Marco de Wit 25 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laiton Lehti julkaisi ensimmäisenä maailmassa Epstein-aikajanan, joka osoitti jälkien johtavan suoraan Mossadiin. Ainoana maailmassa Laiton Lehti on myös huomauttanut, että ehkä jäljet johtavat myös Suomen tiettyyn porukkaan.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Suomessa toimittajat tekivät kuitenkin parhaansa pimittääkseen Epsteinin pedoringin laajuutta.

 

Toimittaja Anna Nuutinen suojelee Epsteinin pedofiilirinkiä?

 

 

Niinpä nykyään Laiton Lehti tarkkailee Suomen toimittajien reaktioita pedofiliaan. Useimmat toimittajat ovat naisia ja vieläpä feministisiä naisia. Luulisi naistoimittajan tuomitsevan pedofilian jyrkästi, mutta kun ei.

 

Tämän huomasi myös eilen, kun Iltalehti julkaisi alla olevan jutun. Huomaa, ettei siinä tuomita Balenciagaa mitenkään. Pedofilia ei nyt ole niin vakavaa, kuin esim. epäilykset homofobiasta tai seksismistä. Feministin logiikalla hysteeriset syytökset seksismistä ovat aina ehdoton totuus, mutta päivänselväkin pedofilia on aina mielipidekysymys.

 

Tässä toimittaja Minna Nordin juttu. Huomaa, että Nord esittää koko jutun mielipidekysymyksenä.

 

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Nordin jutussa on myös se omituisuus, että siinä olevat kuvat ovat kovin pieniä. Jutussa on kyllä twitter-linkki, mutta ei alkuperäisen löydön tehneen shoeOneheadin twitter-tiliin, vaan jonkun erittäin vähän seuraajia omaavan nobody mustan naisen tiliin. Siellä ei ole lainkaan tarkkoja kuvia ja muutenkin kovin vähän tietoa. Niinpä alla niitä tarkempia kuvia, joita Nord ei halunnut näyttää.

 

Huomaa miten nallella on selvästi sadomasokistiset valjaat. Lisäksi tytön edessä on alkoholilaseja. Kaiken kukkuraksi ne on asetettu V-muotoon ja vieläpä niin, että pilli osoittaa haarojen väliin.

 

 

 

Tarkempi kuva nallesta.

 

 

 

Tässä puolestaan toinen kuva. Huomaa miten tyttö on surullisen näköinen pitäessään sadomasokistista nallea. Pöydällä on myös sadomasokismiin viittaavia ketjuja.

 

 

 

Tarkempi kuva nallesta.

 

 

 

 

Toisessa mainoskuvassa puolestaan mainostetaan laukkua. Sen alla on lakitekstiä koskien lapsipornoa! Sattumaako??

 

 

 

 

 

 

Tässä on toinen järkyttävä Balenciagan mainoskuva. Huomaa vasemmassa alalaidassa jälleen sadomasokistinen nalle. Lisäksi kuvassa on myös paljon muuta epäilyttävää. Aivan kuin kyse olisi jostain salaisesta koodista ja viestistä. Tuskinpa nämä kaikki nimittäin voivat olla sattumia.

 

Huomaa erityisesti piiristus paholaisesta, paljon teippirullia ja omituisesti teipattu tuoli.

 

 

 

 

Lisäksi tavarat on aseteltu todella omituisesti tiettyyn järjestykseen. Teippi ja noitamainen hattu ovat vastakkaisilla puolilla samalla, kun kynttilä on kulmassa ja kengät ovat punaiset. Voiko tämä olla sattumaa?

 

 

 

Huomaa myös, että kulmassa olevassa teipissä sattuukin lukemaan Baal. Siis vaikka Balenciaga-sanassa ei ole kahta peräkkäistä aata. Viressä sattuu myös olemaan avaimet ja aurinkolasit.

 

 

 

 

Baal oli jumala, jolle muinaiset juutalaiset ja monet muut Lähi-Idän kansat uhrasivat lapsia.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Toimittaja Minna Nord vähättelee Balenciaga-muotitalon pedofiilikampanjaa!

 1. Ja mustat vaatteet. Oletteko huomanneet, että on hyvin vaikeaa löytää ei-mustia ulkovaatteita? Jokin saatanan suruvaatetus useimmilla päällä tai lisäksi jotain sateenkaariväreissä. Surkea värinaailma, mustavalkoista värisokeaa porukkaa joka paikassa.

 2. Toimittajanoidalla on venytetty ja litistetty neliönaama js lisäksi tiukat ohuet huulet naamassa. Tekee takakireän ja pihin vaikutelman. Varokaa nuoret miehet tuollaisia myrkyllisiä feministinoitia. Ne kastroivat teidät henkisesti eikä enää tatti seiso.

 3. Mikään ei ole mainoskuvissa sattumaa, vaan kaikki ja kaikki asettelu on hyvin tarkkaan harkittua. Ei kukaan edes kiistä tätä.

 4. Las­ten uh­raa­mi­nen ja tap­pa­mi­nen elii­tin sek­si­lei­keis­sä oli ta­pa­na myös maya-kult­tuu­ris­sa.

 5. https://youtube.com/shorts/xT3Mbb-1dxA

  Suomessa suomalaiset huorat ovat hankkineet lapsia sairailta, sadistisilta ja rikollisilta amerikkalaisista ja brittiläisiltä vihollisiltamme, sekä kehitysmaalaisilta. Näin myös jälkikasvusta tulee sairasta, rikollista ja paskaa, jos naiset saavat päättää asioista.

 6. Naiset nimenomaan äänestävät TIETOISESTI pedofiiliä Joe Bidenia ja Donald Trumpia. He tietävät heidän olevan pedofiileja lasten raiskaajia, mutta he äänestävät heitä silti tietoisesti.

 7. Laiton Lehtikin alkaa havahtumaan siihen mitä saastaa varsinkin useimmat suomalaiset lehmät ovat, sekä miten he vihaavat lapsia, perheitä ja Jumalaa. Heille pedofiliakaan ei ole mikään ongelma.

 8. Iltalehden kommenteissakin kaikki eivät edes tajua mikä tuossa tuossa sairaassa materiaalissa on vialla! Suomalaisille voisi siis huoletta alkaa syöttämään pedofiilisen masokistisia ja satanistisia mainoksia eivätkä he edes näkisi niissä mitään outoa!

 9. Suomalaiset miehet eivät ole mitään velkaa suomalaisille naisille, eivätkä ole koskaan saaneet heiltä yhtään mitään. Useimmat suomalaiset naiset ovat aina olleet täysin hyödyttömiä, valittavia, umpilaiskoja, uskottomia ja kiittämättömiä lehmiä, jotka vihaavat lapsia, perheitä ja Jumalaa. Suomalaiset miehet kyllä selviävät omillaan ja jatkavat sukua, suomalaiset lehmät eivät onneksi jatka sukuaan kun kovat ajat alkavat kunnolla. Vai että naiset pitävät huolta geneettisesti laadusta. Ha ha… vielä mitä… katsokaa hieman katukuvaan, niin näette miten he ovat valinneet isiä lapsilleen. Vielä mitä…

 10. Ei tuossa tuolissa kyllä ole mitään ihmeellistä. Kuka tahansa nuori saattaisi turhautuneena haluta tehdä jotain merkittävää, niin teippaa tuolin.

  Kyllähän tuossa matolla esineistä saa daavidin tähden. Poika on silloin yksi sakara.

  Hulluutta riittää. Kävin eilen illalla kurkistamassa Partisaanin sivuilla. Siellä on sairaalloinen otsikko Ilosanomasta: Donbassin riveissä taistellut on ehkä kaatunut, tai ainakin kadonnut. Harvinaisen paljon kommentoitu. Jotenkin taas Suomen ”nuorison” sekopäisyys kristallisoitunut.

 11. Tai…toimittaja Minna Nord on satanistinen pedofiili, jos hän ei näe muotitalon kampanjassa mitään väärää?!!

  1. Ei vaan aivan tavallinen suomalainen nainen. Käytännössä kaikki suomalaiset naiset ovat aivan samanlaisia. Pahimmat mädättäjät ovat aina pohjoisen perimän omaavia vaaleita naisia.

 12. Tuosta nordin päästä tuli heti mieleen vanhanmallinen seinään ruuvattu suomen postin peltilaatikko,miksi? Jaa a . Jos mokomalla on lapsia niin karma hoitakoon mogadishulaisen markkinointikäynnin. Se on vain suotavaa. Ja ns eheyttävää.

 13. Pahimmillaan mädättäjillä on aina vaalea pohjoinen perimä. Tilastot ja käytäntökin kertovat kaiken pohjoisista naisista. Tai ei heitä voi edes sanoa naisiksi. Suuri loukkaus oikeita naisia kohtaan.

 14. Demoralisaatio
  Entinen KGB-agentti kertoo, mistä on kyse.
  https://twitter.com/i/status/1570283740861005826
  Demoralisointi on marxismi-leninin tavoite nro 1.

  Muita tavoitteita ovat nämä:
  KRIISI
  Covid-19. Venäjän hyökkäyssota. Energiakriisi. Sähkön hinta kymmenkertaistuu. Puu ei ole uusiutuvaa energiaa. 1500 miljardia pakolla energiavakuuksiin EU-cabalin omistamana pörssiyhtiön tilille.
  https://twitter.com/i/status/1570288106137346048

  Epävakauttaminen
  Koska epäterveelliset tavat muuttuivat positiiviksi asioiksi? Esimerkkinä kehopositiivisuus.
  https://twitter.com/i/status/1570285818933284864

  Lähde: https://twitter.com/IPiikki/status/1570270575431401474

  1. Sähkön hinta korkealla siihen asti, kun Fortumin Uniper-seikkailu on maksatettu kansalla. Vuoden päästä helpottaa, väitti joku energiayhtiön pomo äskettäin.

 15. Ruotsissa on myös noussut kohu samasta asiasta ”Natsien”, ”äääääääääääärrrrrioikeiston” ja kansallismielisten sekä normi konservatiivien keskuudessa! Aivan niin kuin KAIKKIALLA muuallakin. Monttu auki ovat KAIKKI ne tahot joista ME EMME PIDÄ!!!

 16. Rukoilen joka ilta, että kaikkivaltias Taivaiden ja maan Isämme Jumala antaisi anteeksi jokaiselle suurshillille, applebaumille, eppsteinille, katzille ja muille tallmudbergeille kuten he ovat antaneet anteeksi meille ja muille uhreillleen, velallisilleen, ja vihollisilleen. Rukoilen, että Jumala ****** ********* ********** ****** **********, joka sen ansaitsee, etenkin ne, jotka ovat sen ymmärtäen mahdollistaneet ja/tai osallistuneet antisuomiittiseen, antikristilliseen kansanmurhaan.
  INRI X

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*