Marco de Wit 27 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti pyytää anteeksi. Siis siitä huolimatta, että se on ainoana suomalaisena mediana paljastanut virushuijauksen.

 

Video: Koronavirusta ei ole olemassa!

 

 

Laiton Lehti teki kuitenkin pahan virheen, kun se ei tarpeeksi selkeästi selittänyt KAIKKIEN rokotteiden vaarallisuutta. Tässä siis pari vihafaktaa:

 

1. Todistustaakka

Jokaisella, joka haluaa injektoida sinuun vieraita aineita omaa todistustaakan injektion turvallisuudesta ja hyödyllisyydestä. On aivan päivänselvää, etteivät rokotteiden kannattajat edes halua keskustella rationaalisesti.

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

2. Todisteet

Rokotteiden tyrkyttäjillä on todistustaakka, joten heidän pitää todistaa empiirisellä eli käytännön testillä. Tämän takia rokotteiden kannattajien pitäisi tehdä rationaalinen testi, jossa olisi kaksi erillistä ihmisryhmää. Toinen eläisi tervettä luomuelämää ja toinen puolestaan ottaisi täydet rokotesatsit. Sitten vuosien aikana seurattaisiin kumpi ryhmä olisi terveempi ja kumpi saisi enemmän tauteja.

Arvaas mitä? Tuo ei käy. Rokotteiden kannattajien mielestä tuollainen testi olisi ”moraaliton”. Niinpä he eivät sitä suostu tekemään. Tämän faktan pitäisi jo itsessään kertoa sinulle kaikki tarvittava.

 

 

3. Sääntelykaappaus

Rokoteita valmistavat monikansalliset lääkeyhtiöt pystyvät lobbaamaan ja käytännössä hallitsemaan valvovia viranomaisia. Tämänkään takia rokotteisiin ei voi luottaa.

 

 

4. Immuniteetti

Sääntelykaappauksen ansiosta rokotteiden valmistajat ja levittäjät omaavat käytännössä täyden immuniteetin kaikilta syytteiltä. Ostaisitko sinä auton henkilöltä, jolla olisi täysi immuniteetti, vaikka auton jarrut ja ohjaus katoaisi ajaessasi kotiin autokaupasta?

 

 

5. Testaamattomuus

Immuniteettinsa takia rokotteiden valmistajat ottavat yhä enemmän riskejä testaillen rokotteitaan yhä vähemmän. Siis vaikka samaan aikaan luovat yhä riskialttiimpia uusia geeniteknologisia rokotteita.

 

 

6. Valinnanvapaus

Rokotteiden ilmiselvästä vaarallisuudesta huolimatta Laiton Lehti ei ole kuitenkaan suoraan kehottanut ihmisiä välttämään kaikkia rokotteita. Miksei? No, koska ihmisillä on valinnanvapaus. Jokaisella on oikeus piikittää kehoonsa mitä tahansa, kunhan ei aiheuta vaaraa muille. Lisäksi ehkä joku rokote voikin jollain tavalla toimia. Voihan yksisarvisiakin olla olemassa, vaikka niistä ei olekaan mitään todisteita. Jos joku haluaa piikittää itsensä täyteen rokotteita, niin siitä vaan. Näin saadaan myös puhdistettua geeniallasta.

 

 

7. Lampaat

Laiton Lehti on kuitenkin aliarvioinut ihmisten typeryyttä. Oli mahdotonta kuvitella, että ENEMMISTÖ suomalaisista ottaisi innoissaan lukuisia testaamattomia geeni-injektioita. Laiton Lehti ei voinut kuvitella, että neekereilläkin on paljon paremmin maalaisjärki hallinnassa kuin suomalaisilla miehillä.

 

 

 

Nähtävästi neekerit pelastaa heidän valkoisia korkeampi testotaso. Andrew Tate onkin oikeassa, että suurin osa varsinkin valkoisista miehistä on nykyään täydellisiä lampaita.

 

 

 

Lisäksi oli vaikea kuvitella, että lääkeyhtiöt lännessä tosiaan sotkisisivat koronarokotteisiinsa mitä ihmeellisimpiä ja vaarallisimpia aineita ja jopa testaamattomia geeniteknologisia aineita. Tämän vuoksi Laiton Lehti ei missään vaiheessa ennustanut koronarokotteiden aiheuttavan massakuolemia. Se nimittäin olisi sekä lääketehtaille että eliitille haitaksi. Niiden kannattaa tehdä länsimaiden ihmiset sairaiksi eikä suinkaan tappaa niitä massoittain.

 

Venäjällä ja Kiinassa rokotteet ovatkin perinteisiä ja näin vähemmän vaarallisia, mutta länsimaat todellakin näyttävät tehneet uusia ja kirjaimellisesti tappavia rokotteita. Tästä kertoo myös tämä uusi video, jota myös Kim Dotcom suosittelee. Videossa on suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Laittoman Lehden lukija kuitenkin varoittaa, ettei kannata ihan kaikkea uskoa mitä videossa sanotaan:

 

Died Suddenly -elokuva on psy-op. Opetelkaa näiden logiikka niin ei joka miinaan tarvitse astua.

STEW PETERS ‘DIED SUDDENLY’ MOVIE – ANOTHER CONTROLLED OPPOSITION PSYOP! DOCUMENTED! [23.11.2022]

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Kaikki rokotteet haitallisia? Perinteiset rokotteet sairastuttavat, mutta läntiset koronarokotteet tappavat?

 1. Täällä mielenkiintoisia perusteluja teorialle, että viruksia ei ole olemassa sekä perusteluja tätä teoriaa vastaan.

  https://expose-news.com/2022/11/07/no-virus-theory-psyop-uncovered/

  Suomessa esim. Vesa-Pekka Laurio on kirjoittanut (mm. Magneettimediassa) virusteoriaa vastaan.

  Monet puhuvat, että virusten sijaan löytyy jotain eksosomeja, olisivatko jotain solujätettä. Virusten sijaan uskotaan, että elimistö puhdistuu myrkyistä, mikä aiheuttaa näitä oireita, eikä mikään virus. Virus on taidettu ”löytää” aikoinaan Rockefellerin yliopistossa, mikä puhuu ehkä joidenkin mielestä viruksia vastaan.
  https://wikispooks.com/wiki/Rockefeller_University

  1. Tuo Laurio voisi kertoa, onko esimerkiksi vesirokko vain jokin ”elimistön puhdustusreaktio”, johon koululaiset kaikki yhtä aikaa ihan sattumalta sairastuvat. Ja onko vesikauhu niin ikään vain ”elimistön puhdistusreaktio”, johon ihminen ryhtyy (ja kuolee) ihan vain pelkästä solidaarisuudesta jouduttuaan sairaan koiran puremaksi.

   Nuo kummalliset tohtorit hokevat, että ikinä maailman historiassa ei ole muka pystytty tartuttamaan flunssaa ihmisestä toiseen. Ja silti jokainen perhe on kokenut sen, että päiväkodissa joku lapsi on flunssassa, kohta oma lapsi on flunssassa, ja pian muukin perhe.

   Ehkä kyse on vain siitä, kuten Japanissa sanotaan, etteivät typerykset sairastu? Jospa Lauriolla ei ole omakohtaista kokemusta?

   Laurion kaltaiset fanaatikot eivät pysty erottamaan toisistaan seuraavaa neljää riippumatonta seikkaa, vaan luulevat niiden kaikkien olevan sidoksissa:
   1. Onko jokin ei-bakteerinen taudinaiheuttaja flunssan, vesirokon yms. syynä,
   2. Onko sen rakenne perinteisesti esitetty ”eloton pallo tai avaruussukkula täynnä geneettistä materiaalia ja pari tarttumajalkaa”, vai jokin muu (on syytä muistaa, että edes ihmisen solukalvon rakennetta ei ymmärretä eikä pystytä nykymenetelmin kuvaamaan),
   3. Vaikuttaako sairastumisalttiuteen myös elimistön tila (jostain syystä erityisesti jenkit ovat niin tyhmiä, että luulevat että joko ”germ theory” tai ”terrain theory” on oikeassa, vaikka on päivänselvää että ne voivat molemmat olla oikeassa),
   4. Onko lääketeollisuus täynnä huijausta.

   Nämä neljä asiaa ovat täysin riippumattomia. Oma mielipiteeni on, että
   1. Jokin ei-bakteerinen ja paljon bakteeria pienempi taudinaiheuttaja (eli ”virus”) on monien tautien takana
   2. Se ei ole biologisesti aivan niin yksinkertainen kuin pelkkä eloton kuori täynnä dna/rna:ta, vaan sillä on oltava hieman muitakin kykyjä, mutta nykymikroskoopit eivät sitä pysty kovin kattavasti tutkimaan
   3. Tottakai epäterve, uupunut tai stressaantunut ihminen sairastuu paljon helpommin mihin hyvänsä
   4. Tottakai lääketeollisuus on täysin korruptoitu. Ei heille ole mitään väliä, mikä on totta ja mikä ei, kun ihmisiä on niin helppo länsimaissa huijata.

   1. Pahat henget ne sairastuttavat, uskottiin ennen. Antaako joku lääkäri lääkettä pahan hengen karkotukseen? Kirjoittaa reseptin, jossa kieltää valtamedian ja poliitikkojen seuraamisen. Onhan lääketieteen symboli käärme. Minkä symboli käärme on Raamatussa?

   2. Virusteoria on just sitä; TEORIA! Nämä ”tiedemiehet” olettavat että syy on virus kun eivät muuta keksi. (siis virus, jota ei ole kyetty eristämään eikä todistamaan että se joku aiheuttaa sairastumisen):

    Kouluissa yleensä lapset esim rokotetaan samaan aikaan tai voivat altistua jollekin muulle sairastavalle tekijälle; kouluruoka, säteily, kemikaalit jne. Sama koskee perheitäkin.

    Flunssa ei ole sairaus vaan aivan normaali kehon reaktio kertoa että nyt on aika tehdä puhdistus jostakin mikä sinne ei kuulu, eli detox. Yskiminen poistaa kuonaa keuhkoista, hikoilu kuumeessa poistaa kuonaa ihon kautta, nuha puolestaan hengitystiehyiden puhdistaja. Lihassäryt kertovat että sielläkin on puhdistettavaa, soluja kuolee alavariinsa joka puolella kehoa ja sekin materiaali on saatava pois. Jos myrkytystila on paha, rakkulat, rokot ja ihottumat ovat myös keino poistaa myrkkyjä, keho alkaa tosin olla jo koetuksellakin tässä kohtaa. D-vitamiinin puutos pimeään vuoden aikaan laukaisee myös flunssan, siksi flunssakausi ajoittuu pääasiassa pimään vuodenaikaan.

    Koko tämä sairastamisen narratiivi täytyy kyseenalaistaa ja siten koko länsimainen lääketiede joka ei juuri koskaan keskity syihin, ainoastaan oireiden hoitoon joka yleensä tarkoittaa synteettisten ja toksisten pillereiden, yskänlääkkeiden ja nuhasumutteiden suurkulutusta joka puolestaan aiheuttaa myrkytys/flunssakierteen jossa moni onkin. Flussa on hyvä asia ja sen täytyy antaa tapahtua rauhassa loppuun asti. Nyt ihmiset on peloteltu siihen pisteeseen että pieni aivastuskin niin luullaan että kuolema suunnilleen korjaa. Stressi on yksi suurimmista tappajista maailmassa.

    1. Solun pitääkin kuolla tiettyjen jakaantumiskertojen jälkeen. Muuten siitä tulee syöpäsolu. Jokaiseen soluun on ohjelmoitu autokuolema, samoin kuin ihmiseen kokonaisuutena. On aika elää, vielä joskus tulee aika kuolla. Ei se sen monimutkaisempaa ole.

    2. Taas tuo iänikuinen laiska hokema, ”flunssa on puhdistusreaktio”. Hyvä on, mutta kaikkein ympäripyörein ja helpoin esimerkki ei riitä mihinkään. Kerro mieluummin, mikä selittää vesirokon tai vesikauhun tarttumisen? Miksi vesirokon voi saada vain kerran elämässä? Miksi sen saa vain toisilta ihmisiltä, ja yleensä kokonainen koululuokka tai koulu kerralla? Ei se minkään rokotuksen tai ruokamyrkytyksen takia synny. Miksi vesikauhun oireet ja kehittyminen ovat täysin spesifit, ja niihin ei koskaan sairastu kukaan muu kuin vesikauhuisen eläimen purema ihminen?

     1. Vesikauhua/raivotautia aiheuttavaa virusta ei ole myöskään koskaan eristetty ja siten todistettu olevan olemassa. Tässäkin tieteellisessä petoksessa on ollut mukana aikaisemmissa kommenteissa mainittu Rockefellereiden marionetti ja huijari Louis Pasteur.

      En nyt jaksa tehdä mitään yhteenvetoa mitä tässä artikkelissa kerrotaan hänen kyseenalaisista metodeista, jokainen lukekoon itse ja tehköön sitten tiedolla mitä parhaaksi näkee. Jos joku eläin puree ja pureman jälkeen sairastuu, voi eläimen syljessä joka joutuu verenkiertoon olla jotain toksisia aineksia (purema vastaa injektiota siis). Mutta ei tästä voi päätellä että se on Rabies virus (jonka olemassaoloa ei ole koskaan todistettu). Artikkelissa kerrotaan että Pasteurin kehittämä Rabies rokote tilastojen valossa on enemmän aiheuttanut sairastumisia ja kuolemia kuin mitä ”vesikauhua” edes esiintyy luonnossa. Ihmisethän ottavat näitä piikkejä varmuuden vuoksi altistuessaan eli johtuvatko oireet puremasta vaiko injektiosta? Tätä ei kukaan taatusti ole tutkinut. Vesikauhuhan on aivotulehdus ja monien rokotteiden haittavaikutuslistalla vilisee erilaisia aivoihin liittyviä vakavia haittavaikutuksia, tulehduksia, turvotuksia, veritulppia ja muita neurologisia ongelmia.

      https://viroliegy.com/2022/02/25/louis-pasteurs-unethical-rabies-fraud/

      https://www.bitchute.com/video/y71h9hZ8dYLM/

     2. Mikä aiheuttaa Vesirokkoa? Kuulemma Varicella niminen virus josta myöskään ei löydy mitään todisteita. Tässä videossa kerrotaan miten 0.0003% kuolemanriskin ”vesirokkoa” vastaan on nyt lobattu rokotteita kaikille lapsille. Kuka tätä lobbausta on rahoittanut? Oho, Bill and Melinda Gates Foundation.

      Vesirokkorokotteen vakavia haittavaikutuksia ovat mm. keuhkokuume, aivojen ja/tai selkäytimen tulehdus tai kouristuskohtaukset, jotka liittyvät usein kuumeeseen. Myös vyöruusu on yleistynyt, jopa lapsilla. Vyöruusunhan väitetään olevan saman viruksen aiheuttama kuin vesirokonkin. Koronarokotteet myös aiheuttaneet paljon vyöruusua.

      Sama kaava toistuu, ihan sama mitä tautia/virusta tai rokotetta rupeaa tutkimaan pintaa syvemmälle. Luulis että kellot rupeais soimaan mutta ei soi, kirkonkellot korkeintaan mutta sitten se onkin jo pikkasen myöhästä.

      https://drsambailey.com/resources/videos/viruses-unplugged/chickenpox-parties-and-varicella-zoster-virus/

    3. Onko HIV-virustakaan olemassa ja AIDSia?

     Entä onko olemassa sellaista käsitettä kuin immuniteetti tai synonyyminsä vastustuskyky? Vai onko käsitteet kehitetty lääkkeiden ja luontaistuotteiden markkinoimiseksi?

     1. Ei ole. Positiivisen HIV näytteen voi antaa käytännössä ihan kuka vaan, testi on non-specific ja vääriä positiivisia testituloksia tulee liukuhihnalta.

      http://www.whale.to/a/hivfraud.html

      Kun ihminen antaa positiivisen HIV näytteen, se ”varmistetaan” puolen vuoden päästä uudestaan ja vasta toisen positiivisen testituloksen jälkeen aloitetaan ”hoidot”. Joka tarkoittaa järkyttäviä pillericocktaileja joihin potilas lähes satavarmasti kuolee ennenpitkää. Potilaille annetaan mm. AZT nimistä lääkettä joka toksisuutensa vuoksi kiellettiin kemoterapiahoidoissa johon se alunperin oli kehitelty, se kun tappoi potilaat.

      PCR-testin kehittänyt nobelisti Kary Mullis keikutteli venettä jo HIV:n suhteen eläessään, hän kun ei löytänyt mistään todisteita sen olemassaolosta ja rupesi kyselemään kiusallisia kysymyksiä suureen ääneen. Hän sitten sattumalta kuolla kupsahti 3 kuukautta ennenkuin Koronapandemia julistettiin. Sattumaa tottakai.

      DR. KARY MULLIS – HOW THE HIV LIE WAS CREATED 1993 (THE VIRUS HOAX);
      https://www.bitchute.com/video/iOMRLhSAeTv9/

      Olen tullut kyllä viime vuosina siihen tulokseen että koko länsimainen lääketiede on kääntänyt aivan kaiken päälaelleen. Ihmisen keho on täydellinen biologinen koneisto joka toimii täydellisesti kun elinolosuhteet ovat oikeat. Jos ja KUN ne eivät ole, niin keho on jatkuvan pommituksen kohteena, hyökkääjistä kun ei ole varsinaisesti pulaa (huono ravinto, vitamiinien ja hivenaineiden puutokset, säteily, lääkkeet, rokotteet, kemikaalit, torjunta-aineet, ympäristömyrkyt, stressi jne). Ei siis ole varsinaisesti olemassakaan mitään sairauksia, on vain pitkä lista oireita jotka kertovat että keho on puolustus/puhdistusmoodissa, kuolema sitten korjaa kun koneisto on kertakaikkisen ylikuormittunut. Syitä ja kombinaatioita on yhtä monia kuin on ihmisiäkin. Eli käsitteet immuniteetti ja vastustuskyky on siinä mielessä harhaanjohtavia että ne kuvastavat vain kehon senhetkistä tilaa taistella näitä ulkoisia uhkia vastaan ja vastaavasti pettävät kun kuormitus on liiallinen. Mutta oireidenkin tullessa (vaikka flunssan eri oireet) ei ole vielä syytä paniikkiin vaan keho ilmoittaa että nyt slow down, ei mikään immuniteetti tai vastustuskyky ole pettänyt, mennään vaan ylikierroksilla. Silloin täytyy miettiä onko ne elintavat ja -olosuhteet oikeat vai tarttisko tehdä jotain. Se vastuu itsestä kun tuppaa ihmisiltä unohtumaan vähän kaiken suhteen, pillerit on niin näppäriä peitellä ikäviä oireita, sama kuin kusis talvipakkasilla housuun, lämmittäähän se hetken. Joillekin sairastelusta on selkeesti myös tullut identiteetti ja tapa saada huomiota. Kuinka moni edelleen jaksaa mainostaa faceseinillään ja lähipiireilleen että ”mulla oli korona, ai kauheeta kun olin kipeä viikon, kova kuume ja kurkku kipeä” :D

     2. Jos Hiv-teoria kumoutuu, se tarkoittaa sitä, että Luc Montagnier, joka sai yhdessä kahden muun tutkijan kanssa nobelin tämän viruksen ”löytämisestä”, valehteli? Hänhän kuoli viime vuonna, joten ei ole enää vastaamassa kysymyksiin, samoin kuin PCR-testin kehittäjä Kary Mullis. Molemmat ovat kuolleita, tai ainakin niin sanotaan. Montagnier puhui koronarokotuksia vastaan sanoen sen aiheuttavan autoimmuunitautia ja erityisesti neurologisia oireita, sellaistakin olen lukenut, että koronarokotteessa olisi osia HIV-viruksesta, mitä se sitten tarkoittaakaan.

      Montagnier puhui veden muistista, ja sitä ihannoidaan tuolla vaihtoehtohoitojen puolella. Mutta ei se mikään Montagnierin keksintö ole, vaan tunnetaan homeopatian parissa. Homeapatia ja sen filosofia taas on oma juttunsa.

   3. Voi olla että ei-bakteeriset taudinaiheuttajat tulevat avaruudesta. Voivat olla säteilyä tms. Ihmisten immuniteetti laskee ja sairaus ilmestyy.

   4. Tähän asti erona bakteerin ja viruksen hoidossa on ollut se, että lääkäreiden mukaan bakteeriin tehoaa antibiootti, virukseen ei. Olen kuullut, että ihmiset ovat saaneet covid-19:sta hoitoon lopulta antibioottia, kun tauti ei ole muuten mennyt ohi. Sen perusteella voisi luulla, että covid-19 on sittenkin bakteeri (tai jokin bakteerin pieni osa), koska virukseenhan antibiootin ei pitäisi tehota.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Virukset#Alkuper%C3%A4
    Virologian käsite wikipediassa, löytyy ainoastaan tämä teksti:
    Virologia eli virusoppi on mikrobiologian osa-alue, joka tutkii viruksia. Virologian tutkimusalueisiin kuuluu muun muassa virusten rakenne, luokitus, evoluutio ja niiden aiheuttamat sairaudet.

    Virus:
    Virus on hyvin pieni biologinen järjestelmä, joka tarvitsee isäntäsolun lisääntyäkseen. Viruksella ei ole omaa solurakennetta tai aineenvaihduntaa. Sitä ei useimpien määritelmien mukaan voida pitää varsinaisena elävänä organismina. Sillä on kuitenkin omaa perintöinformaatiota – samankaltaista kuin eliöillä – sekä omia proteiineja.

    Virukset tunkeutuvat soluihin ja saavat ne valmistamaan uusia viruksia, jotka jatkavat uusiin soluihin. Vahingoittuneet solut usein kuolevat, ja virukset aiheuttavat isäntäeliössään usein jonkin sairauden. Lääketieteessä viruksia käytetään myös hyödyksi esimerkiksi bakteereja vastaan tai hoitavien geenien kuljettajina kohdesoluihin.

    Virusten alkuperää ei tiedetä varmasti. Joidenkin teorioiden mukaan virukset ovat syntyneet soluista, mutta on myös esitetty, että ne ovat syntyneet jo ennen ensimmäistä solua.

    Viruksia tutkiva mikrobiologian haara on nimeltään virologia (virusoppi). Virukset löydettiin 1800-luvun lopulla.

    Mitenköhän tuo on tutkittu, että virus omaa perintöinformaatiota?

    Virusten alkuperä (wikipedia):
    Virusten alkuperää ei vieläkään tunneta. Siitä on esitetty useita teorioita, mutta konsensusta ei ole saavutettu. On mahdollista, että yksi teoria on enemmän oikeassa yhdelle virustyypille ja toinen teoria toiselle virustyypille.

    Yhden teorian mukaan virukset ovat soluista karkuun lähteneitä irrallisia geenipaketteja.

    Toisen teorian mukaan virukset ovat kehittyneet soluista niin, että suuri osa solujen alkuperäisistä ominaisuuksista on karsiutunut pois. Tämä teoria saa vahvistusta sellaisten virusten olemassaolosta, jotka ovat keskimääräistä virusta huomattavasti suurempia. Niiden on esitetty voineen kehittyä itsenäisesti elävistä soluista. On kuitenkin myös mahdollista, että ne olisivat paisuttaneet genomiaan kaappaamalla geenejä isäntäeliöiltään.

    Kolmannen teorian mukaan virukset olivat olemassa jo ennen soluja. Teoria esittää, että nykyiset yksijuosteista RNA:ta sisältävät virukset voisivat olla varhaisten RNA-molekyylien jälkeläisiä. On myös esitetty, että DNA-virukset voisivat olla aitotumallisten solujen tumien esiasteita. Esiaitotumalliset solut olisivat antaneet pysyvän sijan DNA-viruksille, joista sittemmin olisi kehittynyt nykyisen kaltainen tuma

    Viruksen löytyminen:
    Tässä kohtaa on myös ehdotettu, että viruksen sijaan jotain tautia voisi aiheuttaa bakteerien tuottama liukoinen myrkky. Wikipedian mukaan vuonna 1939 saksalaiset tutkijat Gustav Kausche, Edgar Pfankuch ja Helmut Ruska julkaisivat ensimmäiset viruksista saadut elektronimikroskooppikuvat. Kuitenkaan näitä kuvia ei löydy wikipediasta, pelkästään piirustuksia viruksesta. Kun taas bakteereista löytyy kuvia.

   5. Miksi HIV tappaa kantajansa? Mitä virus siitä hyötyy? Ja mikä tuo kolmen–neljän minuutin video oli, Marco? Pitäisikö meidän kuunnella tuota musiikkia ja katsoa, kun joku skrollaa ruutuaan ja alleviivailee hiirellä tekstiä näytöltään? :D Ei, kiitos.

    Milloin rokotettujen massakuolemat alkavat? Urheilijoita ei ainakaan ole kuollut. Vaan kuolevatko viimeisinä, kun ovat niin kovakuntoisia? Luulisi rasitetun sydämen tipahtavan ensimmäisenä.

  2. Luin tuon artikkelin eikä siinä perusteltu yhtään mitään.
   Jos haluaa ampua alas väitteen että viruksia ei ole eristetty niin täytyy esittää todisteet että ne on eristetty. Perusteluksi ei kelpaa että ”toi on psy-op”.

   Tiedätkö sinä mitä nämä väittävät eristämiseksi?

   Vuodesta 1954 lähtien virologit ovat ottaneet puhdistamattomia näytteitä suhteellisen harvoilta ihmisiltä, ​​usein alle kymmeneltä, joilla on samanlainen sairaus (usein flunssankaltaisia oireita). Sitten he käsittelevät tämän näytteen minimaalisesti ja siirtävät tämän puhdistamattoman näytteen kudosviljelmään, joka sisältää yleensä neljästä kuuteen muuntyyppistä materiaalia (mm. myrkyllisiä antibiootteja, naudan sikiön kudosta, lapsivettä tai muita kudoksia) – jotka kaikki sisältävät IDENTTISTÄ GENEETTISTÄ materiaalia niin sanotun ”viruksen” suhteen. Kudosviljelmä näännytetään ja myrkytetään ja hajoaa luonnollisesti monen tyyppisiksi hiukkasiksi, joista osa sisältää geneettistä materiaalia. Vastoin kaikkea maalaisjärkeä, logiikka ja tieteellistä rehellisyyttä, tätä prosessia kutsutaan ”viruksen eristämiseksi”. Tämä monista lähteistä peräisin olevan geneettisen materiaalin fragmentteja sisältävä keitos alistetaan sitten geneettiselle analyysille, joka sitten luo TIETOKONESIMULAATIOprosessissa väitetyn viruksen väitetyn sekvenssin, niin sanotun in silico -genomin. Varsinaista virusta ei voida koskaan vahvistaa elektronimikroskopialla. Genomia ei koskaan eroteta ja sekvensoida todellisesta viruksesta. Tämä on tieteellinen huijaus.

   Tämä siis osa yksi. Toinen osa, jos nyt vaikka leikitään että virus on eristetty, on sen todistaminen että tämä eristetty ”virus” on tarttuva ja aiheuttaa samankaltaisia oireita muissa ihmisissä. Tätäkään ei ole todistettu tieteellisin metodein joka on vielä suurempi petos. Kaiken huippu että Koronan varjolla tuotiin aivan uusi ilmiö: sairaus joka tarttuu mutta on oireeton!!! HALOO!

   Suosittelen tutustumaan mitä tapahtui esim. Espanjan Taudin aikoina jonka väitettiin olevan superhelposti leviävä. Tiedemiehet yrittivät kaikin ja mahdollisin keinoin tartuttaa ”espanjan tautia” sairastavan ihmisen eritteiden välityksellä tautia toiseen terveeseen ihmiseen. MIKÄÄN altistus ei toiminut. Ei edes erilaisten eritteiden injektoiminen toiseen oireettomaan ihmiseen sairastuttanut muita. Espanjan Taudin aikoina lanseerattiin uusia rokotteita, julistettiin maskipakko joka aiheutti bakteeriperäisiä hengitystieinfektioita joihin kuoli paljon ihmisiä. Myös Aspiriini tuli tuolloin markkinoille ja sitä tungettiin ihmisiin järkyttäviä yliannostuksia joihin kuoli luoja tietää kuinka paljon ihmisiä. – Kuulostaako tutulta?

   1. Pieni kevennys väliin – haukotuskin tarttuu, muttei kukaan ole väittänyt, että se johtuisi jostain haukotusviruksesta.

    Joku yleinen flunssarokote on kai tulossa markkinoille parin vuoden päästä, eli tehoaa sitten kaikkiin flunssiin. Sitä ootellessa.

    1. Flunssarokote on amerikkalainen; kapitalistinen juttu, jolla halutaan välttää sairauslomapäivät. Maailmantalous on pienestä kiinni. Kyllähän pahimpana AIDS-epidemian aikanakin homot saattoivat kuolla aivastukseen ja pieneen nuhaan, kun immuunisysteemi oli romuna.

  3. Todellisuudessa ”älykkäät” eivät tiedä mistään mitään ja he ovat aina yrittäneet vain mädättää, pettää ja tappaa tervettä oikeaa kanssa. Nämä ovat kaikki pahimpia vihollisiamme.

 2. Voi olla, että Stew Peters on kontrolloitua oppositiota, ja siksi näyttää esim. noita käsimerkkejä. Mutta voi olla myös, että on näyttänyt näitä käsimerkkejä kertoakseen, millaisia käsimerkkejä cabal käyttää? Esim. Sylvester Stallonesta löytyy kuva, missä hän näyttää one eye -merkin, mutta itselle syntyi vahva epäilys, että juurikin kertoi, millaisia merkkejä cabalistit käyttävät. Stallonen olen ainakin lukenut vastustavan cabalia, mutta mistä sitäkään sitten lopulta tietää.

  1. Kuinka naivi voi ihminen olla? Tuo kuulostaa joltain Qanon höpöhöpöhöpö-selitykseltä. Hollywoodin kerma on kaikki initioituneita satanismiinsa joten et löydä taatusti yhtäkään isompaa tai pienempääkään staraa joka ei näyttäisi one eye/666/devils horns merkkejä. Eli kaikkiko ne näyttää merkkejä kertoakseen jotain ulkopuolisille…tai miksi just Sylvester Stallone on poikkeus satojen muiden joukossa? Stalloneakin on syytetty alaikäisiin sekoamisesta joten samaa sekojengiä sekin on. Aivan kipee logiikka.

 3. Eikun paranee.. Kurkkumätä, jäykkäkouristus, hinkuyskä, polio ja Hib-taudit, kuten aivokalvontulehdus, vesikauhu, tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko… Näin alkuun. Onko miten yleisiä nykyään?

 4. Virusteorian synty a´la Rockefellers selitettynä täällä:
  ROCKEFELLER FUNDED PASTEUR GERM THEORY PT.1 | THE SCAM OF THE CENTURY GOES BACK TO ONE MAN
  https://www.bitchute.com/video/IHlLQ0pIKBlE/

  Ja kuinka Rockefellerit kaappasivat ja mädättivät koko lääketieteen. Kuinkas sattuikaan että samalla kun kaappasivat öljyteollisuuden ja tappoivat mm. hamppuetanolilla kulkevat autot, myös valtaosa lääkkeistä on petrokemia -pohjaisia, win-win-win:
  How Rockefeller founded modern medicine and killed natural cures
  http://www.defenddemocracy.press/how-rockefeller-founded-modern-medicine-and-killed-natural-cures/

 5. Täytyy olla tyhmä jos vielä ottaa itseensä enää näiden lorona-aikojen jälkeen ylipäätään mitään shotteja pakaraansa.
  Sitten vielä kehdataan ihmetellä kun ei se kolmaskaan piikki suojannut miltään ja odotellaan neljättä kuin kuuta nousevaa.
  Kyllä suomalaiset on sitten lammasmainen kansa.

 6. Mitäköhän Ann Coulterille mahtaa kuulua nykyään? Olenko ainoa, jonka mielestä hän oli jotenkin kivannäköinen nainen? Ja melko fiksukin — noin amerikkalaiseksi poliittiseksi kommentaattoriksi!

 7. Tate on neekeri, joten hän tietää. Onko masturbointi haitallista? Eikös se Taten ja näiden muiden (((Leveli)))-tasoisten marakattien mukaan ole asianlaita näin juurikin? Onko seksikin siis vaarallista? Eihän kroppasi voi mitenkään tehdä eroa näiden kahden toiminnon välille.

 8. mRNA-rokotteet, vastuu, kieltomekanismit, virus testit ja allergia.

  15. tammikuuta 2021 raportoitiin se että ”erittäin harvinaisissa tapauksissa” mRNA-rokotteet aiheuttavat anafylaksian.

  Anafylaksia on akuutti, vakava allerginen reaktio joka ”voi” olla hengenvaarallinen.

  Ihmettelen miksi yksikään henkilö jonka tunnen ja joka on ottanut rokotteet, eivät tiedä edes mitä aineita heidän kehoonsa allergia riskin vuoksi on ruiskuettu?

  Se että jokin allerginen reaktio on ”harvinaista” on todellisuutta, mitä ei voi vähätellä edesvastuuttomasti pois.

  Itse en ole ottanut näitä piikkejä ja en ole kertaakaan ns. ”plandemian” aikana ollut flunssassa.

  En suostu olemaan mukana ”vapaa-ehtoisena” koekaniinina maailman laajuisessa ”C-19” kokelussa.

  Vapaa-ehtoisuus tarkoittaa siis vapaa-ehtoisuutta, silloin kun tiedät koko totuuden Piikkiproteiinin sivu- ja haitta vaikutuksista.

  Jokaisen ihmisen elämä on arvokas.

  Säälin nyt niitä uhreja maailma lasjuisesti, jotka ovat sokeasti ja hyväuskoisesti ottaneet 5 kpl ”C-19” rokotteita ja luottaneet niiden tehoon ja turvallisuuteen 100%:lla ja jotka nyt viidennen piikin jälkeen tai sitä ennen, ovat sairastuneet pitkäaikais flunssaan ja muihin sairauksiin rokotteista huolimatta.

  Kova pala purtavaksi ja syytön syntipukki ei ole terve a oireeton rokottamaton missään tapauksessa. Ihmisarvoa alentavaa valheellista syyttelyä.

  Jokaisessa synteetisessä lääkkeessä on sivuvaikutuksia. Geeni ruiskeet eivät ole mikään poikkeus.

  Pitäisi myös aina hoitaa oireen syy pois ensin. Se että hoidetaan oiretta, eikä sen syytä … ei ole koskaan parantavaa hoitoa.

  Niin sanotun ”C-19” testin keksijä sanoo että testi ei näytä virusta. Jopa hänen suunsa on vaiennettu.

  Miksi siisvasioista ei saa puhua, herää vakava kysymys?

  Nyt sanotaan; hupsista … teimme virheen, mutta vastuuta virheistä ei ole valmis kukaan ottamaan.

  Onko silloin enää kyse terveydestämme vai jostain muista asioista?

 9. En ole ottanut korona ”rokotetta” ainuttakaan, en käytä ikinä mitään lääkkeitä, tai korjataan sen verran että lähes ikinä kerran pariin vuoteen saatan ottaa yhen särkylääkkeen.
  En tosiaankaan ole mikään terveysintoilija, viinaakin juodaan kaikki mitä on, mutta päivääkään en ole ikinä 47-vuoteen ollut sairaalassa.

  Ja nyt näissä koronoissa on kaikki rokotetut kaverit jatkuvasti sairaina, ja se ei tosiaan ole enää normaalia.

  Metrot muuten ei enää kulje IKINÄ normaalisti, ja kuulin että se johtuu siitä että kaikki on jatkuvasti sairaina.

 10. Pari huomautusta…Monet näistä ns. ”virustaudeistahan”…On patentoitu…Zikat..Ebolat..H1N1..Covid-19 ym..Jokahan tarkoittaa Sitä että Ne on Ihmisen luomia…

  Ja kun pohditaan Winsaastaa..Bill Gaytsin alaa..Niin Siellähän”viruksetkin” tuodaan ulkopuolelta…Hardware itsehän… EI niitä luo..

 11. Btw…Seurannut Stew Petersiä alusta lähtien..Valheellista ja vastuutonta väittää Häntä jonkinlaiseks.. Kontrolloiduissa oppositioks

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*