Marco de Wit 2 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti pyrkii perustamaan kaikki juttunsa tieteeseen. Tämän takia Laittoman Lehden kuumissa on jatkuvasti näkyvillä tämä juttu tieteellisistä lähteistä.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Laittoman Lehden lähteet kaikki perustuvat radikaaliin rationalismiin, jota varsinkin professori Hans-Hermann Hoppe edustaa. Rationalismi jakaantuu puolestaan vapaaehtoista kanssakäymistä tutkivaan taloustieteeseen sekä väkivaltaista kanssakäymistä tutkivaan poliittiseen tieteeseen. Edellistä edustaa Itävaltalaiseen koulukuntaan kuuluva professori Murray Rothbard ja jälkimmäistä offensiivisen realistiseen koulukuntaan kuuluva professori John Mearsheimer.

 

Professori John Mearsheimer räjäytti potin: 16 miljoonaa katselukertaa!

 

 

Mearsheimerissa on kuitenkin yksi suuri vika: Hänellä logiikka toimii hyvin, mutta arvot ovat sairaat. Mearsheimer on nimittäin sekä sotahullu että suvakki. Mearsheimer korostaakin, että ainoa keino pelastaa suvakismi on jättää Venäjä rauhaan ja tuhota Kiina. Ajamalla Venäjä ja Kiina liittolaisiksi on mahdotonta enää pelastaa Amerikan ylivaltaa ja sen ajamaa suvaismia.

 

Mearsheimer on siis yksimielinen suvakkien kanssa päämääristä, mutta eri mieltä keinoista. Onneksi suvakit ovat niin tyhmiä, etteivät kuuntele Mearheimeria!

 

 

Mearsheimerin suvakkius selittää myös yhden toisen erikoisen jutun. Nimittäin sen miksei hän suostu kritisoimaan juutalaisia. Siis kyllä Mearsheimer on loistavasti kritisoinut sionisteja, mutta niitäkin vain suhteellisen lievästi. Hän ei ole esimerkiksi Ukrainan sotaa käsitellessään ole uskaltanut puhua ollenkaan sionisteista, vaikka koko Ukrainan sota on selvästi sionistien operaatio ja siten vain Syyrian sodan sivunäyttämö. Laiton Lehti huomautti tästä omituisesta ilmiöstä muutama kuukausi sitten.

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä. (Paitsi sionisteille!)

 

Osasyynä on tietysti pelko. Toisaalta osasyynä on myös suvakismi. Tämä Mearsheimerin suvakismi paljastuu varsinkin alla olevassa jutussa, joka tiivistää alla olevan uusimman Mearsheimerin haastattelun.

 

 

Kuvassa linkki Unheard.comiin

 

 

Tässä sama videona. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Mearsheimer siis päästää sionistit pälkähästä, koska rakastaa juutalaisia. Miksikö? No, koska suvakismi on niin pitkälti tiettyjen juutalaisten luoma ja tukema! Kukapa sitä sankareitaan kritisoisi. Siis vaikka sionistit ovat nyt ajamassa maailmaa ydinsotaan.

 

Mielenkiintoista nähdä suostuuko juutalainen Ron Unz julkaisemaan Laittoman Lehden paljastusjuttua englanniksi käännettynä?

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Professori Mearsheimer: Ydinsota lähellä Ukrainassa, mutta juutalaisia ei saa kritisoida!

 1. Totta kai Mearsheimer on mädättäjä ja petturi, koska hän on ”älykäs”. Kaikki he ovat samanlaisia. Lisäksi hän on amerikkalainen/britti, jolloin hän näkee tämän sairaiden ja rikollisten amerikkalaisten ja brittien imperiumin ylläpitämisenä ja laajentamisena. Hän on vain eri mieltä miten rikollisten valtaa tulisi laajentaa.

 2. Professori Mearsheimer edustaa juuri sitä samaa Trumpin imperialismia ja ”nationalismia”, jota Laiton Lehtikin pääsi kehumaan. Hän on trumppilainen imperialisti, joka on vain hieman eri mieltä keinoista ja tavoitteista.

 3. Ylen uutisissa kerrotaan, että Usa ja EU ovat kauppasodassa.

  ”Yhdysvallat alkavat yllättävällä tavata uhata Europan teollisuutta”.

  Yhdysvallat on uhannut EU:ta ja Suomea monella muullakin tavalla, mutta ehkä tämä herättää nyt ihmiset ajattelemaan, mistä tässä kaikessa on ollut kyse alusta lähtien?

  Ja Suomi sen kun ostaa lisää pyssyjä Yhdysvalloilta, Yhdysvallat ”hyväksynyt” Stinger-ohjusten myynnin Suomeen.

  1. Se ei ole tyhmä joka myy, vaan se joka maksaa. Soltut täysin hypnoosissa. Naton mallioppilas Suomi käyttää ensi vuonna 4% Bkt:sta sotilasmenoihin. Nato edellyttää 2% tasoa jäseniltään. Suomi tietysti kilttinä ja tunnollisena laittaa tuplat kaikkeen mitä Nato vaatii.

   Lottovoitto Natolle on saada Suomi jäseneksi. Suomessa on kaikkea ja vielä enemmän mitä Nato ja USA voivat unelmoida. Kyllä nyt ollaan ihan lännen kynnysmatto Venäjän eteisessä.

 4. Nytkö de witin sankaritieteilijä Mearsheimer onkin suvakki, kun hänen ajattelunsa ei taivu de witin omiin juutalaisfobisiin ajatusharhoihin. Kuka tieteilijä joutuu seuraavaksi lahtipenkkiin, hoppe, dutton, Macdonald. Luultavasti ei mene kovinkaan kauan, kun hoppe saa mennä. Valkoisen ylivallan edustajat saavat hetkeksi armon. Minä olen ihmetellyt, miten toisaalla jopa järkevääkin tieteellistä tekstiä kirjoittava de wit sortuu tässä lehdessä niin luokattomiin kirjoituksiin. Onko tarkoitus vain sumuttaa heikommilla tieteellisillä tiedoilla varustettuja lukijoita.

 5. Derek Princeä pidetään yhtenä parhaista Raamatun ja Jumalan Sanan tulkitsijoista. Hän sanoo, että monet luulevat Jumalan ensin muuttavan juutalaiset, minkä jälkeen he palaavat Israeliin kaikkialta maailmasta, minne Jumala heidät hajautti. Mutta näin se ei kuitenkaan ole, vaan Jumala palauttaa juutalaiset Israeliin, kun he ovat vielä saastuneita, Vasta palattuaan Israeliin he tekevät parannuksen ja puhdistuvat.

  Herätys lähtee pakanakansoista, ja juutalaiset tulee viimeisenä. Eli se joka oli ensimmäisenä, tulee viimeisenä. Jumalan sana on se, että meidän tulee siunata Israelia, ja vaikkemme aina ymmärrä miksi, niin meidän tulee olla kuuliaisia hänen sanalleen, eikä yrittää itse järkeillä, mikä on oikein.

  Derek Prince kertoo myös jossain näistä tv7:lla nähtävistä sarjoissaan, miten lähes kaikki Jumalan lupaukset ovat tähänastisessa maailmanhistoriassa toteutuneet jo. Derek Prince itse ei ole juutalainen, ja häntä on syytetty myös antisemitismistä, mutta silloin ei ole ymmärretty hänen sanomaansa.

  Meidän tulee rukoilla Israelin puolesta, jos haluamme, että tämä nykyinen Babylonia kaatuu ja pelastumme orjuudelta.

  https://www.tv7.fi/arkki/derek-prince/israelin-paikka-jumalan-suunnitelmissa-3-3_p13497/

 6. Se zelenskihän vaati USA:ta käyttämään ydinpommia jo ennen ennenkuin sota edes alkoi. Jos silloin kun sairaaloita tyhjennettiin ja niitä muutettiin komentokeskuksiksi, silloin lokakuun ja helmikuun välillä.

  Ehkä juutalaiset on aloittaneet jo kaksi maailmansotaa. Ja nyt ne ehkä aloitti kolmannenkin.

 7. No justiinsa joo.taas yksi yliprofeetta lisää,mistä näitä aina löytyy. Papparainen vois mennä heittelemään petankkia jonnekin puistonnurkkaan.Vitun koomista sakkia. Toveri 2.0

 8. Voisiko muutama ydinkärki lipsahtaa myös Israeliin, kuten jotain lipsahti Puolaan?
  Bidenillähän väitetään olevan salkku.

 9. Ei noissa Mearsheimerinkaan piireissä tarvitse kauan seikkailla…Ennenkuin ilmoitetaan puhelimitse..Missä on ne rajat on joita kannattaa ”kunnioittaa”…Jos haluaa pitää Elämänsa ja ammattinsa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*