Marco de Wit 1 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on alusta asti fanittanut Kim Dotcomia. Ei siksi, että hän on sukujuuriltaan suomalainen, vaan koska kannattaa sananvapautta ja myös toteuttaa sitä käytännössä.

 

JUTTU

 

 

Kimin vuosien taistelu viranomaisten kanssa on legendaarinen.

 

 

 

Viime aikoina Kim Dotcom on myös voimakkaasti tukenut Elon Muskin taistelua Twitterin vapauttamiseksi. Kim kehottaa voimakkaasti Elonia luomaan oman puhelinmerkin Applen kilpailijaksi.

 

 

Elon Muskin Twitter vs. Apple: Luoko Musk uuden oman puhelimen?

 

 

Nyt Kim Dotcom pyytää suomalaisia Twitter-saunaan! Siellä voit keskustella Kimin kanssa, koska Sanna Marin on vierailulla Kimin uudessa kotimaassa, Uudessa-Seelannissa.

 

Keskustelu on kuultavissa myös jälkeenpäin!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Kim Dotcom kutsuu suomalaiset Twitter-saunaan!

 1. Tule ottamaan Sanna-tädin kanssa vähän aamupalaa Suomeen, jooko? Sitten otetaan vähän verensokerii.

  1. Onks tämä niitä samoja Kimejä, joita pelaa Etelä-Korean jalkapallojoukkueessa ainakin puolisen tusinaa?

   1. Ystävä pieni, skrollaahan takaisin sivun yläreunaan ja katso kuvaa uudemman kerran. Tämä kaveri ON se pallo.

 2. Jos Sanna on ottamassa oppia ko. maan uudesta aborttilaista, joka voidaan tehdä syntymään asti. Ongelma on se, miten tällainen lapsi saadaan tapetuksi. Jotta lääkäri ei joudu tappamaan ja pelastamaan, niin ei tarvita enää lääkäriä tekemässä. Kivunlievitystä ei tarvitse, vaikka eläimille vastaavassa tilanteessa pitää tehdä.
  ”Osittaissyntyinen” abortti sisältää seuraavat.
  Digoksiinin tai kaliumkloridin fetisidi-injektio voidaan antaa toimenpiteen alussa sikiön luiden pehmenemiseksi.
  Menettelyn aikana sikiö poistetaan polviasennossa.
  Jos vauvan kallo on liian suuri mahtuakseen syntymäkanavan läpi, se murskataan, jotta kallo voidaan poistaa. Kallon dekompressio voidaan suorittaa sisällön viillolla ja imulla tai pihdeillä.
  https://bothlivesmatter.org.nz/the-law-in-detail/#About-section1-up-to-birth

 3. Meneeköhän vielä montakin vuotta että LL tajuaa että Elon Musk ei ole meidän vaan eliitin puolella? Hän ajaa täysillä Transhumanismia

  Neuralink on osa tätä projektia ja tämän Neuralinkin avulla joka ikinen ihminen on pilvessä kiinni ja kontrolloitavissa, ajatukset mukaanlukien. Mitä hittoa tässä kohtaa on enää merkitystä jollain Twitterillä ja ”sananvapaudella” kun koko mieli on hakkeroitu? Koko Twitter-sirkus on suurta näytelmää, samaa osastoa kuin Q/Trumptard pelleily ja aina jengi lankeaa näihin. Joka ikinen kerta.

  Jos haluaa muutosta niin pitäisi nyt minimissään hiukka kasvaa aikuiseksi ja harjoittaa kriittistä ajattelua ja kyseenalaistamisen taitoa eikä uskoa kaikenmaailman yksisarvisiin jotka kuka milloinkin on pelastamassa meitä. Elon Musk on meidän vihollinen.

  1. Viidesosa suomalaisista on jo pilvessä, kiitos lääkäreille ja Big Pharmalle Kato, kun nykyään mikään ei saa tuntua miltään luonnollisesti Vain stimulanttien avulla voi tuntea jännittäviä ja sykähdyttäviä tunnekokemuksia. Pilleriuskovaiset ovat samaa jengiä pohjimmiltaan kuin teknouskovaiset.

 4. Kuka tämä läskipallero on? Muistan nimen jostakin 2000-luvulta. Mainittiin TV:ssä. On ihmisillä taas mietittivää kun on kanyea, trumpia ja ties mitä jännää.

 5. Vuonna 2008 Musk oli WEF:n Young Global Leader. Vaikka hän on päättänyt poistaa tämän tiedon internetistä, hänen kuulumisensa siihen ei pitäisi olla yllätys. Muskilla on monia Klaus Schwabin häijyjä tavoitteita, kuten lasten mikrosirujen asettaminen ja sirujen poraaminen ihmisten aivoihin.

  Älkää menkö lankaan.

 6. Vaalit tulossa:

  Kokoomus ottaisi Yleltä yhteensä noin 124,7 miljoonaa euroa ja perussuomalaiset 144 miljoonaa euroa.
  Ylen kulut vuonna 2021 olivat 508,2 miljoonaa euroa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*