Marco de Wit 29 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti yllättyy aina uudestaan Kempen rohkeudesta ja rehellisyydestä. Tälllä kertaa Kemppe haastattelee salaliittoteoreetikkona tunnettua Ole Dammegardia. Itse asiassa Laiton Lehtikin harkitsi Dammegardin haastattelemista liittyen Estonian uppoamiseen.

 

Tässä videossa Kemppe haastattelee Olea vieläkin tärkeämmästä asiasta eli operaatio Gladiosta.

 

Tähän johdantovideoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Tässä koko haastattelu:

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Kemppe haastattelee Ole Dammegardia operaatio Gladiosta!

 1. USA on törkeä valtio kun murhaa oman presidenttinsäkin. Siitä alkoi USA:n alamäki samoin kuin Venäjän alamäki alkoi tsaariperheen murhasta.

 2. Ihmiset ovat niin naiiveja ja auktoriteeteille alistuvia lampaita, että he eivät kerta kaikkiaan halia uskoa länsimaiden tekevän jatkuvasti terrori-iskuja, sekä pyörittävän järjestäytynyttä rikollisuutta, sekä salaisia stay behind-verkostoja, joka selittää hyvin tehokkaasti sen miksi Nato ja EU painostavat jatkuvasti maita ottamaan milloin mitkäkin ryhmät maihinsa. Osana tätä YK antaa heille ensin leirejä, joista Nato ja EU hommaavat heidät elätettäväksi eri maihin ”pakolaisina”. YK antaa heille nykyisin myös anonyymejä, siis vielä anonyymejä luottokortteja, joista Unkari on kysellyt, että mitä ihmettä tämä on.

 3. Estonian upottaminen oli sekin päivänselvä Naton operaatio, jossa myös Suomi on ollut mukana ja edelleen peittelee Naton operaatiota estämällä ihmisiä tutkimasta hylkyä.

 4. Maikkarin aamu-uutisten mukaan Yhdysvallat on hyväksynyt Suomen 300 miljoonan dollarin aseostot.

  Muualta kantautuneiden uutisten mukaan:

  New York Timesin mukaan 20 Natomaata kolmestakymmenestä on käytännössä kuluttanut ase/ammusarsenaalinsa Ukrainan sodan tukemisessa.

  Nato-maista loppuvat aseet Ukrainaa varten, ne eivät voi enää uhrata Himars- ja Javelin-järjestelmiä – italialainen sanomalehti La Repubblica

 5. Ylen ja maikkarin aamu-uutisissa kerrotaan, kuinka ihmiset Kiinassa ovat hermostuneet korona-rajoituksiin. Mutta. Uutisten mukaan ongelma on se, että siellä on niin paljon rokottamattomia. Eli pakkorokotuksia ei siis ole Kiinassa.

  Helppo saada katugallupeissa kansalaiset puhumaan näitä rajoituksia vastaan, mutta oli sinne päässyt livahtamaan mielipide, jonka mukaan tässä on ehkä takana oikeasti jotain hyvää. Uutiset kyllä kiersi näppärästi tuon käsitteen ”hyvä”, koska Kiina.

  Australiasta ei ole kerrottu Suomen valtamedioissa koskaan, vaikka siellä sanottiin tyrannian olleen jo pitkällä viime vuonna, suljettu saari käytännössä. Sieltä uutisoitiin mellakoista, missä oli samoja mustanahkapukuisia poliiseja/sotilaita, kasvot peitettynä kypärällä, joita on nähty myös USAssa ja olipa niitä jossain vaiheessa myös Suomen eduskuntatalon portailla vartioimassa jonkun miekkarin yhteydessä. Keitä he ovat? Australian aboriginaaleja sanottiin viedyn pakkorokotuksiin, tästä ei kukaan ole tosin uutisoinut jälkikäteen, joten siitä ei kai ole varmuutta.

  1. Samaa salaista ylikansallista pamppujengiä, jota kuljetetaan EU-maiden miekkareissa. Kiinassa ei nähdä tuollaista. Poliisit eivät hakkaa pampuilla ja tallo hevosten kavioihin, toisin kuin meillä.

 6. Saksalta loppunut ammukset? Herää kysymys, miksi nämä Natomaat ilmoittavat, ettei heillä ole aseita, eihän sitä yleensä vihollisille kerrota? Aiemmin aseiden loppumisesta uutisoivat Newyorktimes sekä italialainen sanomalehti La Repubblica

  The German army urgently needs ammunition, but they won’t get it quickly – Der Spiegel

  The Bundeswehr has been suffering from a shortage of ammunition for years, and the war in Ukraine has further exacerbated the situation. Depending on the type of ammunition, it will take time to eliminate the deficiency.

  “From a few months to two years,” said Wüstner, chairman of the Bundeswehr Association.

 7. Seven EU countries pledged to help Ukraine prepare for winter

  This is stated in a joint statement by the Foreign Ministers of Iceland, Norway, Finland, Sweden and the Baltic states.

 8. Thousands Protest in Spain Demanding Govt Resign

  An estimated 25k protesters gathered in Madrid over the govt’s handling of the inflation crisis.

 9. Ole tuossa kertoo miten pienemmissä maissa false flag iskuihin osallistuvat ovat yleensä ulkomaisia toimijoita koska riski on suuri että kotimaiset ”gladiot” tunnistettaisiin. Otetaanpa tapaus Turun terrori-isku. Tekijä oli ulkomaalainen ja suureksi sankariksi nousi ulkomaalainen, illutatuoinneilla kyllästetty Hassan Zubier. Hänet tosin myöhemmin todettiin emävalehtelijaksi, rullatuolia käytettiin tv-kameroiden edessä mutta kävelytaito palasi yllättäen vapaa-ajalla. Hänet palkitsi kunniapalkinnolla uroteoistaan Kuningatar Elisabeth!!! Haloo. Edelleenkään kukaan ei tiedä keitä olivat ne suomalaiset jotka saivat surmansa ko. iskussa. Yksi ainakin oli ulkomaalainen joten sen tarkistaminen onkin vaikeampaa. Nuori nainen jonka väitetään saaneen surmansa (Jehovan todistaja) on myös suuri mysteeri. Eräässä italialaisessa lehdessä oli hänestä kuva ja nimi – ongelma vaan että sen nimistä ei löydy Suomesta millään haulla. On epäuskottavaa että kukaan missään ei tiedä kuka hän oli, kukaan ei laula ”kunnioituksesta vainajaa kohtaan”. Kun joku muu henkirikos tapahtuu niin vaikkapa Murha.info sivustolla nimet on yleensä tiedossa parissa tunnissa kuvineen.

  Mitä tällä iskulla sitten haettiin? Ainakin Eduskunnalla oli valmiina välittömästi iskun jälkeen uusi laki poliisin, sotilas- ja tiedusteluviranomaisten valvonnan valtuuksien laajentamisesta. Valvontakameroita on lisätty entisestään vaikka Suomi oli jo tätä ennen väkilukuun suhteutettuna toiseksi suurin CCTV kameroiden määrässä Euroopassa, UK oli ykkönen.

  Gladio sirkus siis vierailee myös meillä tarpeen mukaan ja on voimissaan.

 10. Jepp…Baltian maat ovat luvanneet olemaan mukana rintamassa..lähettämällä 3 huopaa ja pari huopatossua..Se että onko Virolla varaa lähettää Narvasta löydetty rikkinäinen kumisaapas…on vielä arvioitavana

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*