Marco de Wit 3 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti julkaisi eilen yhden videon, jossa oppilas hyökkäsi opettajan kimppuun väkivaltaisesti.

 

Päivän video: Opettaja

 

 

Laiton Lehti ei pitänyt väkivaltaista hyökkäystä yllättävänä, koska opettajat eivät kerta kaikkiaan suostu ylläpitämään mitään kuria luokassa. Kaiken kukkuraksi he haluavat luokkaansa yhä enemmän lapsia ja nuoria myös väkivaltaisista kehitysmaista. Näissä olosuhteissa väkivalta taatusti vain lisääntyy.

 

Naisopettajat eivät ole tyhmiä. Kyllä naisopettajat siis tajuavat, että keskimäärin lapset ja nuoret muuttuvat koko ajan väkivaltaisemmiksi. Mutta miten he sitten reagoivat tähän? Yksinkertaista. Neljällä tavalla:

 

1. Uhriutuminen

Naisopettaja on valmis uhrautumaan ja uhriutumaan tasa-arvon ja yleensäkin suvakismin nimissä. Lisäksi hän saa kiksejä uhrina olemisesta pystyen samalla vaatimaan enemmän palkkaa ja lomia.

 

2. Aivopesu

Naisopettajat vaativat koko ajan enemmän aivopesuoikeuksia. Heidän mielestä lapset ja varsinkin väkivaltaisemmat pojat pitää yhä nuorempana saada viranomaisten sekä päivätarhojen että koulujen naisopettajien huostaan aivopestäväksi. Osa pridepropagandasta on myös pyrkimystä saada lapsi sekavaan tilaan, jossa häntä on yhä helpompi manipuloida varsinkin seksistä puhumalla.

Naisopettajat uskovat lasten aivopesemiseen, mutta samalla tajuavat aivopesun tehoavan vain osaan oppilaistaan. Niinpä tarvitaan myös kovempia otteita:

 

3. Kidnappaus

Naisopettajat kannattavat lasten ja nuorten helppoa huostaanottoa. Eli jos esim. mustan pojan perhe ei pysty pitämään poikaa kurissa pelkällä lässytyksellä, niin sitten lapsi otetaan huostaan viranomaisten haltuun.

Amerikassa tämä on mennyt niin pitkälle, että huostaanottojen lisäksi on pyritty de facto huostaanottoihin. Eli ihan virallisesti koulut pyrkivät MINIMOIMAAN perheen ja lapsen vuorovaikutuksen esim. kerhoilla ja monilla muilla aktiviteeteilla. Samalla koulut pyrkivät ihan tahallaan tuhoamaan mustien patriarkaalisemman perherakenteen levittämällä feminismiä ja prideaatetta. Ideana on vähentää patriarkaalisten vanhempien otetta lapsiinsa.

 

4. Huumaaminen

Naisopettajat kannattavat ns. vaikeiden oppilaiden huumaamista erilaisilla psyykelääkkeillä eli huumeilla.

 

5. Tappaminen

Naisopettajat kannattavat rajatonta aborttia eli sikiön/lapsen voi tappaa milloin vain. Tämä tulee tietysti koskemaan suhteellisesti enemmän vähemmistöjä, kuten köyhiä mustia ja maahanmuuttajia, joista tulee paljon väkivaltaisia oppilaita. Aborttivapaus onkin sitä kaikista negatiivisinta eugeniikkaa.

 

 

Tämä feminististen naisopettajien ja sossuämmien häikäilemätön raakuus on ihan avointa. Toki he feministien tavoin yrittävät aina pimittää raakuutensa kauniisiin puheisiin, mutta todellisuudessa feministit ovat kaikista vallanhimoisimpia ja pahimpia ihmisiä eli todellisia noitia.

 

 

Naaraat väkivaltaisempia

Tämä on ihan selvää myös evoluutiopsykologian kannalta. Urokset ovat kehittyneet käyttämään suoraa väkivaltaa, mutta ensisijaisesti vain oman vapauden ja heimon suojelemiseksi. Suoran väkivallan voima on nimittäin niin suuri, että evoluutio on samalla opettanut miehet käyttämään sitä säästeliäästi.

 

Naaraat ovat keskimäärin myös kehittyneet käyttämään väkivaltaa, mutta epäsuoralla tavalla eli varsinkin manipuloimalla ryhmää/heimoa kohdistamaan väkivaltaa yksittäisen naaraan vastustajia kohtaan. Epäsuoran väkivallan voima on onnistuessaan valtava, mutta toisaalta harvoin onnistuu. Niinpä evoluutio ei ole samalla tavalla opettanut naisia välttämään väkivallan käyttöä kuin mitä miehiä. Tämän takia naiset ovat itse asiassa paljon väkivaltaisempia kuin mitä miehet varsinkin epäsuoran väkivallan käytössä.

 

Lisäksi naiset ovat keskimäärin miehiä väkivaltaisempia myös SUORAN väkivallan käytössä. Kaikkien tutkimusten mukaan naiset käyttävätkin miehiä enemmän väkivaltaa lapsiaan ja puolisoitaan kohtaan. Kyse on kuitenkin suhteellisen lievästä väkivallasta kuten läpsäisystä, tönimisestä, yms., josta harvoin jää mitään jälkiä. Lisäksi nainen syyllistyy väkivaltaan ikäänkuin vaistonvaraisemmin eli ns. menettää tunnekuohussa hermonsa ja sitten lyö tai tönii. Samalla nainen kuitenkin helposti vähättelee omaa väkivaltaisuutaan tai jopa kokonaan kiistää sen, koska uhri ei saanut suuria jälkiä tai vammoja.

 

 

Naaraat riidanhaluisempia

Evoluutio onkin kehittänyt naisista paljon kaksijakoisempia. Toisaalta naiset pyrkivät (kommunistiseen) harmoniaan paljon enemmän kuin mitä miehet. Toisaalta, jos harmonia ei onnistu, niin naiset ovat keskimäärin miehiä innokkaampia aloittamaan riitelyn eli käyttämään suoraa tai ainakin epäsuoraa väkivaltaa. Eli pyrkien saamaan ryhmän/heimon oman kilpailijan/vastustajan kimppuun tuhoamalla tämän maine tai muuten juonittelemalla tätä vastaan.

 

Evoluutio onkin kehittänyt naaraista keskimääräisesti huomattavasti riidanhaluisempia kuin miehistä. Toisaalta samalla evoluution on ollut pakko pimittää tämän naisten riidanhaluisuus suureen valehtelu- ja hämäämiskykyyn. Naaraat ovatkin enemmän luonnollisia valehtelijoita, jotka usein myös uskovat omiin valheisiinsa ja omaan hyveellisyyteensä.

 

Tämän takia myös feministeillä on niin helppo valehdella ja huijata. Nykyään miehiä syrjitään joka puolella, mutta feministit onnistuvat pimittämään tämän syyttämällä miehiä syrjinnästä. Luonnollisesti tämä valehtelu oppoaa varsinkin suomalaisiin miehiin, koska suomalaiset ovat suhteellisesti enemmän matriarkaalista keräilijä-metsästäjäkansaa. Ei ihme, että vain Suomessa on ihan puhdasverinen feministihallitus.

 

 

Naaraan totuus

Keskimäärin ajateltuna naaraalle koko totuuden käsite on hämärä. Naaraalle totuutta ei ole edes olemassa, vaan ainoastaan konteksti. Kaikki on aina suhteellista ja tulkintakysymystä. Tämä avaa luonnollisesti ovet rajattomalle häikäilemättömyydelle samalla kuitenkin pukien sen viattomuuden kaapuun. Kaikista juonittelevimmat ja riidanhaluisimmat naiset korostavatkin aina omaa hyvyyttään ja moraalisuuttaan.

Myös noitavainot olivat pitkälle naisten projekti ja sisällissota, koska naiset pyrkivät pääsemään eroon omista kilpailijoistaan syyttämällä noidaksi. Miehet yrittivät päästä heimon perinteisiä arvoja heikentävistä naisista, mutta naiset halusivat päästä eroon omista kilpailijoistaan.

 

 

Naaraat estävät sivilisaation

Naaraiden juonittelevuus, riidanhaluisuus, väkivaltaisuus ja huijaavuus ovat niin tehokkaita aseita, että naaraat pystyivät jopa kivikaudella pitkälti manipuloimaan koko heimoa. Tämän takia keräilijä-metsästäjäyhteisöt olivatkin suhteellisen matriarkaalisia ja kommunistisia.

 

Sivilisaatio käynnistyi vasta sitten, kun muutama alfamies päätti puhaltaa pelin poikki ja luoda patriarkaatti. Tämä oli kuitenkin naisten juonitteluiden takia äärimmäisen vaikea tehtävä, joka mahdollisesti onnistui vain sodan aikana. Tosin rauhan aikana matriarkaatti pääsi jälleen valtaan PAITSI, jos sotilaat olivat tuoneet sotasaaliina paljon naisorjia. Tosin tämäkään tuskin auttoi pitkään, koska nämä naisorjatkin alkoivat juonittelulla saamaan yhä enemmän valtaa.

 

Loppujen lopuksi ainoa keino luoda patriarkaatti oli jatkuva sota. Jos heimo oli jatkuvassa sota- eli kilpailutilassa toisten heimojen kanssa, niin silloin se pystyi voittamaan jatkuvasti ainoastaan patriarkaattisella järjestyksellä. Tämä puolestaan sitten mahdollisti yksityisen maanomistuksen ja näin sivilisaation.

 

Ei siis ole ihme, että yltäkylläisyyden eli alhaisen väestöntiheyden ja tyhjien maa-alueiden aikana yhteisöt olivat matriarkaalisia. Vasta kun vapaa maa alkoi loppua ja väestöntiheys nousta noin 10 000 vuotta sitten Lähi-Idässä, niin syntyi patriarkaatti ja sivilisaatio alkoi kehittymään.

 

Tosin nyt sitten voimakas valtio ja ns. hyvinvointiyhteiskunta mahdollistaa jälleen matriarkaalisen keräilijäyhteiskunnan, jossa raha kirjaimellisesti näyttää kasvavan puissa. Ei siis ihme, että naiset ovat jälleen tuhoamassa sivilisaatiota ja viemällä ihmiskuntaa matriarkaaliseen viheryhteisöön.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Naisopettajien ratkaisu oppilaiden väkivaltaan: Aivopesu, kidnappaaminen, huumaaminen ja tappaminen!

 1. Totta. Eläimiä ovat. Kohta 3. mustat miehet Joko kuolevat huumesodassa tai laitetaan vankilaan. Pointti on se, että heikko äiti ei kykene kasvattamaan yhteiskuntakelpoisia jälkeläisiä ilman lasten isää. Siinä vaiheessa valtio ottaa lapset hallintaansa. Samalla tul

 2. Mielenkiintoista ja varmaankin melko totta naisten kanssa. Naiset ovat yleisellä tasolla kirjaimellisesti sivilisaatioiden tuhoajia ja mädättäjiä.

  Pohjoismaissa tapettiin ja karkotettiin lähes yksinomaan miehiä, eli naiset halusivat myös eroon jollain lailla itselleen hankalista miehistä, väkivaltaisista tai vain naisten kanssa riidoissa olleista, jolloin naiset pystyivät pohjoismaissa kostamaan miehille heimon kautta. Patriarkaalisessa etelässä tapettiin ja karkotettiin lähes pelkästään naisorjia, mutta tällöinkin naisten kilpailijoita, eli muuten hulluja, sekä alhaisen seksuaalisen omaavia ja huoria. Patriarkaatin valta ohjaakin naisia käyttämään naisten ominaisuuksia hyviin asioihin, mutta naisista tulee entistä tuhoisampia miesten menettäessä vallan.

 3. Yksi naisopettaja pillahti poruun kun puolustin itseäni henkilökohtaisesta loukkauksesta,siis annoin samalla mitalla takaisin.Tämä vielä kesken oppitunnin ja kaikkien muiden oppilaiden kuullen. Tokaisin jottei ole minun vikani jossei ole keppiä makkarissa kotona saanut eli turha minuun on vihaansa purkaa.Jo nuorena miehenä oivalsin ettei eukot hypi kyllä nokille ollaan sitten koulussa tai ei. Feministikyljys ei pitänyt -88 vuoden hiuslookistani ja tästä jouduin vielä jatkopuhutteluihin. Voihan venus vaan mitä touhua.Varsinkin naisopettajat suosivat selvästi lajikumppaneitaan koulumaailmassa toisin kuin miehet,näille 12 vuoden kokemuksella sukupuolet olivat aina samanarvoisia. Näi o.

 4. Tämä juttu ei ole tästä maailmasta vaan de witin omaa mustaakin mustempaa mielikuvitusta. Kas kun et vetänyt mukaan mutanttikilpikonnia ala dutton. Ei tästä puuttuneet kuin natopedot, juutalaiset, homot, joita de wit näkee joka puolella. Meitä natopedoja on valtava enemmistö koko kansasta. Ai. Se MTS:n tutkimus olikin laadittu parin miehen ei kun naisen toimesta ja sillä manipuloidaan kokonaista kansaa. Jutusta puuttui joka kohdalla selkeät perustelut siinä esitetyille väitteille.

 5. KOULUIHIN M I E S O P E T T A J I A ! ! !

  RADIKAALI – AKAT ”HELVATAAN!!!”

  NORMAALIT NAISOPETTAJAT TILALLE!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*