Marco de Wit 3 joulukuun, 2022

 

Pari vuotta sitten maailman yhtenä suurimpana uutisaiheena oli miljardööri Jeffrey Epsteinin pyörittämä pedorinki. Kumma kyllä tästä huolimatta Laiton Lehti oli ainoa, joka uskalsi julkaista Epstein-aikajanan. Juutalaisen Ron Unzin johtama vaihtoehtomedian päämaja sitten julkaisi sen. Tästä huolimatta muut vaihtoehtomediat eivät olleet siitä kiinnostuneita. Kaikki pelkäsivät kahta vihasanaa: Epstein oli juutalainen Mossadin agentti.

 

 

Kuvassa linkki Unz.comiin

 

 

Laiton Lehti oli myös ainoa media maailmassa, joka huomasi Epsteinin pedoringin jälkien mahdollisesti johtavan Tampereelle Suomen rikkaimman miehen Poju Zabludowiczin luokse.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Yksikään muu media – eivät edes MV-lehti, Magneettimedia, Vastarinta ja Partisaani ole uskaltaneet asiasta puhua. Ei vaikka Vastarinta uutisoi aikanaan Pojun mahdollisesti osallistuneen brittieliitin orgioihin. Näinollen ei olisi yhtään outoa, jos Poju tuntisi myös Epsteinin ja Ghislainen.

 

Yleistä tietoa on, että Pojun miljardit ovat äärimmäisen epäilyttäviä ja likaisia eli tulleet asekaupasta ja yhteistyöstä Israelin tiedustelupalvelujen ja äärisionistien kanssa. Ja tietysti suurelta osin Suomen kustannuksella, koska Pojun miljardifirma Tamares juontaa juurensa tamperelaiseen yritykseen, Tampellaan.

 

Lisäksi näyttää siltä, että nimenomaan Pojun ruotsinkielinen suku on ollut rahoittamassa RKP:tä, kokoomusta ja persuja kääntäen ne näin uuskonservatiivisiksi sionistipuolueiksi. Poju saattaa siis olla yksi tärkeimpiä henkilöitä Suomen itsenäisyyden menettämisessä, kuten Laiton Lehti on pitkään epäillyt.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen. Osa 1: Praxeologinen johdanto

 

Mutta eihän juutalaismiljonäärit suinkaan pyrkisi manipuloimaan Suomen politiikkaa. Koko ajatuskin haiskahtaa antisemitismiltä!

 

Ai. No, onko myös antisemiittistä sanoa Pojun vaikuttaneen Britannian poliitikkoihin pyrkien kääntämään konservatiivipuoluetta uuskonservatiivisen sionistiseksi?

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Yksi asia on varma: Pojua ei hävetä fanittaa Israelin apartheidiä ja palestiinalaisten kansanmurhaamista. Päinvastoin. Poju nimittäin perusti yhden maailman törkeimmän sionistisen propagandatoimiston eli Bicomin, joka ei koskaan näe missään Israelin rikoksissa yhtään mitään pahaa. Palestiinalaiset ovat nimittäin aina syyllisiä kaikkeen mukaanlukien Israelin siirtokuntien perustamiseen.

 

Kaiken kukkuraksi Poju on vielä ääriäärisionisti Benjamin Netanjahun hyvä ystävä. Poju jopa joutui poliisikuulusteluun, koska oli lahjoittanut Netanjahulle ja tämän vaimolle niin paljon kalliita lahjoja!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Tosin ei valtamedia ja äärioikeisto ole ainoita, jotka ovat olleet tästä Pojun törkeydestä hiljaa. Myös Suomen vasemmisto on ollut hiiren hiljaa. Siis vaikka – tai koska – Poju on yksi Suomen suurimpia modernin taiteen rahoittajia!

 

Onneksi Britanniasta löytyi muutama rehellinen taitelija, jotka muutama vuosi sitten perustivat Pojua ja tämän taidepesua boikotoivan BDZ-liikkeen.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

BDZ siis perustettiin jo 2014. Pian kuitenkin brittitaiteilijat alkoivat ihmettelemään, että miksi suomalaiset taiteilijat eivät välitä Pojun apartheid-politiikasta. Suomalaiset taiteilijat olivat kuitenkin niin korruptoituneita, etteivät vuosiin tehneet yhtään mitään. Vasta vuosi sitten suomalaiset vihdoin alkoivat reagoimaan ja nyt vuoden ajan ovat yrittäneet painostaa Kiasmaa katkaisemaan läheiset suhteensa Pojuun.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Poju on kuitenkin voinut osittain välttää kritiikin ja uhrautua, koska vasemmistolaiset taiteilijat eivät ole uskaltaneet puhua hänen kanssaan henkilökohtaisesti! Näin Poju on voinut esittää olevansa vainon uhri.

 

Laiton Lehti ehdottaakin taiteilijoille, että keskustelisivat Pojun kanssa suoraan ja kysyisivät onko hänellä, hänen perheellä tai yritysimperiumilla ollut yhteyksiä Epsteiniin tai Ghislaineen.

 

Ai niin. Se olisi antisemiittinen kysymys!

 

No, ehkäpä onkin aika tehdä seuraavaksi Zabludowicz-aikajana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Onko Suomen rikkaimmalla miehellä Poju Zabludowiczillä yhteyksiä Mossadin Epsteiniin ja Ghislainiin?

 1. Suomen hallitusta JOHDETAAN ”rahan maailmasta”, se on lehdessä kuulutettu 19.2. 2013 : Iltalehti ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Puolueille ei maksettu rahaa turhaan. Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä.

  Rahat ja ”käskyt” kulkevat Vakuutusyhtiöiden ( nykyisin pankki-vakuutusliike ) Keskusliiton kautta puolueiden kassaan .

  Ja millaista ”lainsäädäntöä” tällä lahjonnalla on saatu ?

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.”

  ”Lailla 444/2012” siis varastettiin 1, 3 – 3 miljardia euroa pienyritysten omaisuutta pankki-vakuutuslaitosten omaisuudeksi 1.1. 2013 pankki-vakuutuslaitosten fuusion yhteydessä .

  ”lait” on tehty niin, että poliisi; Valtakunnansyyttäjä ; Kansainvälinen rikostuomioistuin ei pääse tätä rikosta käsittelemään !

  Eoa päätös 876/2/05 : ”Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.”

  PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA 2007 – 2008 He 55/2007 ( rikoslain muutos, jolla poistettiin perustuslakiin kuulunut rinnakkainen syyteoikeus kansalaisilta ).

  Suomea siis TODISTEIDEN mukaan on 2 vuosikymmentä johdettu ”eduskunnan” ulkopuolelta … syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ; rikosilmoitus Porin poliisille 8.9. 2005 ; Kansalaistori 25.5. 2021; Fixit 20.10. 2022 ( youtube ).

  Poliisi ja syyttäjälaitos siis ovat MAFIAN osa Suomessa; estäen suurien rikosten tutkintaa .

 2. Elon Musk bannasi Kanye Westin Twitteristä (2.12.2022)

  https://www.idahotribune.org/news/elon-musk-bans-ye-kanye-west-from-twitter-over-posting-ralism-religious-symbol-same-religious-group-in-2022-awarded-elon-musk-honorary-guide-title-after-pushing-ralism-core-principles

  Elon Musk bannasi Ye:n (Kanye West) Twitteristä ”Raëlismin” uskonnollisen symbolin julkaisemisen vuoksi – Sama uskonnollinen ryhmä myönsi Elon Muskille ”kunniaoppaan” tittelin vuonna 2022 Raëlismin keskeisten periaatteiden ajamisen jälkeen

  Elon Musk @elonmusk
  Vastauksena käyttäjälle @ashleevance

  Olemme nyt varmoja, että Neuralink-laite on valmis ihmisille, joten ajoitus riippuu FDA:n hyväksymisprosessin läpiviemisestä.

  (We are now confident that the Neuralink device is ready for humans, so timing is a function of working through the FDA approval process)

  1. jouluk. 2022

  Jotkut väittävät, että Musk oikeasti ajaa sananvapautta.

  1. Totta, monet oikeasti uskovat, että Musk ja Trump ovat jotenkin ”hyvien” puolella. Mitä vielä. Muskikin on itse autistina käytännössä kertonut kuinka häntä kiinnostaa vain hänen omat massiiviset projektit, kuinka hän puolustaa yksityistä rahakonetta, sekä Naton sotakonetta, koska nämä turvaavat hänen massiiviset projektinsa ja varallisuutensa.

 3. Taiteilijat voisivat myös kehoittaa ”pojua” häipymään Israeliin tai Auschwitziin. Kukaan ei jäisi kaipaamaan!

  Esinahattomien ongelma on usein se, että he haluavat mädättää ja tuhota muitten kansojen järjestäytyneitä yhteiskuntia. Miksi ”pojun” omaisuutta ei ole takavarikoitu hänen tuettua kansanmurhaa?!!

 4. Poju ja muut sionistit ovat osittain nykytaiteen rahoittamisella ostaneet suvakit puolelleen. Eihän Natoa, Israelia ja pankkiireja voi kritisoida ja boikotoida!

  Pojun TIEDETÄÄN rikkovan kansainvälisiä lakeja myös tekemällä bisnestä laittomasti miehitetyillä alueilla, mutta eihän sitä omaa rahoittajaa voi kritisoida!

 5. Iso-Britanniassa juutalainen Poju tunnetaan nimenomaan ”kuninkaantekijänä”. Hänen avullaan ja sionistien rahoilla voit nousta Iso-Britannian pääministeriksi. Hän on nimenomaan myös Iso-Britannian pääministerien ja poliitikkojen lobbaaja! Jos menet sanomaan yhtään mitään Israelia ja sionisteja vastaan, niin voit olla varma siitä, että Poju ja hänen lobbausryhmänsä vetävät rahansa ja tukensa pois!

  1. Pojun ”kimpussa”. Hahah… kyseessä on kirjaimellisesti yksi maapallon vaikutusvaltaisimmista Rothchild-fronteista. Suomalaisilla on aina jokin perverssi harha, että valtio ja auktoriteetti on aina oikeassa, valtio ei tarvitse todisteita ja valtio ei koskaan tee mitään väärää, vaan kansalainen häiriköi ja vainoaa valtiota ja auktoriteettia.

   Missään muualla sionistien valta ei ole yhtä totaalista kuin Suomessa. Ihan oikeasti. Mossadin juutalaisen Jeffrey Epsteinin ja Ghislaine Maxwellin pedofiiliringin kohdallakin Suomi oli ainoa maa jossa kaikki tutkinnat estettiin totaalisesti. Totta kai, koska sionistit johtavat niin vahvasti Suomen hallintoa ja suomalaiset ovat niin naiiveja ja auktoriteettisokeita.

 6. ”Pojun” PÄRSTÄSTÄ jo näkee, ettei koko mieheen ole LUOTTAMISTA! Vai käykö niin, että kiihkeimmät ”Suomi – Isreal Ystävyys seuran” jäsenet antaisivat rinkitanssin tahdissa tuon miehen haltuun elinikäiset eläkesäästönsä? NO, TOTTA MOOSES!!!

 7. Mitenkäs tämän pojun paikka Kiasman säätiössä suhteutuu siihen Guggenheimiin? Pojun tytär ön Guggenheimin jossain säätiön neuvostossa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*