5 thoughts on “Päivän video: Hyppy

  1. Meni veret jalkoihin, huuuhhuuh, diiluu liiluu, foliohattu päähän onko tuo ees ihminen. Mitä jos hyppää 300 jalasta eikä selviä hengissä? Jaa ei hyväksytä, oisitta heti sanonut, nicosta tuli slimmilli.

  2. Tuossa olisi nyt jollekulle Itsetuhoiselle Kanadalaisille…Tuhannen taalan paikka…Pääsisi vielä ennätyskirjoihin…Ennen lähtöä..

    Takuulla on jotain elintoimintoja vielä jäljellä niin kauan suoritukset jälkeen..Että voidaan väittää..selvinneensä siitä hengissä

  3. Poikamiehen hommia. EI UKKOMIEHEN!!! Kaksi pientä lasta ja sinänsä yhtä hurjapäinen emäntä pelkäämässä enemmän kuin olisi ITSE hyppäämässä! Itselleni jo riittää ”emännänjatko” (tuoli) ja palohälyttimeen patterin vaihtaminen. Ja olen SUURI SANKAR ja PUHKUN testoroteenia kuin espanjalainen härkä!!! Sisipä kaikiki PUNAINEN on piilotettava ennen ”tulemarmattimen” ennallistamista. PUUUUUHHH!!!! Elämässä on suuri helpotus kuin EI ole kateenkeuhko vaan voi arvosttaa paaaallljon itseään parempia uroita, sillä kun tietää sen, että sellaisenkin uroon liiskaa NAINEN kuin nenämakeisen ja pyörittelee ja tsippaa menemään!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*