Marco de Wit 27 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Englantilaiset palvovat edelleen BLM-terroristeja. Huomaa, etteivät kaikki britit eli esim. kelttiläisemmät walesilaiset ja skotit tee samoin. Myöskään Amerikan keski- ja etelävaltioiden kelttiläisemmät ihmiset eivät tee niin eivätkä edes monet mustat itse!

 

Tätä Laiton Lehti on ennustanut, korostaessaan puhtaampien germaanien olevan machiavellimäisempiä juonittelijoita, joiden geneettisenä strategiana on ylimielinen hyvesignalointi ja muiden alaskatsominen. Eli tyypillinen imperialistin asenne.

 

Albionin siemet siis selittää myös jalkapallon MM-kisoja!

 

Miksi juutalainen Zelensky huijaa helpommin suomalaisia kuin amerikkalaisia? Albionin siemenet selittää?

 

 

Tässä yököttävä video. Huomaa, että innokkaimmat polvistujat ovat germaanisia erittäin valkoisia miehiä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Päivän video: Polvistuminen

 1. Amerikkalaiset ja britit ovat siis satanisteja, taikauskoista pimeää porukkaa. Polvistuvat näkymättömän jumalansa, Saatanan, kunniaksi.

  Qatarin olisi pitänyt kieltää kaikkien muiden jumalien kun Allahin kunnioittaminen. Eikös Koraani salli jumalattomien eliminoinnin ääritilanteessa sekä kieltää ehdottomasti Saatanan palvelemisen.

  Periaatteessa en seuraa ideologisten vihollisten amerikkalaisten ja britti-imperialistien MM-otteluja. Satanismin lisäksi ne ovat testottomia neitimiehiä.

  1. Olet täysin oikeassa. Tämä amerikkalainen ja brittiläinen ihmissaasta on aina elänyt muiden selkänahasta, koska se ei ole koskaan kyennyt mihinkään omaan. He lisääntyivät etelässä helpon ympäristön turvin ja ovat aina hyväksikäyttäneet rauhallisia, terveitä ja normaaleja valkoisia kansoja.

   Britit eivät ole valkoisia, vaan sekarotuinen sekakansa, joka on sukua afrikkalaisille ja lähi-itäläisille. Tämä näkyy heidän kuninkaallisten avioliitoissakin.

  2. Tiistaina USA-Iran. Politiikkaa, eli prideä ja sateenkaari- ja ilmastohumppaa sekä feminismiä ei pidä sotkea urheiluun. Urheilijat eivät halua tuossakaan ottelussa sotkea ulkopolitiikkaa peliin, mutta onhan tuossa se ulottuvuus. Kiva nähdä kun USA konttaa kunnolla.

 2. Riippumatta siitä onko briteissä ja amerikkalaisissa edes valkoista verta, he ovat ************ **********, joka pitää laillisin keinoin eliminoida ja kitkeä joka tasolla juuriltaan, myös kulttuurillisesti ja etnisesti. Heillä ei ole omaa oikeaa kulttuuria, mutta heitä pitää myös kouluttaa heidän orjakulttuurista ja siitä miten he ovat tuhansia vuosia hyötyneet ja eläneet orjien tuottamasta elintasosta. He olivat se saasta, joka vei valkoisia orjiksi Ukrainan Kiovan alueelle, tiedättekö minkä ryhmän orjakauppakeskuksiin? Sama historia on toistunut koko ajan tuhansia vuosia ja nyt nämä orja -ja huumekauppiaat ovat murhaamassa teidät ja teidän lapsenne, sekä täyttävät kadut huumeillaan. Tämä on se suuri salaisuus, heidän täysin sairaan ja rikollisen mielen lisäksi. Helpossa ympäristössään he ovat sitten levinneet paljon nopeammin, kuin ankarassa pohjoisen ympäristössä eläneet rauhalliset ja terveet kansat.

  Imperialistinen amerikkalainen ja brittiläinen eläinsaasta pitää kitkeä ja eliminoida kaikin laillisin keinoin keskuudestamme. Mukaan lukien geenitestit. Jos sinussa on heidän perimää suomalaisten huorien takia, ulos maasta ja välittömästi.

 3. Laiton Lehti, brittiläiset ja amerikkalaiset eivät ole mitään valkoisia. Vai väitättekö seuraavaksi erään tietyn ryhmän heidänkin olevan valkoisia? Brittiläiset, amerikkalaiset ja tämä tietty ryhmä ovat sukua keskenään, sekä afrikkalaisille ja lähi-itäläisille.

  1. Muistaakseni tuo lakana oli puolalaisten fanien vittuilua noille englannin konttaaville pelleille ennen jotai europeliä,joten oikeaan osoitteeseen meni. Höhöö. Englantilaiset voi painua hevonvittuun noiden apinapeluriensa kanssa. Joka kisoissa yhtä paska ,kuten myös näissä ja molarit aina ihan skeidaa. Ei pitkälle pötki. Ilman miljoonia ja ulkomaalaispelaajia sarja olisi ihan sontaa. Koko britania on yksi iso vitsi. Ollut aina. Peruukkituomarit oikeussalissa? höhöö….voi vittu

 4. Britit ja amerikkalaiset ovat sekarotuisia saastaa, joka tullaan eliminoimaan Euroopasta laillisin keinoin. Kannatamme brittien ja amerikkalaisten sekoittumista erittäin älykkääseen neekerivereen, sekä tuemme neekerien oikeutta muuttaa Yhdysvaltoihin ja Iso-Britanniaan. Amerikkalaisten ja brittien pitää myös maksaa korvauksensa takaisin neekereillekin.

 5. Meillä muilla ei myöskään ole mitään sääliä amerikkalaisia ja brittiläisiä saastoja kohtaan, jotka tappavat myös itsensä myrkyllisillä injektioilla. Ainoa ongelma on, että tämä saasta myrkyttää myös muita myrkyillään, koska he ovat aina olleet surkeita sotilaita ja taistelijoita, jolloin heidän strategiansa ovat aina olleet tällaista naisellista juonittelua ja kaivojen myrkyttämistä.

  1. Afganistanissakin myrkyttivät kaivot, samoin Iranissa. Suomeen tulee Natojoukot myrkyttämään järvet (Tslvivaara!) ja nuorison. Pekka Yoveri on suuri syyllinen siihenkin. Mitä siihen sanoo Syke?

 6. Amerikkaan menneet ”kristityt” olivatkin lähes kaikki teeskenteleviä ja machiavellimäisiä satanisteja. Kaikki mitä amerikkalainen ja britti tekee ja sanoo on valhetta.

 7. https://youtu.be/BQe6rHwMOm0

  Imperialistiset britit ja amerikkalaiset on aina tiedetty epärehellisiä valehtelijoina, huijareina ja rikollisina. Vasta toisen maailmansodan jälkeen he saivat valheilla ja aivopesulla muutettua maineensa ja kymmeniä vuosia ihmiset valheellisesti luulivat totaalisen pahuuden joukkojen olevan todellisuutta parempia. Nyt ihmiset ovat jälleen huomanneet heidän pahuuden, sairauden, rikollisuuden ja petturimaisuuden.

 8. Vittu mitä lampaita noi brittipalloilijat on! Hyi saatana!
  Mahtaa jo jalkapallohuligaanejakin vituttaa moinen lammasmaisuus.

 9. De wit onko tällainen kommentointi sitten sellaista, joka on asiallista? Eihän nämä ole mitään kritiikkiä vaan täyttä herjaamista ja solvaamista sekä täysin paikkansapitämättömiä ilmauksia. Ketuttaako nimettöminä ja aimo miehiä niin rankasti, koska länsi ja USA sekä britit ovat teknologisesti niin paljon edellä muita.

  1. https://www.is.fi/mm-futis/art-2000009229868.html

   USA poisti Iranin lipusta uskonnon tunnukset. USA on one religion ts. uusi yksi uskonto eli SAATANANPALVONTA on sallittua USA:n mielestä. Koko maailmassa. Kaikki pride, kommunismi, lesboismi ja ilmasto- ja koronapiikkiuskonto on satanismia, jota USA edistää uutena uskontonaan. Hyi helvetti!

   USA ulos kisoista! Ei, vaan totaalinen tuho sille Qatarin kisoissa Iranin toimesta ylihuomenna klo 21.00 alkaen. Silloin kysytään Jeesuksen sanoin ylösnousemuksen jälkeen: MISSÄ ON VOITTOSI, SUURI SAATANA?

  2. Teknologiako se pelastaa maailman? Tähän asti se on vain tuhonnut ympäristöä ja ihmisten normaaleja tarpeita. Tehnyt ihmisistä osaksi teknologista riistojärjestelmää ilman valinnanvapautta enää mihinkään. Vieraantuminen, sitä termiä jo Marx käytti kapitalistisesta riistojärjestelmästä. Sitä et voi kiistää.

 10. Paskan joutavaa nöyristelyä, jolla EI kunnioitusta saa. Sitä paitsi kyllä vielä tässä ”polvilleen” päästään ja vieläpä siinä kaulaakin nirhataan poikki kun tuota peliä pidetään vielä jonkisen aikaa. Ranska on ainakin ”pamahtamassa” kuin viimeisillään oleva ”siunattu nainen”! Sisällissota on selviö. Sen tietävät KAIKKI ”kukko-maan” sisäisestä turvallisuudesta vastaavat korkeassa asemassa olevat viranomaiset aina armeijan ylintä johtoa myöten. Eivätkä kaikkein VÄHITEN Ranskan tavallinen KANSA, joka joutuu KÄRSIMÄÄN haittamaahanmuuton KUPASTA joka ”Macronin päivä”!!! Muuan Nostradamus on ennustanut ”Kahden suuren välisen sodan”, joka syttyy Ranskassa ja koko EUROOPPA romahtaa ennen näkemättömän VERILÖYLYN luhistamana. Lopulta Euroopan pelastaa Venäjä, jolla on tarpeeksi alkukantaiusta raakuutta ja voimaa laittaa Barbaarit lihamyllyn läpi tuntematta häveliäisyyttä siitä, ettei ollut Rexonaa. Eli Muslimit aloittavat ”Pyhän sodan” Euoopan kermaperseitä vastaan, jotka normisti ovat jo teholla siitä, ettei valkoisten kaupoissa ole efrirotuisten laastaria. Vain valkoiusten!!!

  1. Barbaareilla tarkoittaa amerikkalaisia ja brittejä. Nostradamus piti muslimeja suuressa arvossa, niin vain USA ja britit sopivat ennustuksen barbaareiksi. Samalla tuhotaan englannin kieli.

   USA, britit ja se yksi valehtelevat islamista pahoja asioita. Mikään ei pidä paikkaansa. Muslimit ovat kohteliaita, sävyisiä, perherakkaita ja oikeaa Jumalaa ja hänen käskyjään kunnioittavia.

  2. Ongelma ei ole ”haittamaahanmuutto”, vaan ”massamaahanmuutto”. Persut ovat tehneet todellista myyräntyötä muokatessaan käsitteitä rahaeliitille mieluisaksi.

  3. Tavalliset brittiläiset ja tavalliset amerikkalaiset rikolliset saastatkin lähtevät siitä, että joko nöyristelet ja polvistut heille tai kuolet tavalla tai toisella. He polttavat talosi, raiskaavat lapsesi, myrkyttävät kaivosi jne., mutta eivät yleensä uskalla hyökätä suoraan, vaan heidän taktiikkansa on aina tällaista kuolleen kissan naulaamista kotioveesi, uhkailua ja mafian pyörittämistä kulisseissa. He eivät ole koskaan osanneet sotia oikeita sotia ja ovat surkeita oikeassa sotimisessa.

 11. Kisastudiossa oli taas ämmällä hinttiväriset korvakorut. Sen enempää eivät ole uskaltaneet kisoissa Venäjällä, Kiinassa tmv. maissa tehdä viime vuosina. Tosin Qatariin Yle ei uskaltanut edes toimittajia tai selostajia lähettää ollenkaan! Sinne vain rohkeasti ja homoselostajille sateenkaarikynnet ja korvikset. Jos Yle pelkää, niin silloin ei kannata suutaankaan soittaa, vaan alistua kohtaloonsa.

 12. Brysselissä puhjennut melkoiset mellakat, onkohan siihen muitakin syitä kuin Belgian eilinen yllättävä tappio Marokolle 0-2 jalkapallon MM-kisoissa .. Mediassa ehditty jo niinkin arvuutella.

 13. Koko jalkapallo pilattiin ”epäjumalille” polvistelulla.
  Tarkoitan sitä että polvistelevat poliittiselle järjestölle joka on aivan läpimätä.
  Varmaan iso osa polvistelijoista ei tiedä mille ne polvistelee.
  Mutta se BLM on ihan terroristijärjestö.
  Niissä ”pääosin rauhallisissa mielenosoituksissa” kuoli kymmeniä sivullisia ihmisiä, loukkaantui tuhansia poliiseita.
  USA:ssa demokraatit ihan kärkipoliitikot lietsoi väkivaltaa ja rahoitti sitä liikettä.
  Tää obn varmaan paras esimerkki kuinka sairas maailma on.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*