Marco de Wit 30 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosien ajan ollut lukuisten palvelunestohyökkäysten kohteena. Niinpä suojauksia on parannettu vuosi vuodelta. Tästä huolimatta – tai juuri siksi – hyökkäykset ovat viime aikoina vain voimistuneet.

 

Ensin syynä ole maahanmuuton ja pervojen kritisointi. Viime aikoina hyökkääjiä näyttää kuitenkin ärsyttävän eniten sionistien ja natottajien kritisointi. Erityisen pahoja hyökkäykset ovatkin olleet viimeisten kahden kuukauden aikana.

 

 

 

Niinpä Laiton Lehti on joutunut lisäämään suojauksia niin paljon, että juttujen julkaiseminen on entisestään vaikeutunut. Toisaalta ehkä ei kuitenkaan ratkaisevasti. Kerro siis kommenteissa latautuuko Laiton Lehti ja sen jutut tarpeeksi nopeasti sinun tietokoneellesi tai kännyysi?

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Kysymys lukijalle: Hidastavatko suojaukset juttujen lataamista/lukemista?

 1. Erittäin hyvin toimii. Ei syytä poistaa suojauksia, tärkeintä on että tutkiva journalismi sionisteista, pedonatottajista ja persujen petturuudesta jatkuu!👍

  1. Ei ole vaikeutunut on vastauksena lehteen liittyen.

   Haluaisin herättää kysymyksen kommentoija Sensuroimaton Totuus lapselliseen kommenttiin persuista. Vihreät demukkakomukat ja kokoomuslaiset olet jälleen unohtanut. Mikä on vaihtoehtosi Persuille? Onko sitä, vai onko tärkeintä vain ulista vuodesta toiseen?
   Purra tekee nyt hyvää työtä ja keskustalaisista jonkinmoinen prosentti saattaisi siirtyä persuihin. Se on vaikea sarka niitettäväksi, että keskustalaiset siirtyvät edes persuihin, mutta sitä tapahtuu nyt. Itse puhun maaseudulla asiasta usein. Kepu on unohtanut maaseudun.

   Nato on herran kädessä, mutta hallitsematon maahanmuutto on se pahin asia. Mitä Sensuroimaton Totuus antaa vaihtoehdoksi, jos Persuja ei ole?

   Vai onko tärkeintä vain ulista vuodesta toiseen?

    1. Mamutukset vittuun niin asiat on hyvin. Saako kysyä, miten hoidamme mamutukset vittuun? Ainoa joka eduskunnassa pitää maahanmuutosta ääntä, ovat Riikka Purra ja persut. Ihan joka viikko he pitävät asiasta ääntä. Kukaan muu ei.
     Mikä on se ratkaisu haittamaahanmuuttoon? Ulina vuodesta toiseen?

    2. Tämä ei ole Äkäslompololle vaan yleisesti. Unohtui vain. UMV toistaa aivan rasittavuuteen saakka ”Persut on valeoppositio” ulinaansa. Koskaan ei mitään rakentavaa.. vain se vaahto suupielessä sitä samaa ulinaa ilman mitään ratkaisua.

     Äskettäin taas siellä oli Persuista tuttua ulinaa. Oli myös Purrasta maininta. Mustamaalaavaa ulinaa ilman mitään asiapohjaa. Oli kysymys, mistä tyhjästä Purra ilmestyi. Purrahan on sen itse toistanut lukemattomat kerrat, ettei olisi sinänsä tuntenut vetoa koko politiikkaan, mutta hallitsematon maahanmuutto joka vie turvallisuuden´ja mitä nyt muuta hento nainen voi ajatella. Asiaahan Purra puhuu. Toivoisin, että jokainen ottaa rakentavan kannan tuleviin vaaleihin nähden. Jos vaalit mitenkään rehellisesti sitten voivat toteutua, niin Vapauden Liitto yhdessä SKE:n kanssa vastustavat haittamaahanmuuttoa. Sinimusta liike joka ikävä kyllä jotenkin lapsellisesti selittelee omaa agendaansa, ettei sillä voi vaaliliittoon ryhtyä. Se on hevonkukkua kyllä, kun sekin liike on niin alkutaipaleellaan, vaikka varsin kiitettävän aktiivista näyttää yritys olevan. Samoin VKK etenee ja Persut ehkä ottamalla Kepun tilaa osin itselleen. Vain tällä koko kokoonpanolla on ääntä sen verran, että sillä on painoa.

     Vai ryhtyykö joku kansallismielinen johtajaksi nyt pian oikeasti, ja johtaa suomalaiset jonkinlaisen kapinan kautta voittoon. Taitaa tulla kivinen tie. Amerikassa on nyt sitten tuomio jollekin tulossa kongressiin tunkeutumisesta. Kuka on valmis ottamaan ohjat? Ilman kunnon asevoimia ei kyllä onnistu.

     Vai ulinallako vaan eteenpäin? https://www.youtube.com/watch?v=ul1KcqJ6D-s

   1. Sinun argumenttisi = ”Al Nusra Laimennettua ei saa kritisoida eikä huomautella heidän todellisesta luonteesta ja teoista koska ovat parempia kuin ISIS ja saavat monta ISIS:läistä loikkaamaan Al Nusraan jonka kelkassa tulevaisuus sentään on hitusen venytetty.”

    Kutsut muita lapsellisiksi. Buahhahhahahahaahaahaa!

 2. Hyvä laitonlehti. Ensimmäinen gallup. Wuhuu.

  Ja vastaus: laitonlehti on niin laadukas ettei meidän tänne tulemista mikään estä tai hidasta.

  Ja gallupit nostaa tasoa entisestään 300%

 3. Nykypäivinä ok, mutta pakittaa ei voi linkin painannan jälkeen vaan on painettava laitonlehti linkkiä, mutta sama vaiva. Aiemmin piti bravesta vaihtaa googleen niin toimi edes. Älypuhelin: Motorola G50, Android 12, 4G, latausnopeus 0,5 mbps.

 4. Jollain vanhemmilla selaimilla on huomannut ongelmia…Muuten pääsee sivuille alle 1/2 minuutissa…

  Ajatelkaa sitä Paskamediamyrskyä…Jos tämä tapahtuisi jollekulle Viherkommareiden läpysköille…

 5. Täysin ok. Tietokoneella latautuu vaivattomasti. Kännykällä (firefox) pitää muistaa pitää välilehti päällimmäisenä kun latautuu. Jos vaihtaa toiselle välilehdelle ennen kuin tuo ddos-testi on valmis, niin se ei välttämättä mene läpi.

 6. Välillä ei lataudu millään, mutta kun odottaa puoli tuntia niin taas toimii normaalisti. Ei suurta hätää. Useimmin toimii hyvin.

 7. Yleensä pääsee ihan riittävän hyvin sivuille.
  Jos hitaalla yhteydellä reistailee niin palaan myöhemmin. En siis jätä lukematta hyökkäysten johdosta. Aivan turhia nuo hyökkäykset, eivät vaikuta lukijakuntaan, paitsi ehkä kasvattavat sitä kun hyökkäyksillään sertifioi LL:n sisältävän kaikenlaista oleellista mitä haluavat piilottaa karjan silmistä pois.

 8. Hidastaa kyllä, mutta se vaihtelee päivittäin ilmeisesti hyökkäyksistä kuten itse varsinaisista käyttäjä määristä sivuilla. Omat lautautumis vaihtelut ovat täältä päästä kiinni johtuen nettiyhteydestä, joka ei ole kuin 3G, vaikka pitäisi olla 4G. Konekin voisi olla tehokkaampi, mutta wanhana ukkona en ota stressiä, vaikka kaikki ei tapahdukaan valonnopeudella. Nykynuoriso ja muutoin tekniikkaan vihkiytyneet aikuiset riippuen harrastustasosta ja urbaanisista kaistanopeuksista johtuvin hyödyin 2polttaa kumia2 mielinmäärin. Minua EI haittaa… Pääasia ETTEI Laitonta Lehteä TEILATA!!!

 9. Olette niin ryssämielisiä että toimet jatkuu. Cloudflare ei ole este. Voidaan toki deletoida koko database jos ei muuten mene viesti perille. Ja viime aikojen ”hyökkäykset” on testiluontoisia, tehoa löytyy lisää ja käytetään kun jatkat samaan malliin.

  1. Mene OIKEAAN sotaan ja öyhötä sitten. ”Ryssämielisyys” koko ceississä on kuin yksi hiekanjyvä hiekkarannalla. Kun ”sinun” voittaa. Sitten VASTA olet KUSESSA ja itket tyhmyyttäsi lyhyen loppuikäsi!!! NATO SATANISTIEN nälkä ei LOPU koskaan vaan se vetää kuin Moolokin kita!!! Elämä ”pervotyrannian” alla on pahempaa kuin KUOLEMA!!!

    1. Mikäli et ole trolli niin anna marakatin leikkiä. Älä kaada näitä sivuja kun parempaa vastinetta hullu hullu maailmalle ei enää löydy. Piristävää seurata tämän Suomen ”kerman” ajatuksenjuoksua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*