Marco de Wit 4 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

K-Kaupan Anna nousi julkisuuteen pysäyttäessään kaupassa rosvoavan matun. Tuolloinen (aito) MV-lehti teki asiasta suuren englanninkielisen jutun.

 

Kuvassa linkki juttuun ja videoon

 

 

Onneksi MV-lehti otti videon talteen, koska nyt tiettyjen liberaalijuutalaisten haltuun ottama Youtube pitää sitä K18-materiaalina!

 

 

 

 

Lähde:

 

Nyt testataan Twitteriä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Legendaarinen K-Kaupan Anna nyt K18!

 1. Sama suomalaisten naisten ”sisu” ja aggressiivisuus ovat kuitenkin Suomen kaikkein suurimpia ongelmia. Vain suomalainen mies on ylpeä aggressiivisista naisista.

  1. Totta helvetissä. Aggressiivinen nainen puolustaa viimeiseen asti nössömiehen kiusaajaa. Rakkaus on hellyyttä ja kosketuksen puutetta mikään ei voi korvata.

   1. Et kuitenkaan näytä ymmärtävän että lähes kaikki suomalaiset naiset ovat perusluonteeltaan aggressiivisia, riidanhaluisia, uskottomia, vaativia jne. He ovat täysin erilaisia kun kaikkialla muualla valkoisten naisten keskuudessa, jotka ovat paljon parempia ja oikeita valkoisia naisia.

  1. Päinvastoin, nokikepit oppivat jotain uutta. Siksi tuo materiaali valkoisista naisista pitäisi saada opetusmateriaaliksi.

 2. Nyt oli kunnon settiä. Melkein nousin katsomossa seisomaan kun Anna repi eritrean poikaa pitkin tuulikaappia. Hienoa toimintaa.Eikä se nyt naisesta mitään väkivaltaista sekopäätä tee jos puolustaa työnantajansa tai itsensä omaisuutta. Klemppahousuille on jo vaatteet osteltu,olis apinat tyytyväisiä. Menis sinne Mogadishuun vaikka solariumiin.

  1. Poliisi ohjeistaa, ettei ryöstöön saa puuttua. Anna käytti tilanteeseen sopivaa itsepuolustaja ja eihän naista tuossa voi syyttää väkivallasta, koska NAINEN EI OLE VÄKIVALTAINEN MISSÄÄN TILANTEESSA!

 3. Ikäänkuin retrotuulahduksena tuosta musiikista ja aiheesta tulee mieleen mm. kappale ”Osuuskaupan Jane”, vaikka k-kauppa tuossa kyseessä. Ja vielä aasinsiltana vaikkapas eräs osuuskaupan Sanna .. Minkähänlaisia otteita vielä häneltä näemme?:-| ..

 4. Oletin, että RIUSKAA emäntäainesta oleva ANNA on siirtynyr ”aikuisviidealalle”! Olisinkin niin kovasti sen ”riuskan” rakkauden tarpeessa. Kun naisessa on särmää ja sitä oikeaa tomeruutta, sillä sellainen lunastaa jokaisen tervepäisen suomalaismiehen kunnioituksen niin fyysisiltä otteiltaan kuin punnittuine sanoineen. Joita ilman KUKAAN mies EI psy ”puiden välissä”!!! RESPECTIÄ!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*