Marco de Wit 30 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tosin nykyään vihreät ja natottajat ovat käytännössä samaa porukkaa, kun kerran persutkin nykyään kannattavat vihreää siirtymää. Kuulemma EU:n pitää yhdistää rivinsä Venäjän vastaisessa taistelussa ja koko maailman lopettaa fossiilisten polttoaineiden käyttö Venäjän tuhoamiseksi.

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Päivän kuva: Natottajat

 1. Juu, suomihullut ekana kurkku suorana huutamassa. Ylellä eilen päivällä Niinistön haastattelu Kontio-sotaharjoituksessa. Hyi helvetti, millainen rupu-ukko on presidenttinä!

 2. Sähkölaitokset huijaavat digitaalisten mittareiden lukemilla.
  –    Onko petosta ilmassa – Etälukumittarien luotettavuus 2016 – 2022

  Di­gi­taa­li­sen mit­ta­rin lu­ke­mia on help­po oh­jel­mal­li­ses­ti ma­ni­pu­loi­da ja ku­lut­ta­jan puut­tu­mi­nen asi­aan on mo­no­po­leil­la es­tet­ty.
  –    On­ko ai­noa kei­no asen­taa oma mit­ta­ri säh­kö­lai­tok­sen mit­ta­rin jäl­keen.
  –    Jos säh­kö­lai­tos kiel­täy­tyy us­ko­mas­ta asi­ak­kaan mit­ta­riin tai kiel­täy­tyy asen­ta­mas­ta ana­lo­gis­ta mit­ta­ria toi­sek­si, ai­noa jäl­jel­le jää­vä vaih­to­eh­to on lo­pet­taa ko­ko­naan säh­kön os­ta­mi­nen ky­sei­sel­tä säh­kö­lai­tok­sel­ta. (Pi­hal­le die­se­lagg­re­gaat­ti jys­kyt­tä­mään yö­tä päi­vää.)

  On­ko ener­gi­apu­la vain ku­lis­si, jon­ka avul­la ku­lut­ta­jat saa­daan mak­sa­maan li­sää ve­roa val­ti­ol­le?
  –    Val­tio on ot­ta­mas­sa käyt­töön «Wind­Fall»-ve­ron jon­ka avul­la se kier­rät­tää tä­män uu­den ener­gi­ave­ron voi­mayh­ti­öi­den kaut­ta omaan tas­kuun­sa.
  –    To­ki yh­ti­öi­den ul­ko­mais­ten omis­ta­jien osin­ko­ja mi­ten­kään louk­kaa­mat­ta

  Mit­ta­ri­lu­ke­mien vää­ren­tä­mi­nen on hal­li­tuk­sen mää­räys ja hal­li­tus myös suo­je­lee ener­gi­ayh­ti­öi­tä oi­keu­den­käyn­neil­tä.
  –   Hal­li­tuk­sen ra­ha­pu­las­sa kaik­ki kei­not ovat sal­lit­tu­ja, jo­pa kan­sa­lais­ten omai­suu­den pant­taa­mi­nen EKP:lle, jo­ka sit­ten lo­pul­ta omis­taa kai­ken va­ral­li­suu­den Suo­mes­sa.

  1. Vitun antisemiittiset rasistit. Kaikki vihaavat juutalaisia ilman mitään syytä. Juutalaiset eivät ole koskaan tehneet mitään väärää ja kaikki mitä juutalaiset tekevät on aina oikein. Juutalaiset ovat täydellisiä ihmisiä, jotka eivät koskaan tee mitään väärää ja väärin, vaan mitä tahansa juutalainen ikinä tekee, hän tekee aina oikein ja muut ovat väärässä ja pahoja ihmisiä.

 3. Itse pidän enemmän itämaisesta demokratiasta. Siellä esim presidentti valitetaan vaaleilla.

  Länsimaisessa demokratiassa esim naton johtajaa, joka käyttää runsaasti erittäin huomattavaa polittiista valtaa, ei valita vaaleilla

 4. Kuolema Yhdysvalloille!
  Kuolema Iso-Britannialle!
  Kuolema Israelin valtiolle!

  Death to the United States!
  Death to Great Britain!
  Death to the state of Israel!

 5. Hetki kun hyökkäät kaikkien kimppuun kymmeniä vuosia, pumppaat heidän maansa täyteen huumeita, korruptiota, pedofiliaa, sodomiaa ja terroria ja sitten menetät valtasi, sekä kaikki maailman ihmiset vihaavat sinua ja sinun saastaisia, täysin sairaita ja rikollisia eläimiäsi. *heinäsirkkojen sirinää*

 6. EU-lehmä von der Leyen on nyt myöntänyt, että yli 100 000 ukrainalaista sotilasta on jo kuollut. Tähän vielä päälle haavoittuneet ka kadonneet. Nyt mahdollisesti vähä-älyisillä ukrainalaisilla voi syttyä lamppu päässä ”hetkinen! onko tässä enää mitään järkeä?!!”

  Aikanaan kun taistelut ovat loppuneet, niin venäläisillä sotilailla on iso työ siittää ukrainalaiset lesket tiineeksi, jotta saadaan uusi sukupolvi!

  1. Hetkinen, oletko kiinni tässä todellisuudessa? Viestiesi perusteella olet jo menettänyt otteesi kokonaan. Nyt sinun täytyy ottaa yhteyttä johonkin suuntaan, ettei tilanne luisu kokonaan käsistäsi.

   1. Viestini ovat asiallisia ja hyvin perusteltuja! Näyttää siltä, että totuus ahdistaa suvakkia!

    Kukas ne ukrainalaiset lesket laittaa tiineeksi, jos ei venäläiset sotilaat? Käytä nyt järkeä! Suomessa on nyt jonkin verran ukrainalaisia naisia, jotka taisteluiden tauottua voidaan lähettää näppärästi junalla Venäjän puolelle morsiammiksi!

    Jos nämä tosiasiat eivät miellytä, niin aina voi mennä lukemaan wikipediaa ja rasmusta!

   1. Ovat ne ovelia. Eivät tee töitä, mutta omistavat monopolin laitokseen, joka saa laskea liikkeelle lappusia, joita sinä saat palkaksi työn tekemisestä. Myös he, jotka nämä lappuset valmistavat, saavat palkaksi niitä samoja lappusia, sillä he eivät lappusia itse tietenkään valmista. Ne ottavat vakuudeksi sinun työsi & lupauksesi työstä, sinun lappusillasi ostamasi talon ja auton. Ne antavat niistä sinulle lappusia, jotta voivat itsekin asua isoissa taloissa ja ajatuttaa itseään autoillaan & kuljettajillaan. Autot ne tankkaavat öljyllä, josta ovat maksaneet lappusia. Ja siitä öljystä jalostetaan bensaa. Siihenkin tarvitaan lappusia. Ne antavat kullasta ja hopeasta sinulle lappusia. Mitään konkreettista ne syöpäläiset eivät kuitenkaan koskaan tee. Jakelevat vain lappusiaan — ja lisää lappusia, joilla sinä voit maksaa lappusia takaisin.

    1. Yhden ryhmän lisäksi he ovatkin kaikki orja -ja huumekauppiaiden jälkeläisiä, josta heidän luonteensa ja asenteensa pitkälle periytyy tuhansien vuosien ajalta.

    2. Orja -ja huumekaupan harjoittaminen jostain syystä jalostaa niiden harjoittajista tällaisia. Ilmeisesti helppo ja moraaliton elämä johtaa tällaisiin jälkeläisiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*