36 thoughts on “Päivän kuva: Filtteri

 1. Valehtelee kuvillakin. Heikko itsetunto, jota pitää pönkittää tykkäyksillä. Miten tuo ulkonäkö muuten liittyy politiikan tehtävien hoitamiseen? Missikisat ja kuvankäsittelykisat ovat erikseen.

  1. Hyvä kimara. Punaposkesta kalpeaksi nistiksi käy neurosiivoojan jauhoinen tie. Sanna imee kaikki jauhot, siistiä sen olla pitää, Sannalla siivous sujuu. Nyt Sanna -30% vähemmän samalla teholla.

  2. Tuo on jo suorastaan sterotypinen ”pidätyskuva” jossa kristallimetukkaa poltteleva piruhuora on otettu kiinni rikollis-uran alku ja loppumetreillä

 2. Niin, varsinaisesti. Kyse on taas määritelmästä ja ”näkökulmasta”. Onpas pääministeri Sanna Marin ruman näköinen luomuna ja ryppyjäkin on jo tullut vaikka kuinka paljon, kun vetelee huumeita ja bilettelee yöt ja päivät. Rankka yöelämä syö ihmistä.

 3. Miksi laittomia huumeita poliisien läsnäollessa vetävä pääministeri Sanna Marin käyttää koko ajan kuvafilttereitä? Ei näy yhtäkään kuvaa jossa ei olisi filtteriä.

 4. Poliittinen poliisi seisoo Sanna Marinin vieressä ja katsoo sormien läpi kun pääministeri vetää kokaiinia nokkaan ja bileisiin tuodaan laittomia huumeita, sekä puhutaan jauhojengeistä omilla videoillakin. Jauhojengi paljasti taas hyvin poliisien ja sossumafian massiiviset kaksois-standardit. Tavallisilta ihmisiltä olisi kaapattu välittömästi lapsetkin.

  1. Se on niiskuttanut jauhoa pöydiltä lonkkaluut punaisena. Katos ihmisen kroppa venyy aina jostain,kameliSannalle kävi näin. Kai kokkelit sentään on filtteröity Uusvirran elättäjältä.Olavi saa vain riukulonkkaa.

 5. Alkaa muistuttaa Jeesusta. Jeesuksen kasvojen mittasuhteetvtaiteilijoiden maalauksissa samat. Samoin kuin Mona-Lisalla, jonka väitetään olevan Da Vincin omakuva.

 6. Se­naat­to­ri Ba­rack Oba­ma ke­hus­ke­lee vi­de­ol­la ään­ten va­ras­ta­mi­ses­ta vuon­na 2008.
  –    Flash­back: Oba­ma Brags about De­moc­rats Being in Char­ge of Vo­ting Mac­hi­nes
  –    https://archive.is/CRGq4
  –    https://archive.today/w0aBS

  … Se­naat­to­ri Ba­rack Oba­man van­ha vi­deo on nous­sut uu­del­leen jul­ki­suu­teen. Kun hän pyr­ki pre­si­den­tik­si vuon­na 2008, yl­peil­len hän tun­nus­ti vaa­li­pe­tok­sis­ta. Hän sa­noi:
  –    «Mi­nä­pä ker­ron teil­le, Ohi­on me­nes­tyk­sel­le on suu­ri apu sii­tä, et­tä de­mok­raa­tit ovat vas­tuus­sa ää­nes­tys­ko­neis­ta.» Sit­ten hän li­sä­si, «Mut­ta kat­so, it­se olen ko­toi­sin Chi­ca­gos­ta, jo­ten ha­lu­an ol­la re­hel­li­nen: Ei­vät ne ole vain re­pub­li­kaa­nit, jot­ka ovat ma­ni­pu­loi­neet vaa­le­ja ai­em­min, jos­kus de­mok­raa­tit ovat myös. Ai­na kun ih­mi­set ovat val­las­sa, heil­lä on tä­mä tai­pu­mus yrit­tää, … tie­dät­hän, … kal­lis­taa asi­oi­ta omaan suun­taan­sa.»

 7. Kuin­ka ke­hit­tää it­se­ään ja kas­vaa ih­mi­se­nä.
  –    Tie me­nes­tyk­seen: So­ti­laal­li­nen ku­ri

  Har­vi­nai­sen yti­me­käs kir­joi­tus!
  –    Ku­ri­na­lai­suus on va­paut­ta
  –    Jär­jes­tys ja tot­te­le­vai­suus

  On­ko Suo­men kan­sal­lis­mie­lis­ten ha­et­ta­va esi­ku­vat ul­ko­mail­ta?
  –    ja mi­tä sii­tä seu­raa?
  –    Olem­me­ko siir­ty­mäs­sä «glo­baa­liin kan­sal­lis­mie­li­syy­teen»?
  –    Tu­lee­ko ar­ki­päi­vän kan­sal­lis­mie­li­syy­des­tä ta­voit­tei­den­sa vas­ta­koh­ta niin kuin on käy­nyt de­mok­ra­ti­al­le.

 8. Kanadan lastenlääkäriyhdistys: kuinka murhata lapsi eettisesti oikealla tavalla.
  –    Killing children: Canadian Paediatric Society proposes legalizing «medical assistance in dying» (assisted suicide) for children
  –    https://archive.is/r8Rez


  On huolehdittava, että vastasyntyneet, lapset ja nuoret saavat korkeimman mahdollisen hoidon kuollessaan. Tämän varmistaminen on meille etuoikeus ja siitä ovat vastuussa liittoomme kuuluvat lääkärit ja ammattilaiset.

 9. Toisin kuin Laittoman Lehden toimituskin on luullut, yhteiskunnan ja maailman johdossa eivät ole ”älykkäät”, vaan mafiavalta, joka ei ole älykäs, vaan ainoastaan äärimmäisen paha ja häikäilemätön. Siinä kaikki.

 10. Yri­te­tään­kö Kii­na liit­tää län­nen ko­ali­ti­oon lu­paa­mal­la Xi’lle tai­va­so­suus uu­des­sa maa­il­man­hal­li­tuk­ses­sa?
  –    Klaus Sch­wab Dec­la­res Chi­na To Be A ‘Ro­le Mo­del’

  … No, lu­paa­mi­nen on il­mais­ta.
  –    Mi­tä Sak­san liit­to­kans­le­ri lu­pa­si Xi:lle vii­mei­sim­mäl­lä vie­rai­lul­la?
  –    Mi­tä Mac­ron?
  –    Ovat­ko Kii­nan «hal­li­tuk­sen­vas­tai­set mel­la­kat» län­nen pro­vo­soi­ma on­gel­ma, jo­hon nyt ol­laan tar­jo­amas­sa «rat­kai­sua».

  Voi­ko län­si toi­mit­taa kii­nal­le «oo­piu­mia», jol­la kan­sa rau­hoi­te­taan ja ny­kyi­nen hal­li­tus säi­lyt­tää ase­man­sa.
  –    Tuo­ta «oo­piu­miin» luon­nol­li­ses­ti on vain yk­si län­nen toi­mit­ta­ma bi­olo­gi­sen so­dan ase­jär­jes­tel­mä, jo­ta ei voi ak­ti­voi­da il­man län­nen suos­tu­mus­ta,
  –    ja tuol­la suos­tu­muk­sel­la on oma hin­tan­sa.
  –    Jos hin­taa ei mak­se­ta, ak­ti­voi­daan «tap­po­kyt­kin». — Siis kir­jai­mel­li­ses­ti: TAP­PO-kyt­kin.
  –    Elon Mus­kin sa­tel­lii­tis­ta lä­he­tet­tä­väl­lä ja ro­kot­tei­siin vai­kut­ta­val­la koo­dil­la voi­daan tap­paa mil­joo­nia kii­na­lai­sia «yh­del­lä klik­kauk­sel­la».

  Ne­ro­kas­ta. Ei­kö vain!
  –    Lop­pu­pe­lis­sä val­he on län­nen ai­noa kei­no py­syä val­las­sa, jo­ka on val­heel­le ra­ken­net­tu.
  –    Ky­sy­mys on sii­tä kään­tyy­kö Xi us­ko­vai­sek­si ja liit­tyy­kö hän wеf-kirk­koon.

 11. Ei hyvin mene kun ei ole vielä varsinaisesti edes hirveän vanha ja silti naama valahtanut ja ryppyjä puskee esille.

 12. Kumpi on kuluttanut? Vastuu vaiko juhliminen? Se jää jokaisen päätettäväksi. Tämän päivän ihmisiltä puuttuu kyky arvioida selviääkö uudesta raskaasta valtiollisesta tehtävästä vai ajaako narsistinen vallanhimo kaiken muun edelle. Kun kysymyksessä on kokonaisen KANSAKUNNAN vastainen menestestys niin taloudellisesti kuin elämänlaadunkin suhteen. Silloin pitäisi olla käsillä sellaista ihmisainesta, josta löytyy luontaista itsekritiikkiä ja harkintaa, että täyttääkö hän edes liki niitä ”suuria saappaita”, joita hänelle tarjotaan. On AINA paljon rohkeampaa, kunnioitettavampaa ja vastuullisempaa pidättäytyä sellaisesta virasta tai tehtävästä, joka on ”haukkaamista liian suuresta palasesta”. Se, että ihmisen PITÄÄ kpohdata ”haasteita” EI tarkoita ”pakkopaitaa” sille, että pitää olla uhkarohkean vastuuton vallankin sellaisen asian kohdalla, joka koskee kansakuntia ja valtioita. Se on eri asia, että ottaa henkilökohtaisessa elämässään riskejä olipa se sitten heikoille jäille menemistä tai kalliokiipeilyä. Ja riippuen siitä onnistuuko vai epäomnnistuuko. Molemmista koituvat ”kiksit” menevät omalle tilille, joko persnettona tai voittoina!!! Se, että Sale ja Sanna pelaavat pokeria Suomella ja sen kansalla. On EDESVASTUUTONTA ja mitä RIKOLLISINTA toimintaa niillä valtuuksilla, joita MOLEMMAT räikeästi VÄÄRINKÄYTTÄVÄT ja RIKKOVAT!!!

 13. – Sota-Sauli haluaa kouluttaa ukrainalaisia suomalaisilla aseilla Suomessa ja lähettää ne sekä aseet Ukrainaan.

  -Taleban vaurastui vuokraamalla nostureira ym Qatarin stadionien rakentamiseen. Samalla työturvallisuus koheni ja Qatarin talous sai pysyvän kasvusykkeen. Pyydetään Taleban nostamaan Suomi ylös lännen aiheuttamasta suosta.

  – Ruotsin ydinvoimaloilla sattumalta huoltokatko juuri silloin, kun Suomeen luvataan kovia pakkasia itsenäisyyspäivän jälkeen. Sattuipa somasti. Jonkun pitää maksaa Fortumin seikkailut Saksanmaalla. Maksajana tietysti EU-herrojen valittu kansa; suomalaiset.

  Pörssisähkön hinta voi kohota maksimiin eli 4 euroon/kWh parin viikon päästä.

 14. Nämä itsensäpalvojat ovat mielisairaita ihmisiä. Kehonrakennuspiireissä näitä piisaa myös. Jos vaihtoehtoina on kuvata hienoa maisemaa tai aliravittua Suomi lehmää niin valinta ei ole ilmeisen vaikea…

 15. Ton pirihuoran *** ****** ********, sitten Saul ja lopuksi muut hännysteliät. Joka päivä jaksaa ihmetyttää miten toi juutalaisporukka on päässyt johtamaan suomea. Onko totta, että veteraanit eivät pääse tänä vuonna ”linnaan”? Mahdollinen julkinen nato kritiikki liian suuri ?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*