiselle hänen ÄITINSÄ (lapsena, murkkuna) ja MIES aseta mitään rajoja. EI naisen AJATUKSILLA, TEOILLA ja SEURAUKSILLA ei ole MITÄÄN rajoja! Lisäksi länsimainen yhteiskunta ”siunaa” KAIKKI naisen tekemät TYPERYYDET pillupassilla! Kun sen sijaan VALKOINEN MIES on vastuuvelvollinen aivan KAIKESTA yhteiskunnassa. Siis KAKISTA NAISEN tekemistä TYPERYYKSISTÄKIN! Suomessa on nyt paljastunut tapaus, jossa nainen hankkiutui tiineeksi hänelle ennestään tuntemattoman suomalaisiehen spermalla hänen tietämättään. Miehelle oli jo vuosia sitten tehty siemennesteestä hedelmällisyyskoe eli ”polskivatko” pojat vaiko ei. Täysin erillisenä ja yksittäisenä henkilökohtaisena terveydellisenä kokeena terveydentilasta. Nyt MAMI on tehnyt ”sherlokit” ja DNA-kokeen perusteella onnellisen tietämätön ISUKKI on löytynyt kuin ”neula heinäsuovasta”!!! Härkkänä miehenä tuskin näen kyyneliltäni näyttöä!!! SNIRF!!!!

  1. Ja vain rikkaille. Tee kuten Uuno Turhapuro, jos olet tyhjätasku. Esitä itsesi rikkaana ja vaikutusvaltaisena rikkaan perheen tyttärelle, niin pääset rikkaisiin nsimisiin.

   Se on laillista.

 12. Mitähän toikin pimu oikein ajattelee… toivottavasti se ei lisäänny… Siis, jos sekaualisesti poikkeava (= mielenterveysongelmainen) ei saa harrastaa poikkeavaa seksualisuuttaan julkisesti, niin se ei tunne kuuluvansa yhteiskuntaa, niinkö?? Mistähän tuokin pimu on logiikkansa kaivanut?

  Runko ei korvaa sitä mikä yläpäästä puuttuu…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*