Marco de Wit 28 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

2020 alussa toisaalta Trumpin nationalismi levisi ympäri maailmaa. Toisaalta mielenosoituksia oli ympäri maailmaa. Varsinkin Ranskassa keltaliivit olivat kaatamassa Macronia. Kiinassa puolestaan juutalaiset ja brittiläiset ooppiumikauppiaat yllyttivät Hong Kongin ihmisiä erittäin väkivaltaisiin mielenosoituksiin, jotka eivät ottaneet loppuakseen, vaikka hallitus teki koko ajan lisää myönnytyksiä.

 

Kas kummaa. Sitten tuli väitetty koronapandemia. Toisaalta kaikki mielenosoitukset ympäri maailmaa loppuivat ja toisaalta Amerikassa otettiin vaalihuijausta helpottava postiäänestys. Näin globalistit pystyivät taas hengittämään turvallisesti.

 

 

Lopulta koronasulut poistettiin paitsi Kiinassa. Nyt kiinalaiset näyttävät saaneensa tarpeekseen.

 

 

 

Tosin nyt sitten koronapoliisit ovat alkaneet kantamaan järjeämpää varustusta.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Kiinalaiset saaneet tarpeekseen koronasuluista?

 1. Nämä ovat lopulta vain amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme mobilisoimia ja rahoittamia liikkeitä kaataakseen vastustajansa. Ei ole mitään ”Trumpin nationalismia”. Hän itsekin on sanonut murskaavansa ”valkoisen ylivallan”. Ratkaisu on murskata amerikkalainen ja brittiläinen
  sekä eräs ryhmä laillisin keinoin. Ongelma ei ole ”eliitti”, vaan kaikki amerikkalset ja kaikki britit pitää hoidella laillisin keinoin ja poistaa laillisesti keskuudestamme.

 2. Pelin henki on ”eliitti” juoksupoikineen vastaan kansa. Mitään muita jakolinjoja ei todellisuudessa ole. Tilanne on täysin sama jokapuolella maailmaa. 99% vs 1%+luopiot. Homma pitää aloittaa luopioiden eliminoimisella niin loppu tapahtuu ihan itsestään.

  1. Tai sitten haetaan värivallankumousta Kiinaan. Näinhän valtamediat uutisoivat Venäjältä Navalnyin taisteluista hallitusta vastaan. Tämä mies unohtui, kun paljastui, että olisikin äärioikeistolainen.

   Ainoa keino päästä Xi:stä eroon nyt kun valittiin jatkokaudelle?

   1. Kiinalaiset taistelevat sulkuja vastaan. Eikö esim. Trudeaun pitäisi painostaa Kiinaa julistamaan hätätila ja tuomitsemaan mellakoivat ihmiset terroristeiksi? Näinhän Kanadan nk. ”Convoy-liikkeen” kanssa toimittiin.

  2. Sitä se on. Samaa eliittiä Putinkin on. Kansa kyykkyyn ja silleen. Idiootit lähtevät innolla tappamaan toisiaan, johtajan suosituksella. Mikään pakko ei olisi tehdä niin. Mutta kun ollaan ilman omia aivoja YLLYTYSHULLUJA.

   Sama Suomessa. Kamreeri-Sauli ohjailee taustalla. Kohta se loppuu. Missä on suurimman rikollisen Saulin loppusijoituspaikka? Mikä on hänen lopullinen palkkansa? Kannattiko? Se on viimeinen kysymys.

  3. Virkamiehet ovat wliitin juoksupoikia. Marin & co ovat EU:n, WEFin ja valtamedian agendojen juoksupoikia. Ei ihmisiltä kysytä mitään. Yksi vaihtoehto kamreerien johtamassa hallinnossa. Sitä on ”länsimainen drmokratia”, joka on kulunut iskusana lännen totalitaristiselle uusfasismille. Koko muu maailma oksettaa kuullessaan sanaparin ”länsimainen demokratia”. Oikeasti se on harvojen diktatuuri.

  4. Löysin tällaisen uutisen, mistä se kertoo?

   USA:n virkamiesten mukaan Kiina tarvitsee rokotteita enemmän kuin lukituksia viruksen hillitseminen Pekingin nollakovidipolitiikan avulla tulee olemaan ”hyvin, hyvin vaikeaa”, Joe Bidenin pandemiakoordinaattori Ashish Jha sanoi. (ABC) Vastatessaan kysymyksiin 🇨🇳🇳🇳 rajoituksia koskevista mielenosoituksista väistyvä lääketieteellinen pääneuvonantaja Anthony Fauci kutsui Kiinan lähestymistapaa ”melko ankaraksi” – ja lisäsi, että maan rokotteet olivat vähemmän tehokkaita kuin länsimaiset vaihtoehdot.

   China Needs Vaccines More Than Lockdowns, US Officials Claim Containing the virus through Beijing’s zero Covid policy is going to be “very, very difficult”, Joe Biden’s pandemic response coordinator Ashish Jha said. (ABC) Answering questions about the protests in 🇨🇳 over restrictions, outgoing chief medical adviser Anthony Fauci called the Chinese approach “rather draconian”- adding that the country’s vaccines were less effective than Western alternatives.

   Eli Usa yrittää pakottaa omat rokotteensa kiinalaisille, mutta Kiinan hallitus ei suostu? Kiinassa on ilmeisesti rajuja rajoituksia ja ilmeisesti myös niitä concentration centres, mutta ovatko sittenkin oikeasti kiinalaisten parhaaksi. Emmehän me tiedä, mitä varten he näitä lockdowneja nyt siellä järjestävät, mistä sitä tietää, vaikka Usa olisi lähettänyt Kiinaan jonkun vähän pahemman version, ja siltä nyt suojautuvat.

 3. Vaikka kiinalaisilla on erittäin hyvä syy kapinoida, amerikkalainen ja brittiläinen rikollinen saasta rahoittaa ja tukee näitä kapinoita, JOTTA he itse pääsevät takaisin valtaan. He ovat jo satoja vuosia yrittäneet tätä samaa ja ovat hukuttaneet Kiinaa ja muuta maailmaa huumeisiin.

  Amerikkalaiset ja brittiläiset saastat ovat aina olleet surkeita sotimaan. Se mitä he ovat aina tehneet on mm. levittää huumeita ihmisten keskuuteen, myrkyttää kaivot, terrorismi, kiristäminen jne. He eivät koskaan uskalla lähteä suoraan sotaan toista vastaan.

 4. Kun yhden eliittiportaan eliminoi, niin sen korvaa välittömästi seuraavaksi kyvykkäin/älykkäin joukko.
  Tähän sopii se että jos kaikki maailman varallisuus jaettaisiin tasan, niin ei menisi kuin hetki, niin valta/omaisuus suhteet palautuisivat edeltäneeseen tilaan.

  Kuvittele tilanne jossa saisit esimerkiksi 10 miljoonaa euroa. Nykytilanteessa se riittäisi loppuelämäksi hyvään elintasoon ja töissä ei tarvitsisi käydä. Entä jos kaikki saisivat saman summan? Rahan arvo romahtaisi välittömästi, koska sillä ei enää saisi yksinkertaisesti mitään. Kenenkään kun ei tarvitse käydä töissä, niin samalla hetkellä kaikki palvelut, elintarvikehuolto, energian saanti ja koko yhteiskunta lamaantuu. Tämä johtaisi tilanteeseen jossa älykkäimmät osaisivat saada hyötyä ja nopeasti pääoma siirtyisi taas sille yhdelle prosentille, ja loput joutuisivat hakeutua uudelleen johonkin pa*ka duuniin palvelemaan sitä 1% pääomaa orjina, jotta saisivat välttämättömät hyödykkeet elääkseen. Näin se vaan menee.

  1. Entä valuuttakurssierot. Jos olisi yksi digivaluutta, jonka arvo olisi esim keskiarvo kaikista nykyvaluutoista, niin mitä sitten? Miksi yksi euro maksaa jollakin Afrikan maan valuutalla xx verran? Entä jos se olisi yhden suhde yhteen? Valuuttakurssit on määritellyt joku pankkiiriliike, mutta onko joku selittänyt mihin se perustuu.

 5. Alkoiko se Wuhanista?

  On aika erikoista, että valtamediat – Yle, MTV, BBC uutisoivat Kiinan koronaprotesteista, mutta esim. Usan presidentinvaalien aikana ei mitään BLM:n ja Antifan mellakoista. Taaskin tuolla Ylen aamu-uutisten palkissa lukee ”professori” sanoo, että Xin on vaikea enää peruuntua. Mistä? Toinen uutiskohde valtamediassa on protestit Iranissa maan hallitusta vastaan- näitä kahta maata vastaanhan länsi taistelee

  Pelottavaa sen sijaan on, että Intian RT-uutistoimisto uutisoi myös näistä mellakoista. Miksi? Eikö Intia ole Kiinan ja Venäjän liittolainen (Bricks), miksi se uutisoisi Kiinan hallitusta vastaan?

  Amerikkalaiset ovat todella Kiina-vastaisia, lähtien presidentinvaaleista, jolloin Bidenin väitettiin olevan kimpassa Xin kanssa. Sai lempinimenkin Xiden.

  Nyt on käynnissä taloussota Usa vastaan Kiina.

 6. Vittu miten typerää hokea tuota sanaa laillisesti! Tässä maassa pelkästään, ei ole tehty kansalaisia koskevia päätöksiä LAILLISESTI vuosikymmeniin. Laillisesti.. vetäkää käteen!

  1. Sattuneista syistä pitää korostaa laillisuutta, sillä mehän emme koskaan tee mitään rikollista, vaan pelkästään laillista. Totta kai.

 7. HAH! Kanadan ”oma poika” Trudeau Convoy mielenosoituksen aikoihin vielä sen lisäksi, että lähti karkuunn ”kuin hauki kaislikosta”. Suunnitteli aivan vakavissaan tilaavansa PANSSARIVAUNUT kaduille ajamaan rauhallisten lätkää pelaavien rahtarien taltuttamiseksi. Woke-LGBTQ+-pääministeri Justin muisteli varmaankin 5.6.1989 päivää Kiinassa, jolloin kauppakassimies pysäytti Tiamenjin aukiolla kokonaisen jonollisen panssarivaunuja!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*