8 thoughts on “Päivän video: Rokottamaton mies

 1. Harvat luomumiehet eivät pysty mitenkään siementämään kaikkia halukkaita naisia. Naiset alkavatkin juonittelemaan saadakseen sperman, eli lapset itselleen, eli patriarkaatti vain vahvistuu.

 2. Rokottamattomien kansainvälinen veripankki on perustettu ja siihen kuuluu jäseniä ainakin 16 maasta – ”Puhtaan veren” kysyntä nousee pilviin.

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/international-blood-bank-unvaccinated-formed-members-least-16-countries-demand-pure-blood-skyrockets/

  Rokottamattomat potilaat, jotka tarvitsevat verensiirtoja, voivat nyt saada ”puhdasta verta” uuden palvelun nimeltä SafeBlood Donation ansiosta, jonka sveitsiläinen luontaislääkäri nimeltä George Della Pietra käynnisti.

  SafeBlood Donationilla, jolla on tällä hetkellä jäseniä ainakin 16 maassa, on pitkän aikavälin tavoitteena avata veripankkeja, jotka tarjoavat jäsenilleen rokottamatonta plasmaa.

  Tarvitseehan se eliittikin puhdasta verta.

 3. On teillä luuserit isot unelmat. Se rokottamaton mies runkkaa edelleen siellä vuokrakämpässään syrjäytyneenä.

  1. Kannattaa kuunnella naisia itseään. Sori nyt vaan, mutta monet naiset itse kertovat kuinka huolivat jatkossa vain luomuspermaa. Lasten geneettinen laatu ja terveys on todellisuudessa terveille naisille äärimmäisen tärkeää ja paljon tärkeämpää kuin miehille. Miehille ei ole niin tarkkaa kenet pistää paksuksi, niin kauan kun siitä ei seuraa mitään ja ei tarvitse sitoutua.

 4. Kannattaa muistaa, että Suomessakin alkoholi on merkittävin mutaatioita ja DNA-vaurioita spermaan aiheuttava asia.

 5. Onkohan edes koko maailmssa videossa olevien NAISTEN määrää, joita EI ole MYRKKYPIIKITETTY!!! Vain ITSEPÄISIMMÄT ja likipitäen LAINSUOJATTOMIMMAT Huligaani MIEHET eivät ole ottaneet MYRKMKPYIIKKIÄ, koska kuin ent. maiharikenkä mainoksessa: ”He kulkevat OMIA polkujaan!!! Eivätkä ALISTU yli ”huolehtivaistewn” ÄMMIEN ja feministissen TOTALITÄRISTISEEN hirmuhallintoon!!! Miehen TÄRKEIMPIÄ ominaisuuksia on sanoa: EI!!! Välittämättä PÄTKÄÄKAAN siitä koituvista seuraamuksista nuluipta sitten 3 kk PUUNOKSALLA!!!
  Presidentti J. K. Paasikvi (1870-1956) on sanonut: ”Kuoleman pelossa EI pidä tehdä ITSEMURHAA!!!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*