17 thoughts on “Päivän kuva: Mies

 1. Ryh­tyi­kö Suo­men val­ta­leh­dis­tö hais­tat­te­le­maan Tur­kil­le, kun se jar­rut­taa na­to-jä­se­nyyt­tä
  –    Päi­vi­tet­tyä suo­ma­lai­suut­ta

  [Re­fe­roi­tu] uu­ti­nen an­taa ym­mär­tää, et­tä Turk­ki on rois­to­val­tio, jo­ka ei kun­ni­oi­ta sa­nan­va­paut­ta.
  –    On­ko uu­ti­soin­nil­le ole­mas­sa na­to:n lu­pa tai mää­räys?

 2. On salaisissa kabineteissa päätetty, että WHO ottaa vallan, jotta todellisen vallan käyttäjät eivät näy julkisuudessa.

  Suomessa esimerkiksi WHO:n valta sinetöitiin VALTIOPETOKSELLA salaa 2010 – 2011.

  Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 /2010 : Poikkeusoloja koskevaa lakia TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN pandemian seurauksena . ( lakitekstissä sanahässäkkä, joka tarkoittaa pandemiaa ).

  Suomessa siis LAITTOMASTI 2011 perustuslakimuutoksessa annettiin valtaa ulos Suomesta WHO:lle .

  Myös EU on suosiollinen kaikelle sensuurille ja WHO:n toiminnalle: Artikkeli 18.11. 2022; Tutkijat: Syöpää aiheuttavaa kemikaalia löytyy 21 käsidesistä.

  Tämä artikkeli poistui 2 päivässä; joten kyseessä täytyy olla valtiollinen toimija.

  Mielenkiintoisempaa on mitä löytyy artikkelin takaa: Stukesin päätös 20.11. 2020 / 2305/04.01.04/2020 ”Etanolin käyttö desinfiointiaineissa – poikkeuksen tarkastaminen.

  Siis: annetaan lupa käyttää EU artikla 95 vastaisesti tehoainetoimittajia, joiden TURVALLISUUTTA ei ole sertifioitu !

  Onko syöpävaarallisten aineiden pääsy käsideseihin vahinko vai tahallinen teko; se pitäisi kai poliisin selvittää; mutta eipä EU:kaan ole Suomea tästä direktiivin rikkomuksesta ole vastuuseen laittanut; ellei jopa ole hyväksynyt toiminnan !

  Kun summaan lisätään pankkien salassa ihmisten omaisuuden käyttämisen EKP:n vakauttamiseen alkaa uskoa ”salaliittoteorioihin”; jopa niitä kirjoittaa itse .

  Siis SALASSA 2017 Suomen eduskunta teki lain, jolla 2,5 miljoonaa panttikirjaa siirrettiin sähköiseen muottoon Turun Maanmittauslaitokselle alkoi tapahtua !

  Tuon hetken jälkeen lainansa pois maksaneiden panttikirjoja pankit jättivät omiin nimiinsä VALEHTELEMALLA ihmisille: ”ei tuollaisia panttikirjoja enää”; Se on kätevää niin, että voit remonttilainaa saada pelkällä puhelinsoitolla”….

  Kansalasille siis SUUNNITELMALLISESTI valehdeltiin, jotta panttikirjoja jäin pankkien nimiin !

  EKP asetti MIINAN pankeille: se antaa tuollaista ”vapaata panttikirjaa vastaan 7 kertaisesti sisäänottolainaa pankeille.

  Nyt sisäistä korkoa nostamalla pankit KAADETAAN tuosta välistä; ja hups ”ihan vahingossa” EKP omistaa puolen Suomea .

  Panttikirjojen takasinväännöt ja haltijan muutokset (kansalaisten omiin nimiin ) on kansalaisten toimesta aloitettu ja KOKO mediakenttä tästä on hiljaa .

  2011 Suomen hallitus myös suojasi itsensä : PL 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Suomessa siis päättäjät TIESIVÄT tekevänsä RIKOLLISTA toimintaa ja suojasivat itseään; mutta loppupeleissä tämäkin on RIKOLLISTA toimintaa: Suomen perustuslain 6 §: Kaikki kansalaiset ovat tasa-arvoisia lain edessä; perustuslaki siis on TEHTY sisäisesti niin ristiriitaiseksi, että taitaa Suomessa voimaan astua vielä ”korpilaki” ? Silloin tuomioista ei päätä lahjotut DEMLA-tuomarit !

  Sokea Reettakin jo HAISTAA mädän Suomen hallinnossa !

  1. Eikös HE60/2010 tarkoita sitä samaa…Valta pois Maasta..Napinpainalluksella

  2. Todellinen valta asuu kulisseissa. Mitä merkitystä vaaleilla muka on? Poliitikot antavat palveluksiaan parhaiten maksavalle. Suuryhtiöillä on omat nimikkokansanedustajat, samoin edunvalvojilla esim EK.

   Kansaako muka kansanedustajat edustavat. Ei, vasta juuri rnnen vaaleja hallitus tekee vaalibudjetin, muuten Mmennään lobbarien suunnitelmien mukaan. Lobbarit mukana hallitusohjelmaa laatimassa. Demokratiaa kansalle? Eliitille kapitalismia, kansalle kommunismia,näin se menee.

 3. OIKEAN miehen tulee polvustua AINA Jumalan edessä, mutta vain KERRAN Naisen edessä! Nimittäin KOSIESSA häntä vaimokseen. Jos vm. VAATII jatkuvaa POLVISTUMISTA. Silloin MIEHEN on syytä LÄHTEÄ kävelemään!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*