Marco de Wit 1 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alla oleva vanha video on tärkeä monellakin tavalla. Ensinnäkin se kertoo hyvin miten typerästi sossuämmät kohtelevat ”alaikäisiä pakolaisia”.

 

Vieläkin tärkeämpää on kuitenkin se, että tässä näkee pahuuden ytimen eli näkee feminismin. Sossuämmät hämäävät lässytyksellään, mutta ovat todellisuudessa äärifeministejä. Heille on annettu valtava valta toisaalta auttaa rajojen avaamisessa että toisaalta suomalaisten lapsiperheiden tuhoamisessa.

 

Arabit ja monet muut kansat näkevät heti sossuämmien läpi tajuten heidän olevan äärimmäisen raakoja machiavellimäisiä juonittelijoita, jotka lässytyksellään yrittävät nimenomaan pimittää tyrannimaisuutensa.

 

Se on nimenomaan tällaiset naiset, jotka äänestävät ja myös käytännössä ovat suvakkeja näin tuhoten vapauden, perheen ja kansan.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Päivän video: Suvakkitädit

 1. Arabeja ei pysty edes suvakit huijaamaan. Suomalaisiin suvakkien aivopesu imetään jo äidinmaidossa tai siis muoviproteiiniäidinmaidon korvikkeissa. Kunnon suvakin nännejä ei edes vauva saa imeskellä.

 2. Lässytyksestä huolimatta erityisesti suvakkeja ja suvakkiämmiä ei kannata missään nimessä uskoa. He nimenomaan käyttävät valtaa maksimaalisesti ja voivat usein tuhota koko elämäsi, jos et tanssi heidän pillinsä mukaan. Samaan tapaan poliittiset poliisit selittävät sinulle ”Poliisisetä haluaa vain auttaa sinua. Voiko poliisisetä tulla vähän vilkaisemaan paikkoja? Voitko auttaa poliisisetää?”.

  1. No, nuo oli niitä jakojäännöksiä joita kukaan suomalainen mies ei huolisi. Siksi kiehnäävät kakkostyypin mahdollisuuksien kanssa kun mehiläinen hunajan.

 3. Useimmat naiset ovatkin pelkkiä valehtelijoita ja teeskentelijöitä, varsinkin Suomessa, joiden valheiden läpi useimmat suomalaiset miehet näkevät heti.

  1. Tää on kyllä ihmeellistä miten näitä aivovammaisia Suomessa piisaa. Jo vuosia sitten suurella työllä lähes tukkimittaa hipovia suomännikköjä alettiin ennallistaa metsurityönä tappamalla arvokasta puuainesta tyveltä sahaamalla puun kuori poikki puun kuolemiseksi pystyyn.
   Moni ei ole ajatellut sitä, miten tuollainen rinnankorkeudelta 15sm halkaisijaltaan kuitupuu yhtäkkiä jonain vuonna sitten sieltä runsaan neljän metrin korkeudelta ylittää sen samaisen 15cm, niin se tyvi muuttuu tukiksi ja arvo kolmin-nelinkertaistuu ja aivomammaiset tuhoavat tätä arvokasvua, joka on vientimme selkäranka ollut kautta vuosikymmenten.
   Nyt jälleen kaivinkoneilla fossiilista energiaa tuhlaten pitäisi tukkia samoja ojia, jotka menneinä vuosina on sillä samalla fossiilisella energialla kaivettu ojiksi.
   Kun Suomessa edelleenkin on routaa, vaikka vain vähäistä joinain vuosina, kun jokainen metsämies tietää miten tuollaiset ojanpientareet routimisen ja aivan luontaisen eroosion voimasta aivan itsestään ennallistavat jo parissa vuosikymmenessä ojan pahimmillaan lähes olemattomaksi, niin aina vain löytyy sitä aivovammaista suomalaista paskasakkia, joiden on pakko se ennallistaminen tehdä .. loppujen lopuksi yhteiskunnan varoilla, ja sitä fossiilista polttaen aivan kuin ei riittäisi se palo mikä Ukrainassakin nyt tapahtuu.
   Vaan eihän tässä järjellä olekaan mitään merkitystä.

   1. Kyse on puhtaasti rahasta ja vallasta. Seuraa rahaa ja kuka tästä hyötyy eniten. Ymmärrät sitten kaiken politiikasta ja nykytaloudesta.

 4. Mistä kumpuaa tämä naisviha? Omista kokemuksistako? Onko kommentoijat jääneet vaille äidin hoivaa? Ja de wit heittelee perusteettomia syytöksiä sosiaalityöntekijöitä kohtaan, syyttää heitä perheiden rikkojiksi esittämättä yhtä ainutta todistetta.

 5. Mielenkiintoista tämä sinun feministinen tapa perustella asioita. Valtio ja viranomaiset eivät koskaan tarvitse mitään todisteita ja perusteluita, mutta sinun mukaasi ihmisen pitäisi kuitenkin todistaa, että viranomainen tekee väärin.

  Luuletko Aku saavasi naisilta jotain sääliä tällä nuoleskelullasi?

  1. Mikä feministinen tapa se on, realistinen tapa lukea ja tulkita noita misogyymisiä viestejä. En minä tarvitse sääliä naisilta, me olemme heidän kanssaan tasa-arvoisia. Jos minä teen päätöksen esim. huostaanotosta, niin minun täyttyy tarkasti perustella päätökseni. En minä sellaista päätöstä tee pelkästään pahantahtoisuudesta, enkä myöskään täysin yksin. Pitkällisen harkinnan jälkeen ja jos muut tukitoimet eivät ole tuottaneet tulosta.

 6. Uskallan väittää ettei AINOATAKAAN suomalaista kossisa ole YKSIKÄÄN äiti tullut ”herättelemään” vastaavin elkein!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*