Marco de Wit 2 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka cryptohuijari Sam Bankman-Fried varasti miljardeja.

 

Tucker Carlson: Sam Bankman-Friedin huijaus voi romahduttaa maailmantalouden!

 

 

Kaikesta huolimatta häntä ei ole pidätetty.

 

Miksikö? Kolme syytä:

 

1. Rikas juutalainen eliittiperheestä

 

2. Rahoitti juutalaisten johtamia demokraatteja ja juutalaisten johtamaa Ukrainaa

 

3. Toimi Mossadin fronttina pesemällä rahaa demokraateille

 

 

Vankilaan menon sijasta Bankman-Fried antaa haastatteluita ja osallistuu konfrerensseihin.

 

 

 

Sam Bankman-Fried sai valtavat aplodit. Etkö usko? No, katsoppas alla olevaa videota.

 

Huomaa myös miten yhdellä rivillä taputtajat näyttävät olevan enimmäkseen naisia. Ei mikään suuri otanta, mutta mielenkiintoinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Suvakit jumaloivat edelleen cryptohuijari Sam Bankman-Friediä: Sai suuret taputukset!

 1. Suvakkimaat Saksa ja Belgia jäivät MM:ssa alkulohkoon. Siitä näette, ettei suvakismissa ole mitään elinvoimaa. Pelkkää alamäkeä jopa urheilussa. Marokkokin meni jatkoon, belgialaiset mellakoivat. Oma vika.

  1. Eilisessä pelissä ”belgialainen” neekeri töppäsi erittäin monta varmaa maalipaikkaa. Eikö matu kestä paineita?!!

 2. Naiset ovat aina olleet pahimpia mädättäjiä ja pettureita. Eivät osaa koskaan ajatella itse mitään, vaan kaikki pitää aina sanoa erikseen.

  1. Teemalla tulee tasa-arvon nimissä joku uusi kanadalainen Händelin Messias-oratorio, jossa laulettiin, että joku on kipujen nainen, Jeesustako tarkoittavat, kun Jeesuksenhan sanotaan olevan kipujen mies. Tekevätkö Jeesuksesta nyt naista nämä feministisuvakkiglobalistikanadalaiset?

   Eikö feminismin ja suvaitsevaisuuden nimissä anti-kristuksenkin voida silloin väittää olevan nainen?

 3. Totta kai mies voi nyt karata ja sotkea mahdollista tutkintaa. Ilmeisesti yhtään mitään ei tulla kuitenkaan tutkimaan.

 4. Laittomassa Lehdessäkin on ollut valheellista myyttiä siitä, että maailmaa hallitsisivat ”älykkäät” ihmiset. Tämä on pelkkää valhetta. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että äärimmäisen röyhkeät ja pahat ihmiset pitävät vain mafiavaltaa muihin. Et tarvitse mitään erityisen korkeaa älykkyyttä tähän. Kaikki näkevät kuinka maailmaa ja Suomea johtavat vammaiset idiootit, jotka eivät tiedä mistään mitään.

 5. Älä koskaan luota ”älykkäisiin”. Älä koskaan luota poliiseihin. Älä koskaan luota oikeusjärjestelmään. Näillä pääset jo hyvin pitkälle. Kaikki on täysin mätää ja korruptoitunutta. ”Älykkäät” ovat umpimätiä, pahoja ja pettureita, jotka pettävät kansasi ja vainoavat sinua, perhettäsi ja lapsiasi. He eivät tule jättämään sinua ja perhettäsi rauhaan, sillä he ovat itse kyvyttömiä huolehtimaan itsestään ja elämään omillaan.

 6. Mitään ”älykkäitä” ihmisiä ei ole olemassa. On vain äärimmäisen kylmiä ja häikäilemättömiä ihmisiä, jotka pitävät valtaa itsellään aseilla ja muilla yksinkertaisilla asioilla uhaten ja kiristäen. Siinä heidän suuri menestyksensä salaisuus.

 7. Zelenskin silmät hajottavat eri suuntiin. Mummo jo aikoinaan opetti, että älä luota silmät kaukana toisistaan oleviin kierosilmiin. Kierot silmät enteilevät kieroa ja petollista luonnetta.

 8. Ei kai kukaan tervejärkinen vaihda rahaansa sähköisiin bitteihin? Ja jos vaihtaa niin minäkin voin ottaa vastaan kaikilta rahaa ja vaihtaa sen vaikka auringon säteisiin. Sillä aurinko on tulevaisuuden energialähden ja siksi sen rvo tulee kasvamaan. Niin että tänne kyllä kelpaa tuoda niitä epävarmoja euroja. Aurinko on turvallinen sijoituskohde.

 9. Huijarien kokous. Huijarit taputtavat kymmenennen asteen suurhuijarille ja Suurmestari. Täydellisen rikoksen tekijä ei joudu vankilaan. Siksi pienhuijarit arvostavat alansa mestarin korkealle.

 10. Juutalaiset ovat jumalia. Kaikkien pitää palvoa juutalaisia. Ylistetyt juutalaiset. Naisetkin palvovat juutalaisia jumalina.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*