9 thoughts on “Päivän video: Työntekijä

  1. Eikös tämä sama ämmä ole esiintynyt muissakin videoissa? Ovatko kaikki videoilla esiintyvät suvakkiloukkaantujat keinosiemennetty saman siementonkan spermalla? ”Älykkäät” antavat spermaansa, mutta eivät perusta perhettä. Alkaa siis vähitellen rodunjalostus näkyä.

    Tavisten perinteisesti hankkimat lapset muodostavat uuden orjaluokan Ne joko tapetaan huumeilla ja sodissa tai sitten ohjataan paskakoulutuksen kautta paskatöihin, joilla ei elä. Keinosiemennetyille annetaan paras koulutus ja vaikutusvaltaiset työpaikat. Näin USA:ssa.

      1. Mieti ite. Mielikuvitusta vailla oleva tyyppi. Menikö jossakin kohdassa koulutus ja kasvatus pieleen. Aloitekyvytön ja tyhmä. Neljä toimivaa raajaa ja vartalo, silti valittaa. Eikö saa arvostella?

  2. Ihmisen sisäinen RUJOUS on usein vielä vastenmielisempää kuin ulkoinen. Ulkoinen rujous voi olla syntymävika tai vakavan onnettomuuden syytä, mutta sisäinen rujous ei välttämättä ole synnynnäinen. Vaan ainoastaan saatu aikaan poispilaamalla ihminen jo kotona. Ja, jos kotona kasvatus on pitänyt ”kutinsa”. Lopullisesta mädätyksestä vastaavat koulu, populaarikulttuuri, politiikka, yhteiskunta ja JOPA kirkkokin!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*