Marco de Wit 26 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ihan oikeasti Laiton Lehti on vakuuttunut, että suomalaiset miehet ovat valmiita tuhoamaan omaan taloutensa, lapsensa ja maansa Amerikan ja Israelin puolesta.

 

Suomalainen mies on jo innoissaan jonottanut ämpäreitäkin. Hän on varmasti valmis luopumaan sekä asunnostaan ja vessastaan muuttaessaan kellariin ämpäriensä, natovaippojensa ja natopussiensa kera.

 

Siellä suomalainen mies varmaan tuntee itsensä ”voittamattomaksi”.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Päivän kuva: Naton voittamattomuuskeskukset

 1. Taitaa tulla ukrainan urhoille samanlainen ”voittamattomuuskeskus” mitä tuli Raatteen tiellä 1939-1940.

 2. Totta helvetissä on valmis kun valtio käskee, kun kaikki muutkin tekevät.

  Suurin rikos Suomessa on dopingkäry ja sen jälkeen toisena erottuminen massasta.

  – Olenko normaali, – mitä muut minusta ajattelevat? Siinä kaksi peruskysymystä mitä suomalainen miettii koko ajan peilatessaan itseään normeihin.

  Ukrainalanen ministeri uhosi, että kansana he ovat kokeneet pahempaakn kuin sähkökatkot.

  Sähköstä vouhotetaan turhaan kuin maskeista kaksi vuotta sitten. Suomellekin tekisi pikku pula-aika hyvää. Opittaisiin pärjäämään vähemmällä kulutuksella, roinalla ja viihdesaastalla.

 3. https://youtube.com/shorts/U644sB3HA7s

  Konservatiivinainen: Miksi jotkut naiset alkavat pihtailemaan avioliittoa haluavan miehen kanssa, vaikka annoit heti seksiä kaikille muille miehille ja jaoit itseäsi kaikille muille miehille, mutta et nyt hänelle. Tässä ei ole mitään järkeä, että alat vasta nyt pihtailemaan ja kuitenkin jaoit itseäsi aiemmin kaikille muille miehille.

 4. https://youtube.com/shorts/XHFYLe2NhTs

  Kaikille teille suomalaisille miehille joiden päälle naiset sylkevät taukoamatta joka päivä ja joka paikassa, kaikki nämä naiset tulevat kuolemaan yksin. Eli karma iskee takaisin kaikkiin näihin huoriin jotka teitä vihaavat ja halveksivat. Te miehet sen sijaan pystytte menestymään ja te voitte elää hienon elämän, saada lapsia ja perheen, mutta kaikki nämä teitä vihanneet ja halveksineet nartut tulevat kuolemaan yksin ja ilman lapsia.

 5. Meillä Suomessa menee niin hemmetin hyvin, että ”pitää” liittyä Natoon, jotta saadaan ottaa Suomelle lisää velkaa maksaaksemme kymmenien-satojen miljardien maksut Natolle, joka yksinoikeudella myy aseet Suomelle sopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Hintoja voidaan nostaa rajattomasti; ollaanhan saatu KARTELLI aikaiseksi ja NATO laittaa Suomen käyttämään näitä kalliita aseita ”operaatioissa” ja ”harjoituksissa”; sillä se JOHTAA Suomen puolustuvoimia.

  Tähän tilanteeseen pääsemiseksi kannattaa vähän LAHJOA Suomen ”päättäjiä”: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä.

  Jos tämä ei ole LAHJONTAA; mikä sitten on ?

  Tämän järjestelmäkorruption seurauksena Suomi on nyt suossa; ilman oikeutta nostaa edes turvetta siinä samalla !

  Pankkijärjestelmän mädätti EKP; se lahjoi ”lain” 2017: Panttikirjoja EI enää asuinhuoneistojen osalta hallinnoi pankit, vaan Turun Maanmittauslaitos sähköisessä muodossa. ( nämä sähköiset panttikirjat voidaan asettaa EKP:n sisäänottolainan vakuudeksi ilman, että se näkyy kansalaisille mitenkään ).

  Lisäksi kun saat asunnon lainan maksettu pankit jättävät usein panttikirjat omiin nimiinsä ja EKP antaa tällaisesta ”vapaasta panttikirjasta” 7 – 9 kertaisesti sisäänottolainaa pankille; me siis rahoitamme nyt sotaa.

  Onneksi kamppanja on nyt tuottanut tulosta ja monet ovat jo prosessoineet vapaat panttikirjat omiin nimiinsä .

  Kukaan ei tarkalleen tiedä mitä tapahtuu, kun EKP nostaa sisäisiä korkoja ja pankit KAADETAAN välistä. Näin EKP saadaan omistamaan myös velattomat asunnot Suomessa .

  Nyt kansalaisten on aika toimia ja suojata omaisuutensa muutaman kympin sijoituksella .

  20.10. fixit / youtube ; tokentube Kimmo Leino puhuu .

  Eiköhän laiteta Valmetti käymään ja nousta tästä suosta KANSAN voimalla; viholliset ovat oman kansan LAHJOTTUA väkeä .

  Kukaan ei halua enää poliisiksikaan; hallinnon palkkiohuoraksi … EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  He ovat itsensä jumala asemaan ylentäneet; kristillisinä ihmisinä tiedäte kuinka heidän käy .

  Salattu perustuslakimuutos 2011 … 118 § 3 momentti : Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tämä julkinen tieto koitetaan kaikin keinoin piilottaa kansalaisilta näin ennen ”vaaleja”.

  ”Kallupit” kertovat joka tuutissa, että kansa haluaa nykymenon jatkuvan ja LAHJOTUN nykyhallituksen olevan myös seuraava .

  Jos näin käy kansalaista suossa näkyy vain enää hiukset !

  Tieto on yhtäkuin valta; joten jakaa se kaikelle kansalle !

  Revitään EKP:ltä sen juhapuku eli laittomat pantit pois ja jätetään alasti seisomaan jäätyvään Eurooppaan !

  Nyt me pystymme vaikuttamaan, koska tiedämme miten kansan omaisuus koitetaan kupata EKP:n omaisuudeksi LAITTOMASTI.

  Pankit, jotka menivät ”vapaiden panttien” vipukerroinmiinaan kaatuvat omasta syystään .

  90-luvun vastaava petos on yhä tutkimatta; nyt meidän kansalaisten pitää ITSE ottaa tilanne hallintaan .

  Tästä ei yksikään ”oikea” ja ”laillinen” lehti kirjoita, koska heidät on LAHJOTTU lehdistötuella hiljaiseksi; mutta he tulevat kaatumaan samaan ”miinaaan” omaa tyhmyyttään nuo ”lehtimiehet”, jotka salaamisellaan ovat kaiken tämän mahdollistaneet !

  Sanon ”PÖÖ” paetkaa vielä kun voitte ! ( poliisit niin jo tekevät )

  1. Nössösuomalaiset reagoivat pelko-nimisen tunteen kautta. Tampereen poliisi kehotti ihmisiä olemaan liikkumatta yksin ulkona pikkujouluaikaan, niinpä eräs tamperelaismies ilmoitti haastattelussa pysyvänsä sisällä pimeään aikaan.

 6. Ensin jo ajattelin että onko tuo kuva maidanilta, siis Suomi-maidanilta. On joku toinen voittamattomuuskeskus kyseessä:-|

 7. Kaikki suomalaiset eivät tule alistumaan. Laillisin keinoin imperialistinen amerikkalainen ja brittiläinen saasta kiinni ja laillisille leireille.

   1. Syyhypunkkibistutetaan niille ihon alle. Käytetään pehmeitä passiivisia kidutuskeinoja. Kaltevat lattiat huoneisiin, rottia, jenkkitorakoita jne. Valvotetaan öisin kummitusäänillä jne.

 8. Niin. Miksi siinä käy huonosti kun nähdessään metsässä harmaakarhun ja menee yleänä esittämään potkun kyseisen elikon perseelle? Ja kun niitä ”raapimajälkiä” on muuallakin kuin vain selässä. Sitten voikin nostaa suutuksia täynnänsä olevaa alkukantaista vihaa, joka yltää leikiten kansanmurhan asteelle aina vauvastra vaariin. Mitä tämä tälläinen on? Sitä kutsutaan mitä korkeimmissa matalamielisyyksien piireissä ylväänä ”länsimaisena-arvoyhteisönä”. Ja kun ammoisina aikoina kädessään piti legendaarista tietokirjaa nimeltään ”Pikku Jättiläisytä”. Löytyi sieltä kohdasta: Tsingis Khan sitä samanlaista ”arvoyhteisön arvopohjaa” kuin nyt läpimätä USA ja muut sitä larppavat pikku kelmit tekevät nyt Herran Loppuvuonna 2022. Onko täällä ketään yhtä ”liitukaudelta” olevaa aktivistia, joka muistaa lastenkirjan nimeltä: ”Jörö Jukka”? Meinaan vaan, että nykymussakat olisivat tuon kirjan luettuaan vaatimattoman loppuelämänsä psykoterapiassa ja heikkohermoisimµat kahleissa. Hoitomuokdon olessa kylmät vesisuihkut!!!

  1. Linkki ei toimi, joten sitä ei voi tarkistaa. Olisi kuitenkin ystävällistä, jos et postaisi linkkejä, jotka saattavat sulkea koko lehden. Nyt ei voi muuta. On toisiakin keinoja taistella sensuroijia vastaan.

 9. Tarkoitatko siis…Että..Lehdistö ja Sananvapaus Suomessa..on Täyttä..Paskapuhetta..?? Ettei saa tässä kAKKA ja PIsSA Valtiossa linkata edes videoon jossa voidaan kuulla Yhdysvaltojen Presidentin julkisia puhelinkeskusteluja….??

  Samaan aikaan kuin Maakuntalehdessä on Ukraina uutisten ja kuolinilmoitusten välillä…”Ylistysjuttu” Naisten ejakulaatiosta……..?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*