3 thoughts on “Päivän sarjakuva: Twitter

    1. Mutta jos ajattelet mitä se teki saadakseen sen 42 miljardia, niin … ei mitään. Se sai tuon summan ilmaiseksi ja silloin se siis sai Twitterin ilmaiseksi. Toisaalta, se olisi voinut käyttää tuon summan johonkin hyödylliseen. Niinkuin, Afrikan puhtaanveden tuotantoon. Projektiin jonka Amerikkalaiset yhdessä Ranskan ja Iso-Britanian kanssa pommittivat tuusan nuuskaksi (Great Man made River). Ja samalla syösivät gaddafin vallasta.

      Siinä olisi Elonille paljon pahempi piikki globalisteja kohtaan. Vettä Saharaan ja sitäkautta Afriaksta maapallon viljapelto.

  1. TYYPILLISTÄ kommunisti-liberralien logiikkaa!!! Noinhan se meni ent. Neuvostoliitiossakin. Lännessä riehuivat ”sorretut ihmiset”. Neuvostoliitossa itsessään samanlaisia kutsuttiin: HULIGAANEIKSI!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*