Marco de Wit 2 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kaikissa länsimaissa naisopettajat pelkäävät yhä enemmän oppilaitaan. Toisaalta onko se muka ihme? Naisopettajat ovat kymmeniä vuosia tahallaan halunneet rajoja auki samalla, kun ovat heikentäneet koulun kuria ja järjestystä.

 

Ainoa ihme on, että koulukulttuurin tuhoutuminen on kestänyt näinkin kauan.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Päivän video: Opettaja

 1. Toisaalta valkoisilla miehillä ei ole enää mitään sympatiaa valkoisia naisia ja opettajia kohtaan. He ovat vihollisia ja pettureita. Yhdelläkään suomalaisella miehellä ei ole enää minkäänlaista sympatiaa ja uskollisuutta varsinkaan suomalaisia naisia kohtaan kymmenien vuosien vihaamisen ja petturuuden jälkeen.

  Ei täällä kenelläkään nouse minkäänlaisia tunteita valkoisia naisia, opettajia ja varsinkaan suomalaisia naisia kohtaan.

 2. Neekeri… Oliko alun virnuileva tyttö jude, luultavasti homman alulle laittaja ja luikki juuri sopivasti karkuun

 3. Tälläkin kertaa kunnian sai kehari, sillä se hyökkäsi ensin. Nyt sitten kun videota levitellään, muutkin hakevat itselleen kunniaa.

  Suomessa on opettajien osalta sama lässytys huomattavissa. Sanotaan että ei ole keinoja pitää kuria ja järjestystä yllä. Ompas, niitä ei vaan haluta käyttää. Aina kun joku makaa kännykän kanssa pulpetilla tai häiriköi tunnilla, niin ulos luokasta. Ja jos tunnilla tulee heikkoja numeroita, niin ehdot vaan. Ja jätetään luokalle jos ei ehdoista selviydy.

  Mutta kun kaikki kitisijät jotka minä tunnen, eivät halua antaa ehtoja koska se tarkoittaisi että itse joutuu menemään kesällä töihin ja että itse joutuu tekemään töitä muutaman tunnin yli ihan sen minimin joka on pakko tehdä.

  Eräs tuttuni ihmettelee miksi kaikilla opetttajilla on muka aina kiire ja miksi muka kaikki jutuvat tekemään ylitöitä ja korjaaman kokeita kotona. Hän menee aamulla kahdeksaksi kouluun ja lähtee sieltä neljältä. Hän ehtii tekemään kokeet ja korjaaman ne kouluaikana. Ja hänellä on kaikki illat ja viikonloput vapaana eikä hänellä ole koskaan kiire koulussa tai stressiä. Vaikka kaikilla muilla on. Syynä on se että muut eivät tee normaalia työpäivää vaan lyhentelevät sitä ja ähtevät heti kun se on mahdollista.

 4. Mikä on incel-liike?

  Incel on yhdistelmä kahdesta sanasta tahdonvastainen ja selibaatti, ja se on termi naisvihaajille, jotka elävät tahattomassa selibaatissa.

  Miten ”incelit” näkevät naiset?

  Incel-liikkeelle on vahvasti tunnusomaista avoin naisviha, jossa naiset yleensä dehumanisoidaan rajuimmalla tavalla.

  Naisia ​​pidetään robotteina tai karjaeläiminä, jotka eivät osaa ajatella itse.

  Monet incelit näkevät itsensä häviäjinä geneettisessä lotossa ja syyttävät naisia ​​yksinäisyydestään.

  Tämä Incel foorumikulttuuri on erittäin tuhoisaa. Misogynistit (naisten vihaajat) ruokkivat toistensa vihaa ulkonäköön kiinnittymisellä ja masennuksella.

  Miten naisvihaaja elää incel-liikkeessä?

  Suurin osa inceleista elää näennäisesti normaalia elämää työn ja koulutuksen kanssa, kun taas kolmasosa ei tee kumpaakaan – kostoksi yhteiskunnalle.

  Samojen tutkimusten mukaan 75–80 prosenttia ilmoittaa kärsivänsä autismista tai muista mielenterveyshäiriöistä, kuten masennuksesta.

  Kysymys kuluu: miten pitkälle naisvihasi voi kehittyä?

 5. Nimetön kirjoittaa; ” Yhdelläkään suomalaisella miehellä ei ole enää minkäänlaista sympatiaa ja uskollisuutta varsinkaan suomalaisia naisia kohtaan kymmenien vuosien vihaamisen ja petturuuden jälkeen.”?

  1/2022 suomen väestö oli yhteensä 5 649 807. Naiset 2 805 313 ja miehet 2 744 495. Näistä luvuista voi sitten loogisesti verrata, pitääkö yllämainittu lausunto ”kaikki miehet ja naiset” paikkaansa?

  Incel kulttuuriin liityy väkivaltaa, katkeruutta ja avointa naisvihaa, joka perustuu siihen että mies ei ole onnistunut intiimi- ja romantiikka nais-suhteissaan. Hän syyttää naista.

  Sanasta ”Incel” tuli vuoden 2018 uusi sana, joka on lyhennys ’involuntarg celibat”.

  Kasvavaan Incel kulttuuriin kannattaa kiinnittää huomiota, koska maailmalla on jo tapahtunut vakavia ja kuolemaan johtavia Incel iskuja 10 kpl.

  Järjetön ja päätön naisviha ja epälooginen vihaaminen, voi kehittyä hyvinkin hengen vaaralliseksi tilaksi. Älä siis anna vihan sokaista mieltäsi.

  Puhu minä muodossa. Et voi mitenkään tietää mitä kaikki muut miehet ajattelevat naisista.

  Olemme omien kokemuksiemme tulos.

  En tunne yhtään miestä koko elämäni aikana itse, jotka olisivat vihanneet, sortaneet tai pahoinpidelleet naisia fyysisesti tai psyykkisesti. En tunne yhtään naista joka vihaa tai aliarvioi miehiä.

  Viha pysäyttää ihmisen oman kehityksen. Älkäämme siis koskaan unohtako sitä.

  Elämä on lyhyt kun katsot aikaa taakse päin. Elämä ei mene uusintana. Elämme tässä ja nyt.

  Olemme samaa kansaa ja samasta juuresta. Suomen kansan on pidettävä yhtä. Se on ainoa tie voittoon ja vapauteen.

  Joten on aika ottaa pää pois pensaasta. On aika ottaa vastuu omasta elämästä itse ensin, eikä syytellä naisia tai muita asioita omasta yksinäisyydestä, epäonnistumisista tai erakkona elämisestä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*