Free speech 28 marraskuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka hyvin monissa mainoksissa on nykyään mustat yliedustettuna. (Amerikassa mustia 13% ja Euroopassa alle 1%)

 

Tässä itsemurhaa mainostavassa mainoksessa KAIKKI ovat kuitenkin valkoisia.

 

 

 

 

7 thoughts on “Päivän video: Itsemurha

 1. Juostaan kiinni kaikki juutalaiset, poliitikot ja juutalaiset poliitikot, avataan ne taskut katsotaan löytyykö se kulta pussi sieltä. Sannalla on jauhoa, saulilla kultaa. Milloin teille rakkaat ihmiset menee perille, että teitä johtaa lauma psykopaatteja

 2. 13 % Jenkeissä ja 1 % Euroopassa? Nuo eivät kyllä voi pitää paikkaansa. Tuo USA:n lukema on alkanut epäilyttää minua. Ja pelkästään Saksassa 0–6-vuotiaista on 50 % ei-saksalaisia. Siihen päälle Ruotsi, Ranska, Belgia ja Englanti. Muutama Itä-Euroopan maa ei laske prosenttiin sitä keskiarvoa mantereellamme, kun mm. Saksan ja Englannin isojen kaupunkien suosituin pojan nimi on Mohammed ollut jo pitkään.

 3. Hirveä yllätys, että kaiken lisäksi valkoisia yllytetään myös tappamaan itsensä, sekä luovuttamaan.

  Emme antaudu amerikkalaisille ja brittiläisille verivihollisillemme, sekä yhdelle ryhmälle! Tulemme murskaamaan heidät ilman ehtoja laillisin keinoin.

  1. Meillä päin tuollaisesta uhoamisesta tavataan sanoa: milläs täi rykii, kun ei ole keuhkoja.

   1. Stalin sanoi Suomen olevan täivaltio. No, saiko Stalin vallattua Suomen? Suurvallat eivät ikinä opi, vaan käyvät Suomessa, Vietnamissa, Afganistanissa, Syyriassa, Somaliassa ja nyt Ukrainassa ottamassa turpiin paikallisilta.

 4. KANADA on SAIRAS valtio, jota johtaa ”PUSSY TRUDEAU”, jonka nimen ovat tuolle Kuuban diktaattori Fidel Castron äpärälle kanadalaiset antaneet. Jo vuosia sitten Trudeau kertoi ihailevansa Kiinan kommunistisen puolueen hallintokulttuuria, koska sen EI tarvoitsee välittää YHTÄÄN mitään kansalaisten mielipiteistä harjoitetun politiiikan suhteen. Kiinan ylintä Armeijan johtopaikkaa pitää Maon pojan poika, joka on täysi idiootti ja jälkeenjäänyt älyltään, mutta sillä EI ole MITÄÄN merkitystä, koska hän on Maon lapsenlapsi. Hän osaa tuskin kirjoittaa ja hortoilee kuin Biden kaiken ulkopupolella ymmärtämättä juuri mitään. Itse Maon toinen poika oli kehitysvammainen, joka jäi ent. Neuvostoliittoon hoidettavaksi. Maolla oli useita lapsia useiden eri naisten kanssa, mutta aitona narsistisena psykopaattina hän EI välittänyt tippaakaan vaimoistaan eikä lapsistaan. Niin kuin heitä ei oliusi edes olemassakaan. Maon hirmuhallinnon aikana hänen täysi välinpitämättömyys ihmiselämistä niin Kiinan sisällissodan aikana kuin hänen valtakautensa v:sta 1949-1976 aikana käytännössä murhattiin 80 miljoonaa kiinalaista!!!
  KANADASSA jopa LAPSET voivat ”tilata” itsemurhan täysin riippumatta VANHEMPIEN tahtotilasta!!!

Comments are closed.