Marco de Wit 26 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässä kymmenen vihafaktaa, jotka automaattisesti seuraavat toisiaan:

 

1. Venäjä ja Kiina tukevat Shia-puolikuuta, joka estää juutalaisen Israelin laajentumisen

 

2. Israel ja sionistit ovat kostoksi liittoutuneet suvakkien, jihadistien ja natsien kanssa Venäjää ja Kiinaa vastaan.

 

3. Israel ja sionistit yllyttävät dominoimaansa USA:ta saartamaan ja hajottamaan ”antisemiittiset” Venäjän ja Kiinan.

 

4. Ukrainan sota on oikeasti Israel/Nato vs. Venäjä sota, jossa Nato pyrkii laajentumaan Pietarin ja Moskovan porteille

 

5. Sionistit yllyttivät Ukrainaa ja varsinkin sen natseja pommittamaan Donbassin siviilejä 8 vuoden ajan.

 

6. Venäjä vastasi yllätyshyökkäämällä vain 200 000 sotilaalla Ukrainaan ja valtaamalla maasillan Krimille.

 

7. Ukraina oli valmis rauhaan, mutta sionistit ja Nato tarjosivat Ukrainalle rahaa sodan jatkamisesta.

 

8. Naton tuella Ukraina loi suuren armeijan, jolla valtasi takaisin Kharkivin ja Khersonin alueet.

 

9. Venäjä käynnisti osittaisen sotatalouden ja kasvattaa joukkojaan noin 700 000 sotilaaseen samalla, kun tuhoaa Ukrainan infran.

 

 

 

 

 

10. Venäjä tulee jyräämään Ukrainan valtaamalla koko maan tai ainakin paljon venäläisiä sisältävän itäpuolen.

 

 

Siinä kaikki! Ei ole monimutkaista. Jos et usko, niin samaa sanoo alla myös kenraali MacGregor, joskaan ei mainitse juutalaisia sionisteja nimeltä.

 

 

 

 

Tässä puolestaan entisen YK:n asetarkastajan, Scott Ritterin loistava laaja selostus kaikesta. Hän jopa viittaa perimmäiseen ongelmaan eli uuskonservatiiveihin, joskaan ei suoraan sano niiden olevan juutalaisten sionistien johtamia.

 

 

 

Tässä puolestaan kerrotaan miten Venäjä on rakentanut valtavat puolustuslinnoitteet Donbassiin ja Kharkivin alueelle. Miksikö? No, koska näin estetään Ukrainaa hyökkäämästä sinne selustaan samalla aikaa, kun Venäjän puolen miljoonan miehen armeija hyökkää Pohjois-Ukrainaan ja Kiovaan.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

65 thoughts on “Venäjä jyräämässä Ukrainan: Puoli miljoonaa sotilasta kohta hyökkäämässä Kiovaan?

 1. Venäjä on taas romahtamassa muutaman päivän päästä tai ensi kesän keskiviikkona, väittävät suvakkimedian kommentaattorit.

  No, Zelenski, kqnnattiko vaihtaa moderni hyvinvointi kivikauteen valloitushalun ja ylpeyden takia?

 2. Niin kauan kun kukaan ei uskalla mainita todellista syytä ja ongelmaa, voit olla varma siitä, että sodat ja kaikki muut jatkuvat.

  1. Sodat jatkuvat: a) poliittinen johto hyötyy siitä molemmin puolin. b) tappaminen on jännittävää. c) ihmiset haluavat kokea selviytyvänsä vaikeissa oloissa. d) oma elämä tuntuu tuhon keskellä arvokkaalta. e) kun elää kuilun pärtaalla, hyvät pikkuasiat nousevat arvoon. f) sodassa saa vihata ja rakastaa.

   SOTA; SAA ELÄÄ TÄYSILLÄ JOKA HETKI KOKO TUNNESKAALALLA.

 3. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009228144.html

  Ainoa vaihtoehto on tehdä laillisia diilejä venäläisten kanssa ja taistella laillisesti vapauden ja itsenäisyyden puolesta, varsinkin kun kaikki ”älykkäät” suomalaiset ovat pettureita ja pahimpia vihollisiamme. Meidän täytyy taistella laillisesti ja tehdä tämä yksin. Ei kukaan tule meitä auttamaan, eikä kukaan välitä oikeasta Suomen kansasta. Totta kai Venäjä tukee laillisin keinoin vihollisensa vihollista.

 4. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat huume -ja orjakauppiaiden laiskoja, epärehellisiä, sairaita ja rikollisia jälkeläisiä. Tämä selittää kaiken heistä. Heillä on sairas orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri. Ensin he hukuttivat Kiinan oopiumiin ja nyt heidän huumekauppa on vain muuttunut maailmanlaajuiseksi. He eivät ole olleet mitään erityisen älykkäitä, vaan heidän salaisuus on aina ollut rikollisuus, sadistisuus, häikäilemättömyys ja terrori. Oikeat terveet ihmiset eivät pysty ymmärtämään tällaista totaalista pahuutta, sadistisuutta, häikäilemättömyyttä ja rikollisuutta. Jos muut ihmiset olisivat olleet yhtä sadistisia ja pahoja, sekä rikollisia, he olisivat nyt aivan samassa tilanteessa kuin tämä eläimellinen ja sairas saasta. Amerikkalaisille ja brittiläisille eläimille pitää tehdä kuten kaikille rikollisille on aina tehty, mutta tietysti vain laillisesti.

 5. Ukraina väittää tuhonneensa tärkeän sillan etelässä. Ukrainan väitetään pudottaneen Venäjän moni­toimi­hävittäjän olkapää­ohjuksella. Ukraina väittää jälleen tuhonneensa yhden Dneprin ylittävän sillan. Ukraina väittää murtaneensa Venäjän puolustuslinjan Hersonin alueella. Ukrainan ”it-armeija” väittää hakkeroineensa Wagnerin palkkasotilaiden henkilötiedot. Ukraina väittää tuhonneensa toisen venäläisen supertankin.
  Samaa väitettä tuntuvat toistavan ns.”vaihtoehtomediat” PT-Media(sananvapaus loistaa poissaolollaan ja kommentteja poistetaan liukuhihna tahtia jos ei miellytä agendaa) , UHJK-Media, Partisaani, Kansalainen ja Oikeamedia joihin on soluttautunut kovan luokan globo-siionisteja ja vale-kansallismielisiä mutta täysin NATO-kiimaisia lampaita jotka pelaavat 6-0 hybridikeskuksen lapaan. No oikeastaan hyvä koska naamiot on riisuttu ja näemme ketkä sitä rauhaa oikeastaan vihaavat.

  1. Ukraina on väittänyt kohta vuoden kaikenlaista, josta mikään ei ole pitänyt paikkaansa. Ukraina, amerikkalaiset ja brittiläiset saastat ovat pahimpia mahdollisia rikollisia ja valehtelijoita. Mitä helvettiä suomalaiset välittävät jostain Ukrainasta? Venäjä on Suomen naapuri, ei Ukraina!

  2. Kiitos mediakatsauksesta. Tätä olen sanonut jo vuosia eli vain Laiton Lehti kannattaa Suomen itsenäisyyttä (ja siten) puolueettomuutta. Kaikki muut ovat sekopäisiä natottajia tai putinisteja.

   Aiemmin minua sanottiin vainoharhaiseksi, mutta nyt kun kaikki ovat paljastaneet karvansa, niin kovin harva on myöntänyt minun olleen oikeassa.

   Ainoa avoin kysymys on enää se, että ovatko putinistit ja natottajat vain sekopäisiä vai myös Supon ja muiden tiedustelupalveluiden suoraan tukemia. Epäsuorasti varmasti ovat, mutta ovatko myös suoraan. Jälkimmäiseen viittaisi se, etteivät suostu julkisesti kritisoimaan pääagentti Matti Putkosta.

   Hiljaisuus oli myös täydellinen, kun Suomen erikoisjoukot lähetettiin hakemaan Pohjoisen Liiton pedoafgaaneja Suomeen.

    1. Joku persu taas itkemässä täällä. Voitko Marco kuvitella, että persut kiistivät persujen vaatineen afgaaneja Suomeen, vaikka he vaativat heitä täysin julkisesti ja kameroiden edessä?

     1. Heh, ei yllätä. Sen sijaan yllättää, ettei Laitonta Lehteä lukuunottamatta YKSIKÄÄN kansallismielinen media, poliitikko tai edes yksikään aktivisti pitänyt asiasta meteliä eikä pidä vieläkään, vaan kaikki yrittävät unohtaa ja vaientaa asiasta käytävän keskustelun. Tässä onkin aika hyvä litmustesti. Implikaatiot ovat melkoiset.

    2. Nimetön ”Höpöhöpö…”
     Erittäin tarkka ja perusteelinen analyysi paistaa argumentistasi läpi.

   1. Mielenkiintoista muuten, että Bidenin kannattajia ei kutsuta koskaan bidenisteiksi, luulisi, kun ukko on ollut täysi katastrofi ja vitsi. Kutsuttiinhan Trumpin kannattjiakin trumpisteiksi. Taisi kokoomus lanseerata tuon käsitteen, ja samat tahot kutsuvat Putinia ja Venäjää kannattavia tai jopa esim. koronarokotuksia vastustavia putinisteiksi, millä ei pitäisi olla mitään tekemistä Venjäjän kanssa? Kokoomuksen keksimä sana siis, ja siksi ei sitä kannattaisi viljellä. Nythän se on jo vähän niinkuin sisäistetty termi, kun taas kukaan ei ole kuullut bidenisteista.

   2. Nämä «vaihtoehto»mediat, jotka toimivat «vapaasti» ovat useimmiten ansoja, honeytraps.
    –   Niiden tarkoituksena on houkutella toisinajattelijoita,
    –   rekisteröidä heidän henkilöllisyytensä ja
    –   lopuksi eliminoida heidät.

    Pitkien puukkojen yönä poliisipiireille jaetaa henkilöiden nimet ja osoitteet,
    –   jotta heidät voidaan kerralla vaientaa viedä «korona»-leirille.

   3. Paavo Väyrynenkin on vaiennettu valtamediassa, koska typerykset eivät erota oikeaa väärästä. Tärkeintä on että tietää itse olevansa oikeassa.

    Saarikko saa potkut kepun johdosta ensi kesänä.

 6. Lisäksi monet venäläiset muuttavat sitten Ukrainan venäläisiin osiin ja muualle Venäjälle, varsinkin kun Naton kouluttamat natsit massamurhaavat siviilejä. Siinä onkin upea liittolainen Suomelle. Vähän joutuu osallistumaan terrorioperaatioihin, huumekauppaan, pedofiliaan ja kaikkeen muuhun pieneen juttuun, mutta viha Venäjää vastaan ja Venäjä-kaupan tappaminen ovat paljon tärkeämpiä.

  1. Päässä on vikaa, kuten öykkäri Pekka Toveri totesi tänään paskamediassa vapaaehtoisesti sotimaan lähtevistä suvskeista. Tarkoittaa myös natottajia.

 7. Artillery supplied by the US and its allies to Ukraine is constantly broken or damaged – New York Times, citing officials
  About a third of Western howitzers end up in an unacceptable condition for use.

  suomeksi:
  Yhdysvaltain ja sen liittolaisten Ukrainalle toimittama tykistö on jatkuvasti rikki tai vaurioitunut – New York Times, artikkelissa siteerataan virkamiehiä.

  Noin kolmannes länsimaisista haupitseista päätyy käyttökelvottomaan kuntoon.

  https://www.nytimes.com/2022/11/25/us/ukraine-artillery-breakdown.html

  If Ukraine negotiates with Russia without winning on the battlefield, then there will be no strong peace – Stoltenberg

  Eli jos Ukraina neuvottelee Venäjän kanssa voittamatta taistelukentällä, vahvaa rauhaa ei tule – Stoltenberg

  Jos niille lähetetään (tahallaan?) romuja, niin eihän ne silloin voita?

 8. Ukrainalaisilla on edessä musta joulu! Eikä siinä kaikki! Erikoisoperaatio on laajentumassa Syyriaan, jossa Venäjä ja Turkki aikoo yhdessä tuhota kurdeja!

  Täydellistä! Samaan aikaan denazifikaatio ja dekurdifikaatio!

  Suvakit on nyt hyvin raivoissaan!

  1. En minä ole lainkaan raivoissani, koska jos Venäjän puolustajat ovat hetkisen kaltaisia valetiedon levittäjiä. Kyllä de witkin sanoja vääntämällä ja keksimällä jatkuvasti uusia seikkoja venäjän tueksi. Sinulta ja hetkiseltä alkaa kohta tekosyyt loppumaan. Minä jaksan kokoajan ihmetellä, miksi te käytätte lähteinä haukkumanne länsimaiden mediaa. Missä ovat venäläiset sodan kulkua taustoittavat artikkelit ja youtubekanavat ja jotka suhtautuvat kriittisesti sodan kulkuun. Putinin tapaa vain tarkoin valittuja äitejä, eikä varsinaisia sotilaiden äitien järjestön jäseniä. Hetkinen ihailee oman kansansa murhaajia al assadia ja kadyrovia ja niistä kaikista suurinta eli putinia.

   1. Aku. Modet riitelevät siitä oletko häirikkö vai ainoastaan tietämätön. Niinpä teen muutaman kysymyksen:

    Etkö tiedä, ettei venäläisiä lähteitä, kuten RT:tä pysty EU:ssa edes lukemaan. Häiritseekö tämä sinua?

    Päinvastoin kuin MV-lehdessä, niin Laittomassa Lehdessä kukaan ei kiistä Venäjänkin levittävän sotapropagandaa. Se sattuu vaan NYT olemaan hieman totuudenmukaisempaa, koska ovat voitolla. Jos olisivat häviöllä, niin niiden sotapropaganda olisi varmaan yhtä pahaaa ja naurettavaa kuin Ukrainalla.

    Miksi näet Venäjän tehneen väärin tukiessaan Assadia?

     1. Siinä kohtaa, että se on vallannut jo eniten haluamansa Ukrainan alueen eli Krimin ja nyt myös maasillan Krimille. Jos joudut tappeluun jonkun kanssa ja tämä sitten suuren osan rahoistasi ja vielä vie toisen kätesi, niin väitätkö toisen olevan häviöllä ja sinun voitolla?

    1. Eliminoikaa Aku jos hänellä ei ole koskaan mitään järkevää sanottavaa yhtään mistään. Mutta sano Aku nyt kerrankin jotain järkevää elämässäsi.

    2. Mitä häiriköintiä se sellainen on, jos asiallisesti kommentoi ja korjaa vääriä tietoja. Eikö monet tarkastele kaikkia kommentteja ollenkaan ja oletko itse lukenut niitä. Kirosanoja ja ala-arvoista tekstiä on vaikka kuinka paljon, ihmisen elimiä käytetään surutta, kun herjataan ihmisiä. Miten venäjän levittämä propaganda on totuudenmukaisempaa. Epäilen. Assad on venäjän tuella raunioittanut lähes koko Syyrian ja assad on toiminut maassaan kuin omistaisi sen. Mielenosoitukset on nujerrettu äärimmäisellä väkivallalla. Äläkä sano, että ne olivat juutalaisten masinoimia. Syyria voisi olla rikas maa mutta esim. öljytulot ovat menneet assarin tukijoiden ja eliitin taskuihin, kansa on jäänyt nuolemaan näppejään. Venäjä on osaltaan sotimalla assadin rinnalla aiheuttanut massiivisen pakolaisaallon lähimaihin ja Eurooppaan. Ei USA ja Israelkaan ole aivan syyttömiä Syyrian ahdinkoon mutta Venäjällä on vieläkin joukkoja siellä.

     1. On naivia kuvitella, että Lähi-Idässä olisi hyvikset ja pahikset tilanne. Sen sijaan siellä usein on tilanne, jossa suhteellisen sekulääri hallitsija taistelee jihadisteja vastaan. Näin on myös Syyriassa, jota Israel ja USA yrittää saattaa kaaokseen toisaalta tukemalla jihadisteja Assadia vastaan ja toisaalta varastamalla Syyrian öljykentät. Venäjä yrittää auttaa Syyriaa jihadisteja vastaan ja saamaan öljykentät takaisin. Etkö tästä tiennyt? Kerron varmuuden vuoksi, koska valtamedia ei asiasta kerro ja monet kansallismieliset eivät suostu asiasta puhumaan, koska he vihaavat Venäjää enemmän kuin jihadisteja.

   2. Erdogan on tällä hetkellä maailman paras johtaja ja tämän lisäksi hän on vielä rohkea ja komea!

    Syyriassa karismaattisen al-Assadin joukot ovat jo alkaneet käyttää Z-tunnuksia, joten kaikki etenee oikeaan suuntaan!

    Komentaja Kadyrov on erinomainen isä! Hän laittoi kolme poikaansa rintamalle ja he tulivat sen jälkeen käymään isänsä palatsissa mukanaan sotasaalista, kolme ukrainalaista sotilasta! Isä oli tyytyväinen saaliiseen ja lupasi pojillensa, että sotasaaliit pääsevät töihin! Ei pidä myöskään unohtaa azovin valenatseilta pelastettua ”Adolf”-nimistä valkoista amerikan bulldogia, jolle komentaja Kadyrov antoi uuden ja täydellisen kodin!

    Putin on taas liian suvakki. Venäjällä on paljon erinomaisia aseita, mutta jostain syystä jarruttellaan. Tämä herättää kysymyksiä! Toivottavasti tuleva talvioperaatio ei ole liian pehmeä!!!

    Jos et ole raivoissasi, niin tämä on merkki eheytymisestä! Vain hörhöt vastustavat denazifiointia ja dekurdifiointia!

    1. On se hyvä kun ukrainalaisille vangeille tarjotaan työtä. Tsetseeniassakin on näköjään pula ulkomaalaisesta työvoimasta, kuten Suomessa. Toivottavasti rekry on onnistunut. Palkkakin on varmaan ansaittu.

    2. Tämä kommentti täytyy olla huumoria vaikkakin huonoa sellaista. Ja de witille: oletko jo unohtanut ketkä olivat pääosassa isisksen kukistamisessa? Eikös kurdit kantaneet suurimman vastuun siinä. Onko venäjä puhtoinen pulmunen, joka epäitsekkäästi auttaa assadia. Tuskin. Sinä näet joka paikassa Israelin ja juutalaisten käden ohjailemassa kaikkea.

     1. Et vastannut kysymykseeni siitä tiesitkö 1. venäläisten auttaneen eli pelastaneen Assadin Syyrian jihadistien kynsistä ja 2. auttavan Syyriaa saamaan takaisin kurdien varastamat öljyalueet. Mutta vastataan nyt sitten näihin sinun uusiin kysymyksiin.

      1. Kurdit eivät tietenkään voineet olla pääosissa Isiksen kukistamisessa, koska toimivat vain koillisosassa. Jihadisteilla oli valtava alue ja suuria kaupunkeja Syyriassa ennen kuin venäläiset tulivat auttamaan Syyrian hallitusta. Viimeiset ISIS:en alueet ovatkin olleet Israelin ja Jordanian lähellä, koska ne eivät samalla tavalla yritä tuhota ISIS:tä. Itse asiassa osa haavoittuneista ISIS-sotilaista pääsee jopa hoitoon Israeliin.

      2. Ei kukaan väitä Venäjä olevan puhtoinen pulmunen. Totta kai se auttaa Syyriaa geopoliittisista syistä, koska ei halua Israelin ja lännen tukemien jihadistien dominoivan Lähi-Itää. Tämä ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että nimenomaan Venäjä taistelee jihadisteja vastaan, kun taas Israel ja länsi suorastaan itkevät joka kerta, kun Venäjä on vapauttaa jonkun kaupungin jihadistien kynsistä.

      3. Ei kukaan väitä Israelin ohjailevan kaikkea. Sillä on kuitenkin merkittävä rooli NAAPURImaansa Syyrian hajottamisessa ja kaatamisessa jihadistien kynsiin, koska ne ovat paljon pienempi uhka Israelille kuin Venäjän tukema Syyrian hallitus. Israel ja USA myös auttavat kurdeja varastamaan Syyrian öljykentät.

      Oletko samaa mieltä näiden viiden esittämäni perusfaktan kanssa? Jos et ole, niin voitko perustella?

     2. Täysin samaan tapaan nyt sekä aseistetetaan Ukrainan natseja ja terroristeja, että tuodaan heitä myös Suomeen hoitoon. Todella kuvottavaa, että Suomen sotaveteraaneista vähät välitettiin ja nyt kaikki terroristit, matut ja Ukrainan natsit kuskataan valmiiseen pöytään suomalaisten verorahoilla ja kustannuksella!

     3. Pedo-satanisti Donald Trump Syyrialle järjestetyn false flagin ja risteilyohjusten jälkeen: ”Haluamme öljyn, antakaa meille öljy.”.

 9. Minusta nämä ukrainalaisten sotarikokset saavat pikkuhiljaa riittää. Ne pullistelee ja puhuu Venäjän ehdottomasta antautumisesta, aivan kuin israel Palestiinalle. No, kun eivät vain katoaisi maailmankartalta kun ovat kovin nokkavia naapurimaita kohtaan. Ja kun ne pyyhkästään heikoiksi, muut naapurimaat saattavat kasvaa kokoa paljonkin. Jopa Moldova saattaa olla jatkossa isompi kuin ukraina. Mutta, mikäs siionisteilta kerralla onnistuisi.

 10. Nato sanoi vuonna 1999, että voimaloiden pommittaminen on ok.

  https://mobile.twitter.com/veradubs/status/1596007758704168961/photo/1

  http://edition.cnn.com/WORLD/europe/9905/23/kosovo.01/
  NATO strikes at Yugoslav power plants
  May 23, 1999

  BELGRADE, Yugoslavia (CNN)

  BELGRADI, Jugoslavia (CNN) — Naton pommitukset lopettivat Jugoslavian suurimman hiilivoimalan toiminnan sunnuntaina, kertoi valtiollinen Tanjug-uutistoimisto.

  Tanjugin mukaan kaksi rakettia osui Nikola Teslan voimalaan lähellä Obrenovacia, 30 kilometriä Belgradista lounaaseen, juuri ennen aamunkoittoa. Hyökkäys aiheutti ”lisäongelmia” Jugoslavian pääkaupungin sähkönsaannissa sen jälkeen, kun hyökkäykset varhain lauantaina iskivät läheiseen Kolubaran voimalaan.

  Muita Naton kohteita olivat panssariajoneuvot ja panssarivaunut, tykistöasemat, pysäköidyt lentokoneet, komentopaikka, ampumatarvike- ja öljyvarastot sekä viestintälaitteet.

  ”Se oli melko intensiivinen ilmaoperaatioiden yö”, Naton tiedottaja Jamie Shea sanoi Brysselissä, Belgiassa.

  Naton koneet lensivät yön aikana 652 lentoa Jugoslavian yllä, joista 301 iski kohteisiin. Liittouman jäsenet vannoivat jatkavansa iskujaan, kunnes Jugoslavian presidentti Slobodan Milosevic suostuu niiden ehtoihin, jotka koskevat satojentuhansien Serbian Kosovon maakunnasta kodeistaan paenneiden etnisten albaanien turvallista paluuta.

  ”Naton kampanja aiheuttaa todellista vahinkoa hänen sotilaalliselle koneistolleen”, sanoi Britannian ulkoministeri Tony Lloyd. ”Ja Nato on valmis jatkamaan ja jatkamaan ilmakampanjaansa samalla, kun se kokoaa joukkojaan, joita tarvitaan pakolaisten turvalliseen kotiinviemiseksi.”

  Lloyd lisäsi, että Nato on yhtä lailla sitoutunut diplomaattisiin rauhanpyrkimyksiin, ”mutta sen on oltava rauha, joka antaa Kosovon kansalle turvallisen tulevaisuuden”.

  1. Tämä amerikkalainen ja brittiläinen eläimellinen saasta ei ymmärrä mitään puhetta, vaan ainoastaan laillista voimaa. Heidät pitää pysäyttää laillisesti tai he vain jatkavat. Joko he tai me ja meidän lapsemme.

   Pysäytä satanistiset ja rikolliset lapsia raiskaavat ja murhaavat amerikkalaiset ja britit laillisin keinoin.

 11. >   10. Venäjä tulee jyräämään Ukrainan
  >   valtaamalla koko maan tai ainakin
  >   paljon venäläisiä sisältävän itäpuolen.

  Pe­pe Es­co­bar kir­joit­taa, et­tä Ve­nä­jän ta­voit­tee­na on de­mi­li­ta­ri­soi­tu vyö­hy­ke. Ai­em­min vyö­hyk­keen le­vey­dek­si oli aja­tel­tu 100 km, mut­ta kun USA on lä­het­tä­mäs­sä HI­MARS-oh­juk­sia, on­kin ta­voi­te nyt 300 km.
  –    Pe­pe Es­co­bar: Säh­kö­so­ta

 12. Et todellakaan ole kansallismielinen jos kaveeraat amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme kanssa. Hekään eivät pidä sinua ystävänään, vaan vastustajana ja vihollisena.

 13. Sadististen, rikollisten ja sairaiden lapsia raiskaavien ja murhaavien amerikkalaisten ja brittiläisten saastojen herjaamien venäläisten kauniita aatelisnaisia:

  https://youtu.be/rU0-FMBp8Ck

  Amerikkalaisten ja brittien raiskaamista ja murhaamista lapsista ympäri maailmaa ei ole pidetty aiemmin ääntä ja meteliä, koska se on sitä parempaa lasten raiskaamista ja murhaamista.

 14. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet kovia raiskaamaan ja murhaamaan lapsia ja he ovat avoimen ylpeitä siitä. Donald Trump ja Joe Biden ovat molemmat lasten raiskaajia.

   1. Persuna en herjaisi yhtään muiden älykkyydestä, kun omien jäsenten ja kannattajien älykkyys on oikeasti todella matala.

 15. Arvioijilta on varmaan jäänyt huomioimatta se, että Ukraina saa USA:lta useita Gay Eagle -lennokkeja, jotka ovat tehokkaita lentokoneita, vailla lentäjää. Ne pystyvät pysymään ilmassa vuorokauden, eikä Venäjällä taida olla tarjolla joukoilleen mitään takasuojaa niiltä.

 16. Mitäpä tuohon enää mitään sanomaan. Paitsi, että kohta on Suomen vuoro aivan YKSISTÄÄN vetää lumivalkeana jo olevan Venäjän maankamarat mullalle ”omatoimimatkalla” Vadivostokiin samalla tuhovoimalla kuin kivenveistäjä Obelix teki selvää roomalaisista virkkoen kuolemattoman lauseensa: ”Hulluja nuo roomalaiset!!!”
  Koko Ukrainan sisällissota / sota on ollut alusta asti kurjaa valhetta, jota ovat ylläpitäneet mitä MORAALITTOMIMMAT ihmiset ja nuo valheet ovat ”osunewet ja uponneet” mitä TYHMIMPIIN lammasmaisiin ihmisiin. Ihmisissä on hyvin suuri osa ZOMBEJA, jotka kyllä pyyhkivät oman perseensä (vielä), mutta eivät KYSEENALAISTA mitään. Mitä nuo tekevät neljällä aistillaan? Nuoret tuijottavat ÄLYpuhelintaan ja varttuneet kyttäävät ilmaisia muoviämpäreitä! Toki sitä seksiäkin johonkin väliin saadaan mahtumaan-.

 17. Mielestäni ukraina on valloittanut takasin omiaalueita. Joten ukraina on voitolla, venäläiset toki kostavat takasin jotenkin tuleeko ydinpommi vai sitä ei tiedä, sen tiedän vain että sota tulemasm olemaan pitkä..ja olen ukrainan puolella mielestäni venäjä on aloittanut tyhjän sodan..

 18. Jos linkki ei toimi niin hakusana:
  Sun Tsu on the art of war

  Pdf-tiedosto löytyy haussa löytyvästä osoitteesta
  Sites.ulberta.ca

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*