Marco de Wit 27 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet Nobel-taloustieteilijät Friedrich von Hayekistä Milton Friedmaniin ovat varoittaneet, että lääkeyhtiöt pyrkivät säätelykaappaukseen eli hallitsemaan itseään sääteleviä virastoja. Pisimmälle tämä on mennyt Suomessa, jossa ihmiset pumpataan täyteen kemiallisia myrkkyjä samalla, kun kaikki luonnollisemmat terveys- ja hoitomuodot kielletään vitamiineista monenlaisiin dieetteihin.

 

Yhtenä esimerkkinä keto-sanan käytön rajoittaminen. Asiasta kertoo Mikko Kempen haastattelussa Elviira Krebber.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Keto-sana kielletään? Mikko Kemppe haastattelee Elviira Krebberiä

 1. Lainauksia Hippokrateen valasta.

  En tule antamaan kenellekään kuolettavaa myrkkyä, vaikka minulta sellaista pyydettäisiin, enkä neuvoa sellaisen valmistamiseen.

  Tulen torjumaan kaiken, mikä voi olla vahingoksi ja vääryydeksi.

  Mikä on Keto-dieetti?

  Lyhyesti sanottuna Keto-ruokavaliossa on kyse hiilihydraattien välttämisestä.

  Keto-dieettiä käytetään ainakin ulkomailla m.m. epilepsian hoitoon, silloin kun lääkitys tai leikkaus eivät auta.

  Syy ja sen seuraus kannattaa ensin punnita, ennen kuin Keto sanan käyttö sensuroidaan pois sanavarastostamme.

 2. Laittoman Lehden lukijoita on pitkään yritetty myös varoittaa siitä, että käytännössä kaikki ”älykkäät” ihmiset ovat huijareita, mädättäjiä ja pettureita, jotka haluavat vain pahaa sinulle ja sinun lapsillesi, sekä he yrittävät riistää sinua, koska heistä itsestään ei yleensä ole yhtään mihinkään ja he eivät kykene huolehtimaan itsestään. Älä koskaan luota yhteenkään ”älykkääseen” ihmiseen. He kaikki haluavat sinulle vain pahaa ja yrittävät riistää ja elää sinun työstäsi.

  1. Loisia ovat, verenimijäpunkkeja. Menevät niskaan, kainaloon tai nivusiin imemään huomaamattomasti isäntäeläimen verta.

  2. Yritetty varoittaa? Koitatko sanoa, että sinä olet varoittanut? Älä sitten puhu mukamas salaperäisesti passiivissa. Lisäksi kukaan ei ole ajatustenlukija, joten lainausmerkeissä käyttämäsi sana ”älykäs” jää ihan sinun itsesi yksityiseksi vitsiksi, jota voit hykerrellä ja naureskella keskenäsi.

   Haluaisitko selittää meille, mitä tuo ”älykäs” tarkoittaa? Vaiko kenties mieluummin pidät itseäsi älykkäämpänä kuin muut, kun olet ainoa joka tietää?

   1. ”Älykäs” on sen verran älykäs, että seuraa sortajiensa ohjeita omaa etuaan tavoitellakseen ja saakin näennäistä liikkumavaraa sen liean puitteissa näkemättä kuitenkaan metsää puilta eli ei ymmärrä pelaavansa pseudodemokratian todellisten voimien (korporatokratia) pussiin. Häntä voidaan verrata Raamatun ajan publikaaneihin, jotka keräsivät keisarille veroja.

 3. Kielletään Nato-sana. Käytetään sen tilalla: ” nimeltä mainitsematon puolustusliitto, joka on oikeasti hyökkäysliitto”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*