Marco de Wit 28 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tohtori Dutton on korostanut kuinka suvakit ovat myrkyllisiä mutantteja ja siten myös hyvin ovelia machivelliläisiä. Toisin sanoen, suvakit esittävät hyveellistä, mutta todellisuudessa ovat äärimmäisen myrkyllisiä ja väkivaltaisia juonittelijoita.

 

Tämä selittää myös sen miksi suvakit ovat liittoutuneet islamistien kanssa. Suvakit kyllä tajuavat, että jossain tulevaisuudessa islamistit voivat jopa teurastaa kaikki suvakit. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, koska tärkeämpää on tällä hetkellä liittoutua islamistien kanssa valkoisia miehiä vastaan. Näin maksimoidaan suvakkien valta. Lisäksi suvakit uskovat voivansa ”kesyttää” ainakin islamistien lapset lastentarhasta alkavalla aivopesulla.

 

Samasta syystä suvakit ovat myös nyt liittoutuneet natsien kanssa. Molemmat nimittäin vihaavat Venäjää enemmän kuin toisiaan. Tämän takia suvakit nyt myös tukevat venäläisiä vastaan taistelevia ukrainalaisia natseja.

 

Slava Pride-Ukraina! Sionistit ostaneet kansallismieliset ja jopa natsit?

 

 

Niinpä ei ole ihme, että myös suvakkien päämaja, globalismia ajava Maailman talousfoorumi WEF on liittoutunut sekä islamistien että natsien kanssa. Toisaalta harva arvasi, että WEF ihan avoimesti ottaisi hakaristin logokseen! Varsinkin, kun WEF:in johtajan suvulla vaikuttaa olevan natsitausta!

 

Et usko, että WEF ottaisi hakaristin logokseen? No, ei Laiton Lehtikään. Toisaalta nämä kuvat kyllä vaikuttavat aidoilta.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Suvakkien ja natsien liitto etenee: Maailman talousfoorumi ottanut logokseen hakaristin?

 1. https://youtu.be/mseqLCVJnvU

  Nikola Tesla: En välitä, että minun ajatuksiani varastetaan. Välitän siitä, että heillä ei ole omia ajatuksia.

  Juuri samaa Laittoman Lehden toimituksellekin on yritetty kertoa ”älykkäistä” ihmisistä ja rahaeliitistä! Ehkä Laiton Lehti uskoo edes kun Nikola Tesla totesi aivan samoin.

 2. Olemme sairaiden, sadististen ja rikollisten amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme mukaan ”terroristeja” kun vastustamme heitä ja olemme valmiita laillisiin toimiin heitä vastaan, mutta ennen pitkää murskaamme heidät laillisin keinoin.
  Aina jos vastustat pahuutta ja satanismia, olet ”terroristi” ja paha ihminen, kun taas amerikkalaiset ja brittiläiset verivihollisemme mainostavat kuinka he ovat se hyvä ja he eivät tee koskaan mitään väärää ja muut vain hyökkäävät heidän kimppuunsa ilman syytä. Kaikki imperialistiset amerikkalaiset ja brittiläiset ovat täysin sairaita, sadistisia ja rikollisia loiseläimiä, jotka pitää eliminoida laillisin keinoin yhteiskunnastamme ja Euroopasta.

 3. Aika paljon löytyy puulaakeja, joiden logojen värimaailma tulee suoraan natsilipusta. Youtube hyvänä esimerkkinä.

  1. Samat tyypit edelleen pyörii, mutta vaihtelevat vain järjestöjensä tai jopa ismiensä nimiä. Moni pyörii nyt fasismin-ismin alla ja jotkut integroituneet persuihin. Lisäksi moni natsahtava tyyppi heräsi ja nykyään häpeää nykynatseja, jotka ovat tehneet liiton Naton ja juutalaisten kanssa Ukrainassa. Moni myös tajusi kuinka tehokkaasti Supo ja Mossad käskyttävät tai ainakin manipuloivat monia tyyppejä. Minähän varoitin tästä jo 2016 Wiikin haastattelussa, mutta ei hän tai yleisö tietysti tajunnut koko kuviota.

 4. Taas oli väärää tietoa, jota laitonlehti pitää totena. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta. Perehdy de wit hieman tarkemmin siihen mitä kirjoitat. Tuo logo on Apecin eli Asian-Pacific enomic conferencen logo, joka vaihtuu vuosittain. Schwab oli vain yksi osallistuja ja puhuja. Tähän konferenssiin on aikaisemmin osallistunut myös putin mutta nythän venäjä on suljettu ulos melkein kaikesta, niin urheilusta kuin myös politiikasta. Et sinä de wit pysty johtamaan valveutuneita ihmisiä harhaan. Nämä uppoaa vain hetkiseen, aimo mieheen ja nimettömään, keitä nämä nimettömät sitten ovatkaa.

   1. Konteksti antaa vihiä minkä takia joku taho käyttää symboleita.
    Hakaristi, myötäpäivään, vastapäivään, kallellaan, sivullaan jne. ovat universaaleja hyviä symboleita, mutta yleisimpiä varmaan Intiassa ja Buddhalaisissa kulttuureissa vaikka kaikkialla löytyy.

    Ei kannata olla torvi olettamalla yhtä sun toista ja puhumalla negatiivista mistä ei ymmärrä.

 5. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a55497ad-0e10-4f91-983f-7670ccb6ab5d

  Yksityinen sähkönmyyntiyhtiö haastaa kuluttajia oikeuteen sähkölaskuista, vaikka heillä ei ole ollut sähkösopimusta. Tätä se rikollinen ryöstökapitalismi on nyt. Kuten aiemmin kommentoin, valtio ei anna suojaa kansalaisille näitä rikollisia vastaan.

  Sama bisnesidea kuin parkkifirmoilla, pikavippifirmoilla ja perintäfirmoilla. Liikeidea ja toimintamalli on kopioitu, ei mikään yllätys, USA:sta.

  Joko maksat aiheettoman keksityt laskut tai lähdet oikeuteen ja kulutat rahaa ja aikaa oikeudenkäynneissä. Suomiko taviksille oikeusvaltio? Ei ole.

 6. Koko LAUMA ovat SATANISTEJA, jotka palvovat KUOLEMAA ja TUHOA!!!
  ”Lopullinen ratkaisu” = DEPOPULATION (Bill GATES, WHO) = ”THE GREAT RESET” ( Klaus Schwab)

 7. Tänään suvakki tai suvakit olivat keräämässä rahaa sokoksen pihalla johonkin vähävaraisten perheiden kukkaroon mukamas.
  Näin ja kuulin kun muuan mies torjui innokkan suvakin rahankeräyksen. Suvakit puhiuvat miehen seläntakana sitten vihaisesti tämän kieltäytymisen keruuseen jälkeen, että kyllä on varaa ostaa kaljaa, mutta blaa blaa. Aika röyhkeetä kun mistä ne edes tietää ostiko kyseinen mies edes sitä poronkusta.
  Suvakit on oikeasti pahoja ihmisiä jotka vain esittävät hyvää rahojen keruiden sun muiden kautta. Hyvesingnaloivat uunouttaan. Vitun tanttoja kaikkityynni.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*