7 thoughts on “Päivän musiikkivideo: Hypersalaliitto

  1. Tätä terminaalisen naiiville Marcollekin on yritetty selittää. Trump ja Musk ovat aivan samanlaisia pahuuden huijareita ja satanisteja. Kaikki ”älykkäät” ovat huijaavia, valehtelevia ja vihamielisiä vihollisiamme, jotka eivät ole osa kansaamme, vaan tunkeutujia, vihollisia, hyväksikäyttäjiä ja oikean Suomen kansan riistäjiä.

  2. Suomessa suvakkien suuri salaliittoteoria on väite, että asema-aukiolla natsi tappoi herkän runopojan. Todellisuudessa herkkä runopoika olikin antisemitistinen ja väkivaltainen sekakäyttäjä, joka kuoli huumeiden yliannostukseen!

    Toinen suvakkien salaliittoteoria on väite, että homous on normaalia. Tämä taas on räikeä valhe!

  3. Ihmisten on pitänyt palauttaa ylipositiivista ja terminaalisen naiivia Marcoa maanpinnalle eliitin ja ihmisten suhteen ja nyt hän alkaa vihdoin oppimaan. Oikea elämä on hyvin mustavalkoista, eikä ole olemassa vähän parempia tarjouksia huonompia ihmisiä. Joko sinuun voi tai ei voi luottaa, joko sinä olet hyvä tai et ole hyvä ihminen jne. Hyvin yksinkertaista.

  4. Ihmiset ovat niin tyhmiä ja aivopestyjä, että he valitsevat kahden pedofiilin presidentin väliltä, Donald Trumpin ja Joe Bidenin. Suomalaiset taas ovat valmiita hyväksymään pedofilian, huumekaupan, terrorin jne., kunhan vain kulmakunnan rikollinen liittoutuu heidän kanssaan, etteivät vain jää yksin.

    1. Nössösuomalaisille tarjotaan valtamediassa seuraavaksi pääministeriksi joko Marin tai Orpo. Siis äänestystulos on jo ennalta ilmoitettu valtamedialle. Valitkaa.

  5. EN enää jaksanut katsoa mitä SUURINTA KUSIPÄIDEN kavalkaadia, joka on IKUNAAN tätä Jumalan Hylkäämää maailmaa koetellut!!! Ja kun ”Suon, kuokan ja Jussinkin mieleen nousee jo mieleen Itse Kaikkivaltias. Silloin ollaan jo TAPISSA!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*