Marco de Wit 30 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi miten länsimaat yllyttivät Hong Kongin mielenosoituksia yhä väkivaltaisemmiksi, vaikka hallitus suostui yhä lukuisempiin myönnytyksiin.

 

Hong Kongin spontaanien mielenosoittajien varustus

 

 

Laiton Lehti kertoi myös miten Kiinan hallitus sitten lopulta keksi ovelan tavan lopettaa Hong Kongin kapina: Koronapandemia.

 

Niinpä Laiton lehti on kertonut kuinka Kiina selvästi käyttää koronatyranniaa hallituksen vastustajien hiljentämiseen ja tuhoamiseen.

 

Kiinalaiset saaneet tarpeekseen koronasuluista?

 

 

Moni luuli, että Kiinan hallitus perääntyisi ja lieventäisi koronatyranniaa. Nyt näyttää kuitenkin käyvän päinvastoin.

 

 

 

Lisäksi armeija on kutsuttu kaduille.

 

 

 

Kiinassa joudutkin nykyään hyvin helposti leirille. Tuskin myöskään on sattuma, että helpoiten leirille joutuvat mm. sanghailaiset, jotka ovat tunnetusti  usein Hong Kongilaisten liittolaisia eli hallituksen vastustajia.

 

 

 

Kiinan hallitus ja suuri osa ihmisistä siis käyttäytyy hyvin machiavellimäisesti. He eivät edes usko koronapandemiaan tai ainakaan sen suureen vakavuuteen, vaan kyse on valtapolitiikasta.

 

Toisaalta ei länsi ole sen vähemmän machiavellimäinen. Läntinen valtamedia tuomitsee nyt täysillä Kiinan koronatyrannian. Siis vaikka samaan aikaan pimittää ja fanittaa lännen koronatyranniaa. Tämä jos mikä osoittaa jälleen miten läntistä valtamediaa kiinnostaa vain machiavellimäinen läntisen tyrannian puolustaminen ja MUIDEN tyrannian tuomitseminen.

 

Lännen tyrannia on hyvästä ja muiden tyrannia pahasta.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

38 thoughts on “Kiina ei luovuta: Kiristää entisestään koronatyranniaa!

 1. Näin on. Lännessä myös. Nyt talvella käytetään sähköpulaa sulkutoimena. Aina eliitti keksii jotain humppaa kansalle, sekä rahat ja mielenrauha pois.

 2. Vai­kea sa­noa mi­tään Kii­nan to­del­li­ses­ta ti­lan­tees­ta, kos­ka olen niin riip­pu­vai­nen län­nen me­di­as­ta.

  Har­vo­ja vaih­to­eh­toi­sia aja­tuk­sia:
  –   Mark­ku Sii­ra: Kii­nan ko­ro­nap­ro­tes­tit

  Sil­mään kyl­lä pis­tää Twit­te­rin ase­ma Kii­na-uu­ti­soin­nis­sa.
  –   On­ko Twit­te­rin «va­pau­tu­mi­nen» vain län­nen psy­ko-so­ti­laal­li­nen hyök­käys Kii­naa vas­taan.
  –   Kan­nat­taa ver­ra­ta mui­den me­di­oi­den uu­ti­soin­tiin.
  –   Musk’in Star­link on vah­vas­ti mu­ka­na so­ti­laal­li­sis­sa ope­raa­ti­ois­sa Uk­rai­nas­sa, niin ei­kö sit­ten Kii­nas­sa­kin.

  1. Seuraavan maailmansodan voittaa se, jolla on parasta avaruusaseistus, sanoo Catherin Austin Fitts. Hänen haastattelujaan löytyy paljon netistä, mm. nimellä Planet Lockdown.

 3. Val­koi­sen ta­lon tie­dot­ta­ja Kii­nan le­vot­to­muuk­sis­ta: Ei kos­ke mei­tä!
  –   Skog­pod 29. no­vem­ber: USA me­ner ik­ke noe om ki­ne­sis­ke pro­tes­ter
  –   https://archive.today/5cpWB

  Mie­le­no­soit­ta­jat huu­ta­vat: Va­paus
  –   USA: ei kos­ke mei­tä.

  Kii­naa mie­lis­tel­lään il­man mää­rää, jot­ta se saa­daan kään­ty­mään Ve­nä­jä vas­taan.
  –   USA luo­pui suur­val­ta­na va­paan maa­il­man joh­ta­juu­des­ta.
  –   Oba­ma te­ki sa­moin Ira­nin suh­teen vuon­na 2009.
  –   App­le on sam­mut­ta­nut AirD­rop-omi­nai­suu­den, jon­ka avul­la kii­na­lai­set voi­vat kom­mu­ni­koi­da sen­suu­ris­ta riip­pu­mat­ta.
  –   Myös­kään App­le ja Big Tech ei­vät saa ker­toa, mil­lä puo­lel­la ovat.
  –   Al­kaa­ko USA sen­su­roi­maan mie­li­pi­teen­vaih­toa Kii­nan le­vot­to­muuk­sis­ta? — Va­pau­den puo­lus­ta­mi­sek­si, tie­ten­kin.

  1. Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Israel: Olette meidän puolella tai meitä vastaan. Olette ”hyvän” puolella tai olette terroristien puolella.

   Huomatkaa miten amerikkalaiset ja britit jotka ovat aina hankkineet elintasoa myymällä orjia ja huumeita, eivät koskaan koe tehneensä mitään väärää, katsovat silti itsensä olevan parempia ihmisiä ja kuinka muut ovat aina vihollisia, pahoja ja terroristeja. Kuinka röyhkeää. Kuinka uskomattoman röyhkeää!

  2. Kiinaa mielistellään länsimedian mukaan, Klaus Schwabbkin kehuu mallimaaksi kaikille muille maille.

   Tätäkö tarkoitti?

   US missile cruiser Chancellorsville illegally entered Chinese waters off Nansha Islands – Chinese military

   US Navy refutes China’s claim that cruiser Chancellorsville violated territorial waters

   According to the official account of the 7th Fleet, the ship passed in accordance with international law.

  3. Niinpä. Kysessä on globaali ’shakkipeli’ jossa on kolme valtakeskittymää. Länsi eli USA järjesti Hong Kongin levottomuudet ja Kiina käyttää koronaa tekosyynä kun tukahduttaa nämä kovin ottein. Lännessä punavihreät ovat kateellisia näistä Kiinan hallinnon kovista otteista, samaa tänne! Nyt olisi Putinilla hyvä paikka profiloitua ’vapauden kannattajana’ ja lietsoa hurmohenkistä kansallismieltä Ukrainan sodan varjolla. Tietenkään Kiinaa arvostelematta. Pahin skenaario olisi Lännen punikkien ja Kiinan hallinnon yhteinen päämäärä Maailman jakamiseksi.

 4. Shanghai on satoja vuosia vanha verivihollistemme amerikkalaisten ja brittiläisten eläinten kiinteä tukikohta Kiinassa, jossa ovat sekaantuneet muiden asioihin satoja vuosia ja sieltä Kiinan täyteen huumeita, kuten nyt levittävät koko maailman täyteen huumeitaan. Amerikkalaiset ja brittiläiset ovat orja- ja huumekauppiaiden jälkeläisiä, joilla on sairas, laiska ja epärehellinen orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri. Mitään ei tarvitse koskaan tehdä itse, kun sen kun ottaa aina muilta ja muut kyllä tekevät kaiken heidän puolestaan. Mikäs siinä eläessä kun muut tekevät kaiken ja muilta voi aina ottaa. He olivat myös se saasta joka moi valkoisia orjiksi Ukrainan Kiovan orjakeskuksiin, sanonko minkä ryhmän pyörittämiin orjakeskuksiin?

 5. Klaus Schwab kunnioittaa Kiinan saavutuksia ja sanoo että muiden maiden pitäisi ottaa Kiinasta mallia:
  https://www.bitchute.com/video/h1X3Lt0kM41e/

  Justin Trudeau ihailee Kiinan diktaattorihallitusta:
  https://www.bitchute.com/video/CTEYJs77Q3wr/

  Sitten meillä on ”vaihtoehtomedia” nimeltään Uusi MV-lehti joka on huolissaan mm. siitä että ”Kiinaa vastaan kiihottaminen voimistuu Suomen valtamediassa”.
  https://mvlehti.net/2022/08/02/analyysi-kiinaa-vastaan-kiihottaminen-voimistuu-suomen-valtamediassa/

  Mitä tuossa selailin Kiinaa koskevia juttuja ko. julkaisussa, kaikki olivat Kiinaa jotenkin puolustavia tai ylistäviä. Kiinaa selkeästi tarjotaan vaihtoehtona ”lännen hegemonialle”. Kannattaa pistää ko. media suurennuslasin alle, sen verran häröä on tämä linjaus. Kiina rikkoo ihmisoikeuksia ja sananvapautta ehkä härskeimmin maailmassa mutta ei löydy kritisoitavaa…?!?! Kenen lauluja UMV:n toimituksessa oikeen lauletaan?

  Alkaiskohan ihmisille valkenemaan pikkuhiljaa että eivät nämä näennäisviholliset valtiot oikeasti ole vastakkain vaan KAIKKI taistelevat yhden tavoitteen eteen eli Uuden Maailmanjärjestyksen, toiselta nimeltään The Great Reset ja kolmannelta nimeltään YK:n Kestävä Kehitys.

 6. Kanadan pääministeri, Fidel Castron poika, Justin Trudeau ylistää kuinka upea Kiinan diktatuuri on:

  https://youtu.be/mJNtFG9GSPU

  Klaus Schwab: Kiinan malli roolimalli meille kaikille:

  https://youtu.be/pdBhlSvcWXc

  Mikä teille jäi vielä epäselväksi nykykehityksestä ja mihin olemme menossa? Voiko Laiton Lehti julkaista molemmat videot, niin ihmiset huomaavat vähän. Suomalaisethan eivät koskaan herää, niin tässä on vain vähän esimakua tulevasta.

  Täysin sairaat, rikolliset ja sadistiset brittiläiset ja amerikkalaiset loiseläimet ovat nyt vallassa, yhden ryhmän, sekä Kiinan kanssa ja tulos on sen mukaista. Ainoa vaihtoehto on antaa brittiläisille ja amerikkalaisille eläimille, sekä yhdelle ryhmälle viimeinen ratkaisu laillisin keinoin.

 7. Amerikkalaiset ja brittiläiset, sekä yksi ryhmä ovat aina olleet machiavellimäistä, sairasta, rikollista ja sadistista saastaa. Vasta 50-luvun jälkeen he saivat muutettua rikollisen ja totaalisen pahan maineensa valheellisti hyveelliseksi ja ihanteelliseksi, jolloin he pystyivät tekemään entistä enemmän rikoksia joka puolella, koska ihmiset vain luulivat tämän saastan olevan jotenkin hyviä. Kaikkea muuta. Täysin sairaita ja sadistisia eläimiä ja roskajoukkoa, joka ei ole koskaan saanut itse mitään aikaan. Kaikki on pitänyt ottaa muilta elääkseen. Siinä heidän elintason ja lihavan eläimen salaisuus. He ovat kirjaimellisesti aina olleet orja -ja huumekauppiaita ja he edelleen jatkavat niitä, eivätkä osaa mitään muuta.

  Neekerit ovat täysin oikeassa siinä, että amerikkalaisen ja brittiläisen saastan pitää aloittaa heille korvausten maksu orjuuttamisestaan. Orjat, huumeet ja varkaudet, sekä ryöstöt ovat se amerikkalaisen ja brittiläiset saastan lihavan elävän salaisuus, kuten kaikki näkevät.

 8. Kaikista suurin ja sairain vääryys on kuitenkin se, että toisen maailmansodan myötä täysin rikolliset, sairaat ja sadistiset amerikkalaiset ja britit nousivat valtaan ja tekevät nyt samaa kaikille muille mitä he tekivät Saksan upealle valkoiselle kansalle!

 9. Amerikkalaiset ja britit ovat aina käyttämässä muiden keksittyä tai todellista tyranniaa ja pahuutta hyökätäkseen, vainotakseen ja terririsoidakseen, sekä levittääkseen huumeita ja päästäkseen myymään lisää ihmisorjia. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet huume -ja orjakauppiaita. Tämä on se heidän salaisuus lihavaan elintasoon.

 10. Saksassa protestoidaan ilmastopolitiikkaa, inlaatiota ja aseiden lähettämistä Ukrainaan vastaan.

  Protesters Rally Against Govt Climate Policy, Inflation and Arms Deliveries to Ukraine

  Demonstrators in Chemnitz in Germany protest the govt’s climate policy, high energy prices, inflation and involvement in arming Ukraine.

  The protesters marched while holding banners of the Alternative for Germany party alongside signs reading ‘freedom’ and ‘we are the resistance’.

 11. ️Monkeypoxin nimi muutetaan ensi vuonna nimeksi MPOX, syy nimenvaihdokselle rasismi.

  What’s in a Name? WHO Cures Racism by Renaming Monkeypox… mpox?

  The decision was taken over fears of racism and stigmatisation that arose after the virus spread to 100+ countries.

  The organisation said they would phase out the original name after next year.

  However, there is still no cure for monkeypox/mpox.

  1. Yllätyys!

   Ukrainian refugees have caused a record increase in the incidence of HIV in Poland. It is reported by Wirtualna Polska.

   “In October, 1910 new cases of HIV infection were detected. There have never been such alarming statistics in the country,” the newspaper writes.

 12. All US civilian personnel, including diplomats, have been evacuated from northeast Syria to Erbil (Iraqi Kurdistan) in anticipation of a possible ground operation against Kurdish forces.

 13. Injektiopiikki kirjoittaa:

  Muistetaan tämä! Jos WHO sopimus allekirjoitetaan 5-7.12.2022 Genevessä ja hallitus hajoaa 10.12.2022 on kätyreiden tehtävä maalissa. Silloin Suomi on menettänyt täydellisesti itsenäisyyden ja sitä päätöstä ei voi perua 3 vuoteen. JAKAKAA! JAKAKAA!

  En usko, että hallitus kaatuu, mutta tuo terveydenhuollon päätäntävallan siirtyminen WHO:lle on kyllä huolestuttava uutinen. Injektiopiikin twitteristä löytyy mm. tällainen aikataulu kokouksista, ja mitä niissä tavoitellaan:
  https://pbs.twimg.com/media/FiwaMK_WQAAWCr6?format=jpg&name=large

 14. Kiinan protestit pakottavat osakkeet alas

  Indeksit romahtivat kaikkialla Aasian ja Tyynenmeren alueella, kun Kiinan suurimmissa kaupungeissa viikonloppuna järjestettiin mielenosoituksia Covid-rajoitteita vastaan. Myös Kiinan valuutta ja öljyn hinta romahtivat.

  Markkinoiden epävarmuus syveni, vaikka perjantaina toteutettu 25 peruspisteen leikkaus vapautti 70 miljardia dollaria likviditeettiä, kun Hongkongin, Japanin, Uuden-Seelannin, Australian, Etelä-Korean ja Kiinan markkinat laskivat 0,65-4 prosenttia.

  Maanantaista tuli viides peräkkäinen päivä, jolloin Kiinassa oli ennätysmäärä Covid-tapauksia, sillä 40 052 tartuntaa raportoitiin, mikä jätti huolen öljystä, kun Yhdysvaltain raakaöljy laski 3 % ja Brent-raakaöljy 2,86 %

  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

  Chinese Protests Force Stocks Down

  Indexes plunged across the Asia-Pacific in the aftermath of weekend protests in major Chinese cities against Covid restrictions, while the Chinese currency and oil prices also both plummeted.

  Market uncertainty deepened despite a 25 base point cut Friday that freed up $70bn in liquidity, as markets in Hong Kong, Japan, New Zealand, Australia, South Korea and China all shed between 0.65-4%.

  Monday became the fifth consecutive day of record Covid cases in China with 40,052 infections reported, leaving concerns over oil as US crude and Brent crude dropped 3% and 2.86% respectively.

 15. Voin helposti ymmärtää että tavallisilla kiinalaisilla alkaa pikkuhiljaa mennä vati nurin tuohon loputtomaan ja äärimmäiseen sulkutilapolitiikkaan varsinkin kun muualla maailmassa se on jo käytännössä loppunut.

  1. Siksi Marin on siellä. Ei siellä itä-eurooppalaiset pääministerit ennen ole käyneet. Marin on ensimmäinen. Sitä paikallinen media ihmettelee, mikä toi Marinin vierailulle. ID-jutut se on ja mikä lie piilodildovertailu.

 16. Kioton yliopiston emeritusprofessori Masanori Fukushima varoittaa Japanin terveysministeriölle rokotteiden haitoista:

  ”Jätätte tieteen huomiotta! Se on katastrofi. Käytätte miljardeja rokotteeseen ja pakotatte ihmiset pistämään sitä… rokotteen takia luonnollinen immuniteetti on tukahdutettu”.

  https://media.gab.com/system/media_attachments/files/121/539/749/playable/4f0b8772ba0a0f59.mp4

  https://gab.com/TommyRobinsonOfficial/posts/109430128578057798

  1. ”Älykkäitä” ei kannata koskaan kuunnella ja seurata tai tulos on tämä. He eivät tiedä yhtään mitään ja ovat kaikki idiootteja, häikäilemättömiä, epärehellisiä, pahoja, pettureita ja mädättäjiä.

 17. Lännen ”ARVOYHTEISÖN” TYRANNIT ovat hekumoineet ”peräsuoltensa” eli valtamedian kautta SUURTA iloia kiinalaisten mielenosoituksista ja nyrkinheiluttamista Kiinan KORONATYRANNIAA vastaan. Tuo kaikkinaisen TEKOPYHYYDEN huippua osoittava käärmeenkielisyys on makaaberia kieroutuneisuuden härkäpyllyä kun muistetaan kuinka LÄNNESSÄ globalisti NWO – WEF – YK /WHO -diktaattorit myötäjuuoksevien hyyeena -MEDIOIDEN demonisoimina. Pelottelivat mellakkapoliiseilla, armeijalla, suluilla, koppirangaistuksilla, natsitteluilla, ”tiedevastaisina”, ”itsekkäinä”, terroristeina, ”ali-ihmisinä, vihattavina, vahingonilona kuolemsan kohdatessa, keskitysleiritävinä ja murhattavina ihmissaatoina, joiden kimppuun on ja oli LUPA käydä estoitta kimppuun vailla minkäänlaista yhteiskunnan suomaa suojaa poliisiviranomaisten taholta ja LUPA erottaa töistä!!! NYT nuo samat HAASKALINNUT ilakoivat kun Kiinassa noustaan TYRANNIAA vastaan. Kiinassa on liekö satoja tai tuhansia korona karanteeniin kerrostalojen huoneistoihin lukittuja kiinalaisia ihmisparkoja HYPPINEEN ikkunoista KUOLEMAANSA kun eivät ENÄÄ kestä henkise4sti ja fyysisesti ilman ruokaa ja tietoakaan POISPÄÄSYSTÄ!!! Aivan samoin kuin ihmisiä hyppäsi kuolemaansa KAKSOISTORNIEN KOTIMAISSA terroristi-iskussa v. 2001 New Yorkissa! MAAILMA on perkeleellisen RUMA paikka NYT!!!

   1. Youtubessa on ollut videoita ellei niitä ole jo poistettu. Kiinasta vuotaa kovasta Kiinan CCP:n sensuurista huolimatta länteen puhelimilla kuvattuja videoita ihmisten epätoivosta, sillä jos heidän henkinen romahtaminen on ollut tavoijta. Se on onnistunut. Korona sulut ja koronan nollatoleranssi on kestänyt jo toista vuotta, jossa kiinalaisella tyrannialla kohdellaan kaikkia iästä rippumtta sillä julmuudella, joka on vallinnut koko Kiinan Kansantasavallan historian ajan välittämättä ihmisoikeuksista eikä inhimillisyydestä. Shanghaissa kerrostalohuoneistoihin lukitut ihmiset huusivat ikkunoista yössä ruokaa ja poispääsyä aavemaisesti valittaen kuin rauhattomat sielut valiuttavat. Alemmat viranomaiset, jotka ovat vastuussa korona suluista ja karanteeneista kiinalaiseen toimintakulttuuriin kuuluen ”ylisuorittavat” vastuutaan vetäen kovaa linjaa. Sillä, jos homma yhtään kusee kommunistisessa hierargiassa se tietää virasta erottamista ja kaikkien eläke-etuuksien menetystä kun myös ylenemismahdollisuudet tyssäävät siihen. Ylin kommunistinen johto heittää AINA heitä alemmalla tasolla olevat ”bussin alle”!

 18. https://www.kooapp.com/koo/RT_India/2c93f873-e54f-4e78-8d1a-01606f8b8bae

  Punjab Police Lathi-Charge Labour Union Members

  The protestors clashed with police as they marched towards CM Bhagwant Mann’s residence with various demands – with officers using batons to bring the situation under control.

  Authorities have called it a largely peaceful protest. A senior officer said, “An aggressive faction of protestors indulged in a scuffle, which was later controlled by the police. We have taken cognizance of their demands.” (Times of India)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*